Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
το οτι το προβλημα ειναι ακομα μεγαλυτερο ομως να υποθεσω δεν ειναι χαρακτηρισμος.
σε ειπε καποιος μιζερο η προβατο?
σε ειπε καποιος μιζερο η προβατο?
καλησπερα και απο μενα θα ηθελα να πω την αποψη μου καθαρα μεταγραφικα.Η μια και μοναδικη που χρειαζεται η ομαδα ειναι η αποκτηση νοοτροπιας μεγαλης ομαδας.και εξηγουμε οσους παικτες και να παρεις αν δεν εχεις νοοτροπια πρωταθλητη και μεγαλης ομαδας δεν πας πουθενα ο βαζελος και η κουλα με ροστερ δεκα φορεςκατω απο το δικο μαςφανταζουν μπαρτσελονα μπροστα μας γιατι? γιατι η φανελα τους ειναι βαρια η δικια μας εχει γινει φανελακι μινερβα, τι χρειαζεται? δυο παικτες με παραστασεις και κυριως με τιτλουςδε πα να ειναι και πενηντα χρονων δευτερον προπονητης πρωταθλητης , διοικηση που να λεει λιγα (σκυλος που γαβγιζει) και οπαδοι που να ειναι οπαδοι και οχι παραγοντες προπονητες και δημοσιογραφοι που να αγαπαν την ομαδα και οχι το εικοσαρικο.συγνωμη αν κουρασα η αν βγηκα εκτος θεματος
Ρε φιλε δεν εξεραγην επι προσωπηκου, αλλα οταν μπαινω στο τοπικ των μεταγραφων να δω καμια λαλακια και διαβαζω καποιον να χαρακτηριζει λαο του ΠΑΟΚ χαμενη γενια, σορυ αλλα τρελαινομαι.
Black_White_Heart έγραψε:Σορυ κιόλας αλλά εδώ δεν υποτίθεται ότι μιλάμε για μεταγραφές ; έχω διαβάσει χίλιες και μια μα€&€& αλλά τίποτα σοβαρό για παίχτες....
Sent from my iPhone using Tapatalk

keep hoping ασπρόμαυρη καρδιά
Χαμένη γενιά ήταν η γενιά της εποχής των λουλουδιών, και η γενιά του πολυτεχνειου στον ΠΑΟΚ ίσως έχουμε μπερδεμένη γενιά

- Josey Wales
Δεν πάτε σιγά σιγά να τα λέτε στο καφενείο ή σε κανένα άλλο τόπικ;
Βλέπω να έχουν φτάσει οι σελίδες ενενήντα τόσο και λέω κάτι παίζει με μεταγραφή.
Μπαίνω και βλέπω τον ένα και τον άλλο να λέει ο καθένας ότι να ΄ναι.
Δόξα το θεό έχει τόσα άλλα τόπικ να πείτε ότι θέλετε.
Βλέπω να έχουν φτάσει οι σελίδες ενενήντα τόσο και λέω κάτι παίζει με μεταγραφή.
σοβαρα τωρα?che4 έγραψε:αμα θες μπορεί να στα διαλύσει ολα ο στανο στο δεύτερο με αποκλεισμό
Για μεταγραφές στο τοπικ "νέα για άλλες ομάδες"Josey Wales έγραψε:Δεν πάτε σιγά σιγά να τα λέτε στο καφενείο ή σε κανένα άλλο τόπικ;

Γυρνα κι ας ηταν η αθηνα ναρκοπεδιοace1979 έγραψε:Βλαντιμίρ γυρνα η έστω τηλέφωνα
Ευκαιρία. Χωρίς Ευρώπη. Ξεκούραστα.Dimg4 έγραψε:σοβαρα τωρα?che4 έγραψε:αμα θες μπορεί να στα διαλύσει ολα ο στανο στο δεύτερο με αποκλεισμό

Καλησπέρα παιδιά,
Εδώ και μέρες παρακολουθώ το topic που έχει ξεφύγει εντελώς.
Πραγματικά η εικόνα εδώ είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που είχε χθές η ομάδα, και αυτή ήταν τραγική.
Ανυπομονησία και αρνητική ενέργεια που είτε το θέλουμε είτε όχι την εισπράτει και η ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Και στο διοικητικό και στο αγωνιστικό (προπονητής/παίκτες)
Όλη αυτή η μίρλα, δικαιολογημένη ή όχι, κάνει κακό, ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ!
Δημιουργεί υπερβολική πίεση και πολύ φοβάμαι ότι την άλλη εβδομάδα το μουρμουρητό θα είναι πιο έντονο από τα συνθήματα.
Εύχομαι όλοι μας να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει από τη μεριά μας, και αυτό είναι να δίνουμε ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια στην ομάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση, αν εξακολουθεί και επικρατεί η μίρλα και η μιζέρια, πολύ φοβάμαι ότι η τιμωρία των 7 αγωνιστικών μάλλον καλό θα κάνει στην ομάδα....
Καλύτερα σε άδειο γήπεδο παρά σε γήπεδο γεμάτο με γκρίνια.
Συγνώμη για το off topic αλλά νομίζω ότι μάλλον είναι on topic πια....
ΥΓ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ανησυχούμε για την εικόνα της ομάδας και τα παράπονα και η κριτική είναι θεμιτά. Η ισοπέδωση όχι.
ΥΓ2 Δεν πρέπει να ζητάμε από την ομάδα να αλλάξει αν δεν αλλάξουμε και εμείς....
ΥΓ3 Φέρτε παιχταράδες χθές και ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΥΓ4 ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!! Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!!!
Εδώ και μέρες παρακολουθώ το topic που έχει ξεφύγει εντελώς.
Πραγματικά η εικόνα εδώ είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που είχε χθές η ομάδα, και αυτή ήταν τραγική.
Ανυπομονησία και αρνητική ενέργεια που είτε το θέλουμε είτε όχι την εισπράτει και η ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Και στο διοικητικό και στο αγωνιστικό (προπονητής/παίκτες)
Όλη αυτή η μίρλα, δικαιολογημένη ή όχι, κάνει κακό, ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ!
Δημιουργεί υπερβολική πίεση και πολύ φοβάμαι ότι την άλλη εβδομάδα το μουρμουρητό θα είναι πιο έντονο από τα συνθήματα.
Εύχομαι όλοι μας να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει από τη μεριά μας, και αυτό είναι να δίνουμε ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια στην ομάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση, αν εξακολουθεί και επικρατεί η μίρλα και η μιζέρια, πολύ φοβάμαι ότι η τιμωρία των 7 αγωνιστικών μάλλον καλό θα κάνει στην ομάδα....
Καλύτερα σε άδειο γήπεδο παρά σε γήπεδο γεμάτο με γκρίνια.
Συγνώμη για το off topic αλλά νομίζω ότι μάλλον είναι on topic πια....
ΥΓ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ανησυχούμε για την εικόνα της ομάδας και τα παράπονα και η κριτική είναι θεμιτά. Η ισοπέδωση όχι.
ΥΓ2 Δεν πρέπει να ζητάμε από την ομάδα να αλλάξει αν δεν αλλάξουμε και εμείς....
ΥΓ3 Φέρτε παιχταράδες χθές και ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΥΓ4 ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!! Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ridergr την Παρ 28 Ιούλ 2017, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό το χαμένη γενιά μου θυμίζει όταν ήμουν εφηβεία και είχα πανω απο το κεφαλι μου κάτι 40+ π@π@ρες ,
που νόμιζαν ότι όταν ήταν αυτοί νέοι και τα σκ@τά τους μοσχοβολούσαν, να με κράζουν επειδή φορούσα φλάι και wehrmacht επειδή άκουγα τρύπες επειδή επειδή επειδή ...
Η γενιά του ΠΑΟΚ μια χαρά είναι. Εμείς έχουμε γεροντοπαραξενεψει νομίζω

που νόμιζαν ότι όταν ήταν αυτοί νέοι και τα σκ@τά τους μοσχοβολούσαν, να με κράζουν επειδή φορούσα φλάι και wehrmacht επειδή άκουγα τρύπες επειδή επειδή επειδή ...
Η γενιά του ΠΑΟΚ μια χαρά είναι. Εμείς έχουμε γεροντοπαραξενεψει νομίζω

++++chrisg4 έγραψε:Αυτό το χαμένη γενιά μου θυμίζει όταν ήμουν εφηβεία και είχα πανω απο το κεφαλι μου κάτι 40+ π@π@ρες ,
Η γενιά του ΠΑΟΚ μια χαρά είναι. Εμείς έχουμε γεροντοπαραξενεψει νομίζω![]()
![]()
![]()