Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
simba έγραψε:Να σας τον cerviρω ή θα τον παρετε σπιτι?ilovegame27 έγραψε:Ποιο Αντρέ και Κάστρο η Πύργο να φέρει;
Θέλω τώρα τον Franco Cervi της Μπενφίκα για να δείτε μπαλαδορο
Υ.Γ. Αριστερο εξτρεμ δν παιζει?
Αριστερό εξτρέμ αλλά και πίσω από τον φορ
Μεγάλος παίκτης
- john4serres
Να ανοιχτεί ένα τοπικ που να γράφει ο καθένας τους 23 (από τους 40+ που έχουμε) παίχτες που πρέπει κατά τη γνώμη του να απαρτίζουν το ροστερ της επόμενης περιόδου συν τις θέσεις των 5 μεταγραφών που προανήγγειλε ο Μιχελ.
Να δούμε στο τέλος πόσο κοντά είμαστε σε αυτά που έχει στο μυαλό του ο Μιχελ αλλά και ο Νέος προπονητής.
Να δούμε στο τέλος πόσο κοντά είμαστε σε αυτά που έχει στο μυαλό του ο Μιχελ αλλά και ο Νέος προπονητής.
Το βαφτιζω ο ξερολας του ροστερ,αν υπάρχει αντίρρηση από τους Μοντ να το γράψουν εδώ πριν το ανοίξω.
μεταγραφικα ο συνδιασμος κονσεισαο στην πορτο και ο παουλο σοουζα σε εμας θα μπορουσε να εχει μεγαλο ενδιαφερον. δεν ξερω εαν η πορτο εχει ακομη στο ροστερ της λινο και βιερινια προς δανεισμο ή πωληση αλλα να σας πω την αληθεια τις εχω ψιλοβαρεθει τις επιλογες απο πρωην σοβιετικη ενωση και τουρκια....
Ρε mens υποθεσεις κανουμε πολλες φιλοι ΠΑΟΚια ας κανουμε λιγες μερες κανα 2-3ημερο υπομονη.
Αν ερθει-θα 'ρθει πρωτα προπονητης και μετα οιι 4-5μεταγραφες! (σιγουρα κλεισμενοι ειναι οι: Λημνιος/Leveque
"και θα γινει ξεσκαρταρισμα στο ροστερ μας να δουμε πιοι θα δοθουν δανεικοι και πιοι θα πωληθουν αν και τα ξερουμε και εμεις οι ιδοι αλα το αναφερω".
Αν ερθει-θα 'ρθει πρωτα προπονητης και μετα οιι 4-5μεταγραφες! (σιγουρα κλεισμενοι ειναι οι: Λημνιος/Leveque
"και θα γινει ξεσκαρταρισμα στο ροστερ μας να δουμε πιοι θα δοθουν δανεικοι και πιοι θα πωληθουν αν και τα ξερουμε και εμεις οι ιδοι αλα το αναφερω".
kos το πρωτο πραγμα που μου είπε ο αδερφός μου για τον νέο προπονητή είναι ακριβώς αυτό που αναφέρεις,να έρθει ένας προπονητής που να έχει γνωριμίες και να μας φέρει δύο τρεις παιχταράδες όπως ο Σαντος.
Καλός ο Μιχελ αλλά δε μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του.
Καλός ο Μιχελ αλλά δε μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του.
Απο Το Ευαγγελιο στο τουιτερ:
Στην Γερμανία λένε πως η Αιντραχτ Φρανκφούρτης έχει καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ κι είναι κοντά στην απόκτηση του Τσιμιροτ...
- buffalobill4
Ναι, μην τυχον και χασουμε το κελεπούρι. Και την ελλαδα και την αραβια τις επελεξε γιατι και χρημα πηρε και μπαλα δεν επαιξε και τα μπανια του έκανε. Ειχε προγραμμα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Επέλεξε Ελλάδα;buffalobill4 έγραψε:500 χιλ και μάλιστα σε δόσεις και μισθο μονο αναλογικα με συμμετοχες. Ο τυπος ειναι τουριστας με ολη τη σημασια της λεξης. Και μάλιστα επιλεγει ανατολη τα τελευταια χρονια. Τουρκια-ελλαδα-αραβια.
Επέλεξε Αραβία;
Τουρκία επέλεξε και πρέπει να το έχει σκυλομετανιώσει. Μην λέμε ότι θέλουμε. Στην Ελλάδα έκανε πολύ καλά παιχνίδια στην αρχή αφού έφυγε ο Stephens. Από τη στιγμή που μάλωσε με τον Stephens και μετά δεν έπαιζε καλά.
Αν η Φενέρ τον πουλάει κάτω από ένα μύριο να τον πάρουμε δίχως σκέψη.
Αν ήθελε να διορθωσει το λαθος του που πηγε στο νεκροταφείο ελεφαντων την φενερ θα ειχε βρει τροπο να το κανει αλλα δεν τον ενδιαφερει να παιξει ποδοσφαιρο. Θα βγαλει χρηματα οσο ακομα εχει ονομα κάνοντας τις ομαδες να περιμενουν το μπαμ απο εναν ασφαιρο.
Γνωμη μου πάντα...μακριαααααα.