Vladan Ivic
- Kostomanolis
Re: Vladan Ivic
Εξαλλου τοσες ομαδες το εχουν πετυχει αυτο χωρις Ελληνεςστην συνθεση τους: Barcelona, Bayern, Real κλπ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Αυτό!axristeas έγραψε:4 χρονια στηριξαμε εναν ελληνικο κορμο και 4 χρονια κανουμε τρυπες στο νερο.
Καιρος για αλλαγες,οποιος αξιζει παιζει
+1
Νομιζω η εικονα μας εφάμιλλη με παλιοτερα οταν παιζουμε απέναντι σε ομαδα που πιέζει (είδα μονο το β ημιχρονο)
Δυσκολία στο κεντρο
Ο σαχοφ νομιΩ βοήθησε με τη γρήγορη σκέψη του
Τον τιαμ τον νιώσαμε περισσοτερο απο κλαους
Για να βγηκε φανταζομαι παλι ρηχά ο τζαλμα ενω φοβόμασταν τον έτερο εξτρεμ...προβλημα εδω
Για να μην έπαιξε ο κωλης φανταζομαι θα παιξει Τρίπολη
Σωστα παίξαμε στο τελος με τις αντεπιθέσεις κ σωστές πασες αλλα εγινε μονο στο τελος
Περιμένω με αγωνία το ματς με Τρίπολη να δω τη νοοτροπία της ομαδας
Δυσκολία στο κεντρο
Ο σαχοφ νομιΩ βοήθησε με τη γρήγορη σκέψη του
Τον τιαμ τον νιώσαμε περισσοτερο απο κλαους
Για να βγηκε φανταζομαι παλι ρηχά ο τζαλμα ενω φοβόμασταν τον έτερο εξτρεμ...προβλημα εδω
Για να μην έπαιξε ο κωλης φανταζομαι θα παιξει Τρίπολη
Σωστα παίξαμε στο τελος με τις αντεπιθέσεις κ σωστές πασες αλλα εγινε μονο στο τελος
- ΑποστόληςΑ
Δεν σου βγήκε ο Πέλκας (απορώ) σου βγήκε ο Τιάμ. Πάντως έχουμε βελτίωση γιατί άλλες χρονιές χάναμε τέτοιους αγώνες.
Ελεος. Μας ντροπιαζεις. Τι καπνιζεις; Τι ονειρευεσαι; Τι σκεφτεσαι; Τι σου ειπε η χειρομαντισσα πια; Γιατι δεν εβαλες τους παιχτες που εγω ηθελα; Στα ελεγα απο πριν το ματς, εχω παρει τσουλου στο εφ εμ εγω να ξες, να με ακους
Σημερα και κοιτα μη γινει κανα αλλο χρωμα. Εχω ολη τη παλετα της βιβεχρωμ

Να δεις και το 1οMANIAKOS έγραψε:Νομιζω η εικονα μας εφάμιλλη με παλιοτερα οταν παιζουμε απέναντι σε ομαδα που πιέζει (είδα μονο το β ημιχρονο)
Δυσκολία στο κεντρο
- Kostas_Peraia4
Η αλλαγη συστηματος σε 3-5-2,δειχνει εκτος απο μεγαλη προπονητικη ικανοτητα, εχεις και μεγαλα κοχονες.Πολυ ρισκαδορικη επιλογη,αλλα σου βγηκε 1000% και σου αξιζουν συγχαρητηρια
Επαναλαμβανομαι,αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.Οταν σαν παικτης ηξερες 15 τονους μπαλα,δεν γινεται να μην γινεις καλος προπονητης.Μπραβο ρε Βλανταν.Το εχεις πολυ το αντικειμενο.Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να αφησεις εποχη στον ΠΑΟΚ μας.
Και για να τα λεμε ολα,σημερα ξεφτυλισες πολλους ραδιοφωνικους και μη,επικριτες σου
Επαναλαμβανομαι,αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.Οταν σαν παικτης ηξερες 15 τονους μπαλα,δεν γινεται να μην γινεις καλος προπονητης.Μπραβο ρε Βλανταν.Το εχεις πολυ το αντικειμενο.Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να αφησεις εποχη στον ΠΑΟΚ μας.
Και για να τα λεμε ολα,σημερα ξεφτυλισες πολλους ραδιοφωνικους και μη,επικριτες σου
- hasio_john
Συμφωνώ σε όλαKostas_Peraia4 έγραψε:Η αλλαγη συστηματος σε 3-5-2,δειχνει εκτος απο μεγαλη προπονητικη ικανοτητα, εχεις και μεγαλα κοχονες.Πολυ ρισκαδορικη επιλογη,αλλα σου βγηκε 1000% και σου αξιζουν συγχαρητηρια
Εάν είχε βάλει ο ρόντι το γκολ ή είχε δωθεί το πέναλτι...θα λέγαμε ότι πήρες την ταυτότητα κάποιου ..Σόουζα σήμερα
Μου βγάζεις μια αδικαιολόγητη εμπιστοσύνη στον πάγκο, αν λαβω υπόψιν πως βρίσκεσαι στην αρχή της πρώτης σου χρονιάς σαν προπονητής πρώτης ομάδας.
Ανυπομονώ για τη συνέχεια
Μου βγάζεις μια αδικαιολόγητη εμπιστοσύνη στον πάγκο, αν λαβω υπόψιν πως βρίσκεσαι στην αρχή της πρώτης σου χρονιάς σαν προπονητής πρώτης ομάδας.
Ανυπομονώ για τη συνέχεια
Μεμονομενες ενστασεις μπορω να βρω σιγουρα,ειδικα κατοπιν εορτης, αλλα οπως εγραψα και στο τοπικ του αγωνα,δεν εχει υπαρξει ενα παιχνιδι που η ομαδα να μην ειναι ομαδα,να μην ειναι σοβαρη και πειθαρχημενη και αυτο δεν γινεται να μην το πιστωθεις.
- hasio_john
Το ζητούμενο/δεδομένο είναι η νοοτροπία του κορακιού που όρισαν ---->>>> http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7533 ... retopoulosMANIAKOS έγραψε: ....