19.Jairo De Macedo da Silva
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Jairo De Macedo da Silva
Ηρεμησε Χασιο.
Ας παιξει βασικος στον ΠΑΟΚ πρωτα και βλέπουμε για την Μπαρτσα.
Ας παιξει βασικος στον ΠΑΟΚ πρωτα και βλέπουμε για την Μπαρτσα.
κοίτα, για μπάρτσα δεν ξέρω, μπορεί σε 4 χρόνια να το θεωρεί και πισογύρισμα στην καριέρα του
αλλά για βασικός, μετά και το 4ετές, πιστεύω προορίζεται.

αλλά για βασικός, μετά και το 4ετές, πιστεύω προορίζεται.

- hasio_john
K_geo έγραψε:κοίτα, για μπάρτσα δεν ξέρω, μπορεί σε 4 χρόνια να το θεωρεί και πισογύρισμα στην καριέρα του![]()
![]()

- khaledfreepaok
Δεν ντρεπονται αυτοι που πανηγυριζουν για παιχτη με 15 γκολ συνολικα αγωνιζωμενος μαλιστα στα κατωτερα πρωταθληματα του κοσμου?
Ποσο ακομα θα μικρυνετε τον ΠΑΟΚ?
- pirate_salonica
Πες μου πως κάνεις πλάκα.khaledfreepaok έγραψε:Δεν ντρεπονται αυτοι που πανηγυριζουν για παιχτη με 15 γκολ συνολικα αγωνιζωμενος μαλιστα στα κατωτερα πρωταθληματα του κοσμου?
υπερβολικό μεν αυτό που θα πώ, αλλά παράδειγμα παρόλα ταυτα.khaledfreepaok έγραψε:Δεν ντρεπονται αυτοι που πανηγυριζουν για παιχτη με 15 γκολ συνολικα αγωνιζωμενος μαλιστα στα κατωτερα πρωταθληματα του κοσμου?
τον Χούλκ η Πόρτο τον αγόρασε στα 22 του απο μια ομάδα του...Τόκυο όπου είχε βάλει σε τρείς χρονιές 12 γκολ...
http://www.transfermarkt.co.uk/hulk/lei ... eler/80562
khaledfreepaok έγραψε:Δεν ντρεπονται αυτοι που πανηγυριζουν για παιχτη με 15 γκολ συνολικα αγωνιζωμενος μαλιστα στα κατωτερα πρωταθληματα του κοσμου?
Γιατι τον ανεβαζεις ρε φιλε; Βαλτος εισαι; 14 γκολ εχει...τετοια ακουνε οι αλλοι και νομιζουν πως εχουμε τον νεο Ρομαριο να πουμε.
- Panos Fanfaras
Καλώς ήρθες και καλή δύναμη με πολλά γκολ.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- khaledfreepaok
Το πιο θετικο σχολιο γ τετιες περιπτωσεις ειναι να πεις νο κομμεντ και θα δουμε.οτι παραπανω πετας στα συννεφα.
Επισης η πορτο παιρνει καθε χρονο 20 χουλκ και βγαινει ενας ενω παραλληλα εχει δυο κανονια για βασικους.
Με αυτη την λογικη ας τον φαμε και τον χαιροβκαι παμε τωρα και για εναν κανονικο παιχτη
Επισης η πορτο παιρνει καθε χρονο 20 χουλκ και βγαινει ενας ενω παραλληλα εχει δυο κανονια για βασικους.
Με αυτη την λογικη ας τον φαμε και τον χαιροβκαι παμε τωρα και για εναν κανονικο παιχτη
και όμως, αν παρατηρήσεις το ίδιο παράδειγμα (αφού το αναλύουμε) απο την πρώτη χρονιά είχε 10 συμ. στο τσ.λ...

- hasio_john
Εντάξει ρε σεις, χαλαρώστε! Αφού τον πήραμε και θα τον έχουμε για 4 χρόνια ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ που δεν πρέπει να χαιρόμαστε ή να τον φανταζόμαστε σαν τον ανερχόμενο Ρομάριο! Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο! Άλλα όχι και να ντραπούμε ρε σεις!
Δηλαδή τι θέλετε, να ξεκινήσουμε την μίρλα για το ...φτηνό παλτό που μας έφερε ο Φρανκ?
Εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι ότι κάτι είδε στον Silva και μας τον έφερε! Ο καθένας φυσικά μπορεί να πιστεύει ότι θέλει...
Δηλαδή τι θέλετε, να ξεκινήσουμε την μίρλα για το ...φτηνό παλτό που μας έφερε ο Φρανκ?
Εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι ότι κάτι είδε στον Silva και μας τον έφερε! Ο καθένας φυσικά μπορεί να πιστεύει ότι θέλει...

Akριβως αυτο,πρεπει να αρχισουμε την γκρινια και την απαξιωση του παιχτη για να πουμε μετα σας τα ελεγα εγω και δεν με ακουγατε.Ο Αργησεν αργησεν και αρχισεν τις κινησεις πανικου,διοτι του τελειωνει ο χρονος.
Απλα πραγματα...μην επαναλαμβανομαστε...τς,τς,τς...
Απλα πραγματα...μην επαναλαμβανομαστε...τς,τς,τς...
- sourmenetes
- Moderator
Αρα να πουμε ολοι no comment και τιποτα αλλο...khaledfreepaok έγραψε:Το πιο θετικο σχολιο γ τετιες περιπτωσεις ειναι να πεις νο κομμεντ και θα δουμε.οτι παραπανω πετας στα συννεφα.
-
Να σβήσουμε όλα τα ποστ και να αφήσουμε μόνο το αρχικό του sera. Μετά κλειδώστε το.