Vladan Ivic
- sourmenetes
- Moderator
Re: Vladan Ivic
Προσθεσε οτι ξερει την σουπερκλικα,ξερει τι παιχτες εχει,ξερει τι παιχτες χρειαζεται, ειναι σοβαρος και οχι καραγκιοζης.
Σιγουρα εχει και μειον...
Σιγουρα εχει και μειον...
Ρε το θέμα είναι οτι ο Βλάνταν ΞΕΡΕΙ την έμφυτη τάση δημοσιουπαλληλισμού που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.
ΑΥΤΟ είναι που θα προλάβει και θα αντιμετωπίσει εξ αρχής. Και εφόσον στα αγωνιστικά είναι ορθολογιστής και κάνει τα βασικά, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ.
Το θέμα λοιπόν είναι αν θα βγάλει σοβαρούς αυτοματισμούς και άλλα κολπάκια η ομάδα. Αν κάνει ΚΑΙ αυτά, τότε θα έχει σίγουρα και επιτυχίες με καλό θέαμα.
ΑΥΤΟ είναι που θα προλάβει και θα αντιμετωπίσει εξ αρχής. Και εφόσον στα αγωνιστικά είναι ορθολογιστής και κάνει τα βασικά, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ.
Το θέμα λοιπόν είναι αν θα βγάλει σοβαρούς αυτοματισμούς και άλλα κολπάκια η ομάδα. Αν κάνει ΚΑΙ αυτά, τότε θα έχει σίγουρα και επιτυχίες με καλό θέαμα.
Taseos έγραψε:Το κριτήριο ήταν ότι το τσίρκο έγινε ομάδα με αρχή μέση τελος
ΠΟΣΑ ΣΥΝ ΑΔΕΡΦΕ
- PAOK_Antarctica
Μείον όπως το ότι έχουμε μια, έστω και μακρινή, ευκαιρία για τζάμπο λιγκ μετά από χρόνια και θα την εμπιστευτούμε σε άτομο με μονοψήφιο αριθμό αγώνων σε πάγκο πρώτης ομάδας.
Άλλο να κάνεις διαχείριση και άλλο να ετοιμάζεις ομάδα... Είναι κρίμα να τον κάψουμε γιατί το παιδί έχει ταλέντο.
Άλλο να κάνεις διαχείριση και άλλο να ετοιμάζεις ομάδα... Είναι κρίμα να τον κάψουμε γιατί το παιδί έχει ταλέντο.
-
Είχα πει ότι τους Βαλκανιους δεν τους έχω σε εκτίμηση.
Ωστόσο υποστήριζα τον Ίβιτς για πρώτο Προπονητή από τότε που πηρε το πρώτο πρωτάθλημα του με τους νέους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΟΥ.
Ωστόσο υποστήριζα τον Ίβιτς για πρώτο Προπονητή από τότε που πηρε το πρώτο πρωτάθλημα του με τους νέους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΟΥ.
- PaokPatraG4
Παρτιζανε Σιδεροκεφαλος και καλη σταδιοδρομια απο εδω και περα στον ηλεκτρικο παγκο της ομαδας μας....Σε εχω σε μεγαλη εκτιμηση ρε παληκαρε και σε πιστευω κατα ενα περιεργο λογο....αντε να σε δουμε και σε διαρκεια!!!!!
Τσίρκο η συλλογιστική με την οποία μένει ο Ιβιτς...
Τελικά τις αποφάσεις για το αγωνιστικό ποιος τις παίρνει? ο Μίχελ ή ο Σαββίδης?
Παρορμυτισμός που ακυρώνει όλη την καλή διάθεση που έχει αυτός ο ανθρωπος για τον ΠΑΟΚ...
Παρορμυτισμός που ακυρώνει όλη την καλή διάθεση που έχει αυτός ο ανθρωπος για τον ΠΑΟΚ...
- Kostas_Peraia4
ανέφερε ΠΩΣ πάρθηκε η απόφαση. Μην λέτε ότι να ναιShadow έγραψε:Τσίρκο η συλλογιστική με την οποία μένει ο Ιβιτς...