Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
μη σου πω και 200%. ΑΝτε ολοι μαζι χωρις να εχει παιξει επισημο ματς η ομαδα.... ΜΠΟΥΛΟ ΣΤΑΝΟ ΜΕΙΝΤ ΙΝ ΤΣΑΙΝΑ ΡΕΕΕΕ
ουτε το κυπελλο δε μας εφερες φετος αχρηστε... τι σημαινει οτι δεν αρχισε η σεζον? ασε τις δικαιολογιες, ο καλος προπονητης θα το εφερνε πριν παιξουμε την σεζον. Οποτε θεωρουμε καποιοι οτι δεν κανεις κι ας μην ειδαμε την ομαδα. ΠΑΟΚ αφου
barlow4 έγραψε:Αυτοί ας λένε ότι θέλουν.το θέμα είναι ότι στο δίμηνο εμείς θα γίνουμε τα φερέφωνα τους.
Εμείς θα το γαμησουμε το θέμα.
Πρωτάθλημα με αυτές τις προοπτικές εγώ πάλι δε βλέπω.κ δε θα μας φταίει κανείς πλην του τραγικού επιπέδου μας.
Τη στιγμή που οι αντίπαλοι σε κάθε επίπεδο είναι πιο κάτω.
Κ δε θελω να ακούω για γαύρο.με έναν οφοε αρχίσαμε να τους υπολογίζουμε.μην πω να τους τρεμουμε.αυτοί είμαστε. Αντί να είμαστε οδοστρωτήρας είμαστε φοβικοι.μίζεροι σαν τους αρδ μας.ως εκεί είμαστε.
ΠΑΟΚαρα γαμω τα σπίτια τους.αντί να νοιώσουν αυτοί οι άχρηστοι πάψαμε να νοιώθουμε εμείς.
Dimg4 έγραψε:
Ναι να το πιστεψει οσο θελει. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ.
Ειδε 4 φιλικα.Αλλα ξερεις κατι και 19 να χε δει δεν εχει τοση σημασια.Ο προπονητης θελει χρονο(τουλαχιστον 1) για να δειξει τι μπορει να καταφερει .Ο Ιβιτς εκανε κοντα 9 μηνες.Ο σερ Αλεξ 2 χρονια.Δειτε την ομαδα που απεκλεισε την Γαλατα .Ουτε τα τρελα φραγκα ειχε ουτε τιποτα,σταθεροτητα ,ενα προπονητη για χρονια και μια διοικηση που τον πιστευε.Απλα ειναι τα πραγματα.
ΥΓ Σορυ αλλα αντιδρω ασχημα οταν μου την πεφτουν αδικα.Πονηρα δε σκεφτηκα ,αποδειξη οτι εβαλα και την αφεντομουτσουναρα μου μεσα στο επιμαχο ποστ..
Η αληθεια ειναι οτι μονο σαν εντολη βαλτον να δει κανενας που ενδιαφερεται οτι τον υπολογιζουμε (και οτι δεν ισχυουν οι φημες για την εξωγηπεδικη του ζωη) μπας και ερθει καμια προταση αξιοπρεπη δικαιολογειται η χρησιμοποιηση ενος παικτη με τα πειθαρχικα παραπτωματα του αιγυπτιου. Αλλιως μιλαμε για εντελως λαθος μηνυματα που μοιραια στελνονται εντος και εκτος ομαδας. Το νου του στα αποδυτηρια. Αν τα χασει εσφιξε πριν καν αρχισει.
η κατασταση με τα στημενα σημερα ειναι ενδεικτικη του που βρισκομαστε σε οτι αφορα την πειθαρχια. καθε φορα ειχαμε συζητησεις του στυλ "ελα ρε μλκ χτυπησες το προηγουμενο, εγω αυτο" ή "εγω το κερδισα, οποιος το κερδιζει το χτυπαει" , "ασε μλκ με τ αριστερο ειναι, το χω" κτλ. κανονες αλανας, παικτες χωρις σαφη προσανατολισμο, στον αυτοματο απο περυσι, ενα βημα πριν την μπουρδελιαση. δε φαινεται να εμπνεει σεβασμο, δυστυχως.
Που τα άκουγες όλα αυτά; έχουμε ξεφύγει βλέπουμε διάλογο Στανο Μιχελ και βγάζουμε συμπερασμα τι λέγανε από τις κινήσεις των χεριών, τώρα γίνεται το ίδιο με τους ποδοσφαιριστές..... Για πεσμου ο ρει σε τι γλώσσα μιλούσε στους μη ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΟΥΣ;
Εδώ σε θέλω
jibbie έγραψε:η κατασταση με τα στημενα σημερα ειναι ενδεικτικη του που βρισκομαστε σε οτι αφορα την πειθαρχια. καθε φορα ειχαμε συζητησεις του στυλ "ελα ρε μλκ χτυπησες το προηγουμενο, εγω αυτο" ή "εγω το κερδισα, οποιος το κερδιζει το χτυπαει" , "ασε μλκ με τ αριστερο ειναι, το χω" κτλ. κανονες αλανας, παικτες χωρις σαφη προσανατολισμο, στον αυτοματο απο περυσι, ενα βημα πριν την μπουρδελιαση. δε φαινεται να εμπνεει σεβασμο, δυστυχως.
ρεεεεεεεεεεεεεεε
κανας μοντττττ
αυτο τωρα ειναι αποψη που πρεπει εγω να την διαβασω και αν αναφερω τιποτα για.....σκαπτικα εργαλεια ....
Εντάξει, εκτίμησή του είναι. Τι να γίνει!
Μαζεύονται πολλά σιγά! Πέραν των "ελλειπών προπονητικών παραστάσεων"! Θα αναλυθούν εν ευθετω όμως. Ούτε βδομαδούλα δεν έμεινε μέχρι να αρχίσει και επίσημα ... το γλεντάκι. Γεροί να 'μαστε!!
Μάλλον ο Σέρβος δανδής δεν έχει ιδέα από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Από την μια είναι απαράδεκτος, διότι βαλκάνιος γαρ, θα έπρεπε να ήξερε, από την άλλη όλο και κάποιος από τους παρατρεχάμενους μέσα στην ΠΑΕ θα έπρεπε να τον έχει ενημερώσει. Εδώ που ήρθες ρε φίλε θα πρέπει να ανοίξεις πορτοκαλάδες. Η γυναίκα του τάδε έχει ένα πρόβλημα, το παιδάκι του τάδε θέλει ποδήλατο, ο ίδιος ο τάδε έχει κάποια χρέη κλπ. Ο καλός ο προπονητής σκέφτεται τα πάντα, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Φέρνει και 1-2 σάπιους κάθε χρόνο για να τα έχει και με τους μάνατζερ καλά (μιας και η ενημέρωση, ειδικά στα ράδια, είναι υπόθεση μάνατζερ) και έπειτα κάνει την δουλειά του μέσα στο γήπεδο.
Αυτός εδώ τα ξεκίνησε όλα λάθος. Λογικό είναι να τον κράζει όλο το σύμπαν, ανεξάρτητα τι κάνει.
Στον Τούντορ κάποια στιγμή ο Μπούζας είχε πει, ότι τον δώναμε και ψωμί να φάει.
Δώσε καλέ κύριε.