Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Μακροπροθεσμα θα δικαιωθείς; είσαι σίγουρος; πόσο Μακροπροθεσμα; σε 2 χρόνια;che4 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Υπερβολικές πι αρνητικές ετυμηγορίες για την εποχή
Οχι οτι δεν υπαρχουν αρνητικά αγωνιστικα κ οργανωτικά αλλα υπαρχει χρόνος αν ερθει αντίστοιχος τιαμ δε θα κράξω μιχελ κ Σταν οαντως
Αποψη μερικούς δεν το περιμενα εδω μεσα
Ναι τσε εσενα λεω
μακροπρόθεσμα θα δικαιωθώ
ο στανογιεβιτς ετοιμάζει βαλίτσες θα το δεις
σεν περιμένεις να εχω απαίτηση να καταπιούν το χωριό απ τα αποδυτήρια και εγω δε θα περίμενα απο σενα να μικραίνειΣσ τοσο τον ΠΑΟΚ
Ποιος μικραίνει τον ΠΑΟΚ;
Βλέποντας πέρυσι να πέφτουν σεβαστά ποσά για παίχτες δεύτερης ή τρίτης γραμμής (Λημνιός, Ουάρντα, Λάμπρου), πίστευα ότι έχουν αποφασιστεί δυνατές κινήσεις για την εντεκάδα, με έμφαση στο κέντρο, που είναι διαχρονικά το μεγάλο μας πρόβλημα. Κινήσεις πρωταθλητισμού. Με τη μεταγραφή Ρέι το πίστεψα ακόμα περισσότερο. Και το πιστεύω ακόμα, μόνο που τώρα πια νομίζω ότι έχουμε αργήσει πολύ κι αυτό βάζει σε κίνδυνο το στόχο. Γιατί αν προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το παζλ του κέντρου τελευταία στιγμή και δεν κολλήσει όπως ακριβώς θέλουμε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης. Κι αν τελικά πάμε για δύο, η λογική λέει ότι ο ένας έπρεπε να έχει έρθει πολύ νωρίτερα για να δούμε τι άλλο χρειάζεται η ομάδα πριν πάρουμε τον δεύτερο. Πάνω κάτω τα ίδια και για τον αμυντικό. Γιατί πάντα υπάρχει και το ζήτημα της προσαρμογής και της σωματικής ετοιμότητας, πχ Μπίσεσβαρ πέρυσι.
Αν δεν ισχύει η πεποίθησή μου και η καθυστέρηση οφείλεται στο μειωμένο μπάτζετ που διαθέτουμε για τις θέσεις αυτές (που δεν το θεωρώ απίθανο βλέποντας αρκετές φτηνές επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο ρεπορτάζ) τότε νομίζω ότι δόθηκαν άσκοπα χρήματα πριν καλυφτούν τα βασικά κενά. Χρήματα που τώρα λείπουν. Λογικά θα γνωρίζουμε σύντομα.
Αν δεν ισχύει η πεποίθησή μου και η καθυστέρηση οφείλεται στο μειωμένο μπάτζετ που διαθέτουμε για τις θέσεις αυτές (που δεν το θεωρώ απίθανο βλέποντας αρκετές φτηνές επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο ρεπορτάζ) τότε νομίζω ότι δόθηκαν άσκοπα χρήματα πριν καλυφτούν τα βασικά κενά. Χρήματα που τώρα λείπουν. Λογικά θα γνωρίζουμε σύντομα.
- SplashBro22
Η παντελής έλλειψη δημοσιευμάτων από το εξωτερικό δείχνει την πληρη έλλειψη μεταγραφικών αναζήτησεων αντι να συμβαίνει ακριβώς αντίθετο μετά το χθεσινό συνοθυλευμα
Πιστευετε οτι και 3 παιχταραδες να ερθουν η ομαδα ξαφνικα θα αρχισει παιζει μπαλαρα?
Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα προσωπων ..
Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα προσωπων ..
Ολοι ξερουν το χρειάζεται η ομαδα
Ολοι
Αν δεν έρθουν ο τελευταίος που θα φταει θα ναι ο Σταν
Ολοι
Αν δεν έρθουν ο τελευταίος που θα φταει θα ναι ο Σταν
Δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, συμφωνώ απόλυτα. Αλλά είναι και αυτό. Γιατί πρώτον το τι θα παίξει αυτό το κέντρο το έχουμε δει από πέρυσι και δεύτερον ότι τα νέα πρόσωπα που αξίζουν εννοείται θα φέρουν αισιοδοξία που λείπει αυτή τη στιγμή, νέα στοιχεία παιχνιδιού, ελπίζω καλύτερη χημεία κι ένα γενικότερο φρεσκάρισμα.
Και στην τελική, καλώς ή κακώς φέραμε έναν προπονητή που ζήτησε δυο πράγματα και πρέπει να γίνουν ώστε να κριθεί κι αυτός από τη δουλειά του.
Και στην τελική, καλώς ή κακώς φέραμε έναν προπονητή που ζήτησε δυο πράγματα και πρέπει να γίνουν ώστε να κριθεί κι αυτός από τη δουλειά του.
ολοι όσοι γουστάρουν το. ΠΑΟΚ να παιζει με διπλή ζώνη άμυνας και πισω απ το κέντρο απ το 75 για να κρατήσει το 1-1 με το χωριό που κοστίζει οσο ένας σου παίχτηςeorptol1 έγραψε:Μακροπροθεσμα θα δικαιωθείς; είσαι σίγουρος; πόσο Μακροπροθεσμα; σε 2 χρόνια;che4 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Υπερβολικές πι αρνητικές ετυμηγορίες για την εποχή
Οχι οτι δεν υπαρχουν αρνητικά αγωνιστικα κ οργανωτικά αλλα υπαρχει χρόνος αν ερθει αντίστοιχος τιαμ δε θα κράξω μιχελ κ Σταν οαντως
Αποψη μερικούς δεν το περιμενα εδω μεσα
Ναι τσε εσενα λεω
μακροπρόθεσμα θα δικαιωθώ
ο στανογιεβιτς ετοιμάζει βαλίτσες θα το δεις
σεν περιμένεις να εχω απαίτηση να καταπιούν το χωριό απ τα αποδυτήρια και εγω δε θα περίμενα απο σενα να μικραίνειΣσ τοσο τον ΠΑΟΚ
Ποιος μικραίνει τον ΠΑΟΚ;
θα φύγει σύντομα θα δεις
Μην απογοητεύεις αν δεν φύγει μην το δένεις κόμπο..... Εμάς ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει να πάει καλά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ε και τι θα καταλάβεις που θα φύγει; Το Μάη πάλι δεν θα 'σαι καλά.che4 έγραψε: θα φύγει σύντομα θα δεις
ace1979 έγραψε:Μαζί με τσε στον ανέκδοτο κατά στανο
ανένδοτο εννοεις μαλλον