Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από giapas »

Ψωνισαμε από τα Κινέζικα. Πολύ στο τζόγο το ριξαμε τελευταια αλλά καμια φορα οσο πιο ανάποδα το πας τοσο πιο πολυ σου καθεται. Θα φανει

Καλως τον λοιπόν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

V-olakiotis έγραψε:Καλώς όρισες μπράτκο!

Σε θέλω πρωταθλητή πριν από την παρέλαση...
Μόνον ο ΑΑ το είχε καταφέρει αυτό (για την 28η μιλάω...)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ψωνίσαμε τρελοPartizanο Πρωταθλητή Σερβίας (δις), ο οποίος έβαλε την Partizan στους ομίλους του C.L.!!!!

Ψωνίσαμε έναν πολύ παθιασμένο με τα ασπρόμαυρα, δουλευταρά, ηγέτη, αγωνιστή και με μεγαλόπνοα σχέδια!!!!

Ψωνίσαμε έναν κατά 3 χρόνια μεγαλύτερο και κατά 7-8 εμπειρότερο σε πάγκους πρώτης ομάδας απ ό,τι είχαμε!!!!

Ψωνίσαμε ακριβώς αυτό που είχε δηλώσει ο Τεχνικός μας Διευθυντής και μάλιστα ακριβώς στην ώρα που είχε πει!!!!

Ψωνίσαμε ίσως τον πιο ταιριαστό στα χαρακτηριστικά υποψήφιο για να ολοκληρώσει το προπέρσινο 3ετές πλάνο!!!!

Ψωνίσαμε κάποιον που είχε την τρέλα να πει "με το πιστόλι στον κρόταφο" για ΠΑΟΚ-Πρωταθλητή: "ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ"!!!!

:pano:

Δεν ξέρω αν θα πετύχει ή όχι τους φετινούς μας στόχους που είναι το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και οι 16 του E.L.!!!!
Δεν ξέρω κατά πόσο θα τον στηρίξει η διοίκηση να τους πετύχει όλους, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο...
Δεν ξέρω αν όσοι-όποιοι παίχτες έρθουν-φύγουν φέτος θα είναι αρκούντως ποιοτικοί, με νοοτροπία Πρωταθλητή...
Δεν ξέρω αν κοράκια και δικ@στές θα συνεχίζουν πάλι να ξεσκίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. αφήνοντας άλλους ατιμώρητους...
Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο για να φωνάζουμε: "Πωπω λαός και τι ομάδα, πωπωπω......"
Δεν ξέρω καν αν θα αντέξω προσωπικά να ξαναδώ "μια απ τα ίδια" τον Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη ή Μάη του 2018...

Ένα ξέρω σίγουρα...Στηρίζω Π.Α.Ο.Κ. στα τσιμέντα!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

βασικα επειδη βλεπω πολλους να αναφερουν το κινεζικο πρωταθλημα. απο που προκυπτει οτι το δικο μας ειναι καλυτερο; :roll:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

goran 64 έγραψε:Ψωνίσαμε τρελοPartizanο Πρωταθλητή Σερβίας (δις), ο οποίος έβαλε την Partizan στους ομίλους του C.L.!!!!

Ψωνίσαμε έναν πολύ παθιασμένο με τα ασπρόμαυρα, δουλευταρά, ηγέτη, αγωνιστή και με μεγαλόπνοα σχέδια!!!!

Ψωνίσαμε έναν κατά 3 χρόνια μεγαλύτερο και κατά 7-8 εμπειρότερο σε πάγκους πρώτης ομάδας απ ό,τι είχαμε!!!!

Ψωνίσαμε ακριβώς αυτό που είχε δηλώσει ο Τεχνικός μας Διευθυντής και μάλιστα ακριβώς στην ώρα που είχε πει!!!!

Ψωνίσαμε ίσως τον πιο ταιριαστό στα χαρακτηριστικά υποψήφιο για να ολοκληρώσει το προπέρσινο 3ετές πλάνο!!!!

Ψωνίσαμε κάποιον που είχε την τρέλα να πει "με το πιστόλι στον κρόταφο" για ΠΑΟΚ-Πρωταθλητή: "ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ"!!!!

Δεν ξέρω αν θα πετύχει ή όχι τους φετινούς μας στόχους που είναι το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και οι 16 του E.L.!!!!
Δεν ξέρω κατά πόσο θα τον στηρίξει η διοίκηση να τους πετύχει όλους, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο...
Δεν ξέρω αν όσοι-όποιοι παίχτες έρθουν-φύγουν φέτος θα είναι αρκούντως ποιοτικοί, με νοοτροπία Πρωταθλητή...
Δεν ξέρω αν κοράκια και δικ@στές θα συνεχίζουν πάλι να ξεσκίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. αφήνοντας άλλους ατιμώρητους...
Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο για να φωνάζουμε: "Πωπω λαός και τι ομάδα, πωπωπω......"
Δεν ξέρω καν αν θα αντέξω προσωπικά να ξαναδώ "μια απ τα ίδια" τον Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη ή Μάη του 2018...

Ένα ξέρω σίγουρα...Στηρίζω Π.Α.Ο.Κ. στα τσιμέντα!!!!

:nairepaok:
Το έθεσες όσο καλύτερα γινότανε! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτο που φοβίζει ειναι το ποσο θα στηριχτεί κ πως θα διαχειριστεί η διοικηςη τις κρίσεις

Μιας κ ειναι ιςως απο τους πλεον θεωρητικά αναλώσιμους στην εποχή σαββιδη ...

Πολλα θα κριθούν απο μετεγγραφες φυσικα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Είσαι τυχερός που δεν έχουμε Ζαγορακη να ειναι στην προετοιμασία να βλέπει τις προπονησεις. Μπορει και να εσπαγες το ρεκορ του Μπερετα :mrgreen:

Μη βαρατε, πλακα κανω. Αρκει να του θυμισει καποιος πως γινονται οι προετοιμασιες, 5 χρονια εχει να κάνει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ολο το τίμ του ΠΑΟΚ 24 εκει ειναι μην ανησυχείς
Θα του δείξουνε σ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Να κ ενα καλο αρθρο
http://www.gazzetta.gr/weekend-journal/ ... ts-10-kalo

Νομιζω θα κολλησει πολυ καλα με μας.
Αλλωστε σιγα το πρωταθλημα, ολο λαμογιες, τραμπουκισμους, απο μπαλα τιποτα.
Πανω απ ολα το φτιαξιμο της ψυχολογιας. Οπως και με τον Αγγελο, δείχνει να το χει και αυτος

Edit
ΠΡΟΣΟΧΉ
Ο εκφωνητης στο νιδεο τον προσφωνει Στανιεβιτς.
Μήπως αυτό ειναι το σωστό ρε παιδια. Ας πει καποιος που ξέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Σάβ 17 Ιουν 2017, 11:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Azrael έγραψε:βασικα επειδη βλεπω πολλους να αναφερουν το κινεζικο πρωταθλημα. απο που προκυπτει οτι το δικο μας ειναι καλυτερο; :roll:
Λεβαδειακο δεν έχει η Κίνα
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

MANIAKOS έγραψε:Ολο το τίμ του ΠΑΟΚ 24 εκει ειναι μην ανησυχείς
Θα του δείξουνε σ
Τέλεια τότε, Φουλ για ομίλους τσ.λ του χρόνου. :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Azrael έγραψε:βασικα επειδη βλεπω πολλους να αναφερουν το κινεζικο πρωταθλημα. απο που προκυπτει οτι το δικο μας ειναι καλυτερο; :roll:
Το πιο μπουρδέλο πρωτάθλημα στον κόσμο είμαστε.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δεν με πείθεις.
Ας πάνε καλά τα πράγματα και βγάλε με μαλάκα.
Αν δεν πάνε καλά θα είσαι ο τελευταίος που θα φταις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

mbison έγραψε:Να κ ενα καλο αρθρο
http://www.gazzetta.gr/weekend-journal/ ... ts-10-kalo

Edit
ΠΡΟΣΟΧΉ
Ο εκφωνητης στο νιδεο τον προσφωνει Στανιεβιτς.
Μήπως αυτό ειναι το σωστό ρε παιδια. Ας πει καποιος που ξέρει.
Κι ο Σλάζαν χθες στην συνέντευξη τον αποκάλεσε μία φορά Στάνιεβιτς, αλλά όλες τις υπόλοιπες Στανόιεβιτς... 8-)
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Οταν η τακτική πάει... περίπατο, τότε ο προπονητής είναι αναγκασμένος να βρίσκει άλλους τρόπους για να δίνει ώθηση στους παίκτες. Πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Στανόγεβιτς βρήκε έναν... παράξενο τρόπο για να «ντοπάρει» τον Πρινς Ταγκόε! Ο Γκανέζος είχε αδυναμία στα αυτοκίνητα και ο Σέρβος ήξερε το κουμπί του. Γκολ και... αυτοκίνητο η υπόσχεση και ο Ταγκόε δεν τον απογοήτευσε, αφού βρήκε δίχτυα! Στην επόμενη προπόνηση ένα νέο Ι.Χ. περίμενε τον φορ της Παρτίζαν έξω από το προπονητικό κέντρο. Δε γνωρίζουμε μάρκα, αλλά και το κόστος...
Με τα δικά μας τα ποζέρια...βλέπω να ριχνουμε βροχη τα γκολάκια μετα από τέτοιες υποσχέσεις!!! :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”