Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Κωλόγαυροι, από τις φωνές του απέναντι βενζινάδικου εδώ στις ερημιές της Μάνης κατάλαβα ότι στις καθυστερήσεις βάλαν κι άλλο...ουστ...Πάμε Ριέκα γερά στην Κροατία..μου έχουν ανάψει τα λαμπάκια εδώ αυτές τις μέρες με όσα ακούω..
- aspromaura ioannina
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνγιατι ρε φικές ομάδες
Γιατι ρε φιλε το ματς ηταν για 4-1?? 9στις 10 ευκαιριες που εκανε κατεληξαν 2,3 μετρα μακρυα απο το τερμα!Οκ εφτιαχνε με μεγαλη ευκολια ευκαιριες και κλασσικες μαλιστα αλλα τα τελειωματα ηταν για τα πανηγυρια! 2-1 και πολυ του ειναι.
- sourmenetes
- Moderator
Το σιχαμενο υποκειμενο θαναηλακης...Indio έγραψε:Σιχαμενη μεταδοση απο οτε...
Γιατι δεν το ονομαζουν γαυροςτβ;;;;
Μεγάλη λωκάρα οι gay-δες...
Θα φάνε καλά στην Κροατία...
Μετά θα στείλει ο ντροσχό τον προπονητή τους να κλείνει παραγγελίες άχνης στην χώρα του για να βγει η ζημιά!

Θα φάνε καλά στην Κροατία...

Μετά θα στείλει ο ντροσχό τον προπονητή τους να κλείνει παραγγελίες άχνης στην χώρα του για να βγει η ζημιά!

πιστευω δυσκολα να μη φανε γκολ οι κροατες,αλλα με ενα 3-1 η 2-1 και παραταση/πεναλντυ κατι γινεται.
- Notorious4
Μια χαρά ομάδα ο γάβρος και δίκαια κέρδισε αν και θα μπορούσε η Ριέκα να κλέψει το ματς.Εντάξει είπαμε δεν τους γουστάρουμε αλλά να κρίνουμε και αντικειμενικά.Μια χαρά ομάδα έχει κάνει φέτος ο γάβρος.
Στην ρεβάνς θα δούμε πόσο καλή ομαδα είναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το είδα κ γω το ματσακι. Ξεχώρισα κουτρη-οφοε-καρσελα.. Δύστυχος έχει κάνει πολύ καλή ομάδα ο γαυρος. Εκει μέσα με την ριεκα να κυνηγάει το σκόρ νομίζω οτι θα βάλει σίγουρα γκολ σε αντεπίθεση.
Το 1-0 δεν ειναι σκορ που ανοίγεσαι για να το κυνηγήσεις. Βεβαια ποιος ξερει τι θα κανουν αυτοι.
Σίγουρο δεν είναι τιποτε πουθενά πολυ κακό σκορ για τον γαβρο.... Το 1-0 είναι πολύ εύκολο να γίνειtsachou έγραψε:Το είδα κ γω το ματσακι. Ξεχώρισα κουτρη-οφοε-καρσελα.. Δύστυχος έχει κάνει πολύ καλή ομάδα ο γαυρος. Εκει μέσα με την ριεκα να κυνηγάει το σκόρ νομίζω οτι θα βάλει σίγουρα γκολ σε αντεπίθεση.
Καλά ναι, τρόπος του λέγειν ήταν το σίγουρα που έγραψα..Και εννοείτε ότι το 2-1 στην έδρα σου είναι σχετικά κακό σκορ.. Απλά σου δίνει το αβαντάζ να μην κυνηγάς αλλά να κάτσεις πίσω και να χτυπάς στην αντεπίθεση.
Ασχετως τι κανει ο γαυρος, εμεις αν δε φτιαξουμε σκληροπυρηνικο κεντρο θα δεινοπαθουμε εκει μεσα. Αυτα τα ματς θελουν Γκαρσοειδες βραχους στα χαφ για ναμην περνανε ευκολα και να εκνευριστουν. Μετα Ο αντελινο θα κανει τα δικα του
- Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ πολύ τα αδέρφια μου για το live της ερυθρόλευκης ομάδας του Μπειραιά!