Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- paoki_sweden
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Too good to be true.analog έγραψε:Ο Κλάους Αθανασιάδης είναι σε μεταγραφική σορτ λιστ του Στιβ Μπρους,με 3 επιθετικούς,για την Αστον Βίλα(του...Τζον Τέρι αλλά και του Σισοκό).Οι "χωριάτες" μπορούν να δώσουν μέχρι 2,5 μύρια.Το ερώτημα είναι αν πραγματικά ψήνεται για...Τσαμπιονσιπ(και να φύγει απο τον ΠΑΟΚ)ο Κλάους!
contra.gr
Τώρα αν πω τι σκέφτομαι για το αν ψήνεται για Τσάμπιονσιπ ή όχι και γενικά κάνει τον δύσκολο να φύγει θα φάω μπαν κάνα μήνα.
- ΑποστόληςΑ
Για να δούμε: Αν όντως υπάρξει πρόταση (δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι) και δεν πάει, θα προπονείται με την Κ20;
Έτσι είναιAlastor έγραψε:Σιγα μην καθισει η ΠΑΕ να ρωτησει τον καθε π@π@ρα που βγαινει στα ραδιοφωνα και γραφει στα σαιτ για την γνωμη του στον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.Το πιο πιθανο ειναι οι περισσοτεροι να μην ξερουν αν η μπαλα ειναι τετραγωνη η στρογγυλη.johnys999 έγραψε:Φίλε μου αν δεν το πάρω δεδομένο πρέπει να δεχτώ ότι η παε βλέπει το όνομα του Μπελούτσι γραμμένο παντού και κάθεται μια βδομάδα απαθής να τη βρίζει σχεδόν όλος ο λαός σε κάθε σάιτ (υποθέτω και ραδιόφωνο, δεν είμαι από Θεσσαλονίκη για να τα ακούω και να έχω γνώμη γι αυτά) για μια φανερά ρισκαδόρικη επιλογή, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ενώ ταυτόχρονα την παπαριά που γράφτηκε για τον Μακ να τη διαψεύδει σε μια ώρα. Η δική μου λογική λέει ότι δεν συμβαίνει αυτό και ισχύει αυτό που έγραψα. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει, εγώ την άποψή μου γράφω και δεν θέλω να πείσω κανέναν γι αυτή.
Παντως συνεχιζει να με εκπλησσει το πως οι ΑΡΔ εχουν επιρροη στον μεσο οπαδο και πως οτι πλασαρουν θεωρειται δεδομενο η οτι εχει βαση εν πασει περιπτωση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί ρε Αποστόλη;ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να δούμε: Αν όντως υπάρξει πρόταση (δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι) και δεν πάει, θα προπονείται με την Κ20;
- desperando
- Επικοινωνία:
Προσωπικά το μόνο που θέλω πλεον είναι μια λυτή ανακοίνωση από την οικογένεια Σαββίδη ότι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και τον χώρο του ποδοσφαίρου
Κάνε όνειρα και βάζε φυτίλια
Η οικογένεια Σαββίδη , σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας θα ήταν ένα τίποτα στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ.
Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί στο ποδόσφαιρο είναι αστεία σε σχέση με την εμπορική αξία της ταύτισης πλέον του ονόματος Σαββίδη με αυτό του ΠΑΟΚ.
Η οικογένεια Σαββίδη , σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας θα ήταν ένα τίποτα στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ.
Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί στο ποδόσφαιρο είναι αστεία σε σχέση με την εμπορική αξία της ταύτισης πλέον του ονόματος Σαββίδη με αυτό του ΠΑΟΚ.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ότι ήταν να κερδίσει το κέρδισε.
Από δω και πέρα μόνο χασουρα έχει,φθορά και πόλεμο
Από δω και πέρα μόνο χασουρα έχει,φθορά και πόλεμο
Οτι δεν εχει καταφερει ο Σαββιδης και η φθορα που εχει υποστει οφειλεται σε ενα ποσοστο της ταξης χαλαρα του 80-90% αποκλειστικα στον ιδιο για αυτο αφησε τον κοσμο του ΠΑΟΚ ησυχο και μην προσπαθεις να δημιουργησεις ενοχες εκει που δεν πρεπει.Ελεος πια βγηκαμε να υπερασπιστουμε τον πονεμενο Σαββιδη...
joshua έγραψε:Οτι δεν εχει καταφερει ο Σαββιδης και η φθορα που εχει υποστει οφειλεται σε ενα ποσοστο της ταξης χαλαρα του 80-90% αποκλειστικα στον ιδιο για αυτο αφησε τον κοσμο του ΠΑΟΚ ησυχο και μην προσπαθεις να δημιουργησεις ενοχες εκει που δεν πρεπει.Ελεος πια βγηκαμε να υπερασπιστουμε τον πονεμενο Σαββιδη...
- Sick Bastard
Desperando πως λες ότι κέρδισε ότι είχε να κερδίσει; Αυτή τη στιγμή αν έφευγε από το ΠΑΟΚ δε θα υπήρχε σημείο να σταθεί σε όλη την Ελλάδα.
Η μόνη ασπίδα , είναι ο ΠΑΟΚ και όλα αυτά που προκύπτουν το μέγεθος αυτής της ομάδας.
Ας μη τα ρίχνουμε όλα στο κόσμο , φτάνει πια με το κακό ΠΑΟΚτση .
Η μόνη ασπίδα , είναι ο ΠΑΟΚ και όλα αυτά που προκύπτουν το μέγεθος αυτής της ομάδας.
Ας μη τα ρίχνουμε όλα στο κόσμο , φτάνει πια με το κακό ΠΑΟΚτση .
Εγω λεω ενας μοντ να σβησει τα τελευταια ποστ,αντε πρωι πρωι...Ο υιος Σαββιδης διακοπευει ανα τον κοσμο και ποσταρει λαλακιες στο instagram και εμεις ανυσηχουμε για την φθορα στο προσωπο του απο τον ανωνημο Παοκτση που αγωνια για το αν θα γινει καποια καλη μεταγραφη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 19 Ιούλ 2017, 08:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Μεγαλομέτοχος made in mother Russia! Ούτε Κίνες, ούτε Lidl,ούτε τίποτα ...