KOSTAS54 έγραψε:Δημητρης17 έγραψε:giagoylas4 έγραψε:μπαινεις και διαβαζεις τα σχολια των οπαδων της μπριζ και αντιλαμβανεσαι ποσο μεγαλη διαφορα υπαρχει σε επιπεδο νοοτροπιας
μετα απο ηττα με 2-0 ουτε γκρινιες ουτε τιποτα
εμεις γκρινιαζουμε ακομα και οταν κερδιζουμε
δεν εχουν αδικο οσοι λενε οτι και πρωταθλημανα παρουμε κατι θα βρουμε για να γκρινιαξουμε
7
Ε, αλλιως δεν θα ημασταν ΠΑΟΚ ρε αδερφε!!!!

Αυτό πλεον εχει καταντλησει αστείο το ιδιο με τον Ελληνάρα που θέλει να του πληρώνουν τις ρωσίδες του.
Ποιες Ρωσσιδες ρε παιδια;;; Και ποιες Ολλανδεζες;;; Ποιος ειναι αυτος που θελει καποιος αλλος να του πληρωνει τις γυναικες του;;; Και τι σχεση εχουν ολα αυτα με καποιο εκ των κυριαρχων χαρακτηριστικων του ΠΑΟΚτση;;; Για να καταλαβετε τι ακριβως εννοω, ανηκω στην κατηγορια των οπαδων που μου αρεσει η ψιλογκρινια οταν βρισκομαι σε καθεστως ανυπομονησιας, που θα υποστηριξω με παθος, αλλα κοσμια και χωρις ειρωνιες την αποψη μου (380 ποσταρισματα σε ποικιλα τοπικς μεσα σε δυο μηνες απο την εγγραφη μου, ουτε ενας υβριστικος χαρακτηρισμος) και που δεν γουσταρω με τιποτα, μα με τιποτα στην Τουμπα παιχτες φωτομοντελλα, στην κερκιδα κοριτσακια μανικιουρ πεντικιουρ η χαρα του καμερα μαν, "φιλαθλους" μουσι - κουρεμα χιπστερ - χωριστρα και στο μουστακι, πορτοκαλο ροζ πουκαμισα, ευρωπαικη αυρα, διαγωνισμους κινητων - θυροτηλεφωνων, ναυλον σημαιακια ευγενικη προσφορα της ΠΑΕ να σε περιμενουν στο καθισμα, ¨κορεό" (πιο γυφτικη λεξη δεν εχω ξανακουσει) τυπου Καραισκακη, γιγαντοπανώ με το ονομα του σπονσορα της ομαδας, πληρωμενα απο αυτον, επισης τυπου Καραισκακη, ουτε επισης συνθηματα σιδηροδρομους βγαλμενα απο τα απαντα του Καβαφη. Γουσταρω Τουμπα οπως την ξερα(ου)με με φωνες ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα, τσιτα καπνογονο και κροτιδα, με βρωμικο απ εξω και με συνεχες κραξιμο στον αντιπαλο. Δεν γουσταρω με την καμμια γηπεδο τυπου Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ή Μπαρτσελονα. Και ΚΥΡΙΩΣ χωρις συνθηματα -τζαμπα μαγκιας- περι ναρκωτικων. Ποιες Δανεζες;;;;;;;