Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από joshua »

Ρε φίλε σορυ αλλά εκεί στα μπαρακια που τα πινε ο Στόχ σου έφαγε καμία γκομενα; (αστειεύομαι ε;) Εσυ δεν κανεις κριτική βγάζεις μίσος.Γιατι έτσι;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σήμερα που μιλάμε ξέρει κάποιος σε τι κατάσταση είναι ο Στοχ; Αγωνιστικά, όχι αλκοολικά ή ο,τι άλλο ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Ρε φίλε σορυ αλλά εκεί στα μπαρακια που τα πινε ο Στόχ σου έφαγε καμία γκομενα; (αστειεύομαι ε;) Εσυ δεν κανεις κριτική βγάζεις μίσος.Γιατι έτσι;
Ειναι λογικο να υπαρχει μεγαλη δυσπιστια για παικτη που εκανε κακιστη εξωγηπεδικη ζωη.

Κατι αντιστοιχο συνεβαινε και φετος πηρε μεγαλες διαστασεις με τον Κλαους.
Και μενα μ αρεσε σαν παικτης ο στοχ αλλα κουβαλα μεγαλη τρελα,κατι το οποιο γιατι να μην επαναληφθει και φετος,αν αποκτηθει.

Μενουμε μονο στα πολυ καλα ματς του στοχ.στα κακα;;;
Σε αυτα που ηταν αδιαφορος;;
Γιατι φετος,αν παλι λεω αποκτηθει,να ειναι αλλιως;;;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:Ρε φίλε σορυ αλλά εκεί στα μπαρακια που τα πινε ο Στόχ σου έφαγε καμία γκομενα; (αστειεύομαι ε;) Εσυ δεν κανεις κριτική βγάζεις μίσος.Γιατι έτσι;
Σιγα μη μου φαει γκομενα αυτός ο ταπας ο καραφλας (αστειεύομαι κι εγω :lol: )

Ρε φιλε δε θέλω παικτες που μας ειδαν σαν ιθαγενείς. Που ποδοσφαιρικα είμαστε αλλα σε κανεναν δεν αρεσει να τον κοροιδευουν μες στη μάπα του. Για τον ιδιο λογο που περισυ μετα το σκηνικο με τον μπερμπατοφ για μενα ειχε τελειωσει ο παικτης. Δεν θελω να ξαναδωσουμε χρήματα σε παικτες που τα πηραν και κοροιδεψαν. Θέλω επαγγελματίες. Τοσα πολλα ζητάω;
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αγωνιστικα ενω ξεκινησε την χρονια καλα, εβαλε και τις γκολαρες του, δεν τον εμπιστευτηκε ο προπονητης του για το παραπανω, και απο τα μεσα της χρονιας εμεινε μεταξυ παγκου και κερκιδας, δεν ξερω αν αυτο ειχε να κανει με τραυματισμους ή απλα δεν ειχε καλες σχεσεις με τον Dick Advocaat

https://www.transfermarkt.com/miroslav- ... eler/45559

την πιο γεματη χρονια του την εκανε σε εμας με Total 13/14: συμ50 γκολ 10 ασσιστ 12 λεπτα 3.797

απο εκει και περα επαιξε 14/15 1.575' 15/16 1.484' 16/17 1.041'

στα εξωγηπεδικα παντρεμενος πλεον και με παιδι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη ο Στοχ με 50 παιχνιδια 10 γκολ και 12 ασιστ και απο τους κορυφαιους του ΠΑΟΚ σε πλει οφ και τελικο κυπελου ηρθε για τουρισμο και για να μας κοροιδεψει αρπαζοντας τα λεφτα μας, ενω καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν πως ο Τζαλμα ειναι παικταρας.Οκ βλεπουμε διαφορετικα προφανως το ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Στοχ και ο Βιερι είναι τα καλύτερα εξτρέμ που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Και ο Rodrigues του πρώτου γύρου φέτος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Στοχ... Ο παίκτης που έγινε εκατομμυριούχος και έκανε όνομα με μια καλή χρονιά στην τβεντε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

οι 12 ασιστ απο που προκυπτουν? μετρατε και της αραβιας τις 2? στον ΠΑΟΚ εκανε 10 γκολ (κι εγω κουφαθηκα) και 10 ασιστ.

τωρα για το ματς στον τελικο, ηταν συγκινητικος οντως αλλα οχι και τρομερος. τρομερος παικτης σε ντορτι δεν υπαρχει. αντε ο τερματοφυλακας αν σε εχει γλιτωσει απο 10. αντιθετως ο τζαλμα ηταν τρομερος στον τελικο.

τωρα για το διαφορετικο ποδοσφαιρο που βλεπουμε, σκεψου απλα οτι σε καθε μεταγραφικη περιοδο θελουμε εξτρεμ, σε καθε μεταγραφικη περιοδο μας προτεινεται, ειναι συμπατριωτης του μιχελ και του δινουμε ακυρα. αυτο εμενα μου αρκει

εδιτ. σορι, δεν ειπες τρομερος για τον τελικο

εδιτ2. βασικα το σταματαω κιολας. δεν υπαρχει λογος να τσιτωνομαστε για τον στοχ. αν ερθει (απευκταιο σεναριο :lol: ) να συζητησουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Joshua,ξερεις τη γνωμη μου για τον Σλοβακο,ουτε εξωγηπεδικα με ενδιαφερουν ουτε τιποτα,αυτο που ειδα εγω οσο επαιζε στον ΠΑΟΚ ηταν υπεραρκετο.
Στοχ στο ροστερ δεν υπαρχει.
Μπηκα λιγο σε δευτερες σκεψεις οταν ειδα οτι σε ολα τα προκριματικα του μουντιαλ ο προπονητης των Σλοβακων τον εχει εκτος.
Ειναι δυνατον να μην παιζει αυτος ο παιχταρας στη Σλοβακια εστω και σαν αλλαγη;
Σε τι κατασταση ειναι,μηπως εχει παρει καμια δεκαρια κιλα απο την απραξια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 12 Ιουν 2017, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:Στοχ... Ο παίκτης που έγινε εκατομμυριούχος και έκανε όνομα με μια καλή χρονιά στην τβεντε
Και ο Ροντριγκεζ με μιση σεζον στον ΠΑΟΚ.Ετσι δυστυχως ειναι πλεον το ποδοσφαιρο και οι επιπτωσεις της παγκοσμιοποιησης οπως λες και εσυ με την προσπαθεια ''δυτικοποιησης'' χωρων οπως Τουρκια,Ρωσια και Κινα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπανε εμενα ο μονος μου φοβος για τον Στοχ ειναι το μικρο του μεγεθος τιποτα αλλο.Πλεον στο ποδοσφαιρο δεν επιβιωνουν ευκολα τοσο μικροσωμοι παικτες οταν υπαρχουν κορμια στο 1,80 με ταχυδυναμη που καποτε εβλεπες μονο σε 20 ποντους κοντυτερους.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Θελω στοχ με τα χίλια να τραβάει βρωμοσουτο και να ανοίγει κατι άμυνες που παραδοσιακά έχεις θεμα.Εγω τον θελω
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ποιος στοχ μωρε τωρα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Για τον Μιροσλαβ μαλλον λενε :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”