Μεταγραφές Χειμώνα II
- P.A.O.K.jim
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Hermann έγραψε:Πλάκα σας κάνω βρε παιδιά. Ο γιατρός είναι στη μέση, ποιο 6άρι λέτε;
Παίζει 6άρι ο γιατρός μας;;; Να κάτι που δεν ήξερα...

ο κοντος δε φαινεται καλος χαρακτηρας, δεν αγκαλιαζει τον μεσαιο οπως κανει ο ψηλος, δεν αρχισαμε καλα 

CCCP έγραψε:Το «ηταν κορυφαιος» δε λεει απολυτος τιποτα. Σε εκεινο το ματς με την ΑΕΚ η ομαδα ηταν τραγικη και σερνωτανε και ο Χαρισης ετρεξε/προσπαθησε παραπανω απο τους αλλους και γιαυτο και ξεχωρισε οχι επιδη εδειξε κατι τρομερο ποδοσφαιρικα.Γερασίμου έγραψε:
Ο Χαρίσης στον β΄γύρο και πλέι- ωχ χρησιμοποιήθηκε σε 2 αγώνες όλους κι όλους: με Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο και με ΑΕΚ στα πλέι-ωχ στο ΟΑΚΑ. Και στα 2 ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Στους άλλους αγώνες ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Οι κριτικές γι' αυτόν από το Βέλγιο είναι πολύ καλές και παίζει να τον χάσουμε για 1,5 εκατομμύριο.
Καλα στοιχεια και ταλεντο εχει αλλα ως εκει, θελει ΠΟΛΥ ψωμι για να γινει κανονικος ποδοσφαιριστης που να χτυπισει την πορτα της ενδεκαδας στον ΠΑΟΚ.
Κάθε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πρέπει να δουλεύει σκληρά για να βελτιώνεται, σε όποια ηλικία και αν είναι. Ο Χαρίσης είναι τρεχαλατζής, είναι επιρρεπής στην κάρτα, αλλά για το Ελληνικό πρωτάθλημα, πολύ καλός, ειδικά όταν χρειάζεται να πέφτει και ξύλο στο κέντρο, κάτι που φοβάμαι πως θα δούμε με γαύρο και αεκ (Ρομαό, Σιμόες κλπ) και ας ευχηθούμε να τους κιτρινίσει ο ρέφερι με το καλημέρα στην πρώτη κλωτσιά για να κοπεί ο τσαμπουκάς τους. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ ή Μαν. Σίτυ για να θέλουμε 6άρι τύπου Κασεμίρο, Μπούσκετς κλπ που και θα τρέχουν και θα βγάζουν 4-5 ασσίστ και ισάριθμα γκολ κάθε χρόνο.
Σταματηστε ρε να τα ριχνετε στον joshua... Καημο τον εχετε τον επιθετικο και εσεις μην φοβαστε να το πειτε... 

Θα μπουνε οι (καλο)πληρωμενοι δανεικοι μας στα αποδυτηρια του ζελου και το πρωτο πραγμα που θα ειπωθει απο τους υπολοιπους παικτες, τεχνικους, φυσιοθεραπευτες....
"Ρε παιδια κανα δανεικο παιζει"
Έλα ρε Γιώργο, εδώ είμαι βρε...Lacedaemonian έγραψε:GORAN ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Τι έγινε και φωνάζεις?
Κάλεσε επιστράτευση ο Λεωνίδας?
Ξανάρθαν οι Πέρσες?
Φεύγουμε για Θερμοπύλες?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 31 Ιαν 2018, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- efthimis_paok
Έχω γράψει ρε φίλε εδώ και 20 λεπτά στο chat to SDNA για τον Κωνσταντινίδη και μπρεσια και ο Μηλιός δεν περνάει το σχολιο μου μέχρι να τα ανεβάσει πριν από λίγο στο in ΠΑΟΚ σαν αποκλειστικότητα σιχτίρια
Εγω παντως αυτο που βλεπω ειναι οτι ο Λουτσεσκου δεν ηθελε στοπερ και επιθετικο, γιατι ενιωθε πως κινδυνευουν οι ισορροπιες και δεν ηθελε να χαλασει την χημεια της ομαδας,παρα το γεγονος πως δεν χρειαζοταν να μπουν 11δα αμεσα και η διοικηση του ανοιξε μια τρυπα ΝΑ με την πωληση του πιο σταθερου σε αποδοση χαφ και αμφιβαλλω εντονα αν αυτη εκλεισε με την αποκτηση του Γαλλου,οχι γιατι ειναι κακος παικτης αλλα λογω χαρακτηριστικων του.
Βλεπω να υπαρχει προβλημα με το...ονομα του μουλεν. Στη θεσσαλονικη θα τον λενε....με-λεν οχι..μου-λεν

DimitrisS έγραψε:Θα μπουνε οι (καλο)πληρωμενοι δανεικοι μας στα αποδυτηρια του ζελου και το πρωτο πραγμα που θα ειπωθει απο τους υπολοιπους παικτες, τεχνικους, φυσιοθεραπευτες....

- Dimitris_L4