Λοιπον.. να κανουμε ερανο εδω στο forum καθε σαιζον και να στελνουμε τον Despe ανταποκριτη στην προετοιμασια να ενημερωνομαστε λιγο σωστα

Λεγε κι αλλα..
Τυχαία παραδείγματα.... Τώρα γιατί ένιωσες ανάγκη να πετάξεις μπηχτη δε μπορώ να καταλάβω ρε αδερφέ...simba έγραψε:Eεεελα...Δεν πειραζει ρε συ, εμεις προστατευουμε τους ξενους που δεν ξερουν ουτε αγγλικαdesperando έγραψε: καταρχας πρεπει να τονιστει και να ληφθει σοβαρα υπ οψη οτι ολοι οι ελληνες παικτες διαβαζουν ΠΑΟΚμανια.
μην το ξεχασετε απο δω και περα ποτε αυτο...ειναι πολυ σημαντικο.![]()
Αιντε, για πες
αυτη ειναι μια παρα πολυ σημαντικη εξελιξη για μενα το οτι δηλαδη δεν προοριζεται να παιξει μαζι με τζαβελα...στα φιλικα ειδα οτι εχει θεμα στον αερα και αφου το επισημαινεις και εσυ μαλλον τελικα ισχυει και αυτο που μου μεταφερθηκε...desperando έγραψε: παμε στην καψουρα πολλων...κρεσπο
κανονικοτατος αμυντικος αρκετα πανω σε ταχυτητα απο τον μεσο ορο στοπρωταθλημα μας αλλα και φτερο στον ανεμο,με αρκετα καλη τεχνικη και γνωση της θεσης...αφου τον βλεπεις οτι ξερει που να βρισκετε στην αμυνα.
στο φιλικο δεν αντιμετοπησε κανενα προβλημα περα ισως απο κανα δυο φασεις στον αερα μακρια απο την περιοχη.
βεβαια ετσι οπως δειχνει να δουλευει ο ιβιτς στην προπονηση δειχνει σαφως οτι τον υπολογιζει αποκλειστικα ως αριστερο στοπερ,οπως και τον τζαβελλα με τον γιωργη να εχει ξεκαθαρο προβαδισμα και προτιμιση (και θα πω και αλλα γι αυτον μετα)
το οτι θα παρουμε κι αλο στοπερ ειναι σιγουρο. τωρα γιατι αυτη η σιγουρια που υπαρχει σε ολους δεν αποτυπωνεται και στα γραπτα των αρδ δεν μπορω να το εξηγησω.
Και εγώ αυτά ήθελα να ρωτήσω despe αυτή είναι σοβαρή δημοσιογράφια ΑΡΔ διαβάστε να μάθενετεslidar έγραψε:despe το πουλεν μου ... τον φανουρη πως τον ειδες ?
Και για τον νεαρο τον γιαννουλη θελουμε 2-3 λογια.. διοτι με αυτα που ακουμε και βλεπουμε.. μιλαμε για ετοιμο παιχτη..
Καλά με πληροφόρησαν λοιπόν!gvpaok89 έγραψε:στο προγραμμα της ΕΡΤ3 εχει το ΠΑΟΚ τβεντε