Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από tolis01 »

Είσαι ο μόνιμος MVP μας.
Όπως είπε κι ο Joshua δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην κατέβασε την ομάδα σωστά ή τουλάχιστον με μία ορθή ποδοσφαιρική λογική.
Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις και τον σκόπελο του ροτέισον (και για να έχεις την ομάδα φρέσκια και για να κρατάς ζεστούς τους παίχτες) χωρίς να βλέπουμε διαφορά στην απόδοση, αυτό θα είναι θαύμα.

Δεν αποκλείω κιόλας να ξεκινήσεις σε Τρίπολη και Μυστα και Χαρίση κιόλας.

Αν ήσουν ο κόουτς ενός του ΠΟΚ θα είχες παντού πρωτοσέλιδα και αφιερώματα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στην Τρίπολη θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινήσουν οι Bis και Pereyra.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Σωστός Αποστόλη ...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Στην Τρίπολη θα δούμε σίγουρα κατά 30% διαφορετική ομάδα και όχι γιατί δεν είναι ευχαριστημένος με τους χθεσινούς, αλλά γιατί ετσι πρέπει. ;) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πράγματι. Ο Αστέρας δεν τρέχει (ούτε κατά διάνοια) σαν την Fiore επομένως αναμένω και νέα πρόσωπα (πλην του γνωστού ...Crespo). Ίσως Χαρίση, αν ο Cimi είναι κουρασμένος, αν κι εγώ θα δοκίμαζα Canas - Shakhov - Biseswar
Πρέπει να πάρει χρόνο (έστω σαν αλλαγή) και ο Χαρίσης θωρώ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θα είναι μεγάλη μαγκιά να απλώσεις το ροστερ και να παίζουν όλοι.

SM-G935F
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εγω παιδια διαφωνω με ολους σας. Αν στο Αμστερνταμ η αποδοση του ηταν 10/10 (εχω καιρο να δω τοσο αψογο διαβασμα αντιπαλου, το βλεπα το ματς με γαυρο φιλο ο οποιος ειχε πορωθει κι ηθελε να κερδισουμε), σημερα ηταν κακο το στησιμο και το διαβασμα της Φιορεντινα. Κατα την αποψη μου το ματς ηθελε Χαριση για την ενεργεια στο κεντρο και Περεϊρα για να παιξει ως false nine, να προσθεσει τα στοιχεια που δεν εχει ο Κλαους για να ανοιξουν λιγο οι αμυνες. Αργησε ξανα στις αλλαγες του, ενω φαινοταν οτι η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε αλλο παικτη αντι των Τζαλμα και Κλαους μιας και στο Β' ο Γκαρι εκανε τα παντα μονος του μεχρι να μπει ο Τιαμ.
Στο Α' ειχε πολυ ψηλα τα πλαγια μπακ και τα χαφ με αποτελεσμα να τρελαθουμε στις γιομες Γλυκου οταν μας πιεζαν, αλλα γρηγορα καταλαβε οτι δεν γινεται να παιξεις ετσι με αντιπαλο μια πολυ καλη ομαδα που εχει 2 παικτες ψηλα. Αυτο του το δινω γιατι το διορθωσε και στο Β' οτι γιομες εγιναν, εγιναν απο Τζαβελλα ο οποιος θα τις εκανε ουτως ή αλλως.
Στα θετικα του τωρα, η πολυ καλη δουλεια που γινεται οταν η ομαδα δεν εχει την μπαλα. Πιεζει σωστα, κλεινει ομορφα και το πιο σημαντικο ολων ειναι οτι οι παικτες διαβαζουν τις φασεις και κλεινουν χωρους βγαινοντας πρωτοι στην μπαλα. Το κομματι του τι να κανεις την μπαλα αφου την κλεψεις ειναι βεβαιως εξισου σημαντικο, αλλα ειμαστε ομαδα 3 μηνων και δεν μπορουμε να τα περιμενουμε ολα εξαρχης. Θα βγει κι αυτο κι αν βγει σωστα και δουλευτει οπως πρεπει, θα βγαζουμε αρκετα παραπανω γκολ απο το πουθενα.
Ας μην ξεχναμε οτι ο Ιβιτς ειναι προπονητικα οτι κι ο Μυστακιδης πχ παικτικα. Θα βελτιωνεται ραγδαια χρονο με τον χρονο. Ειναι σημαντικο να κανει ενα καλο ξεκινημα (που ως τωρα το κανει) για την ψυχολογια του ιδιου αλλα και του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η αλήθεια είναι ότι ο Rod ήταν μόνος του χθες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αρκετοι αλλαξαν γνωμη για τον Ιβιτς χθες. (ενας απο αυτους ο Ραπτόπουλος που ειπε πολυ καλα λογια, ισως για πρωτη φορα φετος.)
Επαιξε πολυ καλα το παιχνιδι "σκακι" εναντιον του Σόουζα.

Βεβαια πολυ συνοπαδοι μας εκραξαν Ιβιτς γιατι δεν βγηκε μπροστα αερα πατέρα να παμε για γκολ, λες και παιζαμε με την Βέροια.

Προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το χθεσινο παιχνιδι του Ιβιτς και την ισοπαλια που πηραμε, γιατι η Φιορεντινα με την ποιοτητα που εχει θα μπορουσε να μας ξερανει με γκολ απ το πουθενα και θα χαναμε.
Με την ποιοτητα που εχουμε θα νικησουμε αζερους και τσέχους.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:..., σημερα ηταν κακο το στησιμο και το διαβασμα της Φιορεντινα. Κατα την αποψη μου το ματς ηθελε Χαριση για την ενεργεια στο κεντρο και Περεϊρα για να παιξει ως false nine, να προσθεσει τα στοιχεια που δεν εχει ο Κλαους για να ανοιξουν λιγο οι αμυνες.

Αργησε ξανα στις αλλαγες του, ενω φαινοταν οτι η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε αλλο παικτη αντι των Τζαλμα και Κλαους μιας και στο Β' ο Γκαρι εκανε τα παντα μονος του μεχρι να μπει ο Τιαμ.
Αδερφέ θα διαφωνήσω. Στο θέμα Χαρίση/Φακούντο τα είπες σε 4-5 ποστς, εντάξει άποψή σου, αλλά προφανώς κι ο Βλάνταν ακολούθησε κάποια λογική για το κατέβασμα. Πάντα αυτοί που δεν παίζουν θα ήταν οι καλύτεροι.

Στο θέμα των αλλαγών πότε να της έκανε; Πιο μπροστά θα ήταν στο ημίχρονο.

Ενιγουέι, βασικά φαντάζομαι οι όποιες ενστάσεις όλων μας είναι στα ψιλά γραμματάκια.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

tolis01 έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:..., σημερα ηταν κακο το στησιμο και το διαβασμα της Φιορεντινα. Κατα την αποψη μου το ματς ηθελε Χαριση για την ενεργεια στο κεντρο και Περεϊρα για να παιξει ως false nine, να προσθεσει τα στοιχεια που δεν εχει ο Κλαους για να ανοιξουν λιγο οι αμυνες.

Αργησε ξανα στις αλλαγες του, ενω φαινοταν οτι η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε αλλο παικτη αντι των Τζαλμα και Κλαους μιας και στο Β' ο Γκαρι εκανε τα παντα μονος του μεχρι να μπει ο Τιαμ.
Αδερφέ θα διαφωνήσω. Στο θέμα Χαρίση/Φακούντο τα είπες σε 4-5 ποστς, εντάξει άποψή σου, αλλά προφανώς κι ο Βλάνταν ακολούθησε κάποια λογική για το κατέβασμα. Πάντα αυτοί που δεν παίζουν θα ήταν οι καλύτεροι.

Στο θέμα των αλλαγών πότε να της έκανε; Πιο μπροστά θα ήταν στο ημίχρονο.

Ενιγουέι, βασικά φαντάζομαι οι όποιες ενστάσεις όλων μας είναι στα ψιλά γραμματάκια.
Οντως το ειπα Τολη, απλα επειδη τα ποστ μου θελουν εγκριση καμια φορα βγαινουν στο πουθενα και δεν ξερω αν ανεβηκαν. :mrgreen: Ενιγουεη, γενικα διαφωνω με το "ο προπονητης παντα ξερει" χωρις να λεω οτι "ξερουν οι φιλαθλοι". Ολοι κανουν λαθη, σχεδον παντα ο προπονητης κανει τα λιγοτερα φυσικα καθως ξερει την ομαδα οσο κανενας αλλος. Αλλα να μην φτανουμε στο σημειο να μην κανουμε κριτικη. Ετσι κι αλλιως ολοι τον θεωρουμε αξιολογο προπονητη και τον θελουμε στην ομαδα, δεν υπαρχει κανεις που θελει να τον φαει. ;)

Στα των αλλαγων εκανε μια εγκαιρως και σωστη, αυτη του Πελκα -> Σακοφ, αλλα οι αλλες αργησαν ΠΑΡΑ πολυ. Κι αυτο το χω πει σε πολλα ποστς, αλλα ο Τζαλμα δεν ειχε λογο να βρισκεται στο γηπεδο χτες και επρεπε νωρις κιολας να αντικατασταθει. Ημασταν απιστευτα ακινδυνοι απο την πλευρα του και δυο φορες που πηγε η μπαλα απο κει τη μια ηταν ο Σακοφ και την αλλη ο Γκαρι. Νομιζω κι η αλλαγη Κλαους-Τιαμ επρεπε να γινει κανενα 10λεπτο νωριτερα, κρινοντας τοσο εκ του αποτελεσματος (ποσο ανεβηκε η ομαδα επιθετικα με εναν κινητικο παικτη μπροστα) οσο κι εκ της λογικης του αγωνα.

Οντως οι ενστασεις ειναι στα ψιλα γραμματα, δεν ειμαστε ανθρωποφαγοι. Εσυ θεωρεις οτι εκανε καλο κοουτσαρισμα, εγω θεωρω οτι εκανε κακο, αλλα φανταζομαι οτι και οι δυο τον εκτιμουμε και τον στηριζουμε και δεν κρινουμε κανεναν απο ενα παιχνιδι, ουτε απο δυο. :)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπράβο Βλάνταν!

για μπισεσβαρ ορθά έπραξε γιατί όλοι είδαμε πόσο δυνατό ήταν το κέντρο της φιορεντίνα κάτι που δεν θα βόλευε τον Ολλανδό. ίσως μπορούσε να μπει νωρίτερα ο Σακόφ αλλά οκ.

πολύ ωραία και η αλλαγή στο 352 που ισσορόπησε απόλυτα το παιχνίδι.

μεγάλο τεστ τη Δευτέρα αλλά δε μασάμε θα τους σκίσουμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

john4serres έγραψε:Αρκετοι αλλαξαν γνωμη για τον Ιβιτς χθες. (ενας απο αυτους ο Ραπτόπουλος που ειπε πολυ καλα λογια, ισως για πρωτη φορα φετος.)
Επαιξε πολυ καλα το παιχνιδι "σκακι" εναντιον του Σόουζα.

Βεβαια πολυ συνοπαδοι μας εκραξαν Ιβιτς γιατι δεν βγηκε μπροστα αερα πατέρα να παμε για γκολ, λες και παιζαμε με την Βέροια.

[Προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το χθεσινο παιχνιδι του Ιβιτς και την ισοπαλια που πηραμε, γιατι η Φιορεντινα με την ποιοτητα που εχει θα μπορουσε να μας ξερανει με γκολ απ το πουθενα και θα χαναμε.
Με την ποιοτητα που εχουμε θα νικησουμε αζερους και τσέχους.]
+ 1926...

Στα @@πάρια μου όμως κι ο κΑΡΔαφλόπουλος κι όλοι τους οι θλιβεροί άσχετοι τυχοδιώκτες του είδους του!!!!

Η Φιορεντίνα παρουσιάστηκε (φυσιολογικά λόγω εποχής) πολύ πιο έτοιμη αλλά και πιο ποιοτική ομάδα απ τον Άγιαξ, με ένα σύστημα μάλιστα που δεν αντιμετωπίζεται καθόλου εύκολα και μονότονα!!!!

Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι σκάκι το χθεσινό, το οποίο έληξε ισοπαλία, ενώ ο Βλάνταν προσπάθησε να το κερδίσει στην αρχή με κινήσεις των αλόγων απ τα πλάγια!!!! Όταν είδε το πόσο καλά ήταν διαβασμένη η Φιορεντίνα πάνω σ αυτό κι ότι οι δυνάμεις των παιχτών μας άρχισαν να τους εγκαταλείπουν, λόγω αδιάκοπων τρεξιμάτων για να καλύπτουν τα 6 αντίπαλα χαφ που κινούνταν αδιάκοπα και με την τακτική ακρίβεια της Μακεδονικής φάλαγγας, όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε ή κόλλησε, αλλά προχώρησε σε ένα πολύ νεωτεριστικό γι αυτόν σύστημα, το 3-5-2 (ή και 5-4-1 αμυνόμενοι), το οποίο (αφού απέδωσε στην πράξη ισορροπώντας το παιχνίδι) φαίνεται ότι είχε ήδη δουλέψει στις προπονήσεις!!!!

Αν το κοράκι δεν έκλεινε τα μάτια σε δύο περιπτώσεις ή ο Γκάρυ είχε ακόμα μια αναπνοή και σούταρε με ενέργεια μετά την εκπληκτική του ατομική ενέργεια, το ματς θα ήταν δικό μας ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!!

Αυτιά...

Υ.Γ. Όλα τα άλλα που γράφονται κι ακούγονται για λάθος αρχικό στήσιμο απ τον Βλάνταν κ.τ.λ., λυπάμαι πολύ, αλλά είναι κατά την άποψη μου ιστορίες για πράσινα άλογα και deep purple ρομαντικά ακρογιάλια ενός καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος στην Σαντορίνη... :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο Βλανταν τι σκορ έχει σαν προπονητης στον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Πολλοί τον κατηγορούν για συντηρητική προσέγγιση, εγώ λέω απλώς ότι ο άνθρωπος μου δείχνει ότι είναι προσεκτικός και προσπαθεί να προσεγγίσει τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Ενδεικτικά να σημειώσω για εχθές:
-Ξεκινάει με Πέλκα, που δεν τον είχε χρησημοποιήσει στα προηγούμενα παιχνίδια, αναθέτοντας του ειδικό ρόλο να πιέζει και να απασχολεί το Βαλέρο. Κατά την άποψή μου για ένα ημίχρονο τα κατάφερε καλά.
-Προτιμάει για αρική ενδεκάδα το Βαρέλα, έναντι του σταθερά καλού Κρέσπο, παρά το λάθος του πάικτη στον προηγούμενο αγώνα. Δικαιώθηκε απόλυτα.
-Αλλάζει το σύστημα του στο 58, όταν είδε ότι ο αντίπαλος άρχισε να κυριαρχεί και μάλιστα επιλέγει σύστημα που δεν μας έχει δείξει μέχρι τώρα. Δικαιώθηκε και πάλι , καθώς απο την αλλαγή του συστήματος και μετά η Φιορεντίνα δεν απέιλησε σοβαρά, ανώ αντιθέτως ο ΠΑΟΚ δημιούργησε τις 2 πιο επικύνδυνες φάσεις του.
-Επέλεξε για 18άδα τον Τιάμ και του έδωσε και συμμετοχή, χωρίς να έχει πριν επίσημη συμμετοχή. Νομίζω και πάλι δικαιώθηκε , καθώς η επίθεση πήρε καινούργια πνοή.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο 'Ιβιτς τα έκανε ή θα τα κάνει όλα καλά. Θα κάνει και λάθη, θα διαβάσει και λάθος παιχνίδια, θα αντιδράσει και λανθασμένα στη ροή αυτών. Απλώς τα παραθέτω για να υποστηρίξω ότι πρόκειται για έναν προπονητή που δουλευει αρκετά και μεθοδικά, που σαφώς και έχει ως σημείο αναφοράς τη λογική του Σάντος, αλλά δείχνει ότι είναι εφυής, ψύχραιμος και προσαρμοστικός στις ανάγκες του κάθε αγώνα και όχι συντηρητικός, όπως πολλοί βιάζονται να του προσάψουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”