Vladan Ivic
- Kostas_Peraia4
Re: Vladan Ivic
Παντως για να τα λεμε ολα,και ο Αγγελος στο ματς της Φλωρεντιας πριν 2 χρονια,ειχε αλλαξει το συστημα σε 3-5-2,βαζοντας 3 σεντερ μπακ τον Τζιολη και ειχε κοντεψει να κλεψει το ματς.

Βλανταν εισαι τεραστιος!ΤΕΛΟΣ!
Σε βλεπω στον παγκο ρε γμτ και γουσταρω!
εισαι ο πιο ΠΑΟΚ προπονητης που εχω δει εγω προσωπικα στα χρονια που παρακολουθω την ομαδα!
Ξερω πολυ καλα οτι θα ερθουν και ασχημα αποτελεσματα, αλλα ειμαι πεπεισμενος πως ακομη και τοτε η ομαδα θα ειναι σοβαρη και εσυ θα εχεις κανει το καλυτερο που μπορεις!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε βλεπω στον παγκο ρε γμτ και γουσταρω!
εισαι ο πιο ΠΑΟΚ προπονητης που εχω δει εγω προσωπικα στα χρονια που παρακολουθω την ομαδα!
Ξερω πολυ καλα οτι θα ερθουν και ασχημα αποτελεσματα, αλλα ειμαι πεπεισμενος πως ακομη και τοτε η ομαδα θα ειναι σοβαρη και εσυ θα εχεις κανει το καλυτερο που μπορεις!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ααααυτο ακριβως. Και σε κακη μερα, οπως πιστευω ηταν σημερα, παραμενει ΟΜΑΔΑ και καλυπτουν τα ατομικα λαθηjoshua έγραψε:δεν εχει υπαρξει ενα παιχνιδι που η ομαδα να μην ειναι ομαδα,να μην ειναι σοβαρη και πειθαρχημενη και αυτο δεν γινεται να μην το πιστωθεις.
- sourmenetes
- Moderator
Ακουσα τη συν.τυπου.
Ο ανθρωπος ξερει τι θελει,ποτε το θελει και απο ποιους το θελει.
Σοβαρος οπως και η ομαδα.εδω τελειωνουν ολα.
Ο ανθρωπος ξερει τι θελει,ποτε το θελει και απο ποιους το θελει.
Σοβαρος οπως και η ομαδα.εδω τελειωνουν ολα.
- buffalobill4
μην ακους κανεναν και τιποτα. μονο τον μιχελ. κατεβασε την ομαδα οπως εσυ εχεις στο μυαλο σε καθε ματς. κανε και το ροτεισον που χρειαζεται οχι μονο για τις ανασες αλλα και για το μοτιβεισον σε παικτες.
συνεχισε την καλη δουλεια
συνεχισε την καλη δουλεια
- navigator11
Κι εγώ γουστάρω που τον βλέπω στον πάγκο. Μορφή ο άνθρωπος. Έχει σκοπό να μας στρώσει χαρακτήρα. Θα μακροημερεύσει για δεδομένα ημερών Ιβαν στην Τούμπα. Ήδη μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να πείθει η ομάδα ότι θα έχει ένα στανταρντ απόδοσης, κάτω από το οποίο θα 'ναι έκπληξη να πέφτει. Θα σκάσουν και στραβά αποτελέσματα. Είναι αναμενόμενο κι εύλογο. Μου δίνει την εντύπωση πάντως πως σπασμωδικές κινήσεις δεν πρόκειται να κάνει, ακόμα και τότε. Βασικά, έχω την αίσθηση πως και φέτος θα καλλιεργήσει το έδαφος, ώστε του χρόνου ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει τέρμα ίσα το πρωτάθλημα. Αυτό πιστεύω πως είναι το προτζεκτ του με τον Μιχελ.
Πολύ σωστές επισημανσεις!Η ομαδα εχει το χαρακτηρα του προπονητη της.pgetsos έγραψε:Ααααυτο ακριβως. Και σε κακη μερα, οπως πιστευω ηταν σημερα, παραμενει ΟΜΑΔΑ και καλυπτουν τα ατομικα λαθηjoshua έγραψε:δεν εχει υπαρξει ενα παιχνιδι που η ομαδα να μην ειναι ομαδα,να μην ειναι σοβαρη και πειθαρχημενη και αυτο δεν γινεται να μην το πιστωθεις.
Αν κ θα ήθελα περειρα, χαριση ως αλλαγες σημερα (κ μπισε αλλα κατι θα ξερει καλυτερα), το πηγε πολυ καλα το ματς κ το εσφιξε οταν χρειάστηκε, με ρεαλισμό κ σοβαροτητα.
Προχωραμε!
Είπαν για σένα στο βιολομάνια
Καλύτερος του Σόουζα για αρχή
Il vero problema è che abbiamo un allenatore che non capisce un cavolo di quello che fa. All'allenatore del Paok è bastato fare un cambio modulo per bloccarci, senza che Sousa riuscisse a capirci più nulla...
>Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι έχουμε έναν προπονητή που δεν έχει ιδέα τι κάνει. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν αρκετός για να κάνει μια φόρμουλα αλλαγής μπλοκάροντας μας και χωρίς ο Sousa να καταλάβει τίποτα ... ...
http://forum.chatviola.it/index.php?topic=6902.60
Καλύτερος του Σόουζα για αρχή

And the coach of Paok move has made it clear that Sousa did not know how to take countermeasures
Και αυτο παρακατω
Γενικα μας θεωρουσαν μετριο/ευκολο αντιπαλο αν διαβασεις και τα πρωτα σχολια

Και αυτο παρακατω

- kataramenos5
Πολυ σωστη-ψυχρη αντιμετωπιση του ματς.Ειδε τη κουραση στο β και το ανεβασμα της φιορε και πολυ ορθολογικα προτιμησε ν αλλαξει σκοπο και τακτικη.Μικρες ενστασεις για τη χρησιμοποιηση απ την αρχη του Πελκα ,μιας και κοντυναμε πολυ ενω παρα τα τρεξιματα του χανοταν μεσα στα θηρια αλλα και για το ψιλομπερδεμα της ομαδας με την αλλαγη.
Οσο δε στραβωνει τ αποτελεσμα θα διαβαζουμε μονο θετικα.Μετα θ αρχισουν οι ...κρεμαλες.Φυσικα και δε το λεω για το navi(καμια σχεση) αλλα οι καλοθελητες περιμενουν στη γωνια.navigator11 έγραψε:Κι εγώ γουστάρω που τον βλέπω στον πάγκο. Μορφή ο άνθρωπος. Έχει σκοπό να μας στρώσει χαρακτήρα. Θα μακροημερεύσει για δεδομένα ημερών Ιβαν στην Τούμπα. Ήδη μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να πείθει η ομάδα ότι θα έχει ένα στανταρντ απόδοσης, κάτω από το οποίο θα 'ναι έκπληξη να πέφτει. Θα σκάσουν και στραβά αποτελέσματα. Είναι αναμενόμενο κι εύλογο. Μου δίνει την εντύπωση πάντως πως σπασμωδικές κινήσεις δεν πρόκειται να κάνει, ακόμα και τότε. Βασικά, έχω την αίσθηση πως και φέτος θα καλλιεργήσει το έδαφος, ώστε του χρόνου ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει τέρμα ίσα το πρωτάθλημα. Αυτό πιστεύω πως είναι το προτζεκτ του με τον Μιχελ.
- Sick Bastard
PAOK WITH CAPS LOCK YOU FUCKING MORONS!!pgetsos έγραψε:And the coach of Paok move has made it clear that Sousa did not know how to take countermeasures
Και αυτο παρακατω