Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

Και τόσοι να έρθουν πάλι θα δοθεί αφορμή, η πρώτη κιόλας που θα δοθεί θα είναι αρκετή, να γράφονται άλλα! Είναι σαν τη λύσσα που έχουν κάποιοι με τα σπόρια. Δε σηκώνει έλεγχο αυτή η κατάσταση ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το πόσους χρειαζόμαστε έχει να κάνει με το τι είδους ομάδα πάμε να φτιάξουμε. Δεν μας λείπουν οι παίκτες σαν ποσότητα. Η ποιότητα όμως μπορεί να αναβαθμίζεται εσαεί.
Μέχρι τους 16 του E.L.
Μέχρι τους 8 του E.L.
Μέχρι τους 4 του E.L.
Μέχρι τους 16 του Ch.L.
Μέχρι τους 8 του Ch.L.
κ.ο.κ.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

gergeo4 έγραψε:
axristeas έγραψε:για να διεκδικησει το πρωταθλημα θελει 8 παιχτες?Ενω η περσινη ομαδα το διεκδικησε?
Αλλο πραγμα η διεκδικηση και αλλο η κατακτηση
για τους 8 παιχτες που αναφερετε αν ερθουν ολοι απαιτω κατακτηση γιουροπα οχι πρωταθληματος
μιλαω για 5+3(αν χρειστουν).ανετα μπορουν να γινουν οι 5 τρεις αν παρουμε πολυθεσιτες πχ 6-8αρι ή στοπερ που παιζει και 6αρι ή αποφασιστει να παρουμε βιερινια εκτος απο εξτρεμ κ γ μπακαπ του ματος..ελεος αν δεν βλεπεται τα κενα ου κανουν μπαμ μονο κ μονο για να μου την πειτε..
στα εξτρεμ δεν χρειαζεσαι τον βιειρινια,εχεις μακ τζαλμα ενρικε καθαρους ακραιους συν τους μυστακιδη πελκα μπισεσβαρ που μπορουν να παιξουν τη θεση.
Οσον αφορα τα δεξια πισω απο τον ματος εχεις δεληγιαννιδη και κρεσπο που μπορουν να καλυψουν τη θεση.
Οι 4 που χρειαζονται(αν και μονο οι 2 ειναι απαραιτητοι) ειναι:
Στοπερ
Ψηλο 6αρι δυναμικο
8αρι με εφεση στην καθετη πασα
Μπακαπ του πριγιο
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Για να μην παρεξηγηθώ, ΠΟΤΕ δεν υπαινίχθηκα καν ότι ο Σαββίδης δεν έβαλε (και συνεχίζει να βάζει) ΠΟΛΛΑ λεφτά στον ΠΑΟΚ!
Ούτε είμαι και από αυτούς που ζητάνε, ζητάνε, ζητάνε...
Νοικοκυριό και πάλι νοικοκυριό. Μόνον έτσι μπορεί να έχει μέλλον η ομάδα, όταν μπορέσει επιτέλους να σταθεί μόνη της στα πόδια της.
Εγώ ήμουν και είμαι υπέρ των πωλήσεων, όταν αυτές γίνονται για το (οικονομικό) καλό της ομάδας.

Την απορία που εξέφρασα, την εξέφρασα εγκυκλοπαιδικά, καθαρά από περιέργεια και προσπαθώντας μόνον να "μπω" στο μυαλό του Σαββίδη και να δοκιμάσω να "διαβάσω" κάποιες σκέψεις του, και ΤΙΠΟΤΕ άλλο.

Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Θα θεωρήσω αποτυχία φέτος την μη κατάκτηση του Πρωταθλήματος! Ο Παοκ φέτος μετά την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου πρέπει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα για να θεωρηθεί επιτυχημένη η νέα σεζόν! Για μένα αυτά ισχύουν και δεν είμαι απαιτητικός είμαι ΠΑΟΚ και δεν έχω να ζηλέψω σε τίποτα τον Γαυρο έλεος! Κάντε τα πάντα Μιχελ φέρτε παικταραδες χαφ στόπερ και Βιερηνια και πάμε να το πάρουμε!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πρωταθλημα δεν παιρνεις ξεχασε το απο τωρα να κοιμασε ησυχος.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Petros μαζί σου, αλλά άμα δεις στους πίνακες λουλούδια ερμαφρόδιτα, ξέχασέ το ανεξάρτητα από μεταγραφές, υπάρχει τρόπος να σου δείχνουν ότι όλα είναι οκ και η δουλειά να γίνεται με χειρουργική ακρίβεια.. και γω ΠΑΟΚ είμαι και απαιτητικός πολύ ...
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Tο να πάρεις πρωτάθλημα δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας ρόστερ αλλά κυρίως νοοτροπίας!

Εμείς έχουμε προπονητή που δεν είναι ακόμα καν σίγουρος αν πάμε για πρωτάθλημα.... αλλά περιμένει πρώτα τις μεταγραφές....

Από την άλλη έχεις τον Ιβάν να λέει κάθε τρεις και λίγο στις ποδοσφαιρικές του δηλώσεις πως έχουμε την καλύτερη ομάδα με τους καλύτερους παίχτες κλπ. ..... βγαίνει όμως δευτερο-τρίτο-τέταρτος εδώ και μία πενταετία και δε μπορεί να καταλάβει (και καλά) τι ευθύνετε για αυτό...
Ακόμα και στο τελευταίο χωριό υπάρχει πρόσβαση στο transfermarkt, ας το πει κάποιος στον πρόεδρο και στον γιο του.

Δίχως ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ πρωταθλητή, πράγμα που ακόμα και η αεκ διαθέτει πολύ περισσότερο από εμάς και ο βάζελος (για τον γαύρο δεν μιλάμε καν) δε πας πουθενά....

Οι μεγάλες ομάδες πάνε για πρωτάθλημα!! Δεν υπάρχει άλλος στόχος!
Και αυτήν την νοοτροπία ενσαρκώνουνε ολα τα μέλη της ομάδας με πρώτο τον προπονητή..... τους παίχτες, από τον φροντηστή μέχρι και τις καθαρίστριες! Εγώ το θεωρώ πολύ μεγάλη προσβολή ο προπονητής του ΠΑΟΚ να εξαρτάει τον στόχο μας από μία ή δύο μεταγραφές!! Και αν πάρεις δηλαδή τον Ινίεστα (λέμε τώρα) και τραυματιστεί μείνει εκτός 5-6 μήνες, αναθεωρείς δηλαδή τον στόχο της ομάδας;

Ξαναλέω, αν είσαι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα, πας για πρωτάθλημα, τέλος!!!
Όχι να δίνεις άλωθη στους παίχτες ακόμα καν δεν ξεκίνησε καλά καλά η χρονιά με τέτοιες αστείες, ερασιτεχνικές δηλώσεις, να δούμε και να γίνουμε καλύτεροι από πέρσι (πόσο αόριστη και άσχετη δήλωση) και να περιμένουμε και άλλα τέτοια......

Γι αυτόν, ειδικά γιαυτόν τον λόγο, το πήρε πέρσι ο χειρότερος γαύρος όλων των εποχών.... επειδή το έχει στο dna του... όλοι ξέρουν πως στόχος είναι το πρωτάθλημα! Νέοι και παλαιότεροι στην ομάδα....

Αν ο Στανογεβιτς έκανε την δήλωση που έκανε στον γαυρο (ανεξαρτήτως ρόστερ και μεταγραφές) θα τον είχανε ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ και σε 2 ώρες θα είχε πάρει παπούτσι.
Αυτή είναι η διαφορά....
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Οταν παιχτες επιπεδου Τσιμιροτ Κανιας θα θεωρούνται παγκιτες τοτε θα πούμε οτι παμε για πρωταθλημα.

Πάρτε χαφ ( πληθυντικός ) γιατι αν δεν πέσουμε με κανένα λιμό σαν το σημερινό στα πλει οφ του Europa μας βλέπω ουτε ομιλους να μπαίνουμε όχι για πρωταθλημα να πηγαίνουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Σιγά μην περάσουν τους Ουκρανούς!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

chrisg4 έγραψε:Οταν παιχτες επιπεδου Τσιμιροτ Κανιας θα θεωρούνται παγκιτες τοτε θα πούμε οτι παμε για πρωταθλημα.

Πάρτε χαφ ( πληθυντικός ) γιατι αν δεν πέσουμε με κανένα λιμό σαν το σημερινό στα πλει οφ του Europa μας βλέπω ουτε ομιλους να μπαίνουμε όχι για πρωταθλημα να πηγαίνουμε.
+4

εγώ σήμερα είδα ότι η ομάδα δε δυνάμωσε σε σχέση με πέρσι

2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ κύριοι της παε
τίποτα λιγότερο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δηλαδή θεωρείτε ότι δεν το είχαν ούτως ή άλλως σκοπό ευθύς εξ αρχής; Κι αν χρειάζεται αυτός ή αυτοί που θα έρθει - έρθουν να εκτοπίσουν τον Κάνιας και τον Τσιμιροτ, χωρίς να διαφωνώ επί της ουσίας, θεωρούμε τόσο εύκολο να είχαν ήδη έρθει μέχρι το συγκεκριμένο χρονικό σημείο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 27 Ιούλ 2017, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μακάρι να έφταιγε ότι λείπουν 2 παίκτες .. εδώ 3 πάσες δεν κάναμε και άμυνα όλοι με τα μάτια ..μα τσαλαπάτησαν οι ξυλοκόποι...
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Μπακ και χαφ αμεσα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”