Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sick Bastard έγραψε:τα χανούμια δε νομίζω να είχαν ποτέ σοβαρές βλέψεις για τους ομίλους
Δεν ξέρω που μένεις Σικ αλλά εδώ στην Αθήνα είχανε βλέψεις για ομίλους.
Επιβεβαιώνω...Όλη μέρα για την τεράστια ευκαιρία και τις καταπληκτικές μετεγραφές μιλάνε...Βέβαια αν είμασταν εμεις στην θέση της Κούλας δεν θα με τρόμαζε η ΤΣΣΚΑ πολύ γερασμένοι άμυνα
γενικα η ΑΕΚ δεν εχει και καμια παραδοση στην Ευρωπη ανυπαρκτη ειναι
μια χρονια το 78 με την πορτο που την περασε σε διπλους αγωνες,μια χρονια την δεκαετια του 90 που εκανε καλες εμφανισεις σε ομιλος ΤΣ.λιγκ με τα χ στην ρεαλ
αντε και οι διπλοι αγωνες με λεβερκουζεν
να βαλω και ντερμπι καουντι και ΚΠΡ την δεκαετια του 70,αν και την χρονια που την παιξαν 15η ηταν στην πρεμιερ λιγκ η μεν 14 η δε!πιο δυνατη η δυναμο μοσχας μου κανει εκεινη την χρονια.τελος παντων εκεινη η χρονια ηταν και η καλυτερη τους.
αυτο ειναι ολο,τπτ αξιο λογου
τωρα για τους ομιλους που λενε,ε και εμεις τα χρονια που παιζαν αν παιζαμε(βγαιναν αρκετοι απο ελλαδα και ειχαμε πολλους βαθμους γενικα ως πρωταθλημα)με το τωρινο μπατζετ θα μπαιναμε,δεν ειναι κανενα επιτευγμα,με τον τοτε αποελ παιζαν play offs με ρειντζερ και γκρασχοπερς.δεν υπαρχει συγκριση,τωρα απο τα προκριματικα τσσκα εχεις.οταν αρχισαν να ζοριζουν τα πραγματα στο ελ πρωταθλημα και οι κληρωσεις πλακωσε η σεβιλλη και τους εριξε 4αρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 14 Ιούλ 2017, 14:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.