Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Εγώ που είμαι λίγο άσχετος, ρωτάω:
Μήπως αυτό το αμυντικό χαφ (δηλαδή 6άρι) που θέλουμε είναι ο Μιχόγιεβιτς?
(Το θέμα της ηλικίας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα, αν όντως ο παίκτης είναι καλός)
Στα βίντεο που βλέπω, πιο πολύ χαφ παίζει, παρά στόπερ. Άσε που έχει και νούμερα που παραπέμπουν σε χαφ.
Μπορεί να μας πει κάποιος σίγουρα?
Μήπως αυτό το αμυντικό χαφ (δηλαδή 6άρι) που θέλουμε είναι ο Μιχόγιεβιτς?
(Το θέμα της ηλικίας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα, αν όντως ο παίκτης είναι καλός)
Στα βίντεο που βλέπω, πιο πολύ χαφ παίζει, παρά στόπερ. Άσε που έχει και νούμερα που παραπέμπουν σε χαφ.
Μπορεί να μας πει κάποιος σίγουρα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Τετ 31 Ιαν 2018, 20:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
κατασκευαστικη εταιρεία εχει ο κυριος??ο,τι πρεπει για τη νεα τουμπα ειναι ολοι αυτοι :ugeek:desperando έγραψε:Ποιους παίκτες?simba έγραψε:ντεσπε, ο αποστολοπουλος ποιον εχει?
Έχει οικοδόμο ( απ αυτόν ξεκίνησαν τα μεταξύ μας προβλήματα)
Έχει σίγουρα τους δωνηδες
Είχε παλαιότερα κάποια παιδια από τις ακαδημίες μας αν θυμάμαι τον κάτσε και τον Κωνσταντινίδη όπου τους βάλαμε να τον αλλάξουν.
Γενικά η σχέση μας με αυτόν τον μάνατζερ είναι μίσους
Τι καφε ρε για τσιπι με εχεις? Μπουκαλια θα ανοιξω και αν παρουμε πρωταθλημα θα κληρωσω ενα διαρκειας στο φορουμ...sourmenetes έγραψε:Κερνας καφε ολο το φορουμ,αν φερουν...joshua έγραψε:Φερτε επιθετικο και θα τα ξεχασω ολα...![]()

Υπάρχει, δεν υπάρχει δε το ξέρουμε ούτε εμείς ούτε οι δημοσιογράφοι. Αν υπάρχει κάτι θα το διαρρεύσει η ΠΑΕ.
- ramolimendo
δεν εβαλες φωτοsn0ufel4 έγραψε:http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=237&t=7311
Nα παρουμε Μαντσον, δεν ειναι ξεφτιλα για τον Κανιας που παιρνει τα τριπλα λεφτα?
Κι εγω πιστευω ο Μιχογιεβιτς ηρθε για να μαθει να παιζει 6. Θα γινει ο δικος μας Γιαγια ή Μπουσκετς.
Πηρε και το νουμερο 16.
Αλλωστε απο το καλοκαιρι συνωστισμο θα χουμε στα στοπερ με την ελευση του Χατς
Κι εγω πιστευω ο Μιχογιεβιτς ηρθε για να μαθει να παιζει 6. Θα γινει ο δικος μας Γιαγια ή Μπουσκετς.
Πηρε και το νουμερο 16.
Αλλωστε απο το καλοκαιρι συνωστισμο θα χουμε στα στοπερ με την ελευση του Χατς
- sourmenetes
- Moderator
Κατα 99% αυτο ισχυειWestBlock4 έγραψε:Εγω λεω δεν υπαρχει αλλη μεταγραφη και ο μηλιος συντηρει το τσατ με ελπιδα κ επισκεψιμοτητα..
Μα δεν θα κινηθούμε για φορ;;;
Αφού ο Πολκας το είχε γράψει πριν καμία 10αρια μερες. Πώς η οικογένεια Σαββίδη δεν κοιμαται και ευτυχώς θα κινηθεί για φορ...
Πληροφορίες από τα Lidl!
Αφού ο Πολκας το είχε γράψει πριν καμία 10αρια μερες. Πώς η οικογένεια Σαββίδη δεν κοιμαται και ευτυχώς θα κινηθεί για φορ...
Πληροφορίες από τα Lidl!
- NIKOS_PAOK04
- ΑποστόληςΑ
Ξεχνάτε όλοι ότι ο Μιχόγεβιτς είναι ΚΑΙ αμυντικό χαφ. Προσωπική μου άποψη ότι θα γίνει 2 κλάσεις καλύτερος του Κουρμπέλη.Rexaris έγραψε:Να κάνω σούμα:
Φεύγουν (μόνιμα ή προσωρινά):
Τσίμιροτ (DMC/MC)
Κάτσε (DMC)
Κωνσταντινίδης (RB)
Μυστακίδης (RW/F)
Έρχονται (τώρα):
Αζεβέντο (LB)
Μουλέν (MC)
Χρειαζόμαστε ακόμη:
DC/DMC
F
Διορθώστε με παρακαλώ όπου κάνω λάθος.
-
Σωστό και αυτό, παίζει!WestBlock4 έγραψε:Εγω λεω δεν υπαρχει αλλη μεταγραφη και ο μηλιος συντηρει το τσατ με ελπιδα κ επισκεψιμοτητα..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
32 ετών θα είναι το καλοκαίρι.Dimg4 έγραψε:O Πριγιο θα πουληθει το καλοκαιρι ρε μαγκες και αν παρθει ο Μπεργκ απο τωρα ειναι απολυτα λογικο. Και φορτσαρεις για πρωταθλημα αλλα και εχεις φορ πρωτο βιολι για μετα τ καλοκαιρι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ότι γράφουν τα παιδιά από πάνω. Προσωπικά δε το νομίζω, αλλά και δεν τον θελω!gergeo4 έγραψε:ακουσες κατι;Μαυρο Χιονι έγραψε:Πείτε μου ότι παίζει μπεργκ τελευταία στιγμή
- Παλαιολόγος
[youtube]-9IgLueodZA[/youtube]sourmenetes έγραψε:Κατα 99% αυτο ισχυειWestBlock4 έγραψε:Εγω λεω δεν υπαρχει αλλη μεταγραφη και ο μηλιος συντηρει το τσατ με ελπιδα κ επισκεψιμοτητα..