Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
bane με 1 επιθετικο παιζει ο Ιβιτς στην πλειοψηφεια των παιχνιδιων,δεν εχει νοημα να ψαχνουμε επιθετικο στο στυλ Ματεους.Εναν καλυτερο και πιο πληρη Κλαους ψαχνουμε,να εχει σουτ και να μπορει να κρατησει και να μοιρασει μπαλλα,ειτε με προσωπο ειτε με πλατη.Ο Ματεους για επιτελικος μαλλον προοριζοταν.
Ο Ζιρού πχ και οι άλλοι επιθετικοί της Αρσεναλ έχουν τον Λουκας για πρωινό. Εδώ ο Κάμπελ και δεν μπορεί να πάρει σταθερές συμμετοχές, να πάει ο Λούκας εκεί να κάνει τι, να σκουπίζει τον πάγκο;
Καλός παίκτης αλλά με ταβάνι για μικρομεσαίες ομάδες. Σε μια Εσπανιόλ για παράδειγμα καλά θα πήγαινε.
Καλός παίκτης αλλά με ταβάνι για μικρομεσαίες ομάδες. Σε μια Εσπανιόλ για παράδειγμα καλά θα πήγαινε.
Το "ψάχνουμε για καλύτερους" θα έχει σημασία μόνο όταν "φέρουμε καλύτερους".
- Kostas_Peraia4
Τoivonen...Arnesen Callingjoshua έγραψε:bane με 1 επιθετικο παιζει ο Ιβιτς στην πλειοψηφεια των παιχνιδιων,δεν εχει νοημα να ψαχνουμε επιθετικο στο στυλ Ματεους.Εναν καλυτερο και πιο πληρη Κλαους ψαχνουμε,να εχει σουτ και να μπορει να κρατησει και να μοιρασει μπαλλα,ειτε με προσωπο ειτε με πλατη.Ο Ματεους για επιτελικος μαλλον προοριζοταν.

Για πλιάτσικο πήγεace79grpaok έγραψε:Αραγες ο μίχελς για ποιον πηγε στο εξωτερικό ? Η απλα πήγε να δει την οικογενεια ?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
joshua έγραψε:bane με 1 επιθετικο παιζει ο Ιβιτς στην πλειοψηφεια των παιχνιδιων,δεν εχει νοημα να ψαχνουμε επιθετικο στο στυλ Ματεους.Εναν καλυτερο και πιο πληρη Κλαους ψαχνουμε,να εχει σουτ και να μπορει να κρατησει και να μοιρασει μπαλλα,ειτε με προσωπο ειτε με πλατη.Ο Ματεους για επιτελικος μαλλον προοριζοταν.
Θα δείξει,εγώ επιμένω σε αυτό που έγραψα.
Ένας καλύτερος και πιο πλήρης Κλάους κοστίζει αρκετά,πιστεύει καποιος ότι ο Κλάους θα έχει δεύτερο ρόλο στο ροστερ;
Με τίποτα.joshua έγραψε:Το ερωτημα ειναι αν μεινει ο Περειρα θα αποκτηθει επιθετικος?
Οπότε να περιμένουμε να μην έχει η αεκ ούτε σε μία θέση καλύτερο παίκτη κ να τερματίσουμε καμια 15 βαθμούς από πάνω?eorptol έγραψε:Αυτούς τους παίκτες πού θέλει η πάνε στην αεκ για πλάκα τους παίρνουμε αυτό λέει ο libra το θέμα είναι αν κάνουν για το επίπεδο που θέλουμε
Έγραψε!eorptol έγραψε:Για πλιάτσικο πήγεace79grpaok έγραψε:Αραγες ο μίχελς για ποιον πηγε στο εξωτερικό ? Η απλα πήγε να δει την οικογενεια ?:)
- Kostas_Peraia4
Ο Φακουντο πολυ δυσκολα μπορει να αγωνιστει στην κορυφη μονος του.Ειναι καθαρα,περιφεριακος επιθετικος
Ωραια ενισχυση τοτε.obanebane έγραψε:Με τίποτα.joshua έγραψε:Το ερωτημα ειναι αν μεινει ο Περειρα θα αποκτηθει επιθετικος?
Αυτός ο Λουκάς που είδα εγώ φέτος μπορεί να παίξει παντού,άντε ίσως όχι στα 8-10 τοπ κλαμπ της Ευρώπης.spyretto έγραψε:Ο Ζιρού πχ και οι άλλοι επιθετικοί της Αρσεναλ έχουν τον Λουκας για πρωινό. Εδώ ο Κάμπελ και δεν μπορεί να πάρει σταθερές συμμετοχές, να πάει ο Λούκας εκεί να κάνει τι, να σκουπίζει τον πάγκο;
Θα ειχε δευτερο ρολο ο Ματεους αν προοριζοταν για επιθετικος οπως εγραψες πριν?obanebane έγραψε:joshua έγραψε:bane με 1 επιθετικο παιζει ο Ιβιτς στην πλειοψηφεια των παιχνιδιων,δεν εχει νοημα να ψαχνουμε επιθετικο στο στυλ Ματεους.Εναν καλυτερο και πιο πληρη Κλαους ψαχνουμε,να εχει σουτ και να μπορει να κρατησει και να μοιρασει μπαλλα,ειτε με προσωπο ειτε με πλατη.Ο Ματεους για επιτελικος μαλλον προοριζοταν.
Θα δείξει,εγώ επιμένω σε αυτό που έγραψα.
Ένας καλύτερος και πιο πλήρης Κλάους κοστίζει αρκετά,πιστεύει καποιος ότι ο Κλάους θα έχει δεύτερο ρόλο στο ροστερ;
Εικασίες κάνω, αλλά όπως και να το δει κανείς ενίσχυση είναι γιατί ο Περειρα δεν ήταν πέρυσι στο ροστερ.joshua έγραψε:Ωραια ενισχυση τοτε.obanebane έγραψε:Με τίποτα.joshua έγραψε:Το ερωτημα ειναι αν μεινει ο Περειρα θα αποκτηθει επιθετικος?
Ο δε Μπερμπατοφ απογοήτευσε,δε γίνεται ο Περειρα να κάνει τόσο τραγική σεζόν.