Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
nkalis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από nkalis »

Πάντως αυτό το "όλα στο χορτάρι" μου θυμίζει τη διαφήμιση "όλα στη μαμά"
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

φέρτε το ζαμπρανο ρεεεεεεεεεεεε

χάφ νατχο η τανκς
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

tweet οικονομιδη 20 λεπτα πριν:
A, (όχι από Γάλλους κ "πληροφορίες") ο Καφού έκλεισε. Επειδή όμως μιλάμε για το... χαοτικό σύστημα του #paokfc δεν το δένω στο 100%
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ποιος ειναι αυτος ο οικονομιδης κ τι δουλεια εχει εδω μεσα?
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ. Απ΄ότι κατάλαβα η παρένθεση και τα εισαγωγικά είναι γιατί δε πιστεύουμε το τι γράφουν αυτοί αλλά μόλις το βγάλανε οι Γάλλοι εχθές το tweet ότι έκλεισε τους πιστέψαμε.

btw μίλησε ένας πρώην συμπαίκτης του καφού στη μέτρο και ανέφερε ότι είμαι αμυντικό χαφ :?:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

χερμαν ρε φιλε κανε ενα καλο στον εαυτο σου και στον ΠΑΟΚ.μη γεμιζεις το μυαλο σου κ το φορουμ σκατα.να χαρεις δηλαδη.για καλο στο λεω οχι για να σε προσβαλλω.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Σε ποιο σημειο αναφερεσαι ομως; Απλως διαβαζω κατι και το αναφερω οπως κανουν ολοι εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε δεν ξερω τι κανουν ολοι ουτε κυνηγαω κοσμο να δω τι γραφουν.ετυχε να διαβασω το δικο σου.
και ενας οικονομιδης αρδ που δινει πληροφορια κατηγορηματικα (χωρις καμια τεκμηριωση) αλλα οχι 100% (ποτς γενεν αφτο) και μετροσπορ σε μια προταση.ε για το θεο.σανοπωληδες μαζεμενοι.
οσο τους ακους κ στον εαυτο σου κανεις κακο κ στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Λοιπόν επειδή θεωρώ ότι λες βλακείες, αρχικά να αναφέρω ότι είμαι αρκετά ώριμος για να ρυθμίζω το εάν γεμίζω το κεφάλι μου με σκατά ή όχι, όπως λες. Ευχαριστώ για τη συμβουλή though.

Δεύτερον, πλάκα μου κάνεις; Τι θα πει εστιάζω σε σένα; ΟΛΟΙ παραθέτουν tweets, από παντού. Τι τώρα "έτυχε" να παρατηρήσεις του δικό μου; Λες και ξέρω γω παραδίδω το λόγο του Θεού! Επίσης, για τη μέτροσπορ, πέραν της άποψης που μπορεί να ΄χει ο καθείς για την εγκυρότητα της, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν αλλοιώνουν τις δηλώσεις που έκανε κάποιος στο ράδιο μέσω ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. Ήμαρτον δηλαδή.

ΥΓ: Και δεν τους ακουω, μπαινω στο σαιτ τους για να βλεπω τα εξωφυλλα και οπως ειναι λογικο για να φτασω σε αυτα περναω και απο τα αρθρα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οκ συνεχισε.
απλα δε γινεται να βριζουμε εδω μεσα απο το πρωι ωε το βραδυ τους αθλιους αρδ κ ταυτοχρονα να κρεμομαστε απο τα χειλη τους.
ανακολουθο ειναι.και ξεφτιλα.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Δε διαφωνώ φίλε μου, απλώς εδώ πέρα παραθέτουμε όλα τα στοιχεία που βρίσκουμε. Πριν κάμποσες ώρες ένα παιδί δεν αναφέρθηκε στον Τζαντζαρά για κάτι που είχε γράψει; Ή χθες που αν θυμάμαι καλά κάποιος αναφέρθηκε στον Τοσκίτση; Χώρια τον σχολιασμό για το αρχικό tweet του Οικονομίδη.

Εδώ πέρα οι περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται, έχει ο καθένας τη κρίση του και φιλτράρει ατομικά με τα δικά του κριτήρια ότι λαμβάνει.

Άμα συμφωνηθεί εκ μέρους όλου του site να κόψουμε κάθε αναφορά στους εγχώριους δημοσιογράφους, κανένα πρόβλημα. Αλλά όλοι εδώ πέρα ανεβάζουν άρθρα και tweets αυτών, προς το παρών τουλάχιστον.

Αυτά. Και συγγνώμη που έγραψα ότι λες βλακείες, δεν έπρεπε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εσυ συμφωνεις με αυτο?
υγ.δεν παρεξηγω.πολλες φορες λεω κ βλακειες.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Συμφωνώ εν μέρει. Υπάρχουν κάποια σαιτς που δε θέλω ούτε να τα βλέπω, όπως και μερικοί δημοσιογράφοι. Αλλά υπάρχουν και κάποια μέσα τα οποία θα ΄θελα να διαβάζω και από κει και πέρα να τα κρίνω εγώ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Α ρε μπαρλοου ετσι ακομπλεξαριστοι να ημασταν ολοι.
Εισαι ωραιος κι ας λες βλακειες που και που :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 26 Ιούλ 2017, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τεσπα.ειμαι καθετα αντιθετος.αν κλεισει θα μας το πει η παε.αξιοπιστος και εντιμος δημοσιογραφος γυρω απο τον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει.το μονο σιγουρο ειναι αυτο.οτι λενε ειναι αποκυημα της φαντασιας τους 99% των περιπτωσεων.
θεωρω οτι θα επρεπε να απαγορευεται η αναπαραγωγη τους.αν ειναι δυνατον εν ετει 2017 κ με ισχυροτατο προεδρο να ακουγονται στις ταξεις των οπαδω φωνες τζατζαραδων,μετροκωληδων,τοσκιτσηδων και οικονομιδηδων που δινουν με σιγουρια μεταγραφη αλλα οχι 100%.υποτιμαμε και τη νοημοσυνη μας και τον ΠΑΟΚ που πλεον εχει εκτοξευτει και ολα αυτα τα διποδα ουτε την αυλη της τουμπας δεν μπορουν να πλησιασουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”