Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
προφανως και ειναι.χαμενη ειναι η χρονια.αν αρχισαμε τη μιρλα και τη μιζερια απο τον ιουνιο.
Ο καθενας οπως νομιζει και οτι νομιζει φιλε να το κραταει για τον εαυτο του.Εδω υποτιθεται ειναι φορουμ,ο Θεος να το κανει εδω και καιρο και μιλαμε για ενα γαμημενο ποδοσφαιρο,για το αν κλωτσαει καποιος καλα η οχι μια μπαλα και καποιοι εχετε ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ,αλλα κανεις δεν ενδιαφερεται προφανως, παρα τις συνεχεις παρακλησεις ολο και περισσοτερων μελων.Να ζησετε να το θυμοσαστε,ΑΝΤΙΟ,κακως επεστρεψα...
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος ξεσάλωσε;
Για κάτσε ρε τώρα. Τι θες να πεις.
Θα μας φορτώσεις και την αποχώρησή σου τώρα; Τι είσαι 5;
Επειδή θεωρώ υπερβολές όλο αυτό το κλίμα; Επειδή δε μου αρέσει η γκρίνια στα πάντα χωρίς αιτία.
Δε μπορώ να πω τη γνώμη μου; Όπως γράφεται ότι γράφεται για τον προπονητή και τον τεχ διευθυντή έτσι θελω να γράψω κι εγώ για οτι διαβάζω, που παρεπιπτόντως τα ίδια ακουγονται και με εμφαση στην τούμπα. Τόσο ωραίο κλίμα υπάρχει.
Ότι σταυρώνουμε τους πάντες και τα πάντα επειδή με το μυαλό μας πρέπει να είμαστε σούπερ. Αυτό θες;
Ποδόσφαιρο είναι, δε παίζουν ούτε τα λεφτά ούτε οι γνώμες. Ούτε το τράνσφερμαρκτ.
Ασε με τωρα που θα κανεις και την έξοδο του μεσολογγίου πάνω στα γραφόμενά μου....
Για κάτσε ρε τώρα. Τι θες να πεις.
Θα μας φορτώσεις και την αποχώρησή σου τώρα; Τι είσαι 5;
Επειδή θεωρώ υπερβολές όλο αυτό το κλίμα; Επειδή δε μου αρέσει η γκρίνια στα πάντα χωρίς αιτία.
Δε μπορώ να πω τη γνώμη μου; Όπως γράφεται ότι γράφεται για τον προπονητή και τον τεχ διευθυντή έτσι θελω να γράψω κι εγώ για οτι διαβάζω, που παρεπιπτόντως τα ίδια ακουγονται και με εμφαση στην τούμπα. Τόσο ωραίο κλίμα υπάρχει.
Ότι σταυρώνουμε τους πάντες και τα πάντα επειδή με το μυαλό μας πρέπει να είμαστε σούπερ. Αυτό θες;
Ποδόσφαιρο είναι, δε παίζουν ούτε τα λεφτά ούτε οι γνώμες. Ούτε το τράνσφερμαρκτ.
Ασε με τωρα που θα κανεις και την έξοδο του μεσολογγίου πάνω στα γραφόμενά μου....
Γιατι ρε sourme το τηρειτε? Εχουν γραφτει οργια τις τελευταιες μερες,το τρολαρισμα και η ειρωνεια συνεχιζει αμειωτη.
Ειλικρινα ειναι ντροπη καποιοι αυτοκλητα να εχουν παρει το δικαιωμα, απο που δεν ξερω, να εμφανιζονται ως κριτες, επαναλαμβανω οχι ποδοσφαιρου,χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι αν καποιος πει οτι ο τζαλμα ειναι αμπαλος,αλλα ανθρωπων και μαλιστα οχι τις αποψεις τους, αλλα τον ιδιο τον ανθρωπο.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!
Υ.Γ Το χαμενη ΓΕΝΙΑ δεν ειναι αποψη,ειναι ΜΙΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.Δεν σε εμποδισε κανεις να βγεις και να πεις οτι διαφωνω με αυτο και αυτο και αυτο και ειναι υπερβολικο αυτο αυτο και αυτο αλλα τετοια ποσταρισματα και δεν ειναι η πρωτη φορα, επαναλαμβανω ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.
Ειλικρινα ειναι ντροπη καποιοι αυτοκλητα να εχουν παρει το δικαιωμα, απο που δεν ξερω, να εμφανιζονται ως κριτες, επαναλαμβανω οχι ποδοσφαιρου,χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι αν καποιος πει οτι ο τζαλμα ειναι αμπαλος,αλλα ανθρωπων και μαλιστα οχι τις αποψεις τους, αλλα τον ιδιο τον ανθρωπο.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!
Υ.Γ Το χαμενη ΓΕΝΙΑ δεν ειναι αποψη,ειναι ΜΙΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.Δεν σε εμποδισε κανεις να βγεις και να πεις οτι διαφωνω με αυτο και αυτο και αυτο και ειναι υπερβολικο αυτο αυτο και αυτο αλλα τετοια ποσταρισματα και δεν ειναι η πρωτη φορα, επαναλαμβανω ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.
Παλήκαρε, τα ποσταρίσματα μου δεν ειναι 100 200.joshua έγραψε:
Ειναι καμια δεκα χιλιαδες, μαζί με όσα έχουν χαθεί.
Πιστεψε με έχει ξεπεραστεί το όριο. Έχω αναλύσει ποδοσφαιρικά άπειρες φορές. Που θα με πεις αν εχω πει και αν εχω γραψει κριτική.
Και προσωπικά σε σενα δεν εχω αναφερθει ΠΟΤΕ. Μη με τρελενεις τωρα
Δεν ειμαι χτεσινος να μπω να κρινω και να τα κανω πουτανα ολα.
Ξερω πως λειτουργει, απλα μερικοί δεν σταματάνε ποτέ όλο αυτό το άρρωστο κλίμα.
Και να ρε φίλε, άποψη είναι. Είμαστε άρρωστοι, μας εχει πειραξει η ατιτλιαση, πως να το κανουμε. Φαίνεται κάνει μπαμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 28 Ιούλ 2017, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδη το χαμενη γενια μιλησε για σενα??
Ποια αλλη στιγμη κατηγορηθηκε μελος??
Μην τα βαζουμε ολα και λεμε οτι θελουμε.
ναι το τρολαρισμα παει συννεφο τελευταιο καιρο αλλα στα πλαισια του χαβαλε,κακως σε τετοιο βαθμο, το αφηνουμε.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω ποια ειναι τα οργια που γινονται.
Ποια αλλη στιγμη κατηγορηθηκε μελος??
Μην τα βαζουμε ολα και λεμε οτι θελουμε.
ναι το τρολαρισμα παει συννεφο τελευταιο καιρο αλλα στα πλαισια του χαβαλε,κακως σε τετοιο βαθμο, το αφηνουμε.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω ποια ειναι τα οργια που γινονται.
-
Σορυ κιόλας αλλά εδώ δεν υποτίθεται ότι μιλάμε για μεταγραφές ; έχω διαβάσει χίλιες και μια μα€&€& αλλά τίποτα σοβαρό για παίχτες....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο ειναι το προβλημα sourme οτι δεν καταλαβαινετε τι γινεται.Καμια δεκαρια τουλαχιστον μελη και μαλιστα απο τα πιο παλια εδω μεσα που συνεχως διαμαρτυρονται, ολο και περισσοτερο, προφανως βλεπουν φαντασματα.Τεσπα οκ εγω ειμαι υπερβολικος, το φορουμ τα πηγαινει μια χαρα.
- buffalobill4
ρε παιδια σας ειπε κανεις να μη διαμαρτυρεστε? μπορειτε να το κανετε ολη μερα καθε μερα ανεξαρτητως αποτελεσματος. δικαιωμα σας. η "αντιθετη πλευρα", η χαζοχαρουμενη που τα βρισκει ολα θετικα, δεν εχει διακιαωμα να πει οτι αυτη η διαμαρτυρια κατα τη γνωμη της ειναι αστοχη?
Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε την διαφορα της αντιθετης αποψης, απο το ''ειναι μιζερος'', η για να το παω αντιθετα, ''ειναι προβατο'',για να δωσω ενα πολυ απλο παραδειγμα, τοτε το προβλημα ειναι ακομα μεγαλυτερο.