Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4 έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα. Εχει δημιουργηθει ενα κλιμα εις βαρος του και τον πριονιζουν καθε μερα, παρουσιαζοντας τα παντα αρνητικα. Θες τα ρεπο, θες με παραπλανητικους τιτλους που καθοδηγουν καποιους χαζους αναγνωστες? Οπως σημερα πχ που διαβασα αρθρο με τιτλο "Μου αρεσε αυτο που ειδα" και φυσικα απο κατω αρκετα βοδια ριχνανε καντηλια, χωρις να διαβασουν καν τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δηλωσεις του ανθρωπου ο οποιος απλα ειπε πως μου αρεσε που ειδα τοσα νεα παιδια να παιζουν, ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΩΣ ΘΕΑΜΑ.
Οποτε, εγω προεξοφλω κατι. Εαν δεν προκριθουμε, δυστυχως μας αποχαιρεταει μονο και μονο επειδη απο τον τελευταιο αρδ, τον τελευταιο οπαδο και μεχρι και εδω μεσα, εχει σεταριστει ηδη η ημερομηνια που θα παρει ποδι.
Κι αυτο θα ειναι μια ακομη ηττα του συλλογου μας
Πραγματικά άλλο τίτλο βάζουνε και άλλα λέει ο άνθρωπος

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μεγαλύτερη ήττα βέβαια από αυτή θα είναι να αποκλειστούμε από το σουηδικό χωριό
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μες την αισιοδοξία είναι κάποιοι..... Μεγαλύτερη ήττα να σκεφτόμαστε ήττες.....
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

quote]Πέρσι 3 Σεπτεμβρίου: Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ 4-0 δεν θυμαμε είχε απολυθεί ο ΙΒΙΤΣ;
Με το θύμησε ο τοσκιτσης εγώ το είχα ξεχάσει, είχαμε χάσει με τέτοιο σκορ;[/quote]
Η δεύτερη ομάδα.[/quote]Γιατί χθες ποιοι παίζανε

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Αυτό λέω κι εγώ.
Έχουν πέσει όλοι να τον φάνε. Ξεχνάνε βέβαια ότι πέρσι έπρεπε να φορμαριστει νωρίς για τα ματς με τον αγιαξ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimpatra έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:το ΠΑΟΚ πανω απ ολα πεθανε...
τωρα ειμαστε Ιβιτς, ειμαστε Στανογεβιτς, ειμαστε αντιαρδ
Επειδή ΠΑΟΚ πάνω από όλα υποστηρίζω και όποιον παίκτη και προπονητή και όλους όσους φοράνε τον δικέφαλο.
Επίσης όταν ξέρω ποιος αρδ παίζει το δικό του παιχνίδι που εξυπηρετεί τις δικές του σκοπιμότητες θα με βρίσκει απέναντι του

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+ 1 στα γραφόμενα του Dimpatra...

:pano:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

όλο αυτό το κράξιμο και η αμφισβήτηση έπρεπε να γίνει λίγο πριν γίνει η πρόσληψη.
τώρα δεν έχει κανένα νόημα και καμία λογική.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα

Γκολ εμείς σέντρα εσείς... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Δεν με νοιαζει καθολου τι γραφουν και τι κλιμα διαμορφωνουν οι αρδ με τα γραφομενα τους εξυπηρετωντας τα δικα τους συμφεροντα.Με νοιαζει ομως πραγματικα και θα θελα να ξερω τι πραγματικα σκεφτονται μεσα στην διοικηση για το θεμα προπονητη.Αν μια στο εκκατομυριο εχουν απο τωρα σκεψεις αντικαταστασης και αμφιβολιες τοτε ας παρουν τωρα καλυτερα μια αποφαση γιατι θεωρω τον Οκτωβρη θα ναι χειροτερο για ολους...
black death

Δημοσίευση από black death »

slidar έγραψε:Εικόνα

Γκολ εμείς σέντρα εσείς... :mrgreen:
Αυτός ο Καντούρης Έλληνας είναι; Γιατί δεν μπορώ 11άδα χωρίς Έλληνα μέσα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ο Σακης ο Καντουρης, το φιλαρακι του ξαδερφου μου;
Αυτος 40αρισε.. που παμε ρε με παλαιμαχους
Άβαταρ μέλους
goran 64

agios έγραψε:Δεν με νοιαζει καθολου τι γραφουν και τι κλιμα διαμορφωνουν οι αρδ με τα γραφομενα τους εξυπηρετωντας τα δικα τους συμφεροντα.Με νοιαζει ομως πραγματικα και θα θελα να ξερω τι πραγματικα σκεφτονται μεσα στην διοικηση για το θεμα προπονητη.Αν μια στο εκκατομυριο εχουν απο τωρα σκεψεις αντικαταστασης και αμφιβολιες τοτε ας παρουν τωρα καλυτερα μια αποφαση γιατι θεωρω τον Οκτωβρη θα ναι χειροτερο για ολους...
Κατά το "μεταξύ δύο κακών, το μη χείρον βέλτιστον", οφείλω να συμφωνήσω με τον agios...Η ουσία είναι όμως:
tsou έγραψε:όλο αυτό το κράξιμο και η αμφισβήτηση έπρεπε να γίνει λίγο πριν γίνει η πρόσληψη.
τώρα δεν έχει κανένα νόημα και καμία λογική.
Δυστυχώς αδερφέ tsou, κανένας δεν δείχνει να έχει τα κάκαλα να αμφισβητήσει την ρεαλιστική αιτία... :shock:
Αντιθέτως κάποιοι υψηλά δυστυχώς ιστάμενοι (wtf αρμόδιοι? :twisted: ) προσκυνάνε πέφτοντας με την γλώσσα έξω και λέγοντας: "πάμε για Πρωτάθλημα φέτος, περιμένετε πρώτα να δείτε τι παιχταράδες θα φέρουμε και μπλα μπλα..."!!!!
Και μετά σπεύδουν ταχύτατα, βιαστικά κι εντελώς αδικαιολόγητα να αμφισβητήσουν-κράξουν για το αιτιατό... :evil:

Μάλιστα τρέχουν σαν να μην πω τι να το επικοινωνήσουν μέσω των friendly ΑΡΔ (αν δεν ήταν έτσι, θα βγαινε καμιά δήλωση στήριξης) φορτώνοντας τον κόσμο εσωστρέφεια και διχασμό και κάνοντας γκάλοπ "διάθεσης για αίμα"... :x

Όσο αυτά συνεχίζουν και διαιωνίζονται, τόσο ο φαύλος κύκλος δεν θα κλείνει κι η μέρα της μαρμότας θα ναι εδώ!

:pano:

Υ.Γ. Λογική? Ποια λογική? :roll:
Υ.Γ. 2...agios..."Υ - ΠΑΛ - ΛΗ - ΛΟΙ..........ΠΑΙ - ΔΑ - ΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Για να μην παρεξηγηθώ, η στάση μου στο θέμα του προπονητή είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχα πριν έρθει.
Δε με νοιάζει. Το μόνο που με νοιάζει είναι να νικάει η ομάδα. Άμα αποκλειστούμε από το χωριό ο ΠΑΟΚ θα με νοιάξει ,όχι τι θα απογίνει ο προπονητής ή κάποιος παίκτης. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση και αυτή αποφασίζει, αν νομίζετε ότι την επηρεάζετε στο ελάχιστο όσο και αν γκρινιάζετε ή αποθεώνετε κάποιον..

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την άνεση χρόνου που νιώθουν κάποιοι. Δεν έχουμε χρόνο μέχρι τέλη του μήνα, ο ΠΑΟΚ στο τέλος της άλλης βδομάδας δίνει αγώνα για 3 βαθμούς πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα για το οποίο ο ιδιοκτήτης δήλωσε "θα πεθάνουμε". Δε με νοιάζει ποιος θα προπονεί, ποιος θα παίξει, αν θα κάνουμε 40 τελικές και μπαλάρα ή μισή τελική και πονόματο. Μόνο νίκη.
Και με αγχώνει που η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Αυτό. Μπορεί και έχει την ποιότητα να βάλει 2 γκολ στη Λειβαδιά ακόμα και ανέτοιμη, αλλά έτοιμη δεν είναι. Απλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι, δε θα αντέξω να ξαναδιαβάσω σχόλια "30 νίκες δεν κάνει ούτε η Μπαρτσελόνα" από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Δηλαδή περιμένεις να κάνουμε 30 νίκες στο πρωτάθλημα ε ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Aleksandar StanojevicΊαν ει

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για να το παρεις ελλαδα Θελει φουλ βαθμοθηρία αθτη ειανι η αληθεια
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ποια να είναι άραγε η αποδοτικότερη συνταγή για Πρωταθλητισμό? :?
"Άγχος και θάνατος" ή "Σωστός-έγκαιρος προγραμματισμός και θάνατος"? :roll:
Ειδικά για τον Π.Α.Ο.Κ. απέναντι στο ΠΟΚ-ΕΟ, όποιος ανατρέξει στην Ιστορία του μπορεί να το διαπιστώσει... ;)

Το δάσος είναι αυτό κατά την εκτίμηση μου: 91 χρόνια :pano: Ιστορίας, δύο Πρωταθλήματα όλα κι όλα... :shock:
Αν αυτό είναι ικανό να μας αγχώσει, τότε ας μην ξαναπούμε "Π.Α.Ο.Κ. δεν είμαστε-γίναμε για τους τίτλους"... :evil:
Ή ας κοιτάμε το δέντρο, που θαρρώ είναι το "Πρωτάθλημα εδώ και τώρα ή θάνατος"... :o

Τις στιβαρές ομάδες που πρωταγωνιστούν για χρόνια, τις "φυτεύουν" μεγάλοι προπονητές με μεγάλους παίχτες...
Με τίποτα δεν "φυτρώνουν" μέσα σε μια χρονιά απ το πουθενά, δίχως μάλιστα το κατάλληλο χώμα και λίπασμα...
Νομοτελιακά δε για να δώσουν καρπούς, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς να ξεριζώνει κι όλα τα ζιζάνια από γύρω...

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 10 Αύγ 2017, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”