Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
γυρω στο μυρριο λεγανε και γω αυτο θυμαμαι...τωρα τι εγινε δεν ξερω..
dini pm
dini pm
Δε πολυκαταλαβαίνω την "επίθεση" σε Σάντος και Εθνική.
Όποιος δε γουστάρει ας μη βλέπει , δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο κανείς ότι θα παίζουν παίκτες του ΠΑΟΚ.
Μια χαρά ομαδούλα έχει φτιάξει ο Σάντος , νεανική , ορεξάτη και να βγάζει υγεία.
Ο Μήτρογλας επιβεβαιώνει ότι πρέπει να είναι σίγουρα στην ενδεκάδα , τουλάχιστον στα εντός έδρας ματς. Το κακό είναι ότι το στυλ του μοιάζει με του Κλάους. Δε ξέρω αν μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα.
Καλός και ο Νίνης και ο Παπαδόπουλος.
Ο Σάντος έχει το χαρακτηριστικό να φτιάχνει ομάδες που η "αξία" τους να είναι συνήθως μεγαλύτερη από το άθροισμα των αξιών των μεμονομένων παικτών που τις απαρτίζουν. Κοινώς ... "χτίζει". Μπράβο και πάλι μπράβο.
Όποιος δε γουστάρει ας μη βλέπει , δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο κανείς ότι θα παίζουν παίκτες του ΠΑΟΚ.
Μια χαρά ομαδούλα έχει φτιάξει ο Σάντος , νεανική , ορεξάτη και να βγάζει υγεία.
Ο Μήτρογλας επιβεβαιώνει ότι πρέπει να είναι σίγουρα στην ενδεκάδα , τουλάχιστον στα εντός έδρας ματς. Το κακό είναι ότι το στυλ του μοιάζει με του Κλάους. Δε ξέρω αν μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα.
Ο Σάντος έχει το χαρακτηριστικό να φτιάχνει ομάδες που η "αξία" τους να είναι συνήθως μεγαλύτερη από το άθροισμα των αξιών των μεμονομένων παικτών που τις απαρτίζουν. Κοινώς ... "χτίζει". Μπράβο και πάλι μπράβο.
- desperando
- Επικοινωνία:
[quoteΠαλι σ τα χαφ εχουμε θεμα και δεν βλεπω κτ καινουργιο στον οριζοντα πλην τατου που δεν παιζει...][/quote]βεβαια υπαρχει και καποιος ελληνας μεσος που ειναι στα βασικα πλανα της ρομα, παναγιωτης ταχτσιδης λεγετε αλλα που να ξερουν οι ρωμαιοι
τον ξεχασα αυτον.....αν και οσο ηταν ελλαδα δεν μ αρεσε και δεν τον εχω δει απο τοτε..αλλα αξιζει ευκαιρια...
Ναι ρε σείς, λίγη ηρεμία, αν είναι για να παίξει θα παίξει.giapas έγραψε:Δε πολυκαταλαβαίνω την "επίθεση" σε Σάντος και Εθνική.
O Σάντος όπως είπε σωστά και ο Γιάννης(Γιάπας) κάνει δουλειά και αυτό φαίνετε.....και όπως και σε μας δίνει υπεραξία σε μιά ομάδα που η ποιότητα των παικτών της είναι μέτρια και κάτω.
Re: Απ: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Παντως αυτος που σκέφτηκε στις ισοβαθμίες να μετραει η διαφορα γκολ πρεπει να ειχε τι μυαλο του στον σαντος
και καλα κινητρο για επιθετικο ποδοσφαιρο..
μου λειψε ο Σαντος παντως...

μου λειψε ο Σαντος παντως...
Εμένα που ξέρετε πόσο ΣΥΜΠΑΘΩ τον σαντος σήμερα με έσπασε να νεύρα κρατούσε τον γκεκα μέσα που ήταν άθλιος και δεν έβαλε κλαους μαζύ με μητρογλου τι να πω
:(
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Εννοείς φαντάζομαι το EURO 2012 και όχι το μουντιαλ.dini26 έγραψε:διαβασα στη κεντρικη οτι ηρθαν τα λεφτα απο την συμμετοχη παικτων μας στο μουντιαλ
κ εχω 2 αποριες....
1- εκεινη την περιοδο τα λεφτα που ελεγαν πως θα παρουμε δεν ηταν πιο πολλα????
κατι κοντα στο μυριο θυμαμαι, μπορει να κανω κ λαθος
2- λεει οτι μοιραστηκαν γιουρα σε 15 Ελληνικες ομαδες ,
απο ξανθη, πας, gay βολου, οφη, ατρομητο, παναιτωλικο, εργοτελη, λαρισα ,κερκυρα και λεβαδια
υπηρχαν παικτες στην Εθνικη![]()
εαν ξερει καποιος ας απαντησει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
το εγραψα κ αλλου αλλα δεν με ειπε κανενας εαν ξερει κατι για την 2η απορια μου,
εαν γνωριζει καποιος ας δωσει φωτα για ειμαι πολυ περιεργος!!
Ρίξε αν θες μια ματια στα εξής κείμενα. Είναι από την european club association ( με πρόεδρο το Karl Heinz Rummenigge της Μπάγερν) η οποια εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συλλόγων. Το Μάρτιο 2012 συμφώνησε με την UEFA να αποζημιώνονται οι σύλλογοι για τη συμμετοχη των διεθνών παικτών στο Euro 2012 καθώς και στα προκριματικά.
Το όλο σύστημα περιγράφεται στο πρώτο κείμενο.
http://www.ecaeurope.com/news/575-europ ... euro-2012/
Το δεύτερο αναφέρει όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες που έλαβαν χρήματα.
http://www.ecaeurope.com/PageFiles/6038 ... elease.pdf
Πάντως: για ομάδες τύπου Λεβαδειακού η Κέρκυρα μπορεί να ισχύουν τα ακόλουθα
1. να έχουν στις τάξεις τους διεθνείς μη έλληνες που έπαιξαν Euro η προκριματικά
2. να έγινε ένα λάθος
3. να είναι κάτι που δε γνωρίζουμε
4. να προσκομίσαν πλαστά στοιχεια
Αυτά τα λίγα.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Τώρα τι να πω και εγώ. Μπράβο στην Εθνική. Μαύρο στην συνέντευξη του Νίνη. Να μειώνει έτσι το ποδόσφαιρο που τον ανέδειξε; Επιτρέπεται; ΦΑΟΥΛ! Και οι άλλοι να τον γλύφουν; ΔΙΠΛΟ ΦΑΟΥΛ!
Σιγά το ποδόσφαιρο μας ρε Σωτήρη μην είναι χειρότερο και από του Λιχταινσταιν ή της Σκοτίας (σε επίπεδο ομάδων). Με πορείες σε Ευρώπη τα τελευταία χρόνια ομαδικές και Εθνικές; Θυμίζω ΟΣΦΠ (16 Ευρωπα - 16 ΤΣ Λ), ΠΑΟ (16 Ευρωπα με αποκλεισμό της ΡΟΜΑ με γκολ δικά σου Σωτηράκι), ΠΑΟΚ(2 φορές 32 Ευρώπα), ΑΡΗΣ (32 Ευρώπα), ΑΕΚ(Ομίλους Ευρώπα και κάποιες καλές νίκες), ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.
Ε όχι ρε Νίνη να μας βγάλεις και κουτσούς. Και να λες δεν έχει πίεση έξω. Ε στην Πάρμα παίζεις, στην μέτρια Πάρμα, όχι στην Πάρμα του 90 και του 2000, πάνε παίξει στην Ίντερ - Ρεαλ - Μπαρτσα - Μαντσερερ - Λίβερπολ να νιώσεις πίεση. Στον Αστέρα της Ιταλίας παίζεις στα χειροτερά του!
Δεν είμαι εμπαθείς παιδιά την γνώμη μου λεω.
Σιγά το ποδόσφαιρο μας ρε Σωτήρη μην είναι χειρότερο και από του Λιχταινσταιν ή της Σκοτίας (σε επίπεδο ομάδων). Με πορείες σε Ευρώπη τα τελευταία χρόνια ομαδικές και Εθνικές; Θυμίζω ΟΣΦΠ (16 Ευρωπα - 16 ΤΣ Λ), ΠΑΟ (16 Ευρωπα με αποκλεισμό της ΡΟΜΑ με γκολ δικά σου Σωτηράκι), ΠΑΟΚ(2 φορές 32 Ευρώπα), ΑΡΗΣ (32 Ευρώπα), ΑΕΚ(Ομίλους Ευρώπα και κάποιες καλές νίκες), ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.
Ε όχι ρε Νίνη να μας βγάλεις και κουτσούς. Και να λες δεν έχει πίεση έξω. Ε στην Πάρμα παίζεις, στην μέτρια Πάρμα, όχι στην Πάρμα του 90 και του 2000, πάνε παίξει στην Ίντερ - Ρεαλ - Μπαρτσα - Μαντσερερ - Λίβερπολ να νιώσεις πίεση. Στον Αστέρα της Ιταλίας παίζεις στα χειροτερά του!
Δεν είμαι εμπαθείς παιδιά την γνώμη μου λεω.
δυστυχως θα συμφωνησω με νινη ειμαστε ενα ατελειωτο ρολδεμπου
ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα....κ εγω κ το εχω δηλωσει οταν ολοι τον βριζατε ημανε σαντοσκυλο.....αλλα...ελεοοοοος.ξαναμανα λοιπον. δεν αντεχω αλλο σωτηραμαλακα που τα βλεπει ολα μπλε.δε μιλαω καν για τα λιμα του μεγκα τους γραφω στα παπακια μου.δε με λες ρε σαντος οπως ειπε κ ενας φιλος αλλαζεις συστημα ρε μαλακα ποτε θα παιξει ο κλαους?ο τζιολης τι μιζα σου δινει?ο κατσουρ?ο γκεκας?αντε γαμηθειτε αυτη την εθνικη βαλτε τη εκει που ξερετε...πρωτο ημ παιζεις με τους ανυπαρκτους κ εχω το καραμαλακα να με λεει ολα καλα.ρε μαγκες επειδη ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω ακουνε κ ξενες μεταδοσεις μιλαμε για καταντια κ ρουφιανιλικι απο τα λιγα.αλλα θα με πεις καπως ετσι δε λειτουργει το κρατος?ρε σεις κοντευα να κοιμηθω με ανυπαρκτο αντυπαλο!!!!!ξανα μανα λοιπον.ταχτσιδης,βασιλακακης,τατος,κατσε ασε ρε μεχρι κ ο γκωνιας το ειπε,αληθεια ο μαλε ηταν?παει καλα ρε μαλακα σαντος στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ U KNOW? δε με λετε ρε φωστηρες εκει στη μεγκαμαλακια αν ο σιοβας ηταν ακομη στο πανιωνιο θα επαιζε εθνικη?αντε βληματα σας σιχαθηκε η ψυχη μου.
Επίσης φίλοι μου, είναι σύνηθες φαινόμενο σε μια Εθνική να υπάρχουν και θέματα "πολιτικής" . Δεν αμφιβάλλω ότι ο Κλάους αν έπαιζε σε γαυρο(κυρίως)-βάζελο θα είχε κι άλλες ευκαιρίες. Αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Ο Κλάους είναι σεντερ φορ για μια δεκαετία ακόμα που τώρα ξεκινά να ξεχωρίζει. Θεωρώ δεδομένο ότι θα γράψει εμφανίσεις με την εθνική.
Για μένα το καλύτερο είναι να βλέπω σε 2-3 χρόνια Κλάους , Σταφ , Πέλκα, Κατσικά στην εθνική
Για μένα το καλύτερο είναι να βλέπω σε 2-3 χρόνια Κλάους , Σταφ , Πέλκα, Κατσικά στην εθνική