Νομίζω όμως σαν δεξί μπακ.Πάντως και πέρισυ είχε παρουσιαστεί σαν βασική επιλογή μας που δυστυχώς δεν καταφέραμε να κλείσουμε..Χαχαχα..Μανατζερικά παιχνίδια θέλω να πιστεύω.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΡΕΣΠΟ,77 συμμετοχες σε 7 χρονια σε ομαδες χειροτερες του ΠΑΟΚ.Παρεα με τον Κατ ετσι για να παρεξηγηθει παλυ θα αρχισω και εγω για παρεακια,κλικες και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Ισως να παμε για ανασταση νεκρων,στα μικρα του παντως ειχε παρει παγκοσμιο κυπελο οντας βασικος διπλα στον Πικε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Ο τυπος ειχε ορεξη για χαβαλε,η πλακα εχει καποια ορια.
Παμε παρακατω.
Παμε παρακατω.
- PaokPatraG4
Λέτε να πήγε Dentinho-Varela και να έχουμε διπλή ανακοίνωση από Δευτέρα όπως με Shakhov-Leo Matos???? Μακάρι να γινόταν κατι τέτοιο....
- navigator11
Άσε τον πρόλογο! Αν κάνει με νικ "μαμάω γαυράκια" ή"μαμάω ναυτάκια" κανένα θέμα δε θα είχες! Συμπαθέστατα ψαράκια και τιμημένη επαγγελματική ομάς αντίστοιχαOdi έγραψε:Του περιόρισα την ελευθερία της άποψης επειδή δεν τον άφησα να γράφει με το όνομα δικτάτορα;
Αντε καλα.Αν αυτο πιστεύετε οκ.Αν κανεις κάποιος account με nickname "γ@μ@ω παιδάκια" να το κόψω η του κόβω το δικαίωμα στο τρολαρισμα και στο ηλιθιο χιούμορ;

Ιώτης Βελουχάρης. Ορίστε τώρα!!
Χααχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 25 Ιουν 2016, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou έγραψε: Νομίζω όμως σαν δεξί μπακ.Πάντως και πέρισυ είχε παρουσιαστεί σαν βασική επιλογή μας που δυστυχώς δεν καταφέραμε να κλείσουμε..Χαχαχα..Μανατζερικά παιχνίδια θέλω να πιστεύω.
Η αληθεια ειναι οτι ξεκινησε ως αριστερο μπακ,μετα το γυρισε στο κεντρο της αμυνας,τετοιον εχουμε.
Γεια σου Τζαβελιτα παιχτουρα
-
Καλό σενάριο και αυτό.Πωλείται ο Μακ οπότε πας για ξεκάθαρα πράγματα.PaokPatraG4 έγραψε:Λέτε να πήγε Dentinho-Varela και να έχουμε διπλή ανακοίνωση από Δευτέρα όπως με Shakhov-Leo Matos???? Μακάρι να γινόταν κατι τέτοιο....
Djalma δεξιά Dentinho αριστερά Rodriguez μπαλαντέρ....
Και από πίσω Jairo-Μυστακίδης.
Οπότε λείπει το δεκάρι...Scarione ή Gaston..
Καθόλου άσχημο σενάριο...
- desperando
- Επικοινωνία:
[quote="Odi"][quote="makispaspartou"]Για τον Ibarbo Odi δεν έχεις δίκιο.Μέχρι και το Mundial προ 2ετίας μιλούσαμε για πραγματικό άλογο.Μην κοιτάς στατιστικά.Αν έρθει τελικά στην Ελλάδα και θυμίσει σε μεγάλο ποσοστό τον παίκτη που ήταν πριν 2 χρόνια μιλάμε θα κάνει παπάδες.Τεσπα..Για Μπαλντέ θα συμφωνήσω..[/quote]
Αν ερθει και αν εχει όρεξη και αν θυμησει τον προ 2 ετών εαυτό του..Πολλα αν μαζεύονται.
Εγω ενα ξέρω:Αν φέρναμε εμεις κάποιον ανάλογο παίκτη θα μιλούσαμε για τον συνταξιούχο που φορτωθήκαμε που χει παει παντού δανεικός και εχει ξεχάσει το ποδόσφαιρο.Το κριάρι που παλι πάμε να αναστήσουμε τον νεκρό ,τον μισθοφόρους και άλλες παρόμοιες ομορφιές.[/quote]βρε ας μου φέρουν εμένα τον ιμπαρμπομε κανονική μεταγραφή και ας λέει ο κάθε ένας ότι θέλει.
Αν κατέβουμεμε τριάδα επιθετικών Κλάους.φακουντο και κουλούρι θα είναι παρόμοιο έγκλημα με αυτό της μη απόκτησης δεκαριου
Αν ερθει και αν εχει όρεξη και αν θυμησει τον προ 2 ετών εαυτό του..Πολλα αν μαζεύονται.
Εγω ενα ξέρω:Αν φέρναμε εμεις κάποιον ανάλογο παίκτη θα μιλούσαμε για τον συνταξιούχο που φορτωθήκαμε που χει παει παντού δανεικός και εχει ξεχάσει το ποδόσφαιρο.Το κριάρι που παλι πάμε να αναστήσουμε τον νεκρό ,τον μισθοφόρους και άλλες παρόμοιες ομορφιές.[/quote]βρε ας μου φέρουν εμένα τον ιμπαρμπομε κανονική μεταγραφή και ας λέει ο κάθε ένας ότι θέλει.
Αν κατέβουμεμε τριάδα επιθετικών Κλάους.φακουντο και κουλούρι θα είναι παρόμοιο έγκλημα με αυτό της μη απόκτησης δεκαριου
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δε νομίζω πως θα μείνουμε με Κλάους, Κουλούρι και Φαν μπροστά. Λογικά θα γίνει μεταγραφή εκεί. Ο φόβος μου εμένα είναι πως θα μείνουμε χωρίς δέκα, και θα έχουμε βαφτίσια πάλι.
Του λόγου μου πάλι έχω μιαν άλλη εντύπωση μετά από 7-8 μέρες καύσωνα και το όνειρο που είδα χθες...Libra έγραψε:Εχω την εντυπωση (οχι οτι γνωριζω κατι) οτι θα παει η ρουμανια για τον βαρελα να διαπραγματευτει με τον μπακαλι
η θα παει αγγλια για τον κρεσπο (που δεν το θελω προσωπικημου γνωμη) με την αστον βιλλα.
* Πρωτα θα παρουμε σεντερ μπακ μετα 10αροεξτρεμ μετα επιθετικο κ ισως 8αρι κ τελος τερματα. (αποψη μου)
* Παντος πιστυευω οτι ο τερματας μας θα αργησει..
Μας έριξε λέει λοιπόν ο ρουμανόβλαχος κι έδωσε τον Βαρέλα στον πουστόχοντρο (για την Νότιγχαμ), τα πήρε στην ποντιακή του κράνα ο δικός μας, τον φόρτωσε δυο βαλίτσες με ευρώπουλα και του λέει, "άιντε παλικάρι μου με τους πεταμένους που ασχολούμαστε, έναν αυτοί και μάλιστα με στιαπού? Δύο εμείς και καλύτερους κιόλας, οπότε άντε σύρε φέρε Douglas & Kana Biyic να βρούμε την υγειά μας επιτέλους"...

-
Εμένα για δεκαρακι ,αν και δεν επιασε στην Φιορεντινα και γυρισε στην Πολωνια ,μου αρέσει αυτος εδω
http://www.transfermarkt.co.uk/rafal-wo ... ler/176514
http://www.transfermarkt.co.uk/rafal-wo ... ler/176514
-
- Επικοινωνία:
Λες? παλι φιλε θα τον προτιμουσα απ να διναμε 1,5 χαρτι στον βαρελα κ να περναμε με 2500αρια το2 αμυντικους.goran 64 έγραψε:Του λόγου μου πάλι έχω μιαν άλλη εντύπωση μετά από 7-8 μέρες καύσωνα και το όνειρο που είδα χθες...Libra έγραψε:Εχω την εντυπωση (οχι οτι γνωριζω κατι) οτι θα παει η ρουμανια για τον βαρελα να διαπραγματευτει με τον μπακαλι
η θα παει αγγλια για τον κρεσπο (που δεν το θελω προσωπικημου γνωμη) με την αστον βιλλα.
* Πρωτα θα παρουμε σεντερ μπακ μετα 10αροεξτρεμ μετα επιθετικο κ ισως 8αρι κ τελος τερματα. (αποψη μου)
* Παντος πιστυευω οτι ο τερματας μας θα αργησει..
Μας έριξε λέει λοιπόν ο ρουμανόβλαχος κι έδωσε τον Βαρέλα στον πουστόχοντρο (για την Νότιγχαμ), τα πήρε στην ποντιακή του κράνα ο δικός μας, τον φόρτωσε δυο βαλίτσες με ευρώπουλα και του λέει, "άιντε παλικάρι μου με τους πεταμένους που ασχολούμαστε, έναν αυτοί και μάλιστα με στιαπού? Δύο εμείς και καλύτερους κιόλας, οπότε άντε σύρε φέρε Douglas & Kana Biyic να βρούμε την υγειά μας επιτέλους"...![]()
![]()
![]()
Αυτον τον κρεσπο δεν τον εχω δει να παιζει λενε ειναι γρηγορος το ειπα απ την αποψη επειδη ειπε ο μιχελ θα παρουμε ενα σεντερ μπακ για αυτο θειμαι υπερ με την αποψη του φιλου obanebane στον toulouse αμυντικο.
θα ηθελα πιο γρηγορη την αμυναμας κ με 2 παντος αλλα το θεμα ειναι μεχρι στιγμης (τον πουγγουρα)
δεν τον υπολογιζω θα φυδει δανεικος κρατιεται μεχρι να παρουμε σεντερ μπακ.
Εχουμε τους: Maleza/Tzavella/X"isaia/k an ερθουν κ 2 λεμε τωρα υποθετικα παμε σττους 5 (πολυ δεν ειναι? δεν πρεπει να φυγει ενας? ο χ"ισαας δεν φευγει με τιποτα ο μαλεζας στηριζεται αναστηθηκε με τον ιβιτς μενει ο τζαβελλας (αλλα εκανε καλη χρονια)
(μιλαω υποθετικα για τα σεντερ μπακ)
Να σας υπενθυμίσω γενικά ότι δεν έχουμε απεριοριστο δικαιωμα μη κοινοτικών παικτών.
Αυτό θα είναι πρώτο που θα μετρήσει στις υποψηφιες μεταγραφές.
Απο κει και πέρα στοπερ λοιπόν (Βαρέλα ή Μπιγίκ) και μεσοεπιθετικός οι βασικές προτεραιότητες. Μια χαρα θα ηταν ο Ραμίρεζ για παράδειγμα.
Στις υπολοιπες θέσεις. Ο τερματζής θα αργήσει.
6αρι μονο αν παραχωρηθεί ο Κάτσε.
Το ίδιο και για το μεγάλο φορ που έχει ανάγκη η ομάδα. Χωρις πωλησεις Λούκας και Μακ δεν βλέπω να γίνεται η υπερβαση. Αλλιως θα πάμε με Κλάους, Φακ, Κουλούρη και εναλλακτικά τον Μυστα για την θέση αυτη. Τον τελευταίο τον πιστεύω, οι κινήσεις που κάνει θυμίζουν κάτι από Λούκας.
Καλύτερα απο περυσι δηλαδή αλλά χωρίς την τεράστια ποιοτική διαφορά.
Απο κει και πέρα στοπερ λοιπόν (Βαρέλα ή Μπιγίκ) και μεσοεπιθετικός οι βασικές προτεραιότητες. Μια χαρα θα ηταν ο Ραμίρεζ για παράδειγμα.
Το ίδιο και για το μεγάλο φορ που έχει ανάγκη η ομάδα. Χωρις πωλησεις Λούκας και Μακ δεν βλέπω να γίνεται η υπερβαση. Αλλιως θα πάμε με Κλάους, Φακ, Κουλούρη και εναλλακτικά τον Μυστα για την θέση αυτη. Τον τελευταίο τον πιστεύω, οι κινήσεις που κάνει θυμίζουν κάτι από Λούκας.
- Kostas_Peraia4
Oπως και δηποτε 5 σεντερ μπακ.Τωρα αν ο 5ος ειναι ο Πουγγουρας δεν το ξερω.Αλλα κατα την αποψη μου ειναι οτι πρεπει να υπαρχουν ανα πασα στιγμη 5 ετοιμοπολεμα σεντερ μπακ στο ροστερ.Το μονο ατου του Κρεσπο ειναι η ταχυτητα του.Αυτο και τιποτα αλλο.Στο μαρκαρισμα παικτη αλλα και χωρου ειναι χειροτερος απο τον Βιτορ.Οπως και στην αντιληψη του παιχνιδιου.
-
Απο το βιντεο δεν τον βλέπω κακο τον Κρεσπο
https://www.youtube.com/watch?v=0__byI_cjEw
https://www.youtube.com/watch?v=0__byI_cjEw
-
- Επικοινωνία:
Ετσι ειναι!Ettien έγραψε:Να σας υπενθυμίσω γενικά ότι δεν έχουμε απεριοριστο δικαιωμα μη κοινοτικών παικτών.
Αυτο ακριβως που εγραψες εν μερη το ιδιο εγραψα πριν μερες με περισσοτερο αναλυση..