Βλεπω οπου σου κανει τα ερμηνευεις με βαση τη δικη σου γνωμη και το τεκμηριωνεις και οπου θες ειναι καραμελα.johnys999 έγραψε:Αυτό με τον Κρέσπο έχει γίνει καραμέλα. Πρώτον, η γκρίνια με τον Κρέσπο υπήρξε αφού έκλεισε, δεν είναι το ίδιο. Δεύτερον, το μεγαλύτερο μέρος της γκρίνιας προήλθε από μια εξαγγελία στη συνέντευξη τύπου ότι θα αποκτηθεί ένας αμυντικός. Τότε δεν είχε κλείσει ακόμα ο Βαρέλα και το δίδυμο Κρέσπο Τζαβέλλας με αλλαγή Μαλεζά φαινόταν προβληματικό στους περισσότερους. Και θα ήταν. Όταν αποκτήθηκε ο Βαρέλα η γκρίνια τελείωσε. Και τρίτον, αν ο Κρέσπο είναι τόσο καλός όπως πολλοί γράφουν εδώ μέσα γιατί ψάχνουμε εντεκαδάτο αμυντικό? Γιατί προφανώς θέλουμε καλύτερο παίχτη εκεί. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακός παίχτης, μια χαρά παίχτης είναι, όχι όμως και ο σούπερ ντούπερ όπως συχνά αναφέρεται.
Πέρα απ αυτό, εγώ έδωσα τη δική μου ερμηνεία των γεγονότων γιατί μου φαίνεται η πιο λογική. Από κει και πέρα κάθε γνώμη σεβαστή.
Δες λιγο τι ειχε γινει πριν ερθει και το ξανασυζηταμε.οι περισσοτεροι εψαχναν τα στατιστικα του και δεν εβρισκαν τπτ γιατι αλλαζε ομαδες συνεχεια χωρις να εχει γεματες σεζον.
Επισης δες τι εγινε με το που την εκανε ο ματεους και πηγαμε στην επιλογη μπισεσβαρ.τεντωμα κανονικο ειχαμε.
Την αποψη σου καλο ειναι που εχεις αλλα τα γεγονοτα αυτα ηταν.