Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Θα με τρελάνεις ρε Demir; Ποιες ευκαιρίες πήρε ο Pereyra; Έκανε μια πολύ καλή πρώτη χρονιά στον ΠΑΟΚ και από τότε είναι μονίμως εξόριστος. Στον πρώτο γύρο με ελάχιστη συμμετοχή έβαλε 6 γκολ όσα και ο Κουλούρης και ένα περισσότερο από τον Αθανασιάδη, με τους δύο τελευταίους να παίζουν ΟΛΗ τη σεζόν και όχι τη μισή.
Μέτριος παικτης ειναι ,που για βασικός δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει και αλλαγή δεν θελει ο ίδιος...εννοείται πως δεν θέλω κουλούρη η κλαους...και εκεί ειναι το θέμα ,να πάρουμε έναν καλυτερο απο αυτούς να πλαισιώσει τον πριγιο..
- ΑποστόληςΑ
Το μέτριος είναι υποκειμενικό. Με βάση τα Ευρωπαϊκά standards είναι μέτριος, αλλά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχουν αυτή τη στιγμή χειρότεροι επιθετικοί (όλοι οι Έλληνες).
Εδω και μερικα χρονια καθε καλοκαιρι το ιδιο θεμα με τον φακουντο.. Ναι ειναι καλυτερος απο ολους τους επιθετικους που εχουμε ( πριγιο δεν μπαινει στον συναγωνισμο ) , ναι πιστευω κοντα με κοτσιδα μπορουν να κανουν μαζι 30 γκολ την σεζον.. αλλα το ολο θεμα εχει κουρασει.
Και εγω που τον γουσταρω τρελα εχω κουραστει. Ας φυγει να ηρεμισει και εμεις και αυτος.
Δεμιρη δεν ζητησε ποτε να παιζει βασικος.. ζητησε να υπολογιζεται και οχι να τον κοροιδευουν.. διοτι ο ιβιτς οχι απλα τον κοροιδευε.. αλλα τον τρολαρε μεσα στα μουτρα του. Τον υπολογιζε και τον εβαζε σε ματς που χαναμε ( πας ) η ειμασταν ισοπαλια ( κουλα ) στο 85+ να γυρισει το παιχνιδι. Γελουσαν και τα δακρυα.
Και εγω που τον γουσταρω τρελα εχω κουραστει. Ας φυγει να ηρεμισει και εμεις και αυτος.
Δεμιρη δεν ζητησε ποτε να παιζει βασικος.. ζητησε να υπολογιζεται και οχι να τον κοροιδευουν.. διοτι ο ιβιτς οχι απλα τον κοροιδευε.. αλλα τον τρολαρε μεσα στα μουτρα του. Τον υπολογιζε και τον εβαζε σε ματς που χαναμε ( πας ) η ειμασταν ισοπαλια ( κουλα ) στο 85+ να γυρισει το παιχνιδι. Γελουσαν και τα δακρυα.
Λέτε να τσιμπήσουμε δανεικό το πνευματικό παιδί του??
https://www.transfermarkt.com/lazar-mar ... ler/144303
https://www.transfermarkt.com/lazar-mar ... ler/144303
- john4serres
Τερματοφύλακας
Denys Boyko...Besiktas...
Tomas Koubek...Sparta Praha...
Nikolay Mihaylov...Mersin...
Κεντρικός αμυντικός
Milos Kosanovic...Standard Liege...
Dimitris Kolovetsios...AEK...
Pedro Mendes...Rennes...
Αριστερό μπακ
Pedro Rebocho...Moreirense...Guingamp, άγνωστο ποσό
Dorian Leveque...Guingamp...
Yoshimar Yotún...Malmo...
Δεξί μπακ
Κεντρικός μέσος
Fernando Boldrin...Steaua...
Cheikh Ndoye...Angers...
Benjamin Andre...Rennes...
Radosav Petrovic...Sporting CP...
Μεσοεπιθετικός
Miroslav Stoch...Fenerbahce...
Adelino Vieirinha...Wolfsburg
Georgi Milanov...CSKA Moscow...
Leonardo...Partizan...
Maicon...Lokomotiv Moscow....Antalyaspor, ως ελεύθερος
Επιθετικός/b]
Welliton...Kayserispor...
Marton Eppel..Honved...
Florinel Coman...Vitorul...
Nikola Stojiljkovic...Braga...
- navigator11
Με στανογιεβιτς ούτε μπούρμπος δεν καταδέχεται να κοπιάσει. Σφραγίστε το νήμα ...
- zarathustra79
Μετά και από αυτήν την εξέλιξη κάνω πρόβλεψη οτι η επόμενη μεταγραφή θα είναι ο radosav petrovic.
- ΑποστόληςΑ
Leveque, N'Doye και Vieirinha υποτίθεται ότι είναι κοντά στο κλείσιμο.
Ο μόνος που έχει κλείσει είναι άλλος
Ούτε τα σίγουρα δεν πιάνουν
SM-G935F
SM-G935F
Άναρωτιέμαι αν (παραδειγματικά μεν τα ονόματα αλλά και αρκετά πιθανά κατά την προσωπική μου εκτίμηση πάντα) με την πώληση του Τσίμιροτ και μάλλον του Λέοβατς, τον δανεισμό αρκετών ακόμα και την απόκτηση των Λεβέκ, Νντόιε, Αντρέ Κάστρο ή Μπολντρίν (δύο απ τους τρεις αυτούς χαφ), Βιεϊρίνια, Κυριάκου Παπαδόπουλου και Λεονάρντο της Παρτίζαν, θα έχουμε πλέον ένα πλήρες, όσο και ικανοποιητικό ρόστερ, τόσο για την κατάκτηση του ΠρωΚταθλήματος στην Ελλάδα και του Κυπέλλου φυσικά, όσο και για μια πορεία στους 16 του E.L., τα οποία "έχουν τεθεί" ήδη σαν φετινοί μας στόχοι (ο πρώτος απ τον Γενικό μας Διευθυντή και οι άλλοι δύο πρόσφατα απ τους ΑΡΔ)...
Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν, μιας και πλέον το παιχνίδι θα παιχτεί στην ποιότητα των παιχτών που θα έρθουν...
Υ.Γ. Προσωπικά προβλέπω ότι φέτος θα πέσουν μπόλικα λεφτά στις μεταγραφές...Ζυγή χρονιά Ιβάν βλέπετε...
Υ.Γ. 2...Τον Μπόικο τον θεωρώ ήδη δεδομένο μετά από "ιπτάμενες" πληροφορίες μου που εμπιστεύομαι...

Υ.Γ. 3...Ποιοι παίχτες μας αισθάνονται καλύτερα και ποιοι όχι μετά την φυγή Ίβιτς-έλευση Στανόγεβιτς άραγε?

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν, μιας και πλέον το παιχνίδι θα παιχτεί στην ποιότητα των παιχτών που θα έρθουν...
Υ.Γ. Προσωπικά προβλέπω ότι φέτος θα πέσουν μπόλικα λεφτά στις μεταγραφές...Ζυγή χρονιά Ιβάν βλέπετε...

Υ.Γ. 2...Τον Μπόικο τον θεωρώ ήδη δεδομένο μετά από "ιπτάμενες" πληροφορίες μου που εμπιστεύομαι...

Υ.Γ. 3...Ποιοι παίχτες μας αισθάνονται καλύτερα και ποιοι όχι μετά την φυγή Ίβιτς-έλευση Στανόγεβιτς άραγε?

αν αποκτηθουν αυτοι που αναφερεις, εγω θα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος
(ε αν με φερεις κι ενα 6αρακι, εκτος και αν προοριζεις Κουλη για εκει, αλλα ο Κουλης γενικα επιφοβος με τους τραυματισμους)
(ε αν με φερεις κι ενα 6αρακι, εκτος και αν προοριζεις Κουλη για εκει, αλλα ο Κουλης γενικα επιφοβος με τους τραυματισμους)
O oποιος ειναι;pilotos έγραψε:Ο μόνος που έχει κλείσει είναι άλλος