19.Jairo De Macedo da Silva
Re: Jairo De Macedo da Silva
Δεν είμαστε εμείς οι αιθεροβάμονες και εσείς οι πραγματιστές.
Ο Άρνεσεν ανέλυσε το πλάνο και πήρε τον ανάλογο προπονητή , αυτό που κάνουμε είναι να δείχνουμε εμπιστοσύνη.
Η απαξίωση τι προσφέρει; Δεν μπορώ να καταλάβω.
Ο Άρνεσεν ανέλυσε το πλάνο και πήρε τον ανάλογο προπονητή , αυτό που κάνουμε είναι να δείχνουμε εμπιστοσύνη.
Η απαξίωση τι προσφέρει; Δεν μπορώ να καταλάβω.
Παραπληροφορείς τον κόσμο...K_geo έγραψε: υπερβολικό μεν αυτό που θα πώ, αλλά παράδειγμα παρόλα ταυτα.
τον Χούλκ η Πόρτο τον αγόρασε στα 22 του απο μια ομάδα του...Τόκυο όπου είχε βάλει σε τρείς χρονιές 12 γκολ...
http://www.transfermarkt.co.uk/hulk/lei ... eler/80562

70 γκολ έβαλε στη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου» (sic) ο αυθεντικός Χουλκ, πολυβόλο ήταν, γι' αυτό τον αγόρασε η Πόρτο.
Αλλά δεν έχει σημασία τί έκανε ο Χουλκ, ούτε τί έκανε ο Ζαιρο, αλλά τί ΘΑ κάνει κι αυτό δεν το ξέρει κανείς ακόμη.
Έχει κάποια ωραία στοιχεία, περιμένουμε να δούμε αν θα τα δείξει και εδώ, πώς θα δέσει με την ομάδα και φυσικά εγώ περιμένω και το κόπι πέιστ σχόλιο του ABOLEYTOI σε κάθε τόπικ νέου παίκτη.

αααα εγω δεν ξερου τπτ... τον τρανσφερμαρκτ να κράχτε! ετούτος μου το είπε!stephanos έγραψε:Παραπληροφορείς τον κόσμο...![]()
70 γκολ έβαλε στη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου» (sic) ο αυθεντικός Χουλκ, πολυβόλο ήταν, γι' αυτό τον αγόρασε η Πόρτο.

αν πάρθηκε για αντιΛούκας και έχει την μισή τεχνική αλλά καλύτερο ομαδικό πνεύμα και παίζει άμυνα εμένα μου κάνει το deal
- khaledfreepaok
αν ειχαμε δυο παιχτες μπροστα ευχαριστως να ερθει σαν λαχειο και οτι βγει.εστω αν εμενε ο περειρα.
αλλα με κλαυς και ενα λαχειο η χρονια καηκε απο τωρα.δεν λεω οτι δεν θα βγει αλλα ειναι ασυνειδησια να ξεκινας με τετοια προοπτικη την χρονια
αλλα με κλαυς και ενα λαχειο η χρονια καηκε απο τωρα.δεν λεω οτι δεν θα βγει αλλα ειναι ασυνειδησια να ξεκινας με τετοια προοπτικη την χρονια
- sourmenetes
- Moderator
εμένα γιατί μου φαίνεται πολύ λιγότερο λαχείο απο ότι ο πχ περέιρα;
τεσπα.
οτι και να είναι στο χορτάρι θα φανούν όλα. φυσικά, όλοι οι παίχτες θέλουν το χρόνο μεταξύ τους για να δέσουν με τους συμπαίχτες τους και να μπορέσουν να δώσουν το 100 τις εκατό των δυνατοτήτων τους...
τεσπα.
οτι και να είναι στο χορτάρι θα φανούν όλα. φυσικά, όλοι οι παίχτες θέλουν το χρόνο μεταξύ τους για να δέσουν με τους συμπαίχτες τους και να μπορέσουν να δώσουν το 100 τις εκατό των δυνατοτήτων τους...
- The_Stalker
Πάντως ρε συ khaledfreepaok, τα λογάκια σου ταμάμ με το άβαταρ που έχεις είναι..
- teo4giannitsa
- falconakis
Καλώς όρισες παλίκαρε!
Στέλνε την μπάλα στο πλεκτό και εμείς θα σε έχουμε θεό...
Και μην ανχώνεσαι πιο χασογκόλης από τον μακ και τον 42/3 αποκλείεται να είσαι!

Στέλνε την μπάλα στο πλεκτό και εμείς θα σε έχουμε θεό...
Και μην ανχώνεσαι πιο χασογκόλης από τον μακ και τον 42/3 αποκλείεται να είσαι!

stephanos έγραψε:Παραπληροφορείς τον κόσμο...K_geo έγραψε: υπερβολικό μεν αυτό που θα πώ, αλλά παράδειγμα παρόλα ταυτα.
τον Χούλκ η Πόρτο τον αγόρασε στα 22 του απο μια ομάδα του...Τόκυο όπου είχε βάλει σε τρείς χρονιές 12 γκολ...
http://www.transfermarkt.co.uk/hulk/lei ... eler/80562![]()
Αλλά δεν έχει σημασία τί έκανε ο Χουλκ, ούτε τί έκανε ο Ζαιρο, αλλά τί ΘΑ κάνει κι αυτό δεν το ξέρει κανείς ακόμη.
Έχει κάποια ωραία στοιχεία, περιμένουμε να δούμε αν θα τα δείξει και εδώ, πώς θα δέσει με την ομάδα και φυσικά εγώ περιμένω και το κόπι πέιστ σχόλιο του ABOLEYTOI σε κάθε τόπικ νέου παίκτη.
Ο χουλκ επαιζε στην ιαπωνια απ τα 19-23 και εβαλε 12 γκολ ολα κι ολα ... Οχι οτι ο ζαιρος ειναι χουλκ αλλα μην το ξεφτιλιζουμε με τα 70 γκολ
- kataramenos5
-
Ο Στέφανος έχει δίκιο για το νούμερο, όμως τα περισσότερα τα έβαλε στη β' Ιαπωνίας. 

-
Καλοριζικος και σιδερενιος
Κορμι φατσα στυλ και τεχνικη....ιδιος sammir τηςΔυναμο Ζαγκρεπ

Κορμι φατσα στυλ και τεχνικη....ιδιος sammir τηςΔυναμο Ζαγκρεπ