Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

johnys999 έγραψε:Αυτό με τον Κρέσπο έχει γίνει καραμέλα. Πρώτον, η γκρίνια με τον Κρέσπο υπήρξε αφού έκλεισε, δεν είναι το ίδιο. Δεύτερον, το μεγαλύτερο μέρος της γκρίνιας προήλθε από μια εξαγγελία στη συνέντευξη τύπου ότι θα αποκτηθεί ένας αμυντικός. Τότε δεν είχε κλείσει ακόμα ο Βαρέλα και το δίδυμο Κρέσπο Τζαβέλλας με αλλαγή Μαλεζά φαινόταν προβληματικό στους περισσότερους. Και θα ήταν. Όταν αποκτήθηκε ο Βαρέλα η γκρίνια τελείωσε. Και τρίτον, αν ο Κρέσπο είναι τόσο καλός όπως πολλοί γράφουν εδώ μέσα γιατί ψάχνουμε εντεκαδάτο αμυντικό? Γιατί προφανώς θέλουμε καλύτερο παίχτη εκεί. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακός παίχτης, μια χαρά παίχτης είναι, όχι όμως και ο σούπερ ντούπερ όπως συχνά αναφέρεται.
Πέρα απ αυτό, εγώ έδωσα τη δική μου ερμηνεία των γεγονότων γιατί μου φαίνεται η πιο λογική. Από κει και πέρα κάθε γνώμη σεβαστή.
Βλεπω οπου σου κανει τα ερμηνευεις με βαση τη δικη σου γνωμη και το τεκμηριωνεις και οπου θες ειναι καραμελα.

Δες λιγο τι ειχε γινει πριν ερθει και το ξανασυζηταμε.οι περισσοτεροι εψαχναν τα στατιστικα του και δεν εβρισκαν τπτ γιατι αλλαζε ομαδες συνεχεια χωρις να εχει γεματες σεζον.

Επισης δες τι εγινε με το που την εκανε ο ματεους και πηγαμε στην επιλογη μπισεσβαρ.τεντωμα κανονικο ειχαμε.

Την αποψη σου καλο ειναι που εχεις αλλα τα γεγονοτα αυτα ηταν.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Mak ειναι παιχτης της ομαδας που εχει ανακηνωθει δεν ειναι παπαρια φημη μεταγραφολογιας. Τελειως ανόμοια πραγματα.

Που εχεις δει εσυ την ΠΑΕ να διαψευδει το καθε ονομα παπαρια που βγαινει απο τους ΑΡΔ που σε κανει να θεωρεις οτι θα το διέψευδε? Μηδεν λογικη εχει η αποψη σου.

Ελα ρε φιλε, παραδεξου οτι διαβασες το παπαροαρθρο στο γκαζεττα και κατευθειαν σχηματησες αποψη παίρνοντας το ως δεδομενο. Οπως και εσυ κατα την αποψη σου μονο ετσι εξηγητε η συμπεριφορα της ΠΑΕ, ετσι κι εγω μονο ετσι εξηγω την αποψη σου μιας και αλλη λογικη σε αυτην δε βλεπω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sourmenetes έγραψε:Δηλαδη για τον κρεσπο που υπηρχε γκρινια γιατι δεν απορριφθηκε η περιπτωση;;για μπισεσβαρ;;
Έλα ντε.... Φανταζόμαστε ότι ο Μιχελ άλλο καημό δεν έχει μετράει αντιδράσεις για κάθε του κίνηση

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

johnys999 έγραψε:Αυτό με τον Κρέσπο έχει γίνει καραμέλα. Πρώτον, η γκρίνια με τον Κρέσπο υπήρξε αφού έκλεισε, δεν είναι το ίδιο. Δεύτερον, το μεγαλύτερο μέρος της γκρίνιας προήλθε από μια εξαγγελία στη συνέντευξη τύπου ότι θα αποκτηθεί ένας αμυντικός. Τότε δεν είχε κλείσει ακόμα ο Βαρέλα και το δίδυμο Κρέσπο Τζαβέλλας με αλλαγή Μαλεζά φαινόταν προβληματικό στους περισσότερους. Και θα ήταν. Όταν αποκτήθηκε ο Βαρέλα η γκρίνια τελείωσε. Και τρίτον, αν ο Κρέσπο είναι τόσο καλός όπως πολλοί γράφουν εδώ μέσα γιατί ψάχνουμε εντεκαδάτο αμυντικό? Γιατί προφανώς θέλουμε καλύτερο παίχτη εκεί. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακός παίχτης, μια χαρά παίχτης είναι, όχι όμως και ο σούπερ ντούπερ όπως συχνά αναφέρεται.
Πέρα απ αυτό, εγώ έδωσα τη δική μου ερμηνεία των γεγονότων γιατί μου φαίνεται η πιο λογική. Από κει και πέρα κάθε γνώμη σεβαστή.
Κάνεις μεγάλο λάθος ή γκρίνια για κρεσπο, άρχισε με το που ακούστηκε ότι ενδιαφερόμαστε....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Σκεφτομενος ψυχραιμα ειδα οτι δωσαμε 1,5-1,8 εκ για τερμα, 2,2 για φορ.
Άρα εκει θα κυμανθουμε για στοπερ και χαφ.
1 για στοπερ, αφου περυσι εδωσε 1,3 για Βαρελα.
2 για χαφ.

Δικαιωνεται για αλλη μια φορα ο Πορκυ, που ποτε δεν εγραψε για Ιταλο. Να τα λεμε κ αυτα :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φφφφφ σκασμενος είμαι. Αλλιώς το περίμενα αυτό το καλοκαίρι για την ομάδα.

Ελπίζω απ τα μισά και μετά να αλλαξει.

Παρακαλώ μόνο μην ακούω για μπλουσιδες και για ανθυποχαφιδια.

Φέρτε δύο παιχταραδες να γίνουμε .
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τρεις
ενας χαφ δεν ειμαι σιγουρος αν φτανει

με αυτους τους τρεις χτυπαμε πρωταθλημα
αλλα φυσικα πρεπει να ξηλωθει το πορτοφολι,γιατι οπως εχουμε πει χιλιαδες φορες,δεν ψαχνουμε για καλους,αλλα για παιχταραδες
ε δεν νομιζω πως μπορουμε να πιασουμε κοροιδο το σκαουτινγκ ολης της ευρωπης και επομενως να κλεισουμε με ψεμματα παιχταραδες
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

johnys999 έγραψε:Φίλε μου αν δεν το πάρω δεδομένο πρέπει να δεχτώ ότι η παε βλέπει το όνομα του Μπελούτσι γραμμένο παντού και κάθεται μια βδομάδα απαθής να τη βρίζει σχεδόν όλος ο λαός σε κάθε σάιτ (υποθέτω και ραδιόφωνο, δεν είμαι από Θεσσαλονίκη για να τα ακούω και να έχω γνώμη γι αυτά) για μια φανερά ρισκαδόρικη επιλογή, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ενώ ταυτόχρονα την παπαριά που γράφτηκε για τον Μακ να τη διαψεύδει σε μια ώρα. Η δική μου λογική λέει ότι δεν συμβαίνει αυτό και ισχύει αυτό που έγραψα. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει, εγώ την άποψή μου γράφω και δεν θέλω να πείσω κανέναν γι αυτή.
Σιγα μην καθισει η ΠΑΕ να ρωτησει τον καθε π@π@ρα που βγαινει στα ραδιοφωνα και γραφει στα σαιτ για την γνωμη του στον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.Το πιο πιθανο ειναι οι περισσοτεροι να μην ξερουν αν η μπαλα ειναι τετραγωνη η στρογγυλη.

Παντως συνεχιζει να με εκπλησσει το πως οι ΑΡΔ εχουν επιρροη στον μεσο οπαδο και πως οτι πλασαρουν θεωρειται δεδομενο η οτι εχει βαση εν πασει περιπτωση.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εικόνα
Πρόεδρε, 5 ενδεκαδάτους θέλουμε
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Mπράβο ρε Zissos Πολύ ωραίος :D :pano:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

johnys999 έγραψε:Φίλε μου αν δεν το πάρω δεδομένο πρέπει να δεχτώ ότι η παε βλέπει το όνομα του Μπελούτσι γραμμένο παντού και κάθεται μια βδομάδα απαθής να τη βρίζει σχεδόν όλος ο λαός σε κάθε σάιτ (υποθέτω και ραδιόφωνο, δεν είμαι από Θεσσαλονίκη για να τα ακούω και να έχω γνώμη γι αυτά) για μια φανερά ρισκαδόρικη επιλογή, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ενώ ταυτόχρονα την παπαριά που γράφτηκε για τον Μακ να τη διαψεύδει σε μια ώρα. Η δική μου λογική λέει ότι δεν συμβαίνει αυτό και ισχύει αυτό που έγραψα. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει, εγώ την άποψή μου γράφω και δεν θέλω να πείσω κανέναν γι αυτή.
Η παπαρια για Μακ, αφορουσε ποδοσφαιριστη της ομαδας και η ΠΑΕ ενηργησε ως οφειλε. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι στην τσιτα και να ασχολειται με τις φαντασιωσεις και τις παπαριες του καθε πικραμενου αγραμματου που παριστανει το δημοσιογραφο.

εδιτ: τα ειπε ηδη ο CCCP
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

CCCP έγραψε:
johnys999 έγραψε:Μια χαρά ίσχυε του Μπελούσι,
Γιατι ρε φιλε το γραφεις σαν να ειναι δεδομενο? Επειδη το ειπε ο μ@λ@κ@ς ο ΑΡΔ? Εισαι μεσα στην ΠΑΕ και το ξερεις? Αμα μπορεις να το αποδειξεις πες κι εμας.

Πως μου την σπαει ρε π***** αυτο το καθε παπαρια που λενε οι αρδ αμεσως να το περνουμε ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Γιατι οπως ξερουμε η ΠΑΕ μονο παπα μας πουλαει και οι ΑΡΔ μονο αληθειες λενε.
Οχι και αρδ ο Περαια :mrgreen:
http://www.paokmania.gr/podosfairo/meta ... k-beloyski

Υ.Γ.
Σουρμε, σ'αυτο εχει δικιο ο johny,
το μεγαλύτερο μέρος της γκρίνιας προήλθε από μια εξαγγελία στη συνέντευξη τύπου ότι θα αποκτηθεί ένας αμυντικός. Τότε δεν είχε κλείσει ακόμα ο Βαρέλα και το δίδυμο Κρέσπο Τζαβέλλας με αλλαγή Μαλεζά φαινόταν προβληματικό στους περισσότερους.
Τα γενονοτα αυτά ηταν.
Απλα οταν το σδνα εδωσε οτι έρχεται, 1 βδομαδα πριν κλεισει (εδω εκανε λαθος ο τζονις), γραφτηκαν οι γκρινιες λογω του παραπανω.

Κατα τ'αλλα, διαφωνω καθετα με Τζόνι, οσον αφορα στις διαψευσεις κλπ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Επειδή αυτό με το πώς προφερεται το όνομα του φουκαρά του Ιταλού έχει καταντήσει αστείο, προς αποκατάσταση της ακρίβειας, προφέρεται ... Μπελούshi , δεν υπάρχει κάππα.

Καλύτερα ακούστε εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=KTR73bxitGs
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χωρις να ξερουμε αν ισχυει αλλα βγαίνει κομα ιτς Στάνο βουκα εναντίον μιχελ στο θεμα μοελουσι

Ας κόψει αν ισχυει τις μκιες ο ιβαν κ ν μην μπλέκονται πολλοι παλι ....

Κατι υπαρχει ανησυχητικό στην ατμόσφαιρα θα δειξει το μελλον

Μακαρι να ειπαν σε κλαους να φυγει
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Ο Κλάους Αθανασιάδης είναι σε μεταγραφική σορτ λιστ του Στιβ Μπρους,με 3 επιθετικούς,για την Αστον Βίλα(του...Τζον Τέρι αλλά και του Σισοκό).Οι "χωριάτες" μπορούν να δώσουν μέχρι 2,5 μύρια.Το ερώτημα είναι αν πραγματικά ψήνεται για...Τσαμπιονσιπ(και να φύγει απο τον ΠΑΟΚ)ο Κλάους!

contra.gr
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”