Vladan Ivic
- Kostas_Peraia4
Re: Vladan Ivic
Μαγκες το παιδι,το αξιζε και το κερδισε με το σπαθι του.
Για μενα εδειξε τα εξης θετικα
-Σωστη διαχειρηση του ροστερ
-Εδωσε αγωνιστικη ταυτοτητα στην ομαδα
-Ψυχολογικο ντοπαρισμα
-Ξερει τι ζηταει απο ενα παιχνιδι
και το κυριοτερο
ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Απο σημερα δηλωνω ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ IVICΟΣΚΥΛΟ!!!
Για μενα εδειξε τα εξης θετικα
-Σωστη διαχειρηση του ροστερ
-Εδωσε αγωνιστικη ταυτοτητα στην ομαδα
-Ψυχολογικο ντοπαρισμα
-Ξερει τι ζηταει απο ενα παιχνιδι
και το κυριοτερο
ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Απο σημερα δηλωνω ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ IVICΟΣΚΥΛΟ!!!
Εναν εμπειρο βοηθο διπλα (Ροζαριο?)του και εναν πολυ καλο γυμναστη(Ονιεκε?) και φυσικα στηριξη με μεταγραφες.Α και εννοειται αλλο ιατρικο επιτελειο...
Το οτι θα ειναι στον παγκο και του χρονου δεν αποκλειει το οτι θα δουμε καναν τυπα με καφε δερματινο αρχες Ιουλιου
οπως και να χει,ειτε πρωτος ειτε βοηθος δηλωνω την πληρη εμπιστοσυνη μου σε σενα.

οπως και να χει,ειτε πρωτος ειτε βοηθος δηλωνω την πληρη εμπιστοσυνη μου σε σενα.

pilotos έγραψε:ανέφερε ΠΩΣ πάρθηκε η απόφαση. Μην λέτε ότι να ναιShadow έγραψε:Τσίρκο η συλλογιστική με την οποία μένει ο Ιβιτς...
Τελικά τις αποφάσεις για το αγωνιστικό ποιος τις παίρνει? ο Μίχελ ή ο Σαββίδης?
Παρορμυτισμός που ακυρώνει όλη την καλή διάθεση που έχει αυτός ο ανθρωπος για τον ΠΑΟΚ...
Δεν το άκουσα το σκεπτικό της απόφασης. Μπορεί κάτι να έχασα αλλά αν κατάλαβα απο τη μετάφραση του είπαν αν βγεις πρώτος στα play off μένεις πρώτος προπονητής...
Μια χαρά προπονητής μπορεί να βγει ο Ιβιτς (και έξυπνος ανθρωπος είναι κ από ΠΑΟΚ ξέρει, κ στη Γερμανία έχει κάνει προπονήσεις κ με τον Σάντος), το σκεπτικό του Σαββίδη θεωρώ τελείως λάθος... Το οτι έκανε καλό μανατζμεντ για 10 ματς στο τέλος μιας σεζόν ένας προπονητής, δεν σημαίνει οτι είναι ο κατάλληλος να χτίσει ομάδα πρωταθλητισμού... κάνετε λες κ δεν τα έχετε ζήσει αυτά τα πράγματα ξανά στην ομάδα...
Απλα θα πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι η επιλογη Ιβιτς ειναι αναλογη με την επιλογη Τουντορ απλα πακεταρισμενη καλυτερα λογω συναισθηματος και δεν μπορει οποιος διαφωνουσε με την λογικη προσληψης του πρωτου να συμφωνει με αυτη του δευτερου.Τα ιδια θεματα που αντιμετωπισε ο Τουντορ θα αντιμετωπισει και ο Ιβιτς και οπως και για εκεινον δεν υπηρχε δειγμα λογω ελειπους βιογραφικου,αντιστοιχα δεν υπαρχει και για τον Σερβο.Οποιος δε σταθει στο τι εγινε στα πλει οφ να του θυμισω οτι και ο Τουντορ ξεκινησε μια χαρα βαζωντας την ομαδα στους ομιλους του γιουροπα με την Κ-20 για να χασει τα αυγα και τα πασχαλια στην πορεια με τα πρωτα ασχημα αποτελεσματα.Αντιστοιχο δειγμα δεν υπαρχει ουτε για τον Βλανταν και καπου εκει ελπιζουμε για μια φορα να σταθουμε τυχεροι.Το ρισκο παντως ειναι δεδομενο και υψηλο.
Όποιος βλέπει τη συνέντευξη τύπου καταλαβαίνει πόσο μεγάλη τιμή μας είναι να έχουμε αυτή την τεράστια προσωπικότητα προπονητή στον ΠΑΟΚ! Σωστότατη απόφαση!
- buffalobill4
Μπραβο Βλαντανε.
Το αξιζες ρε παλικαρι. Απο μενα θα εχεις τη στηριξη στα δυσκολα που σιγουρα θα ερθουν γιατι εισαι σοβαρος και φαινεται πως ξερεις τι θελεις να κανεις.
Ζητα να σου φερουν τους παιχτες που θελεις και δεν σε φοβαμαι ρε τσακαλε
Το αξιζες ρε παλικαρι. Απο μενα θα εχεις τη στηριξη στα δυσκολα που σιγουρα θα ερθουν γιατι εισαι σοβαρος και φαινεται πως ξερεις τι θελεις να κανεις.
Ζητα να σου φερουν τους παιχτες που θελεις και δεν σε φοβαμαι ρε τσακαλε
Δύσκολη απόφαση η σημερινή. Μου αρέσει ο Ίβιτς.....είναι υβρίδιο Μπάγιεβιτς και Σάντος. Σοβαρός και για τα δεδμένα του κλάδου στη δεξιά άκρη της κατανομής με τα IQ των προπονητών. Μειονέκτημα η απειρία του στη διαχείριση των άσχημων αποτελεσμάτων (όταν έρθουν) απέναντι στο πιο αδηφάγο κοινό στην Ελλάδα. Τεράστιο το όφελος της απόφασης σε επίπεδο χρονοπρογραμματισμού. Τεράστιο.
- Kostas_Peraia4
Εσεις που ψιλοξενερωνεται με τον Ιvic,πειτε μου τι παραπανω ειχαν οι Guardiola,Luis Enrique και ο Zidane οταν ξεκινησανε?Με τον Τουντορ εχει δυο τεραστιες διαφορες.Αρχικα το οτι γνωριζει απ'εξω και ανακατοτα την ομαδα και δευτερον οτι εδειξε οτι αξιζει να καθεται στην ακρη του παγκου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τρί 31 Μάιος 2016, 22:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μπράβο ρε Βλάνταν το άξιζες. Το μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι μας εχει προπονήσει 2-3 μήνες, ξέρει το υλικό πολύ καλά, και γνωρίζει τι θα χρειαστούμε σε προσθήκες για να γίνει η ομάδα σοβαρότερη. Ένα άλλο πολύ θετικό είναι το ότι ξέρει άριστα τους παίκτες των ακαδημιών, μιας που προπόνησε τόσο καιρό!!! Πολύ καλή επιλογή έκανε ο Ιβάν. Έχει και την αγάπη του κόσμου που τον πηγαίναμε και σαν παίκτη γιατί και παστέλωσε και ένιωθε την ομάδα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Να πω την αλήθεια είμαι διπλά χαρούμενος σήμερα μετά από αυτό το νέο.
Δεν μίλησα καθολου για Ιβιτς απο τον Μαρτη που ανελαβε, ηθελα να δω τη ροική του εξελιξη μεσα σε αυτους τους δυο μηνες.
Δυο πραγματα θα πω
1. και ο ΓΧ μας εβγαλε πρωτους με τις κλανοφυλλαδες να τον εξυψώνουν στα ουράνια, αλλά δεν έμεινε.
2. με αυτόν, ηρέμησα. Βέβαια τον κοουτς τον κανουν μαγκες οι παιχτες του κι ελπιζω σε οτι μπατζετ αποφασιστει να γινουν οι σωστες κινησεις.
Τελος, δεν θεωρω πως καυλωσε ο Σαββιδης σημερα με το Χ που εφτασε η καρδια στους αστραγαλους και του ρθε να τον κρατησει. Απλα δεν γινεται μετα απο 4 χρονια να λειτουργει ετσι και να μην εχει συζητηθει περισσοτερο το θεμα.
ΥΓ Berbatov μεινε. Ετσι, γιατι εισαι ο Berbatov.
Εντιτ ΥΓ2: Ιβιτς: «Ξέρω τι ομάδα θέλω να φτιάξω»
Δυο πραγματα θα πω
1. και ο ΓΧ μας εβγαλε πρωτους με τις κλανοφυλλαδες να τον εξυψώνουν στα ουράνια, αλλά δεν έμεινε.
2. με αυτόν, ηρέμησα. Βέβαια τον κοουτς τον κανουν μαγκες οι παιχτες του κι ελπιζω σε οτι μπατζετ αποφασιστει να γινουν οι σωστες κινησεις.
Τελος, δεν θεωρω πως καυλωσε ο Σαββιδης σημερα με το Χ που εφτασε η καρδια στους αστραγαλους και του ρθε να τον κρατησει. Απλα δεν γινεται μετα απο 4 χρονια να λειτουργει ετσι και να μην εχει συζητηθει περισσοτερο το θεμα.
ΥΓ Berbatov μεινε. Ετσι, γιατι εισαι ο Berbatov.
Εντιτ ΥΓ2: Ιβιτς: «Ξέρω τι ομάδα θέλω να φτιάξω»
Τζος η διαφορά είναι ότι ο Ίβιτς απέδειξε την αξία του σε ΕΜΑΣ φέρνοντας μια μεγάλη επιτυχία. Από κει και πέρα είναι γνώστης του σωματείου και των ακαδημιών και ξέρει καλύτερα τι χρειάζεται η ομάδα. Θα πρέπει να τον στηρίξουμε. Τακτικά μου άρεσε αυτό που είδα και αυτό σε βελτιωμένη εκδοχή θέλω και τουχρόνου με βελτιωμέν ρόστερ. Τον ΙΤ δεν τον είχαμε δοκιμάσει και ήταν μεγαλύτερο ρίσκο. Αυτόν τον δοκιμάσαμε στα δύσκολα και μας άρεσε σε όλα του. Η απειρία είναι το μόνο κοινό τους.joshua έγραψε:Απλα θα πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι η επιλογη Ιβιτς ειναι αναλογη με την επιλογη Τουντορ απλα πακεταρισμενη καλυτερα λογω συναισθηματος και δεν μπορει οποιος διαφωνουσε με την λογικη προσληψης του πρωτου να συμφωνει με αυτη του δευτερου.Τα ιδια θεματα που αντιμετωπισε ο Τουντορ θα αντιμετωπισει και ο Ιβιτς και οπως και για εκεινον δεν υπηρχε δειγμα λογω ελειπους βιογραφικου,αντιστοιχα δεν υπαρχει και για τον Σερβο.Οποιος δε σταθει στο τι εγινε στα πλει οφ να του θυμισω οτι και ο Τουντορ ξεκινησε μια χαρα βαζωντας την ομαδα στους ομιλους του γιουροπα με την Κ-20 για να χασει τα αυγα και τα πασχαλια στην πορεια με τα πρωτα ασχημα αποτελεσματα.Αντιστοιχο δειγμα δεν υπαρχει ουτε για τον Βλανταν και καπου εκει ελπιζουμε για μια φορα να σταθουμε τυχεροι.Το ρισκο παντως ειναι δεδομενο και υψηλο.
Σ Ι Δ Ε Ρ Ο Κ Ε Φ Α Λ Ο Σ...Β Λ Α Ν Τ Ο!!!!
Μακάρι να σε βοηθήσουν όλοι, παίχτες, Πρόεδρος Μίχελ και Ιβάν με νέους παιχταράδες για να μην καείς!!!!
Το αξίζεις 1.000% λόγω σοβαρότητας, ψυχραιμίας και φοβερής εξυπνάδας να είσαι ο Γκουαρντιόλα μας!!!!
Προσωπικά θα σε στηρίξω όσο κανέναν άλλον μέχρι τώρα αδερφέ μου!!!!
Μακάρι να σε βοηθήσουν όλοι, παίχτες, Πρόεδρος Μίχελ και Ιβάν με νέους παιχταράδες για να μην καείς!!!!
Το αξίζεις 1.000% λόγω σοβαρότητας, ψυχραιμίας και φοβερής εξυπνάδας να είσαι ο Γκουαρντιόλα μας!!!!
Προσωπικά θα σε στηρίξω όσο κανέναν άλλον μέχρι τώρα αδερφέ μου!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 31 Μάιος 2016, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.