Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Αν οντως τον λενε ετσι (ποτε δεν ξερεις) εγω του ζηταω συγνωμη.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εμένα προσωπικα με πειραξε το τριτο τεταρτος ,προσωπικα δεν εγινα ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα ουτε εχω πολυ σχεση με προσφυγια ,ουτε με την Θεσσαλονική ,ουτε με την Μακεδονια,ουτε με τον Πόντο ,αγαπησα τον ΠΑΟΚ ,γιατι ο ΠΑΟΚ επειδη περιεχει ολα όσα δεν εχω σχέση, εχει γίνει συμβολο αγώνα,τιμιοτητας ,μάχης, ονείρου,τρέλας ,ένα κομματι απο τον ευατό μου , εχω τόσο αγάπη που η κρίση μου ίσως δεν ειναι αντικειμενική σε σχέση με τις γνώσεις με το αθλημα, για μένα όποιος έρθει και φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ ειναι ικάνος για το αδύνατο... περισσοτερο δε τα παιδια που έρχονται απο τα σπλαχνα της ομάδα μας ... Οφειλουμε να δειχνουμε σεβασμο ...

Μόνο για τον Σαμπο εχω πει οτι δεν ειναι κατι σπουδαίο ,και για τον Τζαβελα και τον Τζιολη οτι δεν μπορουν να έχουν φανελλα βασικου, ποτε ομως δεν θα τους κράξω πάνω στην προσπάθεια ,πάνω στον αγώνα....

Εχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οτι φέτος θα προσπαθησουμε περισσοτερο απο πέρσι ,θα ημαστε καλυτεροι απο πέρσι ,αυτο σημαίνει πρωταθλητισμός.

Αυτά φέρτε τον Βαρέλα τώρα μηπως πάρω κανα πόντο στον Ξερόλα.... Υποψιαζομαι οτι ο Μιχελ την Κυριακη θα είναι στην Γαλλια...
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Εχω την εντυπωση (οχι οτι γνωριζω κατι) οτι θα παει η ρουμανια για τον βαρελα να διαπραγματευτει με τον μπακαλι
η θα παει αγγλια για τον κρεσπο (που δεν το θελω προσωπικημου γνωμη) με την αστον βιλλα.

* Πρωτα θα παρουμε σεντερ μπακ μετα 10αροεξτρεμ μετα επιθετικο κ ισως 8αρι κ τελος τερματα. (αποψη μου)

* Παντος πιστυευω οτι ο τερματας μας θα αργησει..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πληθαινουν τα δημοσιευματα για Κρεσπο παντως,αληθεια βιντεο δεν εχουμε δει απο αυτον.
Υπαρχει τιποτα;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Κανά-Μπιγίκ που βρίσκεται????
Λέτε να κλείνει???
ΕΚτός κι αν πήγε να φέρει τον Ματέους ξανα!!! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αργησαμε,που ειναι το στοπερ,που ναι τοδεκαρι ,τι προεργασια εγινε δηλαδη,και....κλπ,κλπ.Καπως ετσι,χωρις να το πολυκαταλαβαινουμε,στρωνουμε το βουτυρο στο ψωμακι των αρδ γι α ν αρχισει το πριονισμα του Μιχελ .Αν δε στραβωσει η δουλεια με το Τσ. Λ οπου ουτως η αλλως ειχες ελαχιστες ελπιδες θα το φορτώσουν σ αυτον και μετα παμε γι αλλα.Και θα το φαμε πολυ εύκολα μιας και συναδει μ αυτα που "τα λεγαμε εμεις" απ το καλοκαρι.Καλοφαγωτος

che4 έγραψε:
Odi έγραψε:Οριστικό ban στον τύπο και συγνώμη που το άφησα εξ αρχής.

σιγα ρε οντι πιστευω οτι καποιες φορες πρεπει να υπαρχει συνεργασια και απο μας

ολοι μαζι πρεπει να προσεχουμε το φορουμ μας γιατι εμεις περναμε ωρες εδω μεσα
Μη τα περιμενετε ολα απ τους μοντ.

Obane ;)
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε τον Κρέσπο.Επίσης αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θα πάρουμε ούτε Βαρέλα.Όσες μεταγραφές αιωρούνται πολύ καιρό στον αέρα η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν τελεσφορούν.Έχω την πεποίθηση ότι είτε ο Κανά Μπιγίκ είπε το ναι είτε ο Μίχελ έχει πάρει το ΟΚ για αμυντικό που δεν έχε ακουστεί καν το όνομά του.
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

makispaspartou έγραψε:Ο Κανά-Μπιγίκ που βρίσκεται????
Λέτε να κλείνει???
ΕΚτός κι αν πήγε να φέρει τον Ματέους ξανα!!! :mrgreen: :mrgreen:

Προτιμαω τον Κανα - Μπιγικ παρα τον Κρεσπο. εκτος αν πεταχτει αγγλια γιατον κρεσπο με την βιλλα κμετα παει γαλλια για τον αλλον και μας χυλοπιτιασε η στεαθα να μην πεφτεισ τα λεφτα που δινουμε για τον βαρελα (ειναι 1 αποψη κ αυτη) για τον Ματεους ΔΕΝ νομιζω αφοθ δεν δεχτηκε στα λεφτα που 8ελαμε ΔΕΝ.. κ τα αλλαξε στην πορεια..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΡΕΣΠΟ,77 συμμετοχες σε 7 χρονια σε ομαδες χειροτερες του ΠΑΟΚ.Παρεα με τον Κατ ετσι για να παρεξηγηθει παλυ θα αρχισω και εγω για παρεακια,κλικες και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγω τον Μπιγικ τον προτιμω απο ολους οσους εχουν γραφτει μεχρι τωρα,και δεν το γραφω τωρα το εχω γραψει εδω και καιρο.
Και για να μην ξεχνιομαστε αν τυχον ερθει εχω καπαρωσει το ανοιγμα του τοπικ του. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Του περιόρισα την ελευθερία της άποψης επειδή δεν τον άφησα να γράφει με το όνομα δικτάτορα;

Αντε καλα.Αν αυτο πιστεύετε οκ.Αν κανεις κάποιος account με nickname "γ@μ@ω παιδάκια" να το κόψω η του κόβω το δικαίωμα στο τρολαρισμα και στο ηλιθιο χιούμορ;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Odi έγραψε:Του περιόρισα την ελευθερία της άποψης επειδή δεν τον άφησα να γράφει με το όνομα δικτάτορα;

Αντε καλα.Αν αυτο πιστεύετε οκ.Αν κανεις κάποιος account με nickname "γ@μ@ω παιδάκια" να το κόψω η του κόβω το δικαίωμα στο τρολαρισμα και στο ηλιθιο χιούμορ;

ρε οντι τελειωσε το θεμα καλα εκανες και εκοψες και το λαυρεντη μετα
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΡΕΣΠΟ,77 συμμετοχες σε 7 χρονια σε ομαδες χειροτερες του ΠΑΟΚ.Παρεα με τον Κατ ετσι για να παρεξηγηθει παλυ θα αρχισω και εγω για παρεακια,κλικες και εγω δεν ξερω τι αλλο.

Ισως να παμε για ανασταση νεκρων,στα μικρα του παντως ειχε παρει παγκοσμιο κυπελο οντας βασικος διπλα στον Πικε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

obanebane έγραψε:
pilotos έγραψε:Η επιλεκτικότητα και η ανεκτικότητα, μόνο όπου μας βολεύει κάνει θραύση...

Φασίστες υπάρχουν και θα υπάρχουν και αριστερά (άκρα) και δεξιά...

SM-G935F
Συμφωνώ αρκεί αυτοί να μην προκαλούν,εδώ είμαστε οπαδικο Φόρουμ φίλε μου.
Η πολιτική μακριά από εδώ,δε νομίζεις ότι αυτό το Νικ ήταν λίγο προκλητικό να γράφει ανάμεσα μας;
Εννοείται. Θα με πείραζε και το ανάποδο φυσικά...
Ο ΠΑΟΚ ενώνει δεν χωρίζει.

SM-G935F
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΡΕΣΠΟ,77 συμμετοχες σε 7 χρονια σε ομαδες χειροτερες του ΠΑΟΚ.Παρεα με τον Κατ ετσι για να παρεξηγηθει παλυ θα αρχισω και εγω για παρεακια,κλικες και εγω δεν ξερω τι αλλο.

Ισως να παμε για ανασταση νεκρων,στα μικρα του παντως ειχε παρει παγκοσμιο κυπελο οντας βασικος διπλα στον Πικε. :mrgreen:

Ο Βιβιαν να δεις τι εκανε στα νειατα του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”