Aleksandar Stanojevic
- Παλαιολόγος
Re: Aleksandar Stanojevic
Να τον βλέπαμε και καμιά φορά εκεί καλά θα ήταν γιατί και εγώ πιστεύω πως η θέση του είναι στο 4-4-2 σαν δεύτερος επιθετικός.Παλαιολόγος έγραψε:εχεις μυστακιδη
που ειναι φορ και δεν το ξερει
Τι να δοκιμαστουν ρε παιδια (αυτοι) οι μικροι, δανεικοι πρέπει να πάνε να ψηθουνε..
Ο Δημητριου καλο ειναι που μενει λίγο παραπάνω για εμπειρίες και να μάθει πραγματα.
Ισως και ο Πατραλης θα μπορούσε να μεινει κι αλλο, λογω λειψανδριας στο κεντρο και για τους παραπάνω λογους..
Y.Γ.
Γκοραν, εννοείται και τοτε..
λες και καναμε εκγυμναση αλα ΑΑ, ντουροι στην αρχη και κλαταρισμα στους 4 μηνες..
Με την ομαδα του Σαμπο δε θα τό'λεγα. Με μπροντμπι μονο, που μας βγήκε κιολας, γτ ηρθαν με παλαιμαχους 2μετρους αγκερ-ετερο στοπερ-ελμαντερ να παιξουν ελευθερα. Η οποια, με 2 σοβαρούς παικτες μεσα, δε μπορεί να θεωρηθει και πολύ σοβαρο κριτηριο.
Anw, πλατειασαμε.
Ο Δημητριου καλο ειναι που μενει λίγο παραπάνω για εμπειρίες και να μάθει πραγματα.
Ισως και ο Πατραλης θα μπορούσε να μεινει κι αλλο, λογω λειψανδριας στο κεντρο και για τους παραπάνω λογους..
Y.Γ.
Γκοραν, εννοείται και τοτε..
λες και καναμε εκγυμναση αλα ΑΑ, ντουροι στην αρχη και κλαταρισμα στους 4 μηνες..
Με την ομαδα του Σαμπο δε θα τό'λεγα. Με μπροντμπι μονο, που μας βγήκε κιολας, γτ ηρθαν με παλαιμαχους 2μετρους αγκερ-ετερο στοπερ-ελμαντερ να παιξουν ελευθερα. Η οποια, με 2 σοβαρούς παικτες μεσα, δε μπορεί να θεωρηθει και πολύ σοβαρο κριτηριο.
Anw, πλατειασαμε.
- Sick Bastard
Διαφωνώ. Είδα αρκετές και σημαντικές διαφορές (χωρίς να έχω κανένα γκαϊλε το τι σύστημα θα παίξει η ομάδα,Kostas_Peraia4 έγραψε:Πάντως απ'αυτά που είδαμε στο πρώτο φιλικό,το 4-4-2 που θέλει να παίξει ο Στανόγεβιτς,ελάχιστες διαφορές έχει από το πολυαγαπημένο μας 4-2-3-1.
ούτε και καμιά ιδιαίτερη πρεμούρα). Σύστημα που να φέρει πρωτάθλημα θέλω.
Απλά λέω ότι είδα διαφορές τέτοιες που δεν τις λες ελάχιστες.
Ο τρίτος χαφ-σκαλοπάτι δεν υπήρχε κι έκανε μπαμ, τα ακραία χαφ ήταν μέτρα πιο πίσω απ τα εξτρέμ του 4-2-3-1
(γι αυτό κι ο Πέλκας δυσκολευόταν πάρα πολύ) και οι δύο επιθετικοί κινούνταν σαν επιθετικοί κι όχι ο ένας σαν 10αρι,για να ονομάσω κάποιες από αυτές.
Νταξ, Σικ, η συζητηση για το σύστημα δε γινεται (κ ουτε θα ηταν σωστο) βασει των οσων ειδαμε στο 1ο φιλικο, αλλα γενικα για τις αντικειμενικες διαφορες του, τις απαιτησεις που εχει και τους "κινδύνους" που εγκυμονουν, κυριως μακροπροθεσμα κ στα δυσκολα (τοσο στην αμυντικη συμπεριφορά οσο και στην ανάπτυξη, βλεπε μπις, κεντρο, 2ο φορ)
Ενα μικρο δειγμα θα δοθει στα πρώτα επισημα, αλλα δε μπορεί να σταθεί ικανο για συμπερασματα, εκτος και αν προκυψει κατι πολυ χτυπητο.
Κατ'εμε, το πιο σώφρων είναι να παμε με την πεπατημενη, ειδικα στα ευρωπαϊκά και στην αρχη της λιγδας, και σταδιακα, να το ενσωματωνουμε με μικρους αντιπαλους.
Ενα μικρο δειγμα θα δοθει στα πρώτα επισημα, αλλα δε μπορεί να σταθεί ικανο για συμπερασματα, εκτος και αν προκυψει κατι πολυ χτυπητο.
Κατ'εμε, το πιο σώφρων είναι να παμε με την πεπατημενη, ειδικα στα ευρωπαϊκά και στην αρχη της λιγδας, και σταδιακα, να το ενσωματωνουμε με μικρους αντιπαλους.
- Sick Bastard
Ναι, δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα, απλά διαφώνησα πως σ αυτό το 1ο φιλικό
οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες.
οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες.
για το σύστημα δεν σε έχω κράξει.Aleksandar Stanojevic έγραψε: "Δεν ήρθα για να προσαρμόσω την ομάδα πάνω μου, αλλά για να προσαρμοστώ εγώ στην ομάδα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε με το σχήμα που είχε μάθει η ομάδα να παίζει".
αυτή η δήλωση όμως δεν είναι δήλωση επαγγελματία προπονητή με σοβαρότητα.
είναι δήλωση Β' εθνικής Κίνας.
ποτέ δεν πίστεψα και δεν πιστεύω σε προπονητές φοβικούς με έλλειμμα προσωπικότητας.
- sourmenetes
- Moderator
sorry ρε φιλε αλλα ειλικρινα δεν μπορω να πιασω μερικων τις αντιληψεις σας...
την ωρα του αγωνα σχεδον ολοι λεμε οτι δεν μπορει να ταιριαξει προς το παρον αυτο το συστημα γιατι δεν εχει τα απαραιτητα εργαλεια και λεει ο προπονητης οτι ίσως το αλλαξουμε και λες αυτο που λες???
δηλαδη τι διαφερει η λογικη σου απο του ξεροκεφαλου τουντορ που επεμενε στο 3-5-2???
την ωρα του αγωνα σχεδον ολοι λεμε οτι δεν μπορει να ταιριαξει προς το παρον αυτο το συστημα γιατι δεν εχει τα απαραιτητα εργαλεια και λεει ο προπονητης οτι ίσως το αλλαξουμε και λες αυτο που λες???
δηλαδη τι διαφερει η λογικη σου απο του ξεροκεφαλου τουντορ που επεμενε στο 3-5-2???
Αμα δεν το αλλαζε και η ομαδα σερνοτανε τι θα ελεγες δηλαδη;tsou έγραψε:για το σύστημα δεν σε έχω κράξει.Aleksandar Stanojevic έγραψε: "Δεν ήρθα για να προσαρμόσω την ομάδα πάνω μου, αλλά για να προσαρμοστώ εγώ στην ομάδα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε με το σχήμα που είχε μάθει η ομάδα να παίζει".
αυτή η δήλωση όμως δεν είναι δήλωση επαγγελματία προπονητή με σοβαρότητα.
είναι δήλωση Β' εθνικής Κίνας.
ποτέ δεν πίστεψα και δεν πιστεύω σε προπονητές φοβικούς με έλλειμμα προσωπικότητας.
μιλάω κυρίως για την δήλωση ότι εγώ ήρθα να προσαρμοστώ πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και όχι η ομάδα πάνω στον δικό μου.
αυτό σου ακούγεται σοβαρή δήλωση;
και πως δένει αυτό με τις αρχικές δηλώσεις ότι θέλω να αλλάξω τον τρόπο επίθεσης, τον χρόνο επίθεσης, το σύστημα κτλ;
δείχνει πανικό και φοβικότητα και είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.
και πως δένει αυτό με τις αρχικές δηλώσεις ότι θέλω να αλλάξω τον τρόπο επίθεσης, τον χρόνο επίθεσης, το σύστημα κτλ;
- Παλαιολόγος
καταρχην το βασικο λαθος ειναι ενα
θες 4-4-2
οτι δηλαδη και να θες
θα επρεπε τα χαφ σου και το τερμα να βρισκονται ηδη στην προετοιμασια
τι σκτ συστημα να δοκιμασεις με ενα ταχυδυναμο χαφ βασικο απο περσι και ενα αλλο εν δυναμει;
και δη αυτο το 4-4-2 που ονειρευεσαι;
μηπως δεν ειδες τα ματς στα περισσοτερα ντερμπι ποιο ηταν το προβλημα;
το ειδες
ε τωρα πεταξε το πουλακι και μεα στην σεζον που θα τους εχεις,να σε δω μετα αν εχεις το θαρρος να ρισκαρεις σε επισημο ματς αλλαγη σχηματισμου
δεν φταιει βεβαια ο ανθρωπος,ο σχεδιασμος ηταν για βρουβες
αλλα και ο σχεδιασμος δεν φταιει ,ηταν και συγκυριες εν μερει,προεκυψε ξαφνικα θεμα ιβιτς
και αφου περναν ολα απο ενα ατομο και περιμενουν εγκρισεις γκοντσαρεβα,σαββιδη,πουτιν,μεγαλου πετρου,των κομνηνων της αυτοκρατοριας της τραπεζουντας και γω δεν ξερω ποιου αλλου
τρεχα γυρευε
θες 4-4-2
οτι δηλαδη και να θες
θα επρεπε τα χαφ σου και το τερμα να βρισκονται ηδη στην προετοιμασια
τι σκτ συστημα να δοκιμασεις με ενα ταχυδυναμο χαφ βασικο απο περσι και ενα αλλο εν δυναμει;
και δη αυτο το 4-4-2 που ονειρευεσαι;
μηπως δεν ειδες τα ματς στα περισσοτερα ντερμπι ποιο ηταν το προβλημα;
το ειδες
ε τωρα πεταξε το πουλακι και μεα στην σεζον που θα τους εχεις,να σε δω μετα αν εχεις το θαρρος να ρισκαρεις σε επισημο ματς αλλαγη σχηματισμου
δεν φταιει βεβαια ο ανθρωπος,ο σχεδιασμος ηταν για βρουβες
αλλα και ο σχεδιασμος δεν φταιει ,ηταν και συγκυριες εν μερει,προεκυψε ξαφνικα θεμα ιβιτς
και αφου περναν ολα απο ενα ατομο και περιμενουν εγκρισεις γκοντσαρεβα,σαββιδη,πουτιν,μεγαλου πετρου,των κομνηνων της αυτοκρατοριας της τραπεζουντας και γω δεν ξερω ποιου αλλου
τρεχα γυρευε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 12 Ιούλ 2017, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θέμα είναι δεν το αλλάζει γιατί τώρα πήρε πρέφα ότι η ομάδα έχει μεγαλύτερη τρύπα στο κεντρο από την Tori Black ή το ήξερε κ έφαγε άκυρο από το μεταγραφικό μέτωπο
- sourmenetes
- Moderator
Οι δηλωσεις μπορει να γιναν με αλλο τροπο.tsou έγραψε:μιλάω κυρίως για την δήλωση ότι εγώ ήρθα να προσαρμοστώ πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και όχι η ομάδα πάνω στον δικό μου.
Το οτι δε βαζει την ομαδα πανω απο το εγω , μου αρκει.
ΤΕΛΟς!
Δηλαδη αν εβλεπες το Σαββατο το 4-2-3-1 τι θα ελεγες???
Να σου πω εγω???
Κωλοτουμπας ο Στανο!
Ωραίος ο μάστορας, κατάλαβε οτι το 4-4-2 δεν δουλεύει και θα το αλλάξει. Στα συν είναι η γρήγορη αντίληψη ενός λάθους.
εφόσον προβλέπεις τι θα έλεγα να προβλέψω και εγώ για σένα.sourmenetes έγραψε:Οι δηλωσεις μπορει να γιναν με αλλο τροπο.tsou έγραψε:μιλάω κυρίως για την δήλωση ότι εγώ ήρθα να προσαρμοστώ πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και όχι η ομάδα πάνω στον δικό μου.
Το οτι δε βαζει την ομαδα πανω απο το εγω , μου αρκει.
ΤΕΛΟς!
Δηλαδη αν εβλεπες το Σαββατο το 4-2-3-1 τι θα ελεγες???
Να σου πω εγω???
Κωλοτουμπας ο Στανο!
Γίγαντας ο Στανό! θυσίασε το σύστημα όλης της καριέρας του για να το προσαρμόσει στην ομάδα μας.