19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Τα νούμερα του είναι χειρότερα και από του Τζάλμα και από του Ενρίκε πάντως.
Παρόλα αυτά, αν πάμε να παίξουμε 4-4-2 θα ήθελα να τον δω σαν 2ο φορ. Που πιστεύω για εκεί προορίζεται.
Παρόλα αυτά, αν πάμε να παίξουμε 4-4-2 θα ήθελα να τον δω σαν 2ο φορ. Που πιστεύω για εκεί προορίζεται.
- Παλαιολόγος
ε καλα στον φετινο ΠΑΟΚ,που εβγαλε τοσες φασεις σε μικρομεσαιες ομαδες θα ειχε πολυ καλυτερα νουμερα
ιδιως ως περιφερειακο φορ
ιδιως ως περιφερειακο φορ
Πραγματικά θέλω να προσπαθήσει κάποιος να με πείσει ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής αξίζει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ...
- ΑποστόληςΑ
Οι γνώμες διίστανται. Για μένα ήταν η χρυσή μετριότητα. Αν έχει βελτιωθεί στο εν τω μεταξύ θα φανεί σύντομα.
Ετοιμαστείτε για μεγάλες kτούμπες σε οτι αφορά τον Jairo φέτος.Τέτοιον παιχταρά δέν είχαμε ποτέ στην ομάδα.
Εδώ είμαστε ...
Εδώ είμαστε ...
Εγώ τον πιστεύω ακόμη....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jairo,.....you?Jairo έγραψε:Ετοιμαστείτε για μεγάλες kτούμπες σε οτι αφορά τον Jairo φέτος.Τέτοιον παιχταρά δέν είχαμε ποτέ στην ομάδα.
Εδώ είμαστε ...
- Sick Bastard
Αν δε σε πείσε ο ίδιος ο παίχτης με την απόδοσή του, δεν θα μπορέσει να το κάνει κανείς.zaffodb έγραψε:Πραγματικά θέλω να προσπαθήσει κάποιος να με πείσει ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής αξίζει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ...
- ΑποστόληςΑ
Jairo,
Κοροβέσης,
Campos,
Henrique,
Mak,
Stoch,
Vieirinha.
Και ο Μυστακίδης από τον Οκτώβριο και μετά. Σαν πολλοί δεν μαζεύονται;
Κοροβέσης,
Campos,
Henrique,
Mak,
Stoch,
Vieirinha.
Και ο Μυστακίδης από τον Οκτώβριο και μετά. Σαν πολλοί δεν μαζεύονται;
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Σαν τεχνική Ζαιρο και Ενρίκε είναι με διαφορά οι ποιοτικοτεροι παίκτες του ροστερ για 2ο φορ. Δεν βάζω το Μπισεσβαρ που είναι δεκάρι και το περειρα που χαιρετάει. Ο Μακ είναι με διαφορά ο πιο ταχυδυναμικος και ο Τζαλμας ο πιο δυνατός. Ανάλογα με τον αγώνα πιστεύω όλοι θα πάρουν ευκαιρίες όλοι χρειάζονται. Νομίζω δεν χρειαζόμαστε 2ο φορ αν είναι να πάρουμε κάποιο παίκτη ας είναι φερελπις σαν τον Λιμνιο.
- Παλαιολόγος
Συμφωνώ και επαυξάνω. Και μην ξεχνάμε το Μυστα, που έλειψε στο τέλος φέτος.Mattias_g4 έγραψε:Σαν τεχνική Ζαιρο και Ενρίκε είναι με διαφορά οι ποιοτικοτεροι παίκτες του ροστερ για 2ο φορ. Δεν βάζω το Μπισεσβαρ που είναι δεκάρι και το περειρα που χαιρετάει. Ο Μακ είναι με διαφορά ο πιο ταχυδυναμικος και ο Τζαλμας ο πιο δυνατός. Ανάλογα με τον αγώνα πιστεύω όλοι θα πάρουν ευκαιρίες όλοι χρειάζονται. Νομίζω δεν χρειαζόμαστε 2ο φορ αν είναι να πάρουμε κάποιο παίκτη ας είναι φερελπις σαν τον Λιμνιο.
Οπως στηριχτηκαν τοσοι και τοσοι ανουσια, αξιζει να στηριχτει και αυτος
- john4serres
Θεωρώ ότι ο Ζάιρο δοκιμάζεται αυτούς τους δυο μήνες του καλοκαιριού.
Αν δεν μας κάνει, τότε τελευταίες μέρες Αυγούστου θα δοθεί κάπου, είτε δανεικός είτε μεταγραφή.
Και εμείς θα πάρουμε κάποιον άλλον, διότι εκείνες τις μέρες υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.
Αν δεν μας κάνει, τότε τελευταίες μέρες Αυγούστου θα δοθεί κάπου, είτε δανεικός είτε μεταγραφή.
Και εμείς θα πάρουμε κάποιον άλλον, διότι εκείνες τις μέρες υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.