Σωστος...ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη μπορει να φερει τετοιους παικτες πλεον και να φανει οντως η διαφορα στο χορταρι.Οι παικτες που θα μας κανουν πρωταθλητες Ελλαδος και δυνατη ομαδα europa league δεν ειναι απιαστο ονειρο πλεον,αρκει να υπαρξει σχεδιασμος και σωστη προσεγγισηMagpies4 έγραψε:Προσωπικά, πάνω ράφι (για τον ΠΑΟΚ) ισον παίκτες που κάνουν την διαφορά. Συμφωνώ η έκφραση είναι αστεία, αλλά μιλάμε για ΠΑΟΚ, όχι για Μπάρτσα.
Αρα, μιλάμε για παίκτες όπως (πρώην) Νάτχο, Λούκας, Βιερίνια, (νυν) Μάτος, Πρίγιοβιτς, Μπίσε, (άλλων ομάδων που έρχονται Ελλάδα), Μπέργκ, Αραούχο, Μολέδο, Κυριάκος Παπ, κλπ. Προσωπικά πάντα ...
Νομίζω και ο Μίχελ και ο Σαββίδης στις πρόσφατες δηλώσεις τους μιλήσανε για τέτοιου είδους ενίσχυση. Τους ΑΡΔ δεν τους παρακολουθώ ούτε με νοιάζει τι λένε.
Θεωρώ ότι ο Βιερι έκλεισε, άρα έχουμε 1. Ο Εντόι, βάσει βιογραφικού επίσης είναι (έκλεισε όμως;). Οι άλλοι που ακούγονται (και νομίζω ότι είναι προχωρημένες περιπτώσεις) μου φαίνονται ρολίστες. Πάλι για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα αν πάρουν αυτούς που ακούγονται γιατί το θέμα είναι να φτιάξεις ομάδα και υπάρχει το υλικό γι αυτό. Αυτό που με πειράζει είναι ότι ξενερώνουν τον κόσμο, χωρίς λόγο.
Η μονη μου ανησυχια ,που πραγματικα ευχομαι να διαψευσθω, ειναι πως ο Μιχελ εχει υπερεκτιμησει την ποδοσφαιρικη ποιοτητα του ροστερ μας,με αποτελεσμα να πηγαινει μονο για 4 ποιοτικες προσθηκες και οχι για τουλαχιστον 5-6.Η ομαδα αγκομαχουσε φετος εναντι της μετριας φετινης βαζελοκουλας και ισως πρεπει να προβληματισει τους διοικουντες το γεγονος αυτο