Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δεν ήξερα ότι είχε ξεχωριστό τόπικ .Θα το κοιτάξωpgetsos έγραψε:Υπαρχει ενα αλλο θεμα εδω που ειχα ανοιξει πως να βλεπουμε αγωνες μεσω Kodinickzark έγραψε:Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος. Ένας φίλος είδε Π.Α.Ο.Κ. Από κοντι . Γίνεται αυτό. Πρέπει να έχει και σε App για λαπτοπ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=17&t=6412
Πώς να δω Laola;
Re: Πως να δω Laola;
Re: Πώς να δω Laola;
Ωχ αυτό μου έλλειπε να κάνει αναβάθμιση την ώρα του αγώνα και να κολλάει...denyparxeisalio έγραψε:Όπως είπα αρκεί να μην κατεβάζειςpgetsos έγραψε:Δυστυχώς ακόμα δεν είναι αρκετά καλό εάν κατεβάζεις. Εμένα το Avira με έχει σώσει μπόλικες φορές πάντωςΜόνο με ταινίες κατέβασμα από standar πηγές κομπλέ είσαι ..
υ.γ. Πωω γμτ έκανε μεγάλο Update σήμερα τα w10 και άντε πάλι να τα στρώσω, κολλάει το σύμπαν
Βέβαια ας περάσει ο ΠΑΟΚ και ας κολλάει το στριμ ....
- Kostomanolis
Πετρο, ψαχνω να βρω αν το εχω το hola στον chrome, βαζω δηλαδη ρυθμισεις, παταω επεκτασεις και κλεινει η σελιδα μονη της. Any ideas; Δεν εχει το σημα πανω δεξια οπως το adblock, αλλα θελω να ειμαι σιγουρος. Επισης για την προατασια καποιου "γνωστου" που κατεβαζει κυριως ταινιες και σειρες, ποια προγραμματα προστασιας προτεινεις;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Προσωπικά, σε δωρεάν πάντα, εδώ και δύο χρόνια προτιμώ το Avira που είναι ελαφρύ (ακούς AVG????) και δε βρίσκει τα πάντα ως ιό (*γκουχ* Avast *γκουχ*)
Αν θέλεις το συνοδεύεις με το Malware AntiBytes
Αν κάποιος θέλει να πληρώσει, BitDefender ή Kaspersky. Ειδικά το δεύτερο είναι σταθερά χρόνια τώρα στην κορυφή. Τονίζω το να θέλει να πληρώσει, μη πάτε και κατεβάσετε πειρατικό antivirus!
Αν θέλεις το συνοδεύεις με το Malware AntiBytes
Αν κάποιος θέλει να πληρώσει, BitDefender ή Kaspersky. Ειδικά το δεύτερο είναι σταθερά χρόνια τώρα στην κορυφή. Τονίζω το να θέλει να πληρώσει, μη πάτε και κατεβάσετε πειρατικό antivirus!
- Kostomanolis
Λογικά δε το έχεις
Θα ψάξω όταν γυρίσω σπίτι άλλον τρόπο μιας και δεν έχω chrome
Θα ψάξω όταν γυρίσω σπίτι άλλον τρόπο μιας και δεν έχω chrome

- Kostomanolis
Κάνω disable το avast αλλά δεν αλλάζει κάτι, αν πάω να κάνω επανεκκίνηση μετάα την απενεργοποίηση , όταν ανοίγει πάλι , το έχει ενεργοποιησει μόνο του το avast.pgetsos έγραψε:
Trouman πες αν λυθηκε το θεμα με το Avast!
Θα το δω και αργότερα όταν βρω πάλι χρόνο.
Θα ρισκάρω να εγκαταστήσω πάλι το ανώνυμους ααν είναι για να το δούμε εδώ...
ευχαριστώ και πάλι
Kostomanolis έγραψε:Πετρο, ψαχνω να βρω αν το εχω το hola στον chrome, βαζω δηλαδη ρυθμισεις, παταω επεκτασεις και κλεινει η σελιδα μονη της. Any ideas; Δεν εχει το σημα πανω δεξια οπως το adblock, αλλα θελω να ειμαι σιγουρος. Επισης για την προατασια καποιου "γνωστου" που κατεβαζει κυριως ταινιες και σειρες, ποια προγραμματα προστασιας προτεινεις;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Πηγαινε στο web store της γκουγκλ
https://chrome.google.com/webstore/search/hola
ψαξε και βρες το hola, ανοιξε την αντίστοιχη σελίδα, εάν το έχεις εγκατεστημένο σου ζητά να το αξιολογήσεις, και δεξιά σε πρασινο κουτακι σου γράφει ''προστεθηκε''.
- kataramenos5
Αν ενεργοποιησεις το secureline VPN του avast γιατι να βαλεις αλλο vpn?Αν ανοιξεις κατευθειαν Λ@ολα απο Μοζ η chrome χωρις προσθετα δε παιζει?Σου δινει τη δυνατοτητα να επιλεξεις απο που θες να συνδεθεις αν θυμαμαι καλα.pgetsos έγραψε:Το avast με τα vpn Δεν τα πάει πολύ καλά γενικά. Έχει μια ρύθμιση, smartline vpn νομίζω η κάπως έτσι. Αφού την απενεργοποιήσεις Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε. Ελπίζω να φτιάξει αδερφέ :/
- ΑποστόληςΑ
Αν άκουγα όλα αυτά που γράφει ο Πέδρο τόσες μέρες θα πλήρωνα ευχαρίστως για να δω τον αγώνα στην καφετέρια
Κατ5 αν δουλεύει σωστά το avast τότε κράτα το έτσι 
Έχω χρονια να το δοκιμάσω, παλιά μόνο πρόβλημα ήταν

Έχω χρονια να το δοκιμάσω, παλιά μόνο πρόβλημα ήταν

Την ρύθμιση κλείσε Όχι όλο το avasttrouman έγραψε:Κάνω disable το avast αλλά δεν αλλάζει κάτι, αν πάω να κάνω επανεκκίνηση μετάα την απενεργοποίηση , όταν ανοίγει πάλι , το έχει ενεργοποιησει μόνο του το avast.pgetsos έγραψε:
Trouman πες αν λυθηκε το θεμα με το Avast!
Θα το δω και αργότερα όταν βρω πάλι χρόνο.
Θα ρισκάρω να εγκαταστήσω πάλι το ανώνυμους ααν είναι για να το δούμε εδώ...
ευχαριστώ και πάλι

- kataramenos5