Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Οπως εγραψε και ο Κωστας δεν ειναι δυνατον να πορευτεις με 2 επιθετικους,τον Κλαους και τον Κουλουρη κορυφη ολη τη χρονια.Ο Περειρα δεν μπορει να παιξει κορυφη για αυτο και δεν εχει ιδιαιτερη θεση στο ροστερ και καπως ετσι δεν με χαλουσε καθολου ο Μπαλντε γιατι και διαφορετικα χαρακτηριστικα εχει απο τον Κλαους και θα μπορουσε να μοιραστει την θεση καθως λιγο πολυ εχουν την ιδια βαρυτητα.
- WestBlock4
Ο λουκας ξεχωριζει στη λα κορουνια οπως ο κουτσιανικουλης στον εργοτελη.. σε οποιο μεγαλο κλαμπ να παει ο λουκας δε θα ξεκολησει απο το παγκο. Καλος για 6 και κατω ομαδα πρωταθληματος... Εγω μαλλον ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ο περειρα δε θα μεινει κ θα φυγει πισω αργεντινη ε???
Ο Ματεους θα ήταν παίχτης πασπαρτου,όπως και να έχει δεν θα μπορούσε ένας τύπος κοντά στα 34 να έπαιρνε 50 παιχνίδια.
10 στα άκρα 20 στην επίθεση και καμία 15αρια από τον πάγκο για κάνα 30λεπτό κάπως ετσι τον ειχα φανταστει εγω.
10 στα άκρα 20 στην επίθεση και καμία 15αρια από τον πάγκο για κάνα 30λεπτό κάπως ετσι τον ειχα φανταστει εγω.
Αυτος ο Κρεσπο παντως ειναι ανατριχιαστικη περιπτωση 77 συμμετοχες σε πρωτη κατηγορια τα τελευταια 7 χρονια οταν πχ ο Βιτορ ειχε 120 σε 3 χρονια και θελει και 500.000 η Βιλα.Δεν μπορω να το πιστεψω οτι μπορει να ενδιαφερομαστε για αυτον τον παικτη.Θα αρχισω μετα και εγω τις θεωριες συνομωσιας.
Κάθε παίκτης που φέρνει αντίπαλος ειναι "αξιοπρεπέστατος", "μια χαρα λύση", "στήνουν μια χαρα ομαδα".
Κάθε παίκτης που φέρνουμε εμεις ειναι "υπέρπληρωμενος για τα νούμερα του" , "η ηλικία του ειναι προβλημα" , "λίγος για champions league ".
Τα διαβάσαμε για τον Ιμπαρμπο των 22 γκολ σε 244 ματς,τα διαβάζω και για αυτόν των Μπαλντε των 44 γκολ σε όλη του την καριέρα.
Κάπου το χάνετε.
Κάθε παίκτης που φέρνουμε εμεις ειναι "υπέρπληρωμενος για τα νούμερα του" , "η ηλικία του ειναι προβλημα" , "λίγος για champions league ".
Τα διαβάσαμε για τον Ιμπαρμπο των 22 γκολ σε 244 ματς,τα διαβάζω και για αυτόν των Μπαλντε των 44 γκολ σε όλη του την καριέρα.
Κάπου το χάνετε.
-
Για τον Ibarbo Odi δεν έχεις δίκιο.Μέχρι και το Mundial προ 2ετίας μιλούσαμε για πραγματικό άλογο.Μην κοιτάς στατιστικά.Αν έρθει τελικά στην Ελλάδα και θυμίσει σε μεγάλο ποσοστό τον παίκτη που ήταν πριν 2 χρόνια μιλάμε θα κάνει παπάδες.Τεσπα..Για Μπαλντέ θα συμφωνήσω..
- thanos-xanthi
ακομα και αν μεινει ο Φακουντο, γιατι θεωρουμε δεδομενο οτι θα μεινει ο Κουλουρης?
νομιζω το ειπαν οτι θα παρουμε και επιθετικο, δε γινεται να λειπει ο Κλαους και να στηριζεσαι σε κανενα ματς ζωης και θανατου στον Κουλουρη..
νομιζω το ειπαν οτι θα παρουμε και επιθετικο, δε γινεται να λειπει ο Κλαους και να στηριζεσαι σε κανενα ματς ζωης και θανατου στον Κουλουρη..
-
Αν ερθει και αν εχει όρεξη και αν θυμησει τον προ 2 ετών εαυτό του..Πολλα αν μαζεύονται.makispaspartou έγραψε:Για τον Ibarbo Odi δεν έχεις δίκιο.Μέχρι και το Mundial προ 2ετίας μιλούσαμε για πραγματικό άλογο.Μην κοιτάς στατιστικά.Αν έρθει τελικά στην Ελλάδα και θυμίσει σε μεγάλο ποσοστό τον παίκτη που ήταν πριν 2 χρόνια μιλάμε θα κάνει παπάδες.Τεσπα..Για Μπαλντέ θα συμφωνήσω..
Εγω ενα ξέρω:Αν φέρναμε εμεις κάποιον ανάλογο παίκτη θα μιλούσαμε για τον συνταξιούχο που φορτωθήκαμε που χει παει παντού δανεικός και εχει ξεχάσει το ποδόσφαιρο.Το κριάρι που παλι πάμε να αναστήσουμε τον νεκρό ,τον μισθοφόρους και άλλες παρόμοιες ομορφιές.
καλημερα!
η αποψη μου για το συγκεκριμενο θεμα ειναι η εξης:
το προβλημα μας ειναι πως εδω και 2-3 χρονια τον προγραμματισμο της επομενης σεζον σε επιπεδο μεταηραγων το κανει και διαφορετικος ανθρωπος. ειδικα ο αρνεσεν και ο μιχελ, καλοι χρυσοι, προερχονταν απο ποδοσφαιρικες αγορες με εντελως διαφορετικα δεδομενα απο την ελληνικη. παρατηρησα και περσι μια αφελεια στην προσεγγιση του αρνεσεν στο θεμα των μεταγραφων, καθως εχασε πολυτιμο χρονο διαπραγματευομενος με παιχτες που δεν επροκειτο να ερθουν, και πολυ φοβαμαι οτι το ιδιο λαθος θα κανει και ο μιχελ.
στο υποβαθμισμενο, αναξιοπιστο και μεχρι σημερα στημενο ελληνικο πρωταθλημα δυσκολα ερχονται παιχτες απο το πανω ραφι...
επομενως το να αφοριζουμε τις επιλογες των υπολοιπων ομαδων λεγοντας πως εμεις θα παρουμε καλυτερους (και περσι τα ιδια λεγαμε για τις επιλογες της κουλας και του λαγου και τερματισαμε απο κατω) μπορει να αποδειχθει καταστροφικη αφελεια...
μακαρι ο μιχελ να εχει αντιληφθει σωστα τα δεδομενα του ελληνικου πρωταθληματος και να προσεγγιζει εφικτες περιπτωσεις πραγματικα καλως ποδοσφαιριστων.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η αποψη μου για το συγκεκριμενο θεμα ειναι η εξης:
το προβλημα μας ειναι πως εδω και 2-3 χρονια τον προγραμματισμο της επομενης σεζον σε επιπεδο μεταηραγων το κανει και διαφορετικος ανθρωπος. ειδικα ο αρνεσεν και ο μιχελ, καλοι χρυσοι, προερχονταν απο ποδοσφαιρικες αγορες με εντελως διαφορετικα δεδομενα απο την ελληνικη. παρατηρησα και περσι μια αφελεια στην προσεγγιση του αρνεσεν στο θεμα των μεταγραφων, καθως εχασε πολυτιμο χρονο διαπραγματευομενος με παιχτες που δεν επροκειτο να ερθουν, και πολυ φοβαμαι οτι το ιδιο λαθος θα κανει και ο μιχελ.
στο υποβαθμισμενο, αναξιοπιστο και μεχρι σημερα στημενο ελληνικο πρωταθλημα δυσκολα ερχονται παιχτες απο το πανω ραφι...
επομενως το να αφοριζουμε τις επιλογες των υπολοιπων ομαδων λεγοντας πως εμεις θα παρουμε καλυτερους (και περσι τα ιδια λεγαμε για τις επιλογες της κουλας και του λαγου και τερματισαμε απο κατω) μπορει να αποδειχθει καταστροφικη αφελεια...
μακαρι ο μιχελ να εχει αντιληφθει σωστα τα δεδομενα του ελληνικου πρωταθληματος και να προσεγγιζει εφικτες περιπτωσεις πραγματικα καλως ποδοσφαιριστων.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα ισοπεδώνεις όλα.Εγώ προσωπικά θα έλεγα τα ίδια που σου λέω.Και συνταξιούχος στην ηλικία που είναι? Υπερβολή..Odi έγραψε:Αν ερθει και αν εχει όρεξη και αν θυμησει τον προ 2 ετών εαυτό του..Πολλα αν μαζεύονται.makispaspartou έγραψε:Για τον Ibarbo Odi δεν έχεις δίκιο.Μέχρι και το Mundial προ 2ετίας μιλούσαμε για πραγματικό άλογο.Μην κοιτάς στατιστικά.Αν έρθει τελικά στην Ελλάδα και θυμίσει σε μεγάλο ποσοστό τον παίκτη που ήταν πριν 2 χρόνια μιλάμε θα κάνει παπάδες.Τεσπα..Για Μπαλντέ θα συμφωνήσω..
Εγω ενα ξέρω:Αν φέρναμε εμεις κάποιον ανάλογο παίκτη θα μιλούσαμε για τον συνταξιούχο που φορτωθήκαμε που χει παει παντού δανεικός και εχει ξεχάσει το ποδόσφαιρο.Το κριάρι που παλι πάμε να αναστήσουμε τον νεκρό ,τον μισθοφόρους και άλλες παρόμοιες ομορφιές.
thanos-xanthi έγραψε:ακομα και αν μεινει ο Φακουντο, γιατι θεωρουμε δεδομενο οτι θα μεινει ο Κουλουρης?
Για τον Κουλουρη πιστεύω ότι θα μείνει σίγουρα, το είπε και ο Κυρ Κυρ εχθές εκθειαζοντας τον.
Για τον Περειρα ήμουν βέβαιος ότι δεν θα μείνει αλλά μετά την απώλεια Ματεους δεν ξέρω.
Θα δείξει παιδιά,κατά τη γνώμη μου πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνουμε στον πρώτο προκριματικό,όπως επίσης και από τις πιθανές πωλήσεις.
Θα έδινα παραδείγματα αλλα ξερεις καλα πως ειναι η αλήθεια.Τελος πάντων αρκετά αναλωθηκαμε.Καθενας με την άποψη του..makispaspartou έγραψε:Τα ισοπεδώνεις όλα.Εγώ προσωπικά θα έλεγα τα ίδια που σου λέω.Και συνταξιούχος στην ηλικία που είναι? Υπερβολή..Odi έγραψε:Αν ερθει και αν εχει όρεξη και αν θυμησει τον προ 2 ετών εαυτό του..Πολλα αν μαζεύονται.makispaspartou έγραψε:Για τον Ibarbo Odi δεν έχεις δίκιο.Μέχρι και το Mundial προ 2ετίας μιλούσαμε για πραγματικό άλογο.Μην κοιτάς στατιστικά.Αν έρθει τελικά στην Ελλάδα και θυμίσει σε μεγάλο ποσοστό τον παίκτη που ήταν πριν 2 χρόνια μιλάμε θα κάνει παπάδες.Τεσπα..Για Μπαλντέ θα συμφωνήσω..
Gospi,ο Βαρελα δε νομίζω ότι είναι ανέφικτη περίπτωση και κανονικά θα έπρεπε να έχει κλείσει ήδη αν υποθέσουμε ότι είναι πρώτος στη λίστα σε μια θέση που θέλουμε άμεσα ενίσχυση.
Δεν ξέρω, οκ εμείς μιλάμε εκ του ασφαλούς αλλά η ομάδα έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτεί, και δε μιλάω για το τσ.λ
Δεν ξέρω, οκ εμείς μιλάμε εκ του ασφαλούς αλλά η ομάδα έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτεί, και δε μιλάω για το τσ.λ
-
Αυτο μπηκα να γραψω κι εγω. Ειναι δυνατον να αφηνετε καποιον να ποσταρει με τετοιο username; Αν ειναι για πλακα σορρυ, αλλα δεν μου φαινεται αστειο.