Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Εμένα προσωπικα με πειραξε το τριτο τεταρτος ,προσωπικα δεν εγινα ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα ουτε εχω πολυ σχεση με προσφυγια ,ουτε με την Θεσσαλονική ,ουτε με την Μακεδονια,ουτε με τον Πόντο ,αγαπησα τον ΠΑΟΚ ,γιατι ο ΠΑΟΚ επειδη περιεχει ολα όσα δεν εχω σχέση, εχει γίνει συμβολο αγώνα,τιμιοτητας ,μάχης, ονείρου,τρέλας ,ένα κομματι απο τον ευατό μου , εχω τόσο αγάπη που η κρίση μου ίσως δεν ειναι αντικειμενική σε σχέση με τις γνώσεις με το αθλημα, για μένα όποιος έρθει και φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ ειναι ικάνος για το αδύνατο... περισσοτερο δε τα παιδια που έρχονται απο τα σπλαχνα της ομάδα μας ... Οφειλουμε να δειχνουμε σεβασμο ...
Μόνο για τον Σαμπο εχω πει οτι δεν ειναι κατι σπουδαίο ,και για τον Τζαβελα και τον Τζιολη οτι δεν μπορουν να έχουν φανελλα βασικου, ποτε ομως δεν θα τους κράξω πάνω στην προσπάθεια ,πάνω στον αγώνα....
Εχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οτι φέτος θα προσπαθησουμε περισσοτερο απο πέρσι ,θα ημαστε καλυτεροι απο πέρσι ,αυτο σημαίνει πρωταθλητισμός.
Αυτά φέρτε τον Βαρέλα τώρα μηπως πάρω κανα πόντο στον Ξερόλα.... Υποψιαζομαι οτι ο Μιχελ την Κυριακη θα είναι στην Γαλλια...
Μόνο για τον Σαμπο εχω πει οτι δεν ειναι κατι σπουδαίο ,και για τον Τζαβελα και τον Τζιολη οτι δεν μπορουν να έχουν φανελλα βασικου, ποτε ομως δεν θα τους κράξω πάνω στην προσπάθεια ,πάνω στον αγώνα....
Εχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οτι φέτος θα προσπαθησουμε περισσοτερο απο πέρσι ,θα ημαστε καλυτεροι απο πέρσι ,αυτο σημαίνει πρωταθλητισμός.
Αυτά φέρτε τον Βαρέλα τώρα μηπως πάρω κανα πόντο στον Ξερόλα.... Υποψιαζομαι οτι ο Μιχελ την Κυριακη θα είναι στην Γαλλια...
-
- Επικοινωνία:
Εχω την εντυπωση (οχι οτι γνωριζω κατι) οτι θα παει η ρουμανια για τον βαρελα να διαπραγματευτει με τον μπακαλι
η θα παει αγγλια για τον κρεσπο (που δεν το θελω προσωπικημου γνωμη) με την αστον βιλλα.
* Πρωτα θα παρουμε σεντερ μπακ μετα 10αροεξτρεμ μετα επιθετικο κ ισως 8αρι κ τελος τερματα. (αποψη μου)
* Παντος πιστυευω οτι ο τερματας μας θα αργησει..
η θα παει αγγλια για τον κρεσπο (που δεν το θελω προσωπικημου γνωμη) με την αστον βιλλα.
* Πρωτα θα παρουμε σεντερ μπακ μετα 10αροεξτρεμ μετα επιθετικο κ ισως 8αρι κ τελος τερματα. (αποψη μου)
* Παντος πιστυευω οτι ο τερματας μας θα αργησει..
Πληθαινουν τα δημοσιευματα για Κρεσπο παντως,αληθεια βιντεο δεν εχουμε δει απο αυτον.
Υπαρχει τιποτα;
Υπαρχει τιποτα;
-
Ο Κανά-Μπιγίκ που βρίσκεται????
Λέτε να κλείνει???
ΕΚτός κι αν πήγε να φέρει τον Ματέους ξανα!!!

Λέτε να κλείνει???
ΕΚτός κι αν πήγε να φέρει τον Ματέους ξανα!!!

- kataramenos5
Αργησαμε,που ειναι το στοπερ,που ναι τοδεκαρι ,τι προεργασια εγινε δηλαδη,και....κλπ,κλπ.Καπως ετσι,χωρις να το πολυκαταλαβαινουμε,στρωνουμε το βουτυρο στο ψωμακι των αρδ γι α ν αρχισει το πριονισμα του Μιχελ .Αν δε στραβωσει η δουλεια με το Τσ. Λ οπου ουτως η αλλως ειχες ελαχιστες ελπιδες θα το φορτώσουν σ αυτον και μετα παμε γι αλλα.Και θα το φαμε πολυ εύκολα μιας και συναδει μ αυτα που "τα λεγαμε εμεις" απ το καλοκαρι.Καλοφαγωτος
Obane
Μη τα περιμενετε ολα απ τους μοντ.che4 έγραψε:Odi έγραψε:Οριστικό ban στον τύπο και συγνώμη που το άφησα εξ αρχής.
σιγα ρε οντι πιστευω οτι καποιες φορες πρεπει να υπαρχει συνεργασια και απο μας
ολοι μαζι πρεπει να προσεχουμε το φορουμ μας γιατι εμεις περναμε ωρες εδω μεσα
Obane

-
Δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε τον Κρέσπο.Επίσης αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θα πάρουμε ούτε Βαρέλα.Όσες μεταγραφές αιωρούνται πολύ καιρό στον αέρα η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν τελεσφορούν.Έχω την πεποίθηση ότι είτε ο Κανά Μπιγίκ είπε το ναι είτε ο Μίχελ έχει πάρει το ΟΚ για αμυντικό που δεν έχε ακουστεί καν το όνομά του.
-
- Επικοινωνία:
makispaspartou έγραψε:Ο Κανά-Μπιγίκ που βρίσκεται????
Λέτε να κλείνει???
ΕΚτός κι αν πήγε να φέρει τον Ματέους ξανα!!!![]()
Προτιμαω τον Κανα - Μπιγικ παρα τον Κρεσπο. εκτος αν πεταχτει αγγλια γιατον κρεσπο με την βιλλα κμετα παει γαλλια για τον αλλον και μας χυλοπιτιασε η στεαθα να μην πεφτεισ τα λεφτα που δινουμε για τον βαρελα (ειναι 1 αποψη κ αυτη) για τον Ματεους ΔΕΝ νομιζω αφοθ δεν δεχτηκε στα λεφτα που 8ελαμε ΔΕΝ.. κ τα αλλαξε στην πορεια..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΡΕΣΠΟ,77 συμμετοχες σε 7 χρονια σε ομαδες χειροτερες του ΠΑΟΚ.Παρεα με τον Κατ ετσι για να παρεξηγηθει παλυ θα αρχισω και εγω για παρεακια,κλικες και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Εγω τον Μπιγικ τον προτιμω απο ολους οσους εχουν γραφτει μεχρι τωρα,και δεν το γραφω τωρα το εχω γραψει εδω και καιρο.
Και για να μην ξεχνιομαστε αν τυχον ερθει εχω καπαρωσει το ανοιγμα του τοπικ του.
Και για να μην ξεχνιομαστε αν τυχον ερθει εχω καπαρωσει το ανοιγμα του τοπικ του.

Του περιόρισα την ελευθερία της άποψης επειδή δεν τον άφησα να γράφει με το όνομα δικτάτορα;
Αντε καλα.Αν αυτο πιστεύετε οκ.Αν κανεις κάποιος account με nickname "γ@μ@ω παιδάκια" να το κόψω η του κόβω το δικαίωμα στο τρολαρισμα και στο ηλιθιο χιούμορ;
Αντε καλα.Αν αυτο πιστεύετε οκ.Αν κανεις κάποιος account με nickname "γ@μ@ω παιδάκια" να το κόψω η του κόβω το δικαίωμα στο τρολαρισμα και στο ηλιθιο χιούμορ;
Odi έγραψε:Του περιόρισα την ελευθερία της άποψης επειδή δεν τον άφησα να γράφει με το όνομα δικτάτορα;
ρε οντι τελειωσε το θεμα καλα εκανες και εκοψες και το λαυρεντη μετα
joshua έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΡΕΣΠΟ,77 συμμετοχες σε 7 χρονια σε ομαδες χειροτερες του ΠΑΟΚ.Παρεα με τον Κατ ετσι για να παρεξηγηθει παλυ θα αρχισω και εγω για παρεακια,κλικες και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Ισως να παμε για ανασταση νεκρων,στα μικρα του παντως ειχε παρει παγκοσμιο κυπελο οντας βασικος διπλα στον Πικε.

Εννοείται. Θα με πείραζε και το ανάποδο φυσικά...obanebane έγραψε:Συμφωνώ αρκεί αυτοί να μην προκαλούν,εδώ είμαστε οπαδικο Φόρουμ φίλε μου.pilotos έγραψε:Η επιλεκτικότητα και η ανεκτικότητα, μόνο όπου μας βολεύει κάνει θραύση...
Φασίστες υπάρχουν και θα υπάρχουν και αριστερά (άκρα) και δεξιά...
SM-G935F
Η πολιτική μακριά από εδώ,δε νομίζεις ότι αυτό το Νικ ήταν λίγο προκλητικό να γράφει ανάμεσα μας;
Ο ΠΑΟΚ ενώνει δεν χωρίζει.
SM-G935F
obanebane έγραψε:joshua έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΡΕΣΠΟ,77 συμμετοχες σε 7 χρονια σε ομαδες χειροτερες του ΠΑΟΚ.Παρεα με τον Κατ ετσι για να παρεξηγηθει παλυ θα αρχισω και εγω για παρεακια,κλικες και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Ισως να παμε για ανασταση νεκρων,στα μικρα του παντως ειχε παρει παγκοσμιο κυπελο οντας βασικος διπλα στον Πικε.
Ο Βιβιαν να δεις τι εκανε στα νειατα του.