Vladan Ivic
- sourmenetes
- Moderator
Re: Vladan Ivic
Μπορει να ειναι αποφαση απο κοινου.Δεν ξερουμε...
Μην αρχιζει απο τωρα η γκρινια.Ανακοινωθηκε, τον πιστευει ο μιχελ,ο Ιβαν.Παμε να δωσουμε ωθηση.Μεχρι πριν 2 μηνες δε θα μπαιναμε πλει οφ.
Μην αρχιζει απο τωρα η γκρινια.Ανακοινωθηκε, τον πιστευει ο μιχελ,ο Ιβαν.Παμε να δωσουμε ωθηση.Μεχρι πριν 2 μηνες δε θα μπαιναμε πλει οφ.
- anekfrastos
"Συμμάζεψε την ομάδα" όπως είπε και ο πρόεδρος και μπράβο του. Εκτιμώ ότι θα θυμίζει Σαντος το αγωνιστικό στυλ του. Θα παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει να παίρνει (με ισοδύναμες κ μικρότερες ομάδες). Για τσαμπγιολι κ μεγάλα πράγματα ιδωμεν... Φυσικά θα παίξουν ρόλο και οι μεταγραφές που θα γίνουν.
Ειναι συντηρητικός οποτε δεν τον φοβαμαι οτι θα κανει κακο
Τωρα ποσο καλο θα φανει
Παικταράδες χτες
Τωρα ποσο καλο θα φανει
Παικταράδες χτες
- PaokPatraG4
Στηριξη ρε αδερφια....τουλαχιστον ας στηριξουμε αυτον που ξερει απο ΠΑΟΚτσηδικο DNA εαν γινουν τα απαραιτητα στο μεταγραφικο παζαρι και στηριχτει και απο τον Ιβαν με μεταγραφες άξιες για Champions League γιατι να αρχισουμε τη μιρλα;;;;Αντε μωρε δικο μας παιδι ειναι ο Ιβιτς στηριξη οπωσδηποτε στον Παρτιζανο.....απο εμενα εχει την αμεριστη υποστηριξη.....ας ελπισουμε να τον στηριξει και ο Ιβαν με πραξεις(μεταγραφες)
μερικοί αρχίσατε.........................ντρέπομαι για λογαριασμό σας που κλαίγεστε τέτοια μέρα, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ, δεν νιώθετε τίποτα... ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ
Αλλά δεν αναρωτιέστε το πολύ απλό. Αφού δοκιμάστηκε στην πιο δύσκολη φάση, στο τέλος της σεζόν, με μισή ομάδα και πόσα άλλα προβλήματα, γιατί να μην μπορεί σε νορμάλ συνθήκες;;;
Αλλά δεν αναρωτιέστε το πολύ απλό. Αφού δοκιμάστηκε στην πιο δύσκολη φάση, στο τέλος της σεζόν, με μισή ομάδα και πόσα άλλα προβλήματα, γιατί να μην μπορεί σε νορμάλ συνθήκες;;;
Είναι μια επιλογή που δε με ξενερώνει. Αλλα μου προκαλεί άγχος να πω την αληθεια. Έχει ρίσκο. Και για την ομάδα αλλα και για τον Ίβιτς που τον θεωρώ πολύ εξελίξιμο προπονητή αλλα νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Στα play off σίγουρα μας κέρδισε με τον ρεαλισμό του και με το γεγονός ότι πήρε μια ομάδα διαλυμένη αγωνιστικά ψυχολογικά και σε φυσική κατάσταση και κατάφερε να τη κάνει σύνολο. Είχε μια ταυτότητα η ομάδα κι αυτό λέει πολλά για τον Ίβιτς.
Καλή επιτυχία να του ευχηθώ. Ελπίζω να τον στηρίξουμε μέχρι το τέλος, που εύχομαι να είναι σε πολλά χρονια και κύριος να τον στηρίξει η διοίκηση.
Καλή επιτυχία να του ευχηθώ. Ελπίζω να τον στηρίξουμε μέχρι το τέλος, που εύχομαι να είναι σε πολλά χρονια και κύριος να τον στηρίξει η διοίκηση.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία Βλανταν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω λεω απο τωρα να πείτε ποιοι δεν θέλουμε κ ποιοι στηρίζουμε ετσι για να δουμε την εξελιξη
- alex ntepo
Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος αδέρφια, αλλά νομίζω ότι:
1) Η μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πιο πριν "από τσίρκο σε ομάδα" είναι
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟ ΙΒΙΤΣ
και
2) Αν είχε κάνει άλλος προπονητής (βλέπε κάποιος έμπειρος ξένος) τη συνολική διαχείριση που έκανε ο Βλάνταν στα play-off, με τα αποτελέσματα, τη βαθμολογική συγκομιδή, το αήττητο, τη διαφορά γκολ, την ανατροπή του βαθμολογικού handicap, τη διαχείριση του roster, την ψυχολογική ανάταση και μεταστροφή του κλίματος, αλλά και την ίδια την τακτική αντιμετώπιση του κάθε αγώνα ξεχωριστά, με τις αλλαγές κλπ, θα μιλούσαμε όλοι για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ!
Ο Βλάνταν κέρδισε με το σπαθί του την ευκαιρία και θα την αρπάξει απ' τα μαλλιά! Και μπράβο και πάλι μπράβο του!
1) Η μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πιο πριν "από τσίρκο σε ομάδα" είναι
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟ ΙΒΙΤΣ
και
2) Αν είχε κάνει άλλος προπονητής (βλέπε κάποιος έμπειρος ξένος) τη συνολική διαχείριση που έκανε ο Βλάνταν στα play-off, με τα αποτελέσματα, τη βαθμολογική συγκομιδή, το αήττητο, τη διαφορά γκολ, την ανατροπή του βαθμολογικού handicap, τη διαχείριση του roster, την ψυχολογική ανάταση και μεταστροφή του κλίματος, αλλά και την ίδια την τακτική αντιμετώπιση του κάθε αγώνα ξεχωριστά, με τις αλλαγές κλπ, θα μιλούσαμε όλοι για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ!
Ο Βλάνταν κέρδισε με το σπαθί του την ευκαιρία και θα την αρπάξει απ' τα μαλλιά! Και μπράβο και πάλι μπράβο του!
- back in black
Με βάση αυτά που είδα στη νοβα στην κοινή συνέτευξη Ιβιτς/Ιβαν, τόσα με αυτά που είπαν αλλά και ο τρόπος που τα είπαν με τη γλώσσα του σώματος, έχω την εντύπωση ότι η απόφαση να συνεχίσει ο Ίβιτς ως πρώτος είναι κοινή και μάλιστα έχει προηγηθεί και κουβέντα και δεν είναι αποτελεσμα της συχνά παρορμητικής συμπεριφοράς του προέδρου.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία Βλάντο. Και πάνω απ' όλα να σε οπλίσει ο θεός με υπομονή, γιατί θα τη χρειαστείς.