Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Guitarman »

skalon έγραψε:Εδώ και λίγο καιρό έχω μια απορία σχετικά με το Σαββίδη και το financial fair play, ας με διαφωτίσει όποιος μπορεί...

Αν το πρόβλημα είναι ο ισοσκελισμός εσόδων - εξόδων, γιατί ο Σαββίδης που έχει τόσες διαφορετικές εταιρείες στην ιδιοκτησία του δεν φροντίζει είτε να εγγράψει έσοδα από αυτές στον ΠΑΟΚ, είτε να χρεώσει έξοδα του ΠΑΟΚ σ' αυτές?

Και εννοώ για παράδειγμα: Να διαφιμήσει την ΣΕΚΑΠ ή τη ΣΟΥΡΩΤΗ στη φανέλα και στο γήπεδο, έναντι ... 5 εκ. έκαστη (1,8 παίρνουμε από stoiximan) ή να χρησιμοποιεί ταξιδιωτική του εταιρεία για μετακινήσεις - διαμονές έναντι εξευτελιστικά χαμηλών τιμών?

Με τον τρόπο αυτό δεν μπορεί να περάσει στην ομάδα όσα λεφτά θέλει?
Skalon, αν θες το αναλύουμε και περισσότερο, αλλά δεν χρειάζεται νομίζω.

Είναι πολύ απλή η λογική και λέγεται: ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ

Αυτά που λες τα κάνουν οι σεΐχηδες στην Παρί κ.α. Ο Ιβάν είναι νοικοκύρης και καλά κάνει. Το μαγαζί πρέπει (και μπορεί!) να ορθοποδήσει και να μεγαλώνει σιγά σιγά και μόνο του. Έτσι χτίζεις βάσεις. Αυτές της αλλαξοκωλιές τις κάνουν άλλες ομάδες είτε επειδή οι ιδιοκτήτες τους κολυμπάνε στο χρυσό και μπορούν να έχουν πολύ ακριβά παιχνίδια, είτε επειδή ξεπλένουν.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φίλε skalon o Σαββίδης στο ΠΑΟΚ , ξοδεύει όσα θέλει .

Τα υπόλοιπα είναι για να τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Ένας χτες ρώτησε λογικά, που είναι οι λατιν παίκτες που είχε ο Μιχελ στη Σαχταρ. Και βγαίνει ο Σέκερης με θεϊική ατάκα ( σε κάποια άλλα βέβαια διαφωνώ μαζί του) και λέει πως οι λατιν είναι στη θέση τους. Από τη τσέπη του Μιχελ λείπουνε 7-8 εκατομμύρια για να τους πάρει. Από τις πιο ωραίες ατάκες που έχω διαβάσει ever στο ΠΑΟΚμανια.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

skalon έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου οτι θα κινηθουμε για χαφ λεει αν προχωρησουμε στην ευρωπη?Γιατι?
Το έγραφε άρθρο στο gazzetta. http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1295 ... -stin-akri
Φυσικά ήταν μόνον στην επικεφαλίδα, γιατί μέσα στο άρθρο έλεγε απλά, ότι σταμάτησαν οι συζητήσεις και οι διαρροές ενόψη του σημερινού αγώνα και ... από αύριο τα νεώτερα. Δεν εννοούσε με τίποτα ότι οι μεταγραφικές κινήσεις εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του αγώνα ή την πρόκριση του ΠΑΟΚ.
Ότι να ναι δηλαδή

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

skalon έγραψε:Εδώ και λίγο καιρό έχω μια απορία σχετικά με το Σαββίδη και το financial fair play, ας με διαφωτίσει όποιος μπορεί...

Αν το πρόβλημα είναι ο ισοσκελισμός εσόδων - εξόδων, γιατί ο Σαββίδης που έχει τόσες διαφορετικές εταιρείες στην ιδιοκτησία του δεν φροντίζει είτε να εγγράψει έσοδα από αυτές στον ΠΑΟΚ, είτε να χρεώσει έξοδα του ΠΑΟΚ σ' αυτές?

Και εννοώ για παράδειγμα: Να διαφιμήσει την ΣΕΚΑΠ ή τη ΣΟΥΡΩΤΗ στη φανέλα και στο γήπεδο, έναντι ... 5 εκ. έκαστη (1,8 παίρνουμε από stoiximan) ή να χρησιμοποιεί ταξιδιωτική του εταιρεία για μετακινήσεις - διαμονές έναντι εξευτελιστικά χαμηλών τιμών?

Δηλαδη να φαληρισει η καταχρεωσει τις αλλες για μια μεταγραφη;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Οπως βλεπω οι κινησεις θα πανε για τον αλλο μηνα και πιθανον προς τα τελη για κατι πιο ηχηρο. Γνωμονας φυσικα δεν ειναι τα ματς με τους Ουκρανους αλλα η ποιοτικη ενισχυση για την σουπαλιγκ.Ο ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια εχει χτισει το δικο του ονομα στο γιουροπα λιγκ, οποτε τιποτα λιγοτερο απο μια μετεπειτα αξιοπρεπη πορεια στην ευρωπη οπου η συμμετοχη στους ομιλους του ουεφα και η προκριση μεσω αυτων στην επομενη φαση στο θεσμο τα τελευταια χρονια εκει ειναι εκ των ουκ ανευ.
Δεν θα μαι πειραζε να αργησουν οι μεταγραφες αρκει να ειναι αυτες που θα ανεβασουν στα σιγουρα επιπεδο την ομαδα.
Εχω την πεποιθηση και απο οτι μπορω να συμπερανω απο τον σκια οτι οι μεταγραφες που θα ρθουν θαναι ονοματα που δεν θα εχουν βγει στη φορα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

giapas έγραψε:Φίλε skalon o Σαββίδης στο ΠΑΟΚ , ξοδεύει όσα θέλει .

Ένας χτες ρώτησε λογικά, που είναι οι λατιν παίκτες που είχε ο Μιχελ στη Σαχταρ. Και βγαίνει ο Σέκερης με θεϊική ατάκα ( σε κάποια άλλα βέβαια διαφωνώ μαζί του) και λέει πως οι λατιν είναι στη θέση τους. Από τη τσέπη του Μιχελ λείπουνε 7-8 εκατομμύρια για να τους πάρει. Από τις πιο ωραίες ατάκες που έχω διαβάσει ever στο ΠΑΟΚμανια.
7-8 μυρια για τον καθενα διναν εκεινοι. Και τα τελευταια χρονια δινανε και περισσοτερα. Για τον Μπερναρ πχ δωσαν 25.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Είπε μετά το ματς ο Στανογεβιτς θα μιλήσει και για μεταγραφικά. Για να δούμε τι θα μας πει...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Kostomanolis έγραψε:

Δηλαδη να φαληρισει η καταχρεωσει τις αλλες για μια μεταγραφη;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ε ναι ο εσκομπαρινακης πως το κάνει :) :)

Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εγω παλι πιστευω οτι για να μην εχουμε κανει μεταγραφη ακομα ειναι γιατι ψαχνουμε κατι πραγματικα καλο και σε αμυνα και σε κεντρο....Εκτος και εαν οντως εχει δικιο ο Asimos και εχουμε κλεισει και τους 2 και περιμενουμε μετα την Ολιμπικ για ανακοινωσεις...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

nothu έγραψε:
giapas έγραψε:Φίλε skalon o Σαββίδης στο ΠΑΟΚ , ξοδεύει όσα θέλει .

7-8 μυρια για τον καθενα διναν εκεινοι. Και τα τελευταια χρονια δινανε και περισσοτερα. Για τον Μπερναρ πχ δωσαν 25.
Φτάσαμε να θεωρούμε τα 7-8 εκατομμύρια ένα τίποτα.....

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

goran 64 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν χρειαζόμαστε:
1. Τον Μπόικο
2. Δεξί μπακ,
3. αριστερό μπακ,
4. στόπερ,
5. αμυντικό χαφ
6. 8ρι
7. την αλλαγή του Prijo
8. Vieirinha
Αν δεν ήταν 27 Ιουλίου, κατακαλόκαιρο δηλαδή, θα έπαιρνα όρκο ότι ο Απόστολος τρολάρει τον gergeo4... :roll: :mrgreen:
εσυ πες οτι χρειαζόμαστε λιγοτερους....
η ομαδα θελει κατα σειρα για να διαικδικησει το πρωτάθλημα
1)8αρι
2)στοπερ
3)6αρι
4)βιερινια
5)δεξι μπακ πισω απο τον ματος
και αναλογα τι θα γινει με λεοβατς,τους 2 φορ κ μελισσα
6)2ο φορ
7)αριστερο μπακ και
8)2ο τερμα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Οπότε ξεχνάμε το πρωτάθλημα πάμε για το κύπελο

Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

για να διεκδικησει το πρωταθλημα θελει 8 παιχτες?Ενω η περσινη ομαδα το διεκδικησε?
Αλλο πραγμα η διεκδικηση και αλλο η κατακτηση
για τους 8 παιχτες που αναφερετε αν ερθουν ολοι απαιτω κατακτηση γιουροπα οχι πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Συν του οτι δεν μπορεις να διαφημισεις τσιγαρα

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

axristeas έγραψε:για να διεκδικησει το πρωταθλημα θελει 8 παιχτες?Ενω η περσινη ομαδα το διεκδικησε?
Αλλο πραγμα η διεκδικηση και αλλο η κατακτηση
για τους 8 παιχτες που αναφερετε αν ερθουν ολοι απαιτω κατακτηση γιουροπα οχι πρωταθληματος
μιλαω για 5+3(αν χρειστουν).ανετα μπορουν να γινουν οι 5 τρεις αν παρουμε πολυθεσιτες πχ 6-8αρι ή στοπερ που παιζει και 6αρι ή αποφασιστει να παρουμε βιερινια εκτος απο εξτρεμ κ γ μπακαπ του ματος..ελεος αν δεν βλεπεται τα κενα ου κανουν μπαμ μονο κ μονο για να μου την πειτε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”