Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εχεις μυστακιδη
που ειναι φορ και δεν το ξερει
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Παλαιολόγος έγραψε:εχεις μυστακιδη
που ειναι φορ και δεν το ξερει
Να τον βλέπαμε και καμιά φορά εκεί καλά θα ήταν γιατί και εγώ πιστεύω πως η θέση του είναι στο 4-4-2 σαν δεύτερος επιθετικός.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τι να δοκιμαστουν ρε παιδια (αυτοι) οι μικροι, δανεικοι πρέπει να πάνε να ψηθουνε..

Ο Δημητριου καλο ειναι που μενει λίγο παραπάνω για εμπειρίες και να μάθει πραγματα.
Ισως και ο Πατραλης θα μπορούσε να μεινει κι αλλο, λογω λειψανδριας στο κεντρο και για τους παραπάνω λογους..

Y.Γ.
Γκοραν, εννοείται και τοτε..
λες και καναμε εκγυμναση αλα ΑΑ, ντουροι στην αρχη και κλαταρισμα στους 4 μηνες..
Με την ομαδα του Σαμπο δε θα τό'λεγα. Με μπροντμπι μονο, που μας βγήκε κιολας, γτ ηρθαν με παλαιμαχους 2μετρους αγκερ-ετερο στοπερ-ελμαντερ να παιξουν ελευθερα. Η οποια, με 2 σοβαρούς παικτες μεσα, δε μπορεί να θεωρηθει και πολύ σοβαρο κριτηριο.

Anw, πλατειασαμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Πάντως απ'αυτά που είδαμε στο πρώτο φιλικό,το 4-4-2 που θέλει να παίξει ο Στανόγεβιτς,ελάχιστες διαφορές έχει από το πολυαγαπημένο μας 4-2-3-1.
Διαφωνώ. Είδα αρκετές και σημαντικές διαφορές (χωρίς να έχω κανένα γκαϊλε το τι σύστημα θα παίξει η ομάδα,
ούτε και καμιά ιδιαίτερη πρεμούρα). Σύστημα που να φέρει πρωτάθλημα θέλω.
Απλά λέω ότι είδα διαφορές τέτοιες που δεν τις λες ελάχιστες.
Ο τρίτος χαφ-σκαλοπάτι δεν υπήρχε κι έκανε μπαμ, τα ακραία χαφ ήταν μέτρα πιο πίσω απ τα εξτρέμ του 4-2-3-1
(γι αυτό κι ο Πέλκας δυσκολευόταν πάρα πολύ) και οι δύο επιθετικοί κινούνταν σαν επιθετικοί κι όχι ο ένας σαν 10αρι,για να ονομάσω κάποιες από αυτές.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Νταξ, Σικ, η συζητηση για το σύστημα δε γινεται (κ ουτε θα ηταν σωστο) βασει των οσων ειδαμε στο 1ο φιλικο, αλλα γενικα για τις αντικειμενικες διαφορες του, τις απαιτησεις που εχει και τους "κινδύνους" που εγκυμονουν, κυριως μακροπροθεσμα κ στα δυσκολα (τοσο στην αμυντικη συμπεριφορά οσο και στην ανάπτυξη, βλεπε μπις, κεντρο, 2ο φορ)

Ενα μικρο δειγμα θα δοθει στα πρώτα επισημα, αλλα δε μπορεί να σταθεί ικανο για συμπερασματα, εκτος και αν προκυψει κατι πολυ χτυπητο.

Κατ'εμε, το πιο σώφρων είναι να παμε με την πεπατημενη, ειδικα στα ευρωπαϊκά και στην αρχη της λιγδας, και σταδιακα, να το ενσωματωνουμε με μικρους αντιπαλους.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ναι, δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα, απλά διαφώνησα πως σ αυτό το 1ο φιλικό
οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Aleksandar Stanojevic έγραψε: "Δεν ήρθα για να προσαρμόσω την ομάδα πάνω μου, αλλά για να προσαρμοστώ εγώ στην ομάδα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε με το σχήμα που είχε μάθει η ομάδα να παίζει".
για το σύστημα δεν σε έχω κράξει.
αυτή η δήλωση όμως δεν είναι δήλωση επαγγελματία προπονητή με σοβαρότητα.
είναι δήλωση Β' εθνικής Κίνας.
ποτέ δεν πίστεψα και δεν πιστεύω σε προπονητές φοβικούς με έλλειμμα προσωπικότητας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sorry ρε φιλε αλλα ειλικρινα δεν μπορω να πιασω μερικων τις αντιληψεις σας...

την ωρα του αγωνα σχεδον ολοι λεμε οτι δεν μπορει να ταιριαξει προς το παρον αυτο το συστημα γιατι δεν εχει τα απαραιτητα εργαλεια και λεει ο προπονητης οτι ίσως το αλλαξουμε και λες αυτο που λες???

δηλαδη τι διαφερει η λογικη σου απο του ξεροκεφαλου τουντορ που επεμενε στο 3-5-2???
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

tsou έγραψε:
Aleksandar Stanojevic έγραψε: "Δεν ήρθα για να προσαρμόσω την ομάδα πάνω μου, αλλά για να προσαρμοστώ εγώ στην ομάδα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε με το σχήμα που είχε μάθει η ομάδα να παίζει".
για το σύστημα δεν σε έχω κράξει.
αυτή η δήλωση όμως δεν είναι δήλωση επαγγελματία προπονητή με σοβαρότητα.
είναι δήλωση Β' εθνικής Κίνας.
ποτέ δεν πίστεψα και δεν πιστεύω σε προπονητές φοβικούς με έλλειμμα προσωπικότητας.
Αμα δεν το αλλαζε και η ομαδα σερνοτανε τι θα ελεγες δηλαδη;
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

μιλάω κυρίως για την δήλωση ότι εγώ ήρθα να προσαρμοστώ πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και όχι η ομάδα πάνω στον δικό μου.
αυτό σου ακούγεται σοβαρή δήλωση;
και πως δένει αυτό με τις αρχικές δηλώσεις ότι θέλω να αλλάξω τον τρόπο επίθεσης, τον χρόνο επίθεσης, το σύστημα κτλ;
δείχνει πανικό και φοβικότητα και είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

καταρχην το βασικο λαθος ειναι ενα
θες 4-4-2
οτι δηλαδη και να θες
θα επρεπε τα χαφ σου και το τερμα να βρισκονται ηδη στην προετοιμασια
τι σκτ συστημα να δοκιμασεις με ενα ταχυδυναμο χαφ βασικο απο περσι και ενα αλλο εν δυναμει;
και δη αυτο το 4-4-2 που ονειρευεσαι;
μηπως δεν ειδες τα ματς στα περισσοτερα ντερμπι ποιο ηταν το προβλημα;
το ειδες

ε τωρα πεταξε το πουλακι και μεα στην σεζον που θα τους εχεις,να σε δω μετα αν εχεις το θαρρος να ρισκαρεις σε επισημο ματς αλλαγη σχηματισμου

δεν φταιει βεβαια ο ανθρωπος,ο σχεδιασμος ηταν για βρουβες
αλλα και ο σχεδιασμος δεν φταιει ,ηταν και συγκυριες εν μερει,προεκυψε ξαφνικα θεμα ιβιτς
και αφου περναν ολα απο ενα ατομο και περιμενουν εγκρισεις γκοντσαρεβα,σαββιδη,πουτιν,μεγαλου πετρου,των κομνηνων της αυτοκρατοριας της τραπεζουντας και γω δεν ξερω ποιου αλλου
τρεχα γυρευε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 12 Ιούλ 2017, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Το θέμα είναι δεν το αλλάζει γιατί τώρα πήρε πρέφα ότι η ομάδα έχει μεγαλύτερη τρύπα στο κεντρο από την Tori Black ή το ήξερε κ έφαγε άκυρο από το μεταγραφικό μέτωπο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tsou έγραψε:μιλάω κυρίως για την δήλωση ότι εγώ ήρθα να προσαρμοστώ πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και όχι η ομάδα πάνω στον δικό μου.
και πως δένει αυτό με τις αρχικές δηλώσεις ότι θέλω να αλλάξω τον τρόπο επίθεσης, τον χρόνο επίθεσης, το σύστημα κτλ;
Οι δηλωσεις μπορει να γιναν με αλλο τροπο.
Το οτι δε βαζει την ομαδα πανω απο το εγω , μου αρκει.

ΤΕΛΟς!

Δηλαδη αν εβλεπες το Σαββατο το 4-2-3-1 τι θα ελεγες???
Να σου πω εγω???
Κωλοτουμπας ο Στανο!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ωραίος ο μάστορας, κατάλαβε οτι το 4-4-2 δεν δουλεύει και θα το αλλάξει. Στα συν είναι η γρήγορη αντίληψη ενός λάθους.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

sourmenetes έγραψε:
tsou έγραψε:μιλάω κυρίως για την δήλωση ότι εγώ ήρθα να προσαρμοστώ πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και όχι η ομάδα πάνω στον δικό μου.
Οι δηλωσεις μπορει να γιναν με αλλο τροπο.
Το οτι δε βαζει την ομαδα πανω απο το εγω , μου αρκει.

ΤΕΛΟς!

Δηλαδη αν εβλεπες το Σαββατο το 4-2-3-1 τι θα ελεγες???
Να σου πω εγω???
Κωλοτουμπας ο Στανο!
εφόσον προβλέπεις τι θα έλεγα να προβλέψω και εγώ για σένα.
Γίγαντας ο Στανό! θυσίασε το σύστημα όλης της καριέρας του για να το προσαρμόσει στην ομάδα μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”