Και εγω αν έπαιρνα χαρτζιλίκι η μάθαινα ειδήσεις απο τα αποδυτήρια τον ίδιο νταλκα θα ειχαsimba έγραψε:Ελα, βρήκαμε νεο μειζον θεμα..
Εδω ο κοσμος καιγεται και το μονο που μας νοιαζει ειναι αν θα αξιολογηθει ο χαρισης ως 4ο χαφ και ο Κουλουρης ως 3ο φορ, στην καλοκαιρινη προετοιμασια..
Λειτουργούμε με τοσο εγωιστικο τροπο απέναντι στον ΠΑΟΚ κ στηρίζουμε ή λοιδορουμε, βασει των προσωπικων μας προτιμήσεων..
Να σημειωσω πάντως, οτι στις σοβαρες ομαδες, οι ΤΔ ειναι αυτοι που αποφασιζουν για περιπτώσεις στυλ Κλαους ή αλλων με μεγαλα συμβολαια.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Al Bandy έγραψε:Κι εγώ να σημειώσω ότι μιλάμε πάντα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.simba έγραψε: Να σημειωσω πάντως, οτι στις σοβαρες ομαδες, οι ΤΔ ειναι αυτοι που αποφασιζουν για περιπτώσεις στυλ Κλαους ή αλλων με μεγαλα συμβολαια.
Με λιγα λογια ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη ειναι ασοβαρος,αυτο γραφεις η κανω λαθος;
Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη να υποθέσω ο ΠΑΟΚ του προηγούμενου του προπροηγούμενου κλπ κλπ ήταν ένα σοβαρό κλαμπ (που λέει και ο πολκας)
johnys999 έγραψε:Διακρίνω ένα υπερβολικό άγχος, σχεδόν πανικό, που δε νομίζω ότι είναι καλός σύμβουλος. Φυσικά και θα πρέπει να καθυστερήσει λίγο ο σχεδιασμός κι ο νέος προπονητής να δει το υλικό και να σκεφτεί ποιοι του κάνουν ανάλογα με το πώς θέλει να παίξει. Αλλιώς ας πάρουμε τον Πετράκη ή τον Παράσχο και να του πούμε αυτό είναι το ρόστερ, κάνε και 2-3 μεταγραφές και είμαστε οκ.
Είναι γνωστό ότι στα ΠΑΟΚτσάκια δεν έχω καμία σχεδόν εκτίμηση πλην εξαιρέσεων και τα θεωρώ υπερτιμημένα από τους αρδ κι ένα λόγο που τα τελευταία χρόνια το ρόστερ είναι τόσο μπερδεμένο και στάσιμο σε ποιότητα. Αλλά διαβάζοντας χτες ότι η σχέση καθαρού συμβολαίου/ συνολικού κόστους συμβολαίου είναι 1/1,8, πάνω δλδ απ όσο πίστευα (γιατί υπολόγιζα μόνο εφορία), πείτε μου πώς θα βγει το μπάτζετ αν δεν υπάρχουν και τουλάχιστον 5-6 "χαμηλόμισθοι" στους 25, από τη στιγμή που δεν έχουμε και πολλά ασημικά για να ανέβει το μπάτζετ με τις πωλήσεις. Μόνο με τα λεφτά του Ιβάν δε γίνεται και δεν πρέπει κιόλας κι από αλλού σοβαρά έσοδα δεν υπάρχουν. Άρα χρειάζονται κι αυτά, εξάλλου για να έρθει ο Αλσίνα σημαίνει ότι οι ακαδημίες λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.
Τέλος, δε νομίζω ότι θα κάνουμε περισσότερες αλλαγές από τους ανταγωνιστές μας, ούτε ότι πέρυσι, που θεωρητικά είχαμε εμείς το πλεονέκτημα της ταχύτητας απέναντί τους, είδαμε τελικά κανένα πλεονέκτημα που μαζεύτηκε γρήγορα ο κορμός. Το θέμα είναι ο κορμός να έχει τις δυνατότητες πρωταθλητισμού, τα άλλα γίνονται, φέτος υπάρχει περισσότερο περιθώριο χρόνου από πέρυσι. Γνώμη μου πάντως είναι ότι ο κορμός μας, όπως είναι αυτή τη στιγμή, δε μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, άρα καλοδεχούμενη και η εξέταση του ρόστερ από τον προπονητή και οι αλλαγές που θα θελήσει να κάνει, ελπίζοντας ότι θα του βγουν αυτά που θα σκεφτεί.
Πολύ σωστός. Επίσης εκτός από λόγους βιωσιμότητας, καμία ομάδα δεν έχει 25 ισάξιους παίκτες. Προφανώς υπάρχουν παίκτες που περιμένεις να τραβήξουν το κάρο και άλλοι που απλά να δώσουν μερικές ανάσες. Ο Κίτσιου που τον έχω κράξει άπειρες φορές ήταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ όσο αγωνίστηκε και μπορεί να έπρεπε να παίξει και παραπάνω δεδομένης της κούρασης του Λέο. Το αντίστοιχο ισχύει και στα κεντρικά χαφ. Επομένως μια χαρά είναι οι Έλληνες που έχουμε (Κίτσιου, Πέλκας, Μύστα, Κουλούρης, Χαρίσης) για συμπληρώματα. Με χαμηλά συμβόλαιο και ένα καλό ταβάνι απόδοσης όταν κληθούν. Δεν έχει νόημα να φέρουμε ρολίστες. Αφενός δεν θα κάνουν τη διαφορά ή θα βγουν πατάτα (ακόμα θυμάμαι την αδυναμία κάποιων στον συμπαθέστατο Τέρυ που μπορεί να έβγαζε κάτι πάσες στην Αυστραλία σαν τον Τσάβι, αλλά αμυντικά έστριβε πιο αργά και από τριαξονικό). Φέρτε λίγους παίκτες να κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα θέλει ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΗΓΕΤΕΣ.
- ΑποστόληςΑ
Θα συμφωνήσω με τον simba. Η εκτίμησή μου είναι πως οι περισσότερες μεταγραφές θα κλείσουν από τον ΤΔ.
(ο προπονητής πιθανολογώ να φέρει 1 όνομα, το πολύ 2. Πάντως όχι περισσότερα από 3 και μόνο σε έκτακτη περίπτωση 4).
(ο προπονητής πιθανολογώ να φέρει 1 όνομα, το πολύ 2. Πάντως όχι περισσότερα από 3 και μόνο σε έκτακτη περίπτωση 4).
- Sick Bastard
Αυτό ακριβώς γράφω και αναφέρομαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Γράφω κάτι το τόσο εξωπραγματικό δηλαδή? Προφανώς και είναι ασόβαρος.obanebane έγραψε:Al Bandy έγραψε:Κι εγώ να σημειώσω ότι μιλάμε πάντα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.simba έγραψε: Να σημειωσω πάντως, οτι στις σοβαρες ομαδες, οι ΤΔ ειναι αυτοι που αποφασιζουν για περιπτώσεις στυλ Κλαους ή αλλων με μεγαλα συμβολαια.
Με λιγα λογια ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη ειναι ασοβαρος,αυτο γραφεις η κανω λαθος;
Αυτή η διοίκηση άφησε να δημιουργηθούν κλίκες στα αποδυτήρια για 4 χρόνια, λόγω κολλήματος του ιδιοκτήτη με τους Έλληνες διεθνείς.
Δεν στήριξε Στέφενς εναντίων της κλίκας των διεθνών. Στην συνέντευξη παρουσίασης βγαίνει και λέει ότι αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα τον διώξει.
Πιο πριν βγαίνει και λέει ότι αν ξυπνήσει στραβά μπορεί να απολύσει τον προπονητή.
Δεν στήριξε ΑΑ που σε είχε στο +5 με Κατσικά και Τσανδάρη.
Αντίθετα στήριξε τζαβέλα που έκανε δημόσια επίθεση κατά προπονητή του ΠΑΟΚ και μόλις έφυγε ο προπονητής, την επόμενη μέρα επανήλθε ο τρύπιος στην 1η ομάδα.
Είχε ΤΔ τον Βρύζα ο οποίος λειτουργούσε εχθρικά προς τον προπονητή.
Έφερε Τσιστιακωφ.
Έφερε Τούντορ.
Έφερε Άρνεσεν και τον έδιωξε στο 6μηνο.
Έκανε πρόεδρο τον Βεζυρτζή και τον έδιωξε στο 2μηνο.
Ανέβασε στην 1η ομάδα πρπονητή από τις ακαδημίες και βγαίνει και λέει θα τον πουλήσουμε και θα βγάλουμε και κέρδος.
Βγαίνει και λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι έρμαιο των μάνατζερ και δεν κουνιέται φύλλο.
Έχει υπερτιμημένο μπάτζετ τουλάχιστον κατά 40%.
Μιλάμε για σοβαρότατη ΠΑΕ, όχι αστεία. Τοπ20 στην Ευρώπη.
Δεν στήριξε Στέφενς εναντίων της κλίκας των διεθνών. Στην συνέντευξη παρουσίασης βγαίνει και λέει ότι αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα τον διώξει.
Πιο πριν βγαίνει και λέει ότι αν ξυπνήσει στραβά μπορεί να απολύσει τον προπονητή.
Δεν στήριξε ΑΑ που σε είχε στο +5 με Κατσικά και Τσανδάρη.
Αντίθετα στήριξε τζαβέλα που έκανε δημόσια επίθεση κατά προπονητή του ΠΑΟΚ και μόλις έφυγε ο προπονητής, την επόμενη μέρα επανήλθε ο τρύπιος στην 1η ομάδα.
Είχε ΤΔ τον Βρύζα ο οποίος λειτουργούσε εχθρικά προς τον προπονητή.
Έφερε Τσιστιακωφ.
Έφερε Τούντορ.
Έφερε Άρνεσεν και τον έδιωξε στο 6μηνο.
Έκανε πρόεδρο τον Βεζυρτζή και τον έδιωξε στο 2μηνο.
Ανέβασε στην 1η ομάδα πρπονητή από τις ακαδημίες και βγαίνει και λέει θα τον πουλήσουμε και θα βγάλουμε και κέρδος.
Βγαίνει και λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι έρμαιο των μάνατζερ και δεν κουνιέται φύλλο.
Έχει υπερτιμημένο μπάτζετ τουλάχιστον κατά 40%.
Μιλάμε για σοβαρότατη ΠΑΕ, όχι αστεία. Τοπ20 στην Ευρώπη.
Καταστροφέας πραγματικά ο Ιβάν μας έκανε Ασοβαρο σωματείο...... Οπαδός του ΑΑ να υποθέσω; αν έμενε ο ΑΑ θα μας άφηνε προίκα ναζλιδη μας τον έφαγε η Λάρισα
Αλ έχεις δίκιο ,χαλια είμαστε φίλε μου ούτε ο ρουλης τόσο χάλια πάω να κλαψω
Καποιες αποφασεις ναι, ηταν ασοβαρες, λαθη γίναν και πολλα, λογω εγωισμων, αμπαλιασης, παρορμητικοτητας, απειριας, θυμικου, ανεπαρκειας συμβουλων-παραγοντων..
Αυτα γίνονται σε τετοια πρότζεκτ, ιδιως οταν υπάρχει αρκετο χρημα, μεγαλη παρεμβατικότητα και οχι τοσο τεχνοκρατική φιλοσοφια..
Με τα λάθη μαθαινεις ομως, και πιστευω ότι τον τελευταίο 1.5 χρονο, το νερο εχει μπει στ'αυλακι..
Αυτα γίνονται σε τετοια πρότζεκτ, ιδιως οταν υπάρχει αρκετο χρημα, μεγαλη παρεμβατικότητα και οχι τοσο τεχνοκρατική φιλοσοφια..
Με τα λάθη μαθαινεις ομως, και πιστευω ότι τον τελευταίο 1.5 χρονο, το νερο εχει μπει στ'αυλακι..
ρε παίδες μπαίνουμε να διαβάσουμε για κανένα όνομα μεταγραφής και διαβάζουμε για ιβάν...
- buffalobill4
Σ αυτα που λεει ο αλ δεν εχει αδικο οτι αγωνιστικα μεχρι σημερα-ειτε μεχρι περισυ συμπεριφερόμασταν παντελως ασοβαρα. Στο αγωνιστικό παντα κομματι.