Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

το οτι το προβλημα ειναι ακομα μεγαλυτερο ομως να υποθεσω δεν ειναι χαρακτηρισμος.

σε ειπε καποιος μιζερο η προβατο?
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

καλησπερα και απο μενα θα ηθελα να πω την αποψη μου καθαρα μεταγραφικα.Η μια και μοναδικη που χρειαζεται η ομαδα ειναι η αποκτηση νοοτροπιας μεγαλης ομαδας.και εξηγουμε οσους παικτες και να παρεις αν δεν εχεις νοοτροπια πρωταθλητη και μεγαλης ομαδας δεν πας πουθενα ο βαζελος και η κουλα με ροστερ δεκα φορεςκατω απο το δικο μαςφανταζουν μπαρτσελονα μπροστα μας γιατι? γιατι η φανελα τους ειναι βαρια η δικια μας εχει γινει φανελακι μινερβα, τι χρειαζεται? δυο παικτες με παραστασεις και κυριως με τιτλουςδε πα να ειναι και πενηντα χρονων δευτερον προπονητης πρωταθλητης , διοικηση που να λεει λιγα (σκυλος που γαβγιζει) και οπαδοι που να ειναι οπαδοι και οχι παραγοντες προπονητες και δημοσιογραφοι που να αγαπαν την ομαδα και οχι το εικοσαρικο.συγνωμη αν κουρασα η αν βγηκα εκτος θεματος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε φιλε δεν εξεραγην επι προσωπηκου, αλλα οταν μπαινω στο τοπικ των μεταγραφων να δω καμια λαλακια και διαβαζω καποιον να χαρακτηριζει λαο του ΠΑΟΚ χαμενη γενια, σορυ αλλα τρελαινομαι.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Black_White_Heart έγραψε:Σορυ κιόλας αλλά εδώ δεν υποτίθεται ότι μιλάμε για μεταγραφές ; έχω διαβάσει χίλιες και μια μα€&€& αλλά τίποτα σοβαρό για παίχτες....

Sent from my iPhone using Tapatalk
:lol: :lol: :lol: :lol:

keep hoping ασπρόμαυρη καρδιά
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Χαμένη γενιά ήταν η γενιά της εποχής των λουλουδιών, και η γενιά του πολυτεχνειου στον ΠΑΟΚ ίσως έχουμε μπερδεμένη γενιά :) :)
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Δεν πάτε σιγά σιγά να τα λέτε στο καφενείο ή σε κανένα άλλο τόπικ;
Βλέπω να έχουν φτάσει οι σελίδες ενενήντα τόσο και λέω κάτι παίζει με μεταγραφή.
Μπαίνω και βλέπω τον ένα και τον άλλο να λέει ο καθένας ότι να ΄ναι.
Δόξα το θεό έχει τόσα άλλα τόπικ να πείτε ότι θέλετε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

che4 έγραψε:αμα θες μπορεί να στα διαλύσει ολα ο στανο στο δεύτερο με αποκλεισμό
σοβαρα τωρα?
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Josey Wales έγραψε:Δεν πάτε σιγά σιγά να τα λέτε στο καφενείο ή σε κανένα άλλο τόπικ;
Βλέπω να έχουν φτάσει οι σελίδες ενενήντα τόσο και λέω κάτι παίζει με μεταγραφή.
Μπαίνω και βλέπω τον ένα και τον άλλο να λέει ο καθένας ότι να ΄ναι.
Δόξα το θεό έχει τόσα άλλα τόπικ να πείτε ότι θέλετε.
Για μεταγραφές στο τοπικ "νέα για άλλες ομάδες" :lol: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ace1979 έγραψε:Βλαντιμίρ γυρνα η έστω τηλέφωνα
Γυρνα κι ας ηταν η αθηνα ναρκοπεδιο
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Dimg4 έγραψε:
che4 έγραψε:αμα θες μπορεί να στα διαλύσει ολα ο στανο στο δεύτερο με αποκλεισμό
σοβαρα τωρα?
Ευκαιρία. Χωρίς Ευρώπη. Ξεκούραστα. :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ααα κολπο ειναι οκ τοτε :D
ridergr

Δημοσίευση από ridergr »

Καλησπέρα παιδιά,
Εδώ και μέρες παρακολουθώ το topic που έχει ξεφύγει εντελώς.
Πραγματικά η εικόνα εδώ είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που είχε χθές η ομάδα, και αυτή ήταν τραγική.
Ανυπομονησία και αρνητική ενέργεια που είτε το θέλουμε είτε όχι την εισπράτει και η ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Και στο διοικητικό και στο αγωνιστικό (προπονητής/παίκτες)
Όλη αυτή η μίρλα, δικαιολογημένη ή όχι, κάνει κακό, ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ!
Δημιουργεί υπερβολική πίεση και πολύ φοβάμαι ότι την άλλη εβδομάδα το μουρμουρητό θα είναι πιο έντονο από τα συνθήματα.
Εύχομαι όλοι μας να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει από τη μεριά μας, και αυτό είναι να δίνουμε ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια στην ομάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση, αν εξακολουθεί και επικρατεί η μίρλα και η μιζέρια, πολύ φοβάμαι ότι η τιμωρία των 7 αγωνιστικών μάλλον καλό θα κάνει στην ομάδα....
Καλύτερα σε άδειο γήπεδο παρά σε γήπεδο γεμάτο με γκρίνια.
Συγνώμη για το off topic αλλά νομίζω ότι μάλλον είναι on topic πια....
ΥΓ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ανησυχούμε για την εικόνα της ομάδας και τα παράπονα και η κριτική είναι θεμιτά. Η ισοπέδωση όχι.
ΥΓ2 Δεν πρέπει να ζητάμε από την ομάδα να αλλάξει αν δεν αλλάξουμε και εμείς....
ΥΓ3 Φέρτε παιχταράδες χθές και ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΥΓ4 ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!! Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ridergr την Παρ 28 Ιούλ 2017, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Dimg4 έγραψε:ααα κολπο ειναι οκ τοτε :D
Δε ξες εσύ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτό το χαμένη γενιά μου θυμίζει όταν ήμουν εφηβεία και είχα πανω απο το κεφαλι μου κάτι 40+ π@π@ρες ,
που νόμιζαν ότι όταν ήταν αυτοί νέοι και τα σκ@τά τους μοσχοβολούσαν, να με κράζουν επειδή φορούσα φλάι και wehrmacht επειδή άκουγα τρύπες επειδή επειδή επειδή ...

Η γενιά του ΠΑΟΚ μια χαρά είναι. Εμείς έχουμε γεροντοπαραξενεψει νομίζω :lol: :lol: :lol: :lol:
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

chrisg4 έγραψε:Αυτό το χαμένη γενιά μου θυμίζει όταν ήμουν εφηβεία και είχα πανω απο το κεφαλι μου κάτι 40+ π@π@ρες ,
που νόμιζαν ότι όταν ήταν αυτοί νέοι και τα σκ@τά τους μοσχοβολούσαν, να με κράζουν επειδή φορούσα φλάι και wehrmacht επειδή άκουγα τρύπες επειδή επειδή επειδή ...

Η γενιά του ΠΑΟΚ μια χαρά είναι. Εμείς έχουμε γεροντοπαραξενεψει νομίζω :lol: :lol: :lol: :lol:
++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”