Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Βρειτε μου καποια απο τις τοπ ομαδες που εχουν κλεισμενους ολους τους παικτες στις θεσεις που πονανε πριν τα μεσα μην πω τελη αυγουστου. Ξερω βεβαια και τον αντιλογο. "Ναι αυτες είναι τοπ δεν εχουν τοσο μεγαλες αναγκες". Αν και διαφωνω καθοτι οσο πιο ψηλά εισαι τοσο πιο δυσκολη γινεται η προσθαφαιρεση χαρακτηριστικων που ψαχνεις (μετρημενοι οι παικτες που κάνουν πολυ καλα πολυ συγκεκριμενα πραματα), για την οικονομια της συζητησης ας παμε στις ομάδες του επιπεδου μας με πανω κατω τους ιδιους στοχους.
Πειτε μου λοιπον μια τετοια ομαδα που εχει κλεισει το ροστερ της την ωρα που μιλαμε.
Αυτα για να ξερουμε και τι λεμε. Δεν γίνεται να εισαι ο ΠΑΟΚ απο την ελλαδα και να είσαι και πανω απο την ευρωπαικη μην πω παγκοσμια αγορα
Πειτε μου λοιπον μια τετοια ομαδα που εχει κλεισει το ροστερ της την ωρα που μιλαμε.
Αυτα για να ξερουμε και τι λεμε. Δεν γίνεται να εισαι ο ΠΑΟΚ απο την ελλαδα και να είσαι και πανω απο την ευρωπαικη μην πω παγκοσμια αγορα
- Dimitris_L4
Το σφαλμα ειναι πρωτιστως απο ανωθεν..και εξηγουμαι..
Επιλεγεις με βαση καποια κριτηρια τον προπονητη τον οποιο περασες απο συνεντευξη και σε ειπε οτι παιζει 4-4-2..ξερεις οτι οι παιχτες σου δεν κανουν, δεν ταιριαζουν ρε παιδι μου σ αυτο...παρ ολα αυτα η πρωτη σου μεταγραφη ειναι παιχτης ταμαμ για αυτο το συστημα..τρελα...
Μετα ο προπονητης εκανε 15 μερες προετοιμασια δοκιμαζοντας δυο συστηματα για να καταληξεινα παιξει με το περσυνο αχρηστευοντας ουσιαστικα τον μακ και δουλευοντας μονο 4 μερες το συστημα..παρανοια...
Επισης τον ρωτανε εαν παμε για πρωταθλημα και η απαντηση του ειναι θα μιλησω με τον σαββιδη και θα σας πω...εεε συγγνωμη αλλα αυτα δε γινονται σε σοβαρα κλαμπ..
Επισης φαινεται οτι η ομαδα δεν εχει την περσυνη συνοχη οσον αφορα την ομαδικοτητα και το παθος..
Εγω τεινω να συμφωνησω με τον τσε...θα περασουμε δυσκολα..ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ..
Επιλεγεις με βαση καποια κριτηρια τον προπονητη τον οποιο περασες απο συνεντευξη και σε ειπε οτι παιζει 4-4-2..ξερεις οτι οι παιχτες σου δεν κανουν, δεν ταιριαζουν ρε παιδι μου σ αυτο...παρ ολα αυτα η πρωτη σου μεταγραφη ειναι παιχτης ταμαμ για αυτο το συστημα..τρελα...
Μετα ο προπονητης εκανε 15 μερες προετοιμασια δοκιμαζοντας δυο συστηματα για να καταληξεινα παιξει με το περσυνο αχρηστευοντας ουσιαστικα τον μακ και δουλευοντας μονο 4 μερες το συστημα..παρανοια...
Επισης τον ρωτανε εαν παμε για πρωταθλημα και η απαντηση του ειναι θα μιλησω με τον σαββιδη και θα σας πω...εεε συγγνωμη αλλα αυτα δε γινονται σε σοβαρα κλαμπ..
Επισης φαινεται οτι η ομαδα δεν εχει την περσυνη συνοχη οσον αφορα την ομαδικοτητα και το παθος..
Εγω τεινω να συμφωνησω με τον τσε...θα περασουμε δυσκολα..ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ..
buffalobill4 έγραψε:Βρειτε μου καποια απο τις τοπ ομαδες που εχουν κλεισμενους ολους τους παικτες στις θεσεις που πονανε πριν τα μεσα μην πω τελη αυγουστου. Ξερω βεβαια και τον αντιλογο. "Ναι αυτες είναι τοπ δεν εχουν τοσο μεγαλες αναγκες". Αν και διαφωνω καθοτι οσο πιο ψηλά εισαι τοσο πιο δυσκολη γινεται η προσθαφαιρεση χαρακτηριστικων που ψαχνεις (μετρημενοι οι παικτες που κάνουν πολυ καλα πολυ συγκεκριμενα πραματα), για την οικονομια της συζητησης ας παμε στις ομάδες του επιπεδου μας με πανω κατω τους ιδιους στοχους.
σε θελω ρε μπιλ να συγκρίνω τον ΠΑΟΚ με άλλη ομαδα θελω να συγκρίνω την ομαδα μου με την ομαδα που πέρσι θα απέκλειε την ομαδα που κατέληξε στο τελικο του γιουροπα με την ομαδα που θα απέκλειε τον αγιαξ του σουάρεζ με την ομαδα που απέκλεισε τη φενερ των 100 εκατ. και θελω να κανω το βήμα παραπάνω. αντ αυτού κανω ενα βήμα πισω και τα χωριά που τα έριχνα εξάρες και πεντάρες τέτοια εποχή με παίζουν στα ίσια.
αν εσενα δεν σε ενοχλει αυτο δεν μπορώ να κανω κατι
εμένα οχι με ενοχλει αλλα με εκνευρίζει
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα δεν χρειαζόταν μεταγραφές για να μπει στους ομίλους. Ήδη με Mak και Rey είχε κλείσει 2 περυσινά κενά.
Σόρυ ρε συ Μπιλ αλλά θα διαφωνήσω εδώ...Να δούμε τις TOP ομάδες για ποιον λόγο? Είμαστε τέτοια?buffalobill4 έγραψε:Βρειτε μου καποια απο τις τοπ ομαδες που εχουν κλεισμενους ολους τους παικτες στις θεσεις που πονανε πριν τα μεσα μην πω τελη αυγουστου. Ξερω βεβαια και τον αντιλογο. "Ναι αυτες είναι τοπ δεν εχουν τοσο μεγαλες αναγκες". Αν και διαφωνω καθοτι οσο πιο ψηλά εισαι τοσο πιο δυσκολη γινεται η προσθαφαιρεση χαρακτηριστικων που ψαχνεις (μετρημενοι οι παικτες που κάνουν πολυ καλα πολυ συγκεκριμενα πραματα), για την οικονομια της συζητησης ας παμε στις ομάδες του επιπεδου μας με πανω κατω τους ιδιους στοχους.
Φυσικά λοιπόν και συγκρίνεις ανόμοιες ομάδες με όσα μας λες να δούμε για να παραδειγματιστούμε...
Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μας έχει δείξει ότι είναι διατεθειμένος (ή δεν μπορεί λόγω FFP) να πληρώσει πολλά μύρια για αγορές, οπότε οι μεταγραφές θα πρεπε να είναι στοχευμένες και ποιοτικές "τόσο όσο" να στοιχίζουν όσα μπορούμε-θέλουμε!
Δεν πιστεύω ότι ο Μίχελ με τους συνεργαζόμενους scouters ή managers του μας έχει δείξει στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο on time, την στιγμή που χειμωνιάτικα μας έφερε Πρίγιο και Ενρίκε...
Καλοκαίρι έχουμε και οι ευκαιρίες είναι πολλαπλές σε σχέση με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο φίλε...
Άποψη μου είναι ότι οι στιβαρές ομάδες (τέτοια θέλουμε να κάνουμε για να έχει και την κατάλληλη διαχρονικότητα με λίγες στοχευμένες προσθαφαιρέσεις κάθε χρόνο) χτίζονται πάντα απ την προετοιμασία, οπότε αργούμε...
Το θέμα της καθυστέρησης όμως, το αποκλείω να είναι ο Μίχελ, απ όσα έχω διαβάσει-ακούσει ως τώρα απ αυτόν...
Μέχρι τις 15 Ιουλίου είχε δηλώσει ότι θα είμαστε τελειωμένοι με τις μεταγραφές και δεν έχει δώσει ποτέ μέχρι τώρα δικαίωμα να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του εξ αιτίας δικής του αδράνειας ή αδυναμίας...28 έχουμε σήμερα!!!!
Restart λοιπόν με συνεννόηση όλων των υπευθύνων για τις μεταγραφές (όχι των χομπιστών) και ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΘΕΣ!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 28 Ιούλ 2017, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ομαδα πέρσι με τιφλιδά ήταν χειρότερη..οπότε παρα τον προβληματισμό ας μην μηδενίζουμε τα πάντα... χθες η Αϊντχόβεν έχασε στην έδρα της απο ενα χωριό και η κοπενχαγη απο τα σκοπιά.... ειναι περίεργα τα ματς τέτοια περίοδο...
Καμία ομάδα δεν εχει ολοκληρώσει μεταγραφές τετοια εποχή ποτέ σχεδόν και πουθενά. Λογικό ειναι παιδιά ας μην ειμαστε παράλογοι. Προφανώς θα ηταν το ιδανικό αλλά δεν γίνεται πάντα για διαφορους λογους. Όπως και να χει το μεγαλύτερο θέμα ηταν οτι η ίδια ομάδα που περυσι πηρε κύπελλο δείχνει να ψάχνεται. Λογικό ως ενα σημείο λόγω αλλαγής προπονητή και περιόδου. Καμια ομαδα τετοιο καιρο δεν ειναι ετοιμη και αν ηταν έτοιμη θα ανησυχουσα. Περισσότερο έλλειψη συγκέντρωσης για μενα. Τεσπα τελος τα οφ τοπικ, θα θελα ζαμπράνο , ενα χαφ σκυλο και βιειρινια για να κλεισουμε!!αν και εχουμε ηδη πολλα εξτρεμ

Με βάση το Transfermarkt μέχρι στιγμής οι ελληνικές ομάδες έδωσαν για αγορές παικτών:
Ο γαύρος έχει δώσει 9,8Μ
Ο ΠΑΟΚ 800k για Λημνιό, 600k για δανεισμό Μακ, ενώ για Rey έχει ερωτηματικό.
Η ΑΕΚ 1,2Μ
O βάζελος 150k
Ο γαύρος έχει δώσει 9,8Μ
Η ΑΕΚ 1,2Μ
O βάζελος 150k
- GiorgosAtha
Τσάμπα τα λες... δεν πουλάει αυτό.Demir έγραψε:Η ομαδα πέρσι με τιφλιδά ήταν χειρότερη..οπότε παρα τον προβληματισμό ας μην μηδενίζουμε τα πάντα... χθες η Αϊντχόβεν έχασε στην έδρα της απο ενα χωριό και η κοπενχαγη απο τα σκοπιά.... ειναι περίεργα τα ματς τέτοια περίοδο...
Ε και? Αν θυμάμαι καλά εδώ μέσα -και όχι μόνο- εκθειαζόταν η κούλα που έκλεινε γρήγορα της μεταγραφές της... αλλά το μπουλκουμέ μπουλκουμέ από τους 35χρονους της CSKA.Mīngus έγραψε:Με βάση το Transfermarkt μέχρι στιγμής οι ελληνικές ομάδες έδωσαν για αγορές παικτών:
Ο γαύρος έχει δώσει 9,8Μ
Η ΑΕΚ 1,2Μ
O βάζελος 150k
Άσε που τα ποσά του gay αν θέλουμε να πιστεύουμε... βλ. περίπτωση Roberto

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 28 Ιούλ 2017, 12:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το ''και'' το βάζει ο καθένας όπως θέλει. Εγώ απλή παράθεση δεδομένων έκανα.
σύνολο με ρει 2,6 ο ΠΑΟΚ
όσα θα δώσει η ολιμπικ σε δέκα χρονια και χθες εκανε πλακα το στανο που έπαιζε με διπλή ζώνη άμυνας απ το 75 μη φάει γκολ απ το χωριο
όσα θα δώσει η ολιμπικ σε δέκα χρονια και χθες εκανε πλακα το στανο που έπαιζε με διπλή ζώνη άμυνας απ το 75 μη φάει γκολ απ το χωριο
- GiorgosAtha
Δεν πρόλαβα το εντιντ...Mīngus έγραψε:Το ''και'' το βάζει ο καθένας όπως θέλει. Εγώ απλή παράθεση δεδομένων έκανα.

Το "ε και" πάει πιο πολύ στην ανάλυση των δεδομένων... πως πρέπει να δούμε και σφαιρικά τα πράγματα. Όπως η κούλα παρότι έκανε γρήγορα τις κινήσεις της δεν πέτυχε τίποτα, αντίστοιχα και το ότι ξοδευει περισσότερα ο gay δεν μου λέει κάτι.
- ΑποστόληςΑ
Δεν χάσαμε, αλλά κάποια στιγμή στο β΄ ημίχρονο οι τελικές ήταν 10-2 υπέρ της Ολιμπίκ.
Τελικές με κατι σουτ στα περιστέρια από 40 μέτρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk