slidar έγραψε:rainmaker έγραψε:Έχοντας εκδιώξει χωρίς καμία λογική τον Χαρίση και διώχνοντας κάτσε (υποτίθεται ότι είναι εντελώς ανυπαρκεις και οι δύο έστω και για το κύπελλο;;;; ) θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΗ την έλευση δύο χαφ αλλιώς απλά δε βγαίνει η χρόνια.
Δεν είναι εξωπραγματικό να πει κανείς ότι ένα χαφ είναι πιθανό να τραυματιστεί για κάνα δίμηνο μες τη χρονια
Έδιωξες τον χάριση που ήθελε ένα στην καθισια. Χωρίς λόγο.. Μάλιστα. Τι άλλο θα ακούσουμε.. Η τον κάτσε που τον έστειλες στην πιλζεν και μετά από 5 ματς τον γύρισαν πίσω με τις κλωτσιές.. Φτάνει επιτέλους με τους μέτριους.
Slidar αγορίνα οι επιθέσεις να λείπουν.
Προσωπικά έχω γραψει έγκαιρα ότι δεν είδα λογική σε αυτές τις κινήσεις. Από εκεί που θέλαμε ένα χαφ ΠΑΙΚΤΑΡΑ τώρα θέλουμε τουλάχιστον δύο εκ των οποίων ο ένας αναπληρωματικός.
Και εσύ θεωρείς ότι ούτε ο κάτσε ούτε ο Χαρίσης επαρκούν ως αναπληρωματικοί.
Ο κάτσε νομίζω για πάγκο ειναι μια χαρα. Τον Χαρίση δεν τον έφερα εγώ και δεν με απασχολεί η ύπαρξη του αλλά είναι λογικό να έχουμε και κάναν Έλληνα στην ομάδα, χαμηλότερης βαθμίδας και με προοπτική εξέλιξης.
Εγω λέω ότι και ανώτεροι τους να έρθουν δε δικαιολογείται να λέμε για εξοδα και μπάτζετ όταν από μόνοι μας δημιουργούμε έξοδα διώχνοντας παίκτες που για τον ρόλο τους ήταν επαρκεις
Αυτό από μόνο του στενεύει το διαθέσιμο μπάτζετ και προσωπικά το βρίσκω λάθος.
Εκτός πια αν φέρουμε τόσο μεγάλους παιχταραδες οπότε τότε ρε παιδιά οκ, πάσο.
Για ποιο μένος μου μιλάτε για κακία; Επειδή λέω με απλό τρόπο τα προφανή;
Στην τελική χέστηκα ποιος είναι ο κάθε παίκτης κι από πού έρχεται. Λογική δεν βλέπω σε ΚΑΠΟΙΑ πράγματα π γίνονται και αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα καθώς μ δείχνει μια ομάδα π λειτουργεί ασοβαρα σε πολλές περιπτώσεις.