Vladan Ivic
- ΑποστόληςΑ
Re: Vladan Ivic
Στα παραπάνω ορθα γραμμενα, προσθέτω την αλλαγή του παρατεταμένα ντεφορμέ Τζάλμα με το Μυστακίδη
- abc_o_ karpouzas
εγω εαν δεν μιλήσει ο.....μυρτσος....δεν λεω τιποτα

το ζητημα ειναι οτι ο τζαλμα και ο γκαρυ δεν τα παστελωσανε
διοτι με τετοιο παιχνίδι απο την ξανθη.....μεχρι και οι ιδιοι οι παικτες της ξανθης καναν αναφορα για το .....περιεργο.....παιχνιδι τους......εαν τα παστελωνανε ποιος θα ειχε παράπονο απο την ομαδα???
σχεδον κανεις...
ολοι διπλα στην ομαδα
τα προηγουμενα χρονια και με την ιδια ομαδα και με το ιδιο παιχνιδι για να δουμε τετοιες φασεις επρεπε να κανουμε
αιτηση στην...... ευρωπαικη ενωση....
μερικοι μιλατε για λαθη του ιβιτς
θεωριες για αγριους......εκ του αποτελεσματος και εγω εχω αποψη
αλλα σαν τον .....μυρτσο...εαν παω να γινω προπονητης σε μια-καποια ομαδα
παρασκευη θα με προσλαβουν και κυριακη θα με απολυσουν

το ζητημα ειναι οτι ο τζαλμα και ο γκαρυ δεν τα παστελωσανε
διοτι με τετοιο παιχνίδι απο την ξανθη.....μεχρι και οι ιδιοι οι παικτες της ξανθης καναν αναφορα για το .....περιεργο.....παιχνιδι τους......εαν τα παστελωνανε ποιος θα ειχε παράπονο απο την ομαδα???
σχεδον κανεις...
ολοι διπλα στην ομαδα
τα προηγουμενα χρονια και με την ιδια ομαδα και με το ιδιο παιχνιδι για να δουμε τετοιες φασεις επρεπε να κανουμε
αιτηση στην...... ευρωπαικη ενωση....
μερικοι μιλατε για λαθη του ιβιτς
θεωριες για αγριους......εκ του αποτελεσματος και εγω εχω αποψη
αλλα σαν τον .....μυρτσο...εαν παω να γινω προπονητης σε μια-καποια ομαδα
παρασκευη θα με προσλαβουν και κυριακη θα με απολυσουν
- anekfrastos
Ε προφανώς εκ του αποτελέσματος θα κάνουμε κριτική, για πράγματα που είδαμε ή δεν είδαμε να γίνονται.
Μπορεί να ποναω που δεν έχω φονιά σέντερ φορ, αλλά η κριτική μου σήμερα δεν είχε να κάνει τόσο με το αποτέλεσμα και τις χαμένες ευκαιρίες, οσο με το γεγονός ότι από το 15 μέχρι το 80 ήμασταν ακινδυνοι και αφησαμε την Ξάνθη να μας παρασύρει σε ένα κακό παιχνίδι.
Μπορεί να ποναω που δεν έχω φονιά σέντερ φορ, αλλά η κριτική μου σήμερα δεν είχε να κάνει τόσο με το αποτέλεσμα και τις χαμένες ευκαιρίες, οσο με το γεγονός ότι από το 15 μέχρι το 80 ήμασταν ακινδυνοι και αφησαμε την Ξάνθη να μας παρασύρει σε ένα κακό παιχνίδι.
- kataramenos5
Ευκαιρια να πρωτοτυπησουμε φετος .Που να περιμενεις μεχρι Μαρτιο,το πρωταθλημα χαθηκε ηδη.Φερτε ΑΑ,Ιγκορ ή εστω ενα Παρασχο.Αφου δε κανει σε λεω αφου.
- Sick Bastard
Διαφωνώ.joshua έγραψε:3 λσθη εκανε ο Βλανταν σημερα.Δεν υπαρχει κανενας λογος να παιζεις με Τσιμιροτ,Κανιας με αντιπαλους οπως η Ξανθη στην τουμπα,2 χαφ που δεν βοηθανε σχεδον σε τιποτα στο επιθετικο παιχνιδι της ομαδας.Υποτιθεται ο Σαχοφ αποκτηθηκε ακριβως για αυτο,για την ευχερεια του στο γκολ απο τις πισω ζωνες και την ιδια στιγμη εχει παραγκωνιστει ο Χαρισης που ειναι το χαφ που βγαζει την μεγαλυτερη ενεργεια στο γηπεδο.2ο λαθος η αλλαγη Μπισεσβαρ καθως μονο αυτος δεν εφταιγε για την κακη αναπτυξη του πρωτου ημιχρονου,θα μπορουσε με 80-20 κατοχη να παιξει και με Μπισε,Πελκα μαζι και τελος η εισοδος του Τιαμ τοσο αργα.Παμε παρακατω Βλανταν,μπορει το σημερινο αποτελεσμα να ειναι πολυ σημαντικο για την συνεχεια αλλα για τα υλικα που εχεις μια χαρα το πας και λαθη κανουν ολοι.
Ο Τσίμιροτ μια χαρά επιθετική απειλή είναι ερχόμενος από πίσω και προσφέροντας καλές μικρές και μεγάλες πάσες κι επιθετικό πρέσιγνκ.
Τον Κάνια τον θες για να μην φας καμιά αντεπίθεση ακάλυπτος και για να κρατάει την πίεση ψηλά.
Ο Σάκχωφ δεν έχει δείξει αυτό που λες στον ΠΑΟΚ.
Μπισε Πέλκας Κάνιας δεν θα ήταν κακή ιδέα για χθες
- buffalobill4
Τη δουλειά σου εσυ βλαντανε και μην ακους κανενανε. Απο καλοθελητες και οπαδους της κορωνας στα ραδια και οχι στο γηπεδο γεμίσαμε
Για να το κλείνουμε.
Κατόπιν εορτής μπορούμε ίσως να εστιάσουμε πως δεν πήραν ανάσες κάποιοι εκ των Μάτος, Κάμπος, Γκάρυ, Κάνιας.
Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Λες και δεν τρελάθηκε κι αυτός με τα άστοχα με φάτσα την εστία.
Κατόπιν εορτής μπορούμε ίσως να εστιάσουμε πως δεν πήραν ανάσες κάποιοι εκ των Μάτος, Κάμπος, Γκάρυ, Κάνιας.
Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Λες και δεν τρελάθηκε κι αυτός με τα άστοχα με φάτσα την εστία.
Ο Vladan δουλεύει.
Ακόμα και σε κακή μέρα η ομάδα παρήγαγε ευκαιρίες, το έψαξε με αλλαγές και γενικά δεν απειλούμαστε.
Θα τη βρει τη λύση με τους παίκτες του για τις ευκαιρίες.
Ακόμα και σε κακή μέρα η ομάδα παρήγαγε ευκαιρίες, το έψαξε με αλλαγές και γενικά δεν απειλούμαστε.
Θα τη βρει τη λύση με τους παίκτες του για τις ευκαιρίες.
Διαφωνώ . Πιστεύω ότι πρέπει να πάρουμε κάποιο νέο προπονητή , φιλόδοξο , που να έχει εμπειρία απο τη λίγκα μας.kataramenos5 έγραψε:Ευκαιρια να πρωτοτυπησουμε φετος .Που να περιμενεις μεχρι Μαρτιο,το πρωταθλημα χαθηκε ηδη.Φερτε ΑΑ,Ιγκορ ή εστω ενα Παρασχο.Αφου δε κανει σε λεω αφου.
Νομίζω κάτι σε Αναστασίου ή Ουζουνίδη θα ήταν ιδανικό.
Ιβιτς το πας οπως πρεπει. Η ομαδα δειχνει οτι δουλευει πολυ και οι φασεις βγαινουν. Εχουμε ενα θεμα στο τελειωμα και εκει ισως χρειαστει παικτης τον ιανουαριο εαν δεν λυθει. Κατα τα αλλα η ομαδα χτιζεται σωστα, καποιοι δεν εχετε καταλαβει οτι εχουμε σεπτεμβριο
Η δελλαgiapas έγραψε:Διαφωνώ . Πιστεύω ότι πρέπει να πάρουμε κάποιο νέο προπονητή , φιλόδοξο , που να έχει εμπειρία απο τη λίγκα μας.kataramenos5 έγραψε:Ευκαιρια να πρωτοτυπησουμε φετος .Που να περιμενεις μεχρι Μαρτιο,το πρωταθλημα χαθηκε ηδη.Φερτε ΑΑ,Ιγκορ ή εστω ενα Παρασχο.Αφου δε κανει σε λεω αφου.
Νομίζω κάτι σε Αναστασίου ή Ουζουνίδη θα ήταν ιδανικό.
- Μπαρκαρούτσος
Ποιος είπε ότι ο Ivic στην 1η του κανονική χρονιά (σαν μη "υπηρεσιακός") στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πρέπει να πάρει και πρωτάθλημα;
Χαλαρά και ας απολαύσουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.
Δεν έχει ξαναπροπονήσει άντρες ο Ivic, αλλά το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι μια χαρά.
Θα υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα για τον Ivic μέσα στη χρονιά, από το αν σπρώξαμε τη μπάλα στα δίχτυα στον αγώνα με τη Ξάνθη.
Πχ, αποδυτήρια..διάρκεια στις καλές εμφανίσεις, διαχείρηση τραυματισμών και απουσιών κτλ...
Μαθαίνει ο Ivic και γενικότερα πρέπει να χαλαρώσουμε τις προσδοκίες.
Sit back & enjoy, στηρίξτε τον μπας και κρατήσουμε προπονητή για πάνω από 9 μήνες στον Π.Α.Ο.Κ. και αφήστε τον να χτίσει την ομάδα που γουστάρει και ονειρεύεται.
Χαλαρά και ας απολαύσουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.
Δεν έχει ξαναπροπονήσει άντρες ο Ivic, αλλά το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι μια χαρά.
Θα υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα για τον Ivic μέσα στη χρονιά, από το αν σπρώξαμε τη μπάλα στα δίχτυα στον αγώνα με τη Ξάνθη.
Πχ, αποδυτήρια..διάρκεια στις καλές εμφανίσεις, διαχείρηση τραυματισμών και απουσιών κτλ...
Μαθαίνει ο Ivic και γενικότερα πρέπει να χαλαρώσουμε τις προσδοκίες.
Sit back & enjoy, στηρίξτε τον μπας και κρατήσουμε προπονητή για πάνω από 9 μήνες στον Π.Α.Ο.Κ. και αφήστε τον να χτίσει την ομάδα που γουστάρει και ονειρεύεται.
+ 1926...RoMaN έγραψε: Χαλαρά και ας απολαύσουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.

Υ.Γ. Σε ένα 50αρίσιο Πρωτάθλημα, φέτος έχουμε πάνω από 30% πιθανότητες να το κατακτήσουμε κιόλας!!!!

- xrictoforoc
Εκανε λάθη χθες κατα τη γνώμη μου.δεν πειράζει εγώ τον πιστεύω πολύ και τον στηρίζω.βέβαια και η ομάδα τον "ψιλοκρεμασε".και λάθη θα γίνουν,αλιμονο .συνέχισε δυναμικά Βλάνταν
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk