Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- Παλαιολόγος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
παντως ο παναθηναικος θα ειναι πονηρη ομαδα,δεν θα εχει ευρωπη και παλι
ενω ο ουζουνιδης ετοιμαζει αθλητικες ομαδες που πρεσσαρουν
δεν ξερω αν θα κρατησει τοσο πολυ στο πρωταθλημα,αλλα τουλαχιστον στα ντερμπι θα ειναι υπολογισιμος αντιπαλος
ενω ο ουζουνιδης ετοιμαζει αθλητικες ομαδες που πρεσσαρουν
δεν ξερω αν θα κρατησει τοσο πολυ στο πρωταθλημα,αλλα τουλαχιστον στα ντερμπι θα ειναι υπολογισιμος αντιπαλος
- ΑποστόληςΑ
Πολύ μέτρια η Μπρυζ, άνετο το 0-0 από την ΑΕΚ. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Βέλγοι γιατί η ΑΕΚ έχει ένα θέμα στο σκοράρισμα.
Που τον καταντήσανε έτσι τον βάζελο; Να χάνει ματς από 2-0 σε 5 λεπτά μέσα και να πανηγυρίζουν για την μπάλα που παίζουν χάρη στον μεσσία Ουζουνίδη. Και πέρσι στους ομίλους τα ίδια κάνανε. Τους βιάσανε άπαντες και λέγανε όχι δάκρυα.
Τελειωνει το ματς και ξεκιναμε να φυγουμε,μου λεει ο φιλος που ημασταν παρεα
2-0 ο βαζελος.
Κοιμαται ο Θεος του λεω,θα Τον παρω τηλ.
Μεχρι να βγουμε απο το γηπεδο μου λεει,ρε μλκα 2-2 ο βαζελος.
Ενταξει του λεω,ξυπνησε.
Σταματαμε στην καντινα για βρωμιαρικο,μεχρι να τα παρουμε 2-3 ο λαγος μου λεει.
Ενταξει του λεω,θα ηπιε και τον καφε Του.
2-0 ο βαζελος.
Ενταξει του λεω,ξυπνησε.
Εμ, χωρίς Αραβιδη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ μέτρια η Μπρυζ, άνετο το 0-0 από την ΑΕΚ. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Βέλγοι γιατί η ΑΕΚ έχει ένα θέμα στο σκοράρισμα.
Από όσο είδα όντως έπαιξε καλά πάντως...Mīngus έγραψε:Που τον καταντήσανε έτσι τον βάζελο; Να χάνει ματς από 2-0 σε 5 λεπτά μέσα και να πανηγυρίζουν για την μπάλα που παίζουν χάρη στον μεσσία Ουζουνίδη. Και πέρσι στους ομίλους τα ίδια κάνανε. Τους βιάσανε άπαντες και λέγανε όχι δάκρυα.
- Μπαρκαρούτσος
prist64 έγραψε:Τελειωνει το ματς και ξεκιναμε να φυγουμε,μου λεει ο φιλος που ημασταν παρεα
2-0 ο βαζελος.
Ενταξει του λεω,ξυπνησε.

Πραγματικά δε μου λέει τίποτα.pgetsos έγραψε:Εμ, χωρίς Αραβιδη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ μέτρια η Μπρυζ, άνετο το 0-0 από την ΑΕΚ. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Βέλγοι γιατί η ΑΕΚ έχει ένα θέμα στο σκοράρισμα.Από όσο είδα όντως έπαιξε καλά πάντως...Mīngus έγραψε:Που τον καταντήσανε έτσι τον βάζελο; Να χάνει ματς από 2-0 σε 5 λεπτά μέσα και να πανηγυρίζουν για την μπάλα που παίζουν χάρη στον μεσσία Ουζουνίδη. Και πέρσι στους ομίλους τα ίδια κάνανε. Τους βιάσανε άπαντες και λέγανε όχι δάκρυα.
Και με τον Αγιαξ στο 3-3 για το τι καλά παίξαμε και Πόσο άδικα χάσαμε τη πρόκριση λέγαμε....
Όταν παίζεις με μεγαλύτερη ομάδα αυτά είναι αναμενόμενα
Όταν παίζεις με μεγαλύτερη ομάδα αυτά είναι αναμενόμενα
Τα ίδια γράφανε οι βάζελοι ΑΡΔ και πέρσι στις σφαλιάρες που μαζεύανε στους ομίλους. Έχουν εθιστεί στην ευρωπαϊκή φάπα. Μια ομάδα με πλούσια ιστορία στην Ευρώπη.
Όσο για το τι λέγανε και οι δικοί μας, έχω ακριβώς την ίδια στάση με αυτή που έχω για τα γραφόμενα τα σημερινά για το 2-3. Δε μου λέει τίποτα μια καλή εμφάνιση απέναντι και στη μικτή κόσμου, όταν τελικά αυτοκτονώ σαν ομαδούλα.
Και εκείνη η ομάδα του ΠΑΟΚ στη συνέχεια πανηγύρισε πρόκριση απέναντι στη Φενέρ. Και πρόκριση στους 32 του Εuropa. Στο πρωτάθλημα κατέρρευσε βέβαια.
Ε για τον Παναθηναϊκό θα ακολουθήσει μόνο το τελευταίο.
Όσο για το τι λέγανε και οι δικοί μας, έχω ακριβώς την ίδια στάση με αυτή που έχω για τα γραφόμενα τα σημερινά για το 2-3. Δε μου λέει τίποτα μια καλή εμφάνιση απέναντι και στη μικτή κόσμου, όταν τελικά αυτοκτονώ σαν ομαδούλα.
Και εκείνη η ομάδα του ΠΑΟΚ στη συνέχεια πανηγύρισε πρόκριση απέναντι στη Φενέρ. Και πρόκριση στους 32 του Εuropa. Στο πρωτάθλημα κατέρρευσε βέβαια.
Ε για τον Παναθηναϊκό θα ακολουθήσει μόνο το τελευταίο.
Πέρσι @@ εμφανίσεις είχε κάνει εκτός από μία με Θελτα
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
prist64 έγραψε:Τελειωνει το ματς και ξεκιναμε να φυγουμε,μου λεει ο φιλος που ημασταν παρεα
2-0 ο βαζελος.
Ενταξει του λεω,ξυπνησε.

Όποιος πει ότι δε τους λυπήθηκε έστω και λίγο είναι ψεύτηςAzrael έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=inzfrA174sg