Πώς να δω Laola;
Re: Πως να δω Laola;
[quote="pgetsos"]Trouman όλα τα δωρεάν καλό θα ήταν να αποφεύγονται αν γίνεται
Με όπερα τι πρόβλημα έχεις; Δεν ανοίγει καμία σελίδα;
Όταν απενεργοποιώ το VPN ανοίγουν οι σελίδες αλλά δεν παίζουν τα videοs,είναι μαύρο, έκανα το flash εγκατάσταση, όταν είναι on το VPV σέρνεται..έχω avast (το απενεργοποίησα προς στιγμήν αλλά τίποτα , πάλι μαύρο,,)
Mε το http://www.anonymox.net/en στο mozilla άνοιξαν όλα κανονικά, αλλά το απενεργοποίησα
Με όπερα τι πρόβλημα έχεις; Δεν ανοίγει καμία σελίδα;
Όταν απενεργοποιώ το VPN ανοίγουν οι σελίδες αλλά δεν παίζουν τα videοs,είναι μαύρο, έκανα το flash εγκατάσταση, όταν είναι on το VPV σέρνεται..έχω avast (το απενεργοποίησα προς στιγμήν αλλά τίποτα , πάλι μαύρο,,)
Mε το http://www.anonymox.net/en στο mozilla άνοιξαν όλα κανονικά, αλλά το απενεργοποίησα
Το avast με τα vpn Δεν τα πάει πολύ καλά γενικά. Έχει μια ρύθμιση, smartline vpn νομίζω η κάπως έτσι. Αφού την απενεργοποιήσεις Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε. Ελπίζω να φτιάξει αδερφέ :/
- denyparxeisalio
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που στα w10 που μάλλον τα έχεις κανονικά να έχεις antivirus.panta έγραψε:σε μένα μάλλον φταίει ο ΕΣΕΤ. Το hola δεν τον πείραζε το άφηνε να δουλεύει κανονικά![]()
κανείς άλλος που έχει εσετ και w10 έχει τέτοιο θέμα?
Εγώ με τον defender των w10 και συμπληρωματικά το malwarebytes free είμαι καλυμμένος ( αρκεί να μην κατεβάζεις πειρατικά programms και games οπότε το να κολλήσεις ιό ή οτιδήποτε άλλον είναι πιθανό).
Δυστυχώς ακόμα δεν είναι αρκετά καλό εάν κατεβάζεις. Εμένα το Avira με έχει σώσει μπόλικες φορές πάντως
pgetso εγω λεω να το απεγκαθιστω (πωωωω τι ειπα ο ρητορας....????) οταν τελειωνει το παιχνιδι που βλεπω και να εγκαθιστω ξανα οταν θελω να δω κατι......pgetsos έγραψε: Πυργιωτη ουσιαστικά ακόμα και να μην το έχεις ενεργό, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την σύνδεση σου για να μπει στο ίντερνετ η να εκτελέσει κώδικα στον υπολογιστή σου. Μακριά από Hola, δοκίμασε τον Opera που λέω στο αρχικό ποστ
Δεν ειναι τιποτα που χρειαζεται παραπανω απο 1 λεπτο......
Αυτο που ειπες βλεπω οτι βγαζει προβληματα σε πολλους........
Αν τα αντιμετωπισουμε ας κανουμε μια συνοπτικη δημοσιευση μπας και βγαλουμε ακρη κι εμεις οι πιο ασχετοι........

2 ειναι αρκετοι βρε συκοφαντη;
Ακομα και να μην δουλευει σε καποιον, καλυτερα να βαλει το ZenMate η καποιο παρομοιο. Αν δουλευει βεβαια ειναι το ιδανικο
Trouman πες αν λυθηκε το θεμα με το Avast!

Ακομα και να μην δουλευει σε καποιον, καλυτερα να βαλει το ZenMate η καποιο παρομοιο. Αν δουλευει βεβαια ειναι το ιδανικο

- Μπαρκαρούτσος
Re: Πώς να δω Laola;
Εβαλα το Castaway στο Kodi, δουλευει αλλα θα πρεπει να το δοκιμασει καποιος αυριο πριν το προτεινω εδω μην εχουμε κλαμματα 
Εχει μεσα και τα υπολοιπα που προτεινω με το p2pstreams στο αλλο θεμα, οποτε θα το αλλαξω τελειως το αλλο thread καποια στιγμη!

Εχει μεσα και τα υπολοιπα που προτεινω με το p2pstreams στο αλλο θεμα, οποτε θα το αλλαξω τελειως το αλλο thread καποια στιγμη!
χαχαχαχαχαχα!!!Το περασα,αλλα δεν εχει κανεναν αγωνα τωρα για να δω αν δουλευει....pgetsos έγραψε:2 ειναι αρκετοι βρε συκοφαντη;![]()
Ενα ακομα θεματακι ειναι πως δεν βρισκω το adblock για την συγκεκριμενη εφαρμογη....

- denyparxeisalio
Όπως είπα αρκεί να μην κατεβάζειςpgetsos έγραψε:Δυστυχώς ακόμα δεν είναι αρκετά καλό εάν κατεβάζεις. Εμένα το Avira με έχει σώσει μπόλικες φορές πάντως

υ.γ. Πωω γμτ έκανε μεγάλο Update σήμερα τα w10 και άντε πάλι να τα στρώσω, κολλάει το σύμπαν

Στον οπερα λες; Αν ναι, εχει εκει που ενεργοποιεις το vpn πανω πανω επιλογη για adblocker, ενσωματωμενοpyrgioths έγραψε: Ενα ακομα θεματακι ειναι πως δεν βρισκω το adblock για την συγκεκριμενη εφαρμογη....![]()
Αποκλεισμος διαφημισεων πανω πανω??Πολυ καλο!!!Ευχαριστω!!!!!
Ελπιζω να ειναι κομπλε αυριο να σβησω το hola!!!!!
Εντωμεταξυ διαπιστωσα πως την ιδια επιλογη την δινει και το απλο opera....Αν κι εκει εχω περασμενο το adblock....

Ελπιζω να ειναι κομπλε αυριο να σβησω το hola!!!!!
Εντωμεταξυ διαπιστωσα πως την ιδια επιλογη την δινει και το απλο opera....Αν κι εκει εχω περασμενο το adblock....
Σε λίγο καιρό θα δίνει Και το vpn
Απλά δυστυχώς ακόμα έχει τα θεματάκια του που και που