Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
++++ Απόλυτα σωστό σε βρίσκω προσωπικά...back in black έγραψε:Πολλοί τον κατηγορούν για συντηρητική προσέγγιση, εγώ λέω απλώς ότι ο άνθρωπος μου δείχνει ότι είναι προσεκτικός και προσπαθεί να προσεγγίσει τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Ενδεικτικά να σημειώσω για εχθές:
-Ξεκινάει με Πέλκα, που δεν τον είχε χρησημοποιήσει στα προηγούμενα παιχνίδια, αναθέτοντας του ειδικό ρόλο να πιέζει και να απασχολεί το Βαλέρο. Κατά την άποψή μου για ένα ημίχρονο τα κατάφερε καλά.
-Προτιμάει για αρική ενδεκάδα το Βαρέλα, έναντι του σταθερά καλού Κρέσπο, παρά το λάθος του πάικτη στον προηγούμενο αγώνα. Δικαιώθηκε απόλυτα.
-Αλλάζει το σύστημα του στο 58, όταν είδε ότι ο αντίπαλος άρχισε να κυριαρχεί και μάλιστα επιλέγει σύστημα που δεν μας έχει δείξει μέχρι τώρα. Δικαιώθηκε και πάλι , καθώς απο την αλλαγή του συστήματος και μετά η Φιορεντίνα δεν απέιλησε σοβαρά, ανώ αντιθέτως ο ΠΑΟΚ δημιούργησε τις 2 πιο επικύνδυνες φάσεις του.
-Επέλεξε για 18άδα τον Τιάμ και του έδωσε και συμμετοχή, χωρίς να έχει πριν επίσημη συμμετοχή. Νομίζω και πάλι δικαιώθηκε , καθώς η επίθεση πήρε καινούργια πνοή.
Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο 'Ιβιτς τα έκανε ή θα τα κάνει όλα καλά. Θα κάνει και λάθη, θα διαβάσει και λάθος παιχνίδια, θα αντιδράσει και λανθασμένα στη ροή αυτών. Απλώς τα παραθέτω για να υποστηρίξω ότι πρόκειται για έναν προπονητή που δουλευει αρκετά και μεθοδικά, που σαφώς και έχει ως σημείο αναφοράς τη λογική του Σάντος, αλλά δείχνει ότι είναι εφυής, ψύχραιμος και προσαρμοστικός στις ανάγκες του κάθε αγώνα και όχι συντηρητικός, όπως πολλοί βιάζονται να του προσάψουν.
Τα μόνα κοινά με Σάντος που (προ)βλέπω είναι η αναζήτηση παιχτών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (αλλά ετούτος όχι για ένα μονότονο αλλά για τουλάχιστον 3 διαφορετικά συστήματα, που ήδη μας έδειξε, τόσο σύντομα μάλιστα, ότι δουλεύει) και πως "την νίκη εμείς ή κανείς" όπως έγραψε και κάποιος αδερφός παραπάνω!!!!
Μα τω Θεό ρε φίλε, ήθελα να κάνω λογαριασμό να γράψω απλώς αυτά!Sick Bastard έγραψε:PAOK WITH CAPS LOCK YOU FUCKING MORONS!!pgetsos έγραψε:And the coach of Paok move has made it clear that Sousa did not know how to take countermeasures
Και αυτο παρακατω
Γενικα μας θεωρουσαν μετριο/ευκολο αντιπαλο αν διαβασεις και τα πρωτα σχολια
- Scientist@PAOK
Αντε τώρα στην τριπολιτσά να παίζεις σε γήπεδα με τοίχους, σε χόρτο για κατσίκια, τσομπανόβλάχους να σε βρίζουν και να σε φτύνουν, παίχτες να κάνουν βλαχομαγκιές και να παίζουν ξύλο, κούγιες να χαστουκίζουν παίχτες, αντιεπαγγελματίες διαιτητές να το παίζουν πριμαντόνες, αντε πήγαινε χάσε άρπαξε το τρίμπαλο να σου τι λένε οι γριές και τα σκουλίκια και μετά με ανεβασμένο το αίμα στο κεφάλι βρίζε του παίχτες και τον ιβιτς στο επόμενο εντός έδρας μάτς (Οπως έκανες και με τον Τουντορ και ακουγόσουν πανελλαδικώς στην τηλεοραση), πέστην στον γλύκο, στον σελφι, στον τατουιζακια και στον πρόεδρα...φάε τον ίβιτς να σου φέρουν άλλον για να ξαναρχίσεις τα ίδια μέχρι να πεθάνεις γιατί δεν πήρες κύπελλο και πρωτάθλημα απο α χέρια του κάθε γλιτσα γκιρίτζη!
ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΑΜΩΧΡΟΝΟ! Πάρτε βαθεία ανάσα και αν χρειαστεί σκάστε, αν θελεται να δειτε ψηλά τον ΠΑΟΚ. Διφορετικά δεν αξίζουμε ούτε τον κάθε ίβιτς ούτε τον κάθε σαββίδη ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΣΕΝ. Αυτό δεν γίνεται πουθενά σε αναπτυγμένα κράτη...αυτόν που προσλαμβάνεις να κάνει την δουλειά του, πρώτα του δείνεις ένα υγιές περιβάλλον και τον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ χρόνο και μετά πέρνει το report του απο ειδικούς και με υπαρκτά δεδομένα. Θα μου πεις αυτα γίνονται σε Ολλανδίες, Αγγλιες, Γερμανίες κτλ. με παράδοση δεκατιών στην επιχειρηματικότητα και την οργάνωση...και όχι σε εμάς τους τυρέμπορους και κουτοπόνηρους αντιπρωσοπάκιδες....
ΥΓ δεν ξέρω αν μας αξίζει ένας ευρωπαιος μεγάλος ΠΑΟΚ!
ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΑΜΩΧΡΟΝΟ! Πάρτε βαθεία ανάσα και αν χρειαστεί σκάστε, αν θελεται να δειτε ψηλά τον ΠΑΟΚ. Διφορετικά δεν αξίζουμε ούτε τον κάθε ίβιτς ούτε τον κάθε σαββίδη ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΣΕΝ. Αυτό δεν γίνεται πουθενά σε αναπτυγμένα κράτη...αυτόν που προσλαμβάνεις να κάνει την δουλειά του, πρώτα του δείνεις ένα υγιές περιβάλλον και τον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ χρόνο και μετά πέρνει το report του απο ειδικούς και με υπαρκτά δεδομένα. Θα μου πεις αυτα γίνονται σε Ολλανδίες, Αγγλιες, Γερμανίες κτλ. με παράδοση δεκατιών στην επιχειρηματικότητα και την οργάνωση...και όχι σε εμάς τους τυρέμπορους και κουτοπόνηρους αντιπρωσοπάκιδες....
+4Scientist@PAOK έγραψε:Αντε τώρα στην τριπολιτσά να παίζεις σε γήπεδα με τοίχους, σε χόρτο για κατσίκια, τσομπανόβλάχους να σε βρίζουν και να σε φτύνουν, παίχτες να κάνουν βλαχομαγκιές και να παίζουν ξύλο, κούγιες να χαστουκίζουν παίχτες, αντιεπαγγελματίες διαιτητές να το παίζουν πριμαντόνες, αντε πήγαινε χάσε άρπαξε το τρίμπαλο να σου τι λένε οι γριές και τα σκουλίκια και μετά με ανεβασμένο το αίμα στο κεφάλι βρίζε του παίχτες και τον ιβιτς στο επόμενο εντός έδρας μάτς (Οπως έκανες και με τον Τουντορ και ακουγόσουν πανελλαδικώς στην τηλεοραση), πέστην στον γλύκο, στον σελφι, στον τατουιζακια και στον πρόεδρα...φάε τον ίβιτς να σου φέρουν άλλον για να ξαναρχίσεις τα ίδια μέχρι να πεθάνεις γιατί δεν πήρες κύπελλο και πρωτάθλημα απο α χέρια του κάθε γλιτσα γκιρίτζη!
SM-G935F
Η ομαδα με τον Ιβιτς προπονητη μετραει στην Ελλαδαeorptol έγραψε:Ο Βλανταν τι σκορ έχει σαν προπονητης στον ΠΑΟΚ?
7 νικες
4 ισοπαλιες
1 ηττα ( πανιωνιος κανονικη διαρκεια)
Γκολ
Υπερ 19
Κατα 7
Ευρωπη
2 νικες
2ισοπαλιες
1 ηττα. (αγιαξ)
Γκολ
Υπερ 7
Κατα 3
- kataramenos5
Scientist@PAOK έγραψε:ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΑΜΩΧΡΟΝΟ! Πάρτε βαθεία ανάσα και αν χρειαστεί σκάστε, αν θελεται να δειτε ψηλά τον ΠΑΟΚ. Διφορετικά δεν αξίζουμε ούτε τον κάθε ίβιτς ούτε τον κάθε σαββίδη ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΣΕΝ. Αυτό δεν γίνεται πουθενά σε αναπτυγμένα κράτη...αυτόν που προσλαμβάνεις να κάνει την δουλειά του, πρώτα του δείνεις ένα υγιές περιβάλλον και τον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ χρόνο και μετά πέρνει το report του απο ειδικούς και με υπαρκτά δεδομένα. Θα μου πεις αυτα γίνονται σε Ολλανδίες, Αγγλιες, Γερμανίες κτλ. με παράδοση δεκατιών στην επιχειρηματικότητα και την οργάνωση...και όχι σε εμάς τους τυρέμπορους και κουτοπόνηρους αντιπρωσοπάκιδες....
- anekfrastos
στον πάτο της Ελλάδας και της Ευρώπης μας έχει ο πορτοφολάς
Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο τσιαμτσικα
Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο τσιαμτσικα
φτασε στον πατο εκει που δεν υπαρχει πιο κατω και βρες την ευτυχια κρυμμενη κομμενη και ραμμενη για εσενα...
Ζαχαρίας Στεφάνου
Ζαχαρίας Στεφάνου
Κ γω που νόμιζα ότι ο Ιβάν διώχνει προπονητές κάθε Μάρτιο, κοίτα να δεις τελικά αυτός ο κακός κόσμος του ΠΑΟΚ το κάνει πάλι.
Ε τον άτιμο μας έχει τσακίσει κ δεν παίρνουμε κ χαμπάρι
Ε τον άτιμο μας έχει τσακίσει κ δεν παίρνουμε κ χαμπάρι
- kataramenos5
Ο Ιβαν εχει την ευθηνη(αυτος αποφασιζει) που πηδαμε στον γκρεμο καθε Μαρτη αλλα ενα σπρωξιματακι το δινουμε κι εμεις.
Το ερωτημα ειναι θα τους εδιωχνε ο Βανιας ολους αυτους αν η Τουμπα Φλεβαρη μηνα φωναζε ρυθμικα τ ονομα τους?

Το ερωτημα ειναι θα τους εδιωχνε ο Βανιας ολους αυτους αν η Τουμπα Φλεβαρη μηνα φωναζε ρυθμικα τ ονομα τους?