Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Δημοσίευση από obanebane »

Ettien κατα τη γνωμη μου ηταν μοιρασμενο το παιχνιδι στο πρωτο μερος,και οι δυο ομαδες μπορουσαν να βαλουν γκολ.
Πως γινεται με 50-50 κατοχη να μας πηραν το κεντρο δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Alastor έγραψε:Παντως εχει σημασια να τονισουμε πως η σημερινη μας νικη ηταν η πρωτη ηττα της Μπριζ σε φιλικο και μαλιστα εναντι μιας ομαδας που εχει παρει ηδη εισιτηριο για ομιλους τσουλου και στις 23 Ιουλιου θελει να ναι ετοιμη για τον τελικο Σουπερκαπ,καθως επισης στις 29 Ιουλιου ξεκιναει το βελγικο πρωταθλημα.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως τα δεδομενα που αποκομησαμε απο την σημερινη εμφανιση/αποδοση δεν ειναι καθολου ασημαντα.

Το σημερινο φιλικο εδειξε πως η ομαδα φετος θα πεταει φωτιες μπροστα και ακομα δεν εχει μπει καν μπισεσβαρ-μακ-μεταγραφη φορ. Απο κει και περα φανερωθηκαν και τα μεσοαμυντικα κενα που εχουμε και απο τυχη δεν φαγαμε γκολ στο πρωτο ημιχρονο.

-Χρειαζομαστε επειγοντως εναν ποιοτικο κοφτη που να μπορει να δημιουργει παιχνιδι,κατι σαν κατσε δηλαδη αλλα σε πολυ καλυτερο.

-Χρειαζομαστε εναν ηγετη στην αμυνα που να τον πλαισιωνει Κρεσπο/Τζαβελλας οπωσδηποτε.

-Και χρειαζομαστε επισης εναν ισαξιο παικτη με Κλαους για να μοιραζονται τα παιχνιδια φετος.Αν γινεται να παρουμε και ποιοτικοτερο,ακομα καλυτερα για μας.

Θα μπορουσε καποιος να ισχυριστει πως ο Κουλουρης θα μπορουσε να ανταπεξελθει σαν μπακ απ του Κλαους,αλλα δεν θελω να υπαρξει η ιδια ιστορια με Πελκα περσι,δηλαδη να εμπιστευτουμε εναν νεαρο που κανει καλες εμφανισεις το καλοκαιρι και μετα να μην ανταπεξελθει σε αυτα που θα χρειαστουμε.Δεν πρεπει να αφησουμε μια τετοια χρονια να παει στραφι,ποσο μαλλον οταν φαινομενικα κατι παει να αλλαξει σε ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Ζω με το ονειρο να δω σεντονι στην Τουμπα και να γραφει ΠΑΟΚ-Μαντσεστερ Σιτυ το ταμπλο.Ζηταω πολλα?
Καλή η ανάλυση σου. Ετσι τα βλέπω κι εγω.
Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω 2 ενστάσεις. Στην θέση του φορ εφόσον έρθει παίκτης θα πρέπει απαραίτητα να είναι παίκτης κλάσης για βασικός. Αλλιως εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν (Φακ, Κουλούρης ακόμη και ο Μυστα που τον πιστευω περισσότερο για επιθετικό παρά για εξτρεμ.

Οσο για το πρωταθλημα μην ξεχνάς ότι ξεκιναμε με - 3 βαθμους που ειναι σημαντικό μειονεκτημα. Και οι οποιες αλλαγές στην ΕΠΟ δεν θα φανούν βραχυπροθεσμα. Μακάρι να πεφτω έξω αλλά για φετος με αυτές τις συνθηκες ακόμη ειναι δυσκολος στόχος το πρωταθλημα (όχι ο στόχος του πρωταθλητισμού αυτό έχει διαφορετική έννοια).

Νομίζω ότι φέτος δημιουργείται ένας βασικός κορμός ώστε του χρόνου μόνο με 3-4 προσθήκες να τεθεί ως βασικός στόχος το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Ettien έγραψε:Δεν έβαλες και την ευκαιρια που έκαναν (νομίζω πάλι δοκαρι) οι Βέλγοι στην λαθος συνενοηση του Γλύκου με τον αμυντικό. Μας πηραν το κεντρο στο μεγαλύτερο διάστημα του α΄ημιχρόνου, δεν μπορουσαμε να κρατησουμε μπάλα, πολλά λάθη. Με εξαιρεση το πρωτο δεκαλεπτο οι Βέλγοι ηταν σαφως καλύτεροι στο ημίχρονο αυτό, δλδ πως το κανουμε?
δηλαδη με 51-49 υπερ μας κατοχη μας πηραν το κεντρο?
πως γινετε αυτο δεν μπορω να καταλαβω
την στιγμη που παιξαμε και 5 με 10 λεπτα με παικτη παραπανω
υγ επισης τις δυο ευκαιριες τους μας τις εκαναν οταν ειχαν αριθμητικο πλεονεκτημα
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Και μεις μπορουσαμε να βαλουμε γκολ, δεν λέω κατι διαφορετικό. Οι επιθεσεις και οι καθαρες ευκαιρίες όμως της Μπριζ ήταν περισσότερες και είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.
Δεν είπα ότι μας πατησαν. Είπα ότι ηταν καλύτεροι. Και φυσικά κερδίσαν τις μπαλες στο κεντρο και τις διεκδικήσεις και έκαναν πολλές επιθεσεις. Μιλαω πάντα για το πρωτο ημίχρονο, στο δευτερο η κατάσταση αλλαξε, το κεντρο μας έγινε πιο γρήγορο και περιορισε σημαντικά την επιθετικότητα των Βέλγων.

Οταν βλέπεις το παιχνίδι με τα μάτια σου, τα στατιστικά εχουν ελάχιστο ρόλο. Ειναι σαν αυτά περυσι που είχαμε ντεμεκ την καλύτερη κυκλοφορία μπάλας με τις περισσότερες πάσες. Η ποσότητα ενός αριθμού δεν αποκαλύπτει πάντα και την ποιότητα ουτε δίνει πάντα σαφή είκονα ενος παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

περισσοτερες φασεις εμεις
ειχαμε την κατοχη...εστω και με την ελαχιστη δυνατη διαφορα
αλλα η μπριζ ηταν καλυτερη και πιο επικινδυνη.
πως γκενεν ατο?

καληνυχτα και χαρειτε την ομαδα μας
μην ψαχνετε συνεχεια για κουσουρια
οταν αγαπας κατι το βλεπεις πιοομορφο και δεν ψαχνεις συνεχεια να βρεις ατελειες
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Καθαρες φάσεις είχαν περισσότερες, όχι του στυλ δεν βρηκε καλά την μπάλα ο ταδε.
Τα υπολοιπα περι κατοχής φιλε μου, σου εξηγησα την αποψη μου παραπανω, να μην επαναλαμβανομαστε λοιπόν.

Υ.Γ. Τι κουσουρια ? απαγορευεται να διαφωνουμε ? ή πρέπει απλά να κοιταμε μόνο τα στατιστικά και να διαμορφωνουμε άποψη μόνο απο αυτά ? τι λετε ρε παιδιά ? :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Κυρ 10 Ιούλ 2016, 01:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Ettien έγραψε:Καθαρες φάσεις είχαν περισσότερες, όχι του στυλ δεν βρηκε καλά την μπάλα ο ταδε.
Τα υπολοιπα περι κατοχής φιλε μου, σου εξηγησα την αποψη μου παραπανω, να μην επαναλαμβανομαστε λοιπόν.

Υ.Γ. Τι κουσουρια ? απαγορευεται να διαφωνουμε ? τι λετε ρε παιδιά ? :roll:
Οχι, δεν απαγορευεται. Και ουτε εκφραζεις ασχημα την αποψη σου. Παρ οτι κι εγω διαφωνω μ αυτο που λες.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

δεν μπορώ να πώ,
ξεσκίσαμε τους πρωταθλητές Βελγίου
κ είχαν κ παραπαν μάτς
κ νά ξεκινάν μεθαύριο κ πρωτ/μα κ σουπερ κάπ
και μείς με μερικές προπονήσεις και ενα φιλικο με μια πάμπ
τους ξεγυμνώσαμε , δλδ που να δέσουμε κιόλας ,θα γίνει ακατάλληλο...

ελα όμως που βαρέθηκα ηρωικές προετοιμασίες και υπέροχα αποτελέσματα,
γιατί διάρκεια δεν υπάρχει,
και όταν ξανασυναντάμε σε κανονικά μάτς 3-4 μήνες μετά
τις ίδιες ομάδες είναι πολλές ταχύτητες πάνω απο μας

οπότε κρατώ μικρό καλάθι ,ελπίζω στον βλάνταν ,
εννοείται οτι είναι ελπιδοφόρα τα
στοιχεία που βλέπουμε στην ομάδα ,
απλώς θέλω μια γ@μημένη διάρκεια
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ettien έγραψε:Και μεις μπορουσαμε να βαλουμε γκολ, δεν λέω κατι διαφορετικό. Οι επιθεσεις και οι καθαρες ευκαιρίες όμως της Μπριζ ήταν περισσότερες και είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.
Δεν είπα ότι μας πατησαν. Είπα ότι ηταν καλύτεροι. Και φυσικά κερδίσαν τις μπαλες στο κεντρο και τις διεκδικήσεις και έκαναν πολλές επιθεσεις. Μιλαω πάντα για το πρωτο ημίχρονο, στο δευτερο η κατάσταση αλλαξε, το κεντρο μας έγινε πιο γρήγορο και περιορισε σημαντικά την επιθετικότητα των Βέλγων.

Οταν βλέπεις το παιχνίδι με τα μάτια σου, τα στατιστικά εχουν ελάχιστο ρόλο. Ειναι σαν αυτά περυσι που είχαμε ντεμεκ την καλύτερη κυκλοφορία μπάλας με τις περισσότερες πάσες. Η ποσότητα ενός αριθμού δεν αποκαλύπτει πάντα και την ποιότητα ουτε δίνει πάντα σαφή είκονα ενος παιχνιδιού.
Φίλε μπορείς να έχεις την αποψή σου και μάλιστα μαζί σου στο ότι τα φιλικά είναι για να βλέπουμε και να φωνάζουμε για τις αδυναμίες έτσι ώστε στα επίσημα να είμαστε καλύτερη αλλά ....
Καθαρές ευκαιρίες είχαν περισσότερες από που προκύπτει ?
Δηλαδή εσύ έχεις 2 γκολ 2 δοκάρια και το σουτ του Πελκα Βγαλμένα μεσα από το δικο μας παιχνίδι με συνδιασμούς και μόλις το πρώτο τετ-α-τετ σουτ του Φακούντο από δικό τους λάθος. Η πρώτη τους μεγάλη φάση το δοκάρι προέρχεται από καθαρό φάουλ (ειδικά φιλικού αγώνα) στον Τσιμιροτ βρές μου τώρα άλλες 6 καθαρές φάσεις που έβγαλαν για να ξεπεράσεις τις 6 καθαρές δικές μας.(Στην Πρώτη σε βοήθεισα θα πώ και άλλες 2 τα άλλα δοκάρια τους άντε και άλλες 2 οι αποκρούσεις Γλύκου, Βελίδη βρες τωρα και συ 2 ακόμα για να έχεις δίκαιο) .
ΥΓ Δεν μπορώ να έχω δει το ίδιο ματς της ΟΜΑΔΑΣ μου με κάποιον και να μην έχουμε δει τις
ίδιες φάσεις για γκολ αυτό το θεώρώ γκρίνια από αυτον που δεν έχει δίκαιο
(μπορεί να είμαι και εγώ αυτός)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

giagoylas4 έγραψε:συγνωμη αλλα επειδη πολλοι γραφουν για καλυτερη μπριζ στο α΄ημιχρονο.
στο μονο σημειο που η αντιπαλη ομαδα ηταν καλυτερη ηταν οταν παιζαμε με 10
μονο τοτε μας πιεσα λιγο καιδεν μπορουσαμε να κρατησουμε μπαλα και ειναι και λογικο/

αλλα ας μιλησουν τα γεγονοτα

5΄φακουντο μεγαλη ευκαιρια μετα
απο κλεψιμο σε γυρισμα αντιπαλου

12΄μυστα μονος του μεσα στην μικρη
περιοχη δεν βρησκει καλα την μπαλα

------------------------------------------------------------------------------------- 13΄δοκαρι των αντιπαλων το οποιο
--------------------------------------------------------------------------------------προερχεται απο καθαρο φαουλ και
--------------------------------------------------------------------------------------καρτα που δεν δινετε μετα απο τακλιν
-------------------------------------------------------------------------------------- με ταδυο ποδια στον τσιμιροτ

16΄σουταρα απο τσαλμα μολις εξω
---------------------------------------------------------------------------------------- 17΄ πρωτη κανονικη αξιολογη φαση
-----------------------------------------------------------------------------------------των αντιπαλων με σουτ λιγο εξω
----------------------------------------------------------------------------------------- μετα απο κενο στα χαφ

----------------------------------------------------------------------------------------- 22' διπλη ευκαιρια και διπλη
----------------------------------------------------------------------------------------- αποκρουση γλυκου

26΄σεντρα απο δεξια με τον κλαους να μην βρισκει
καλα την μπαλα μεσα απο την μικρη περιοχη

27' δοκαραρος απο τζαλμα

28΄μεγαλη ευκαιρια απο τον κλαους που μονος του
μεσα απο την μικρη περιοχη πλασαρει αουτ

------------------------------------------------------------------------------------------------34΄διπλο λαθος πουγγουρα και
------------------------------------------------------------------------------------------------γλυκου και μεγαλη ευκαιρια για
-------------------------------------------------------------------------------------------------την μπριζ

αυτε ηταν οι φασεις του πρωτου ημιχρονου που σε συνδιασμο με το 51-49 κατοχη υπερ μας δειχνουν ξεκαθαρα ποια ομαδα ηταν καλυτερη και στο πρωτο ημιχρονο.

για το δευτερο δεν το συζητω 45 λεπτα οι αντιπαλοι ειχαν μολις ενα σουτ εξω απο την περιοχη που απεκρουσε ο βελιδης
Συμφωνώ απόλυτα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

καληνυχτα και χαρειτε την ομαδα μας
μην ψαχνετε συνεχεια για κουσουρια
οταν αγαπας κατι το βλεπεις πιοομορφο και δεν ψαχνεις συνεχεια να βρεις ατελειες[/quote]

Καλημέρα σας και όλα τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλημέρα κωστα έτσι να χαρούμε αυτό που βλέπουμε που είναι ωραίο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Είναι δύσκολο να κανεις κριτική και να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα με τόσο αθλια μετάδοση. Δε μπορώ να καταλάβω είναι τόσο δύσκολο να βρούν ένα γήπεδο με κερκίδες η έναν γερανό για να έχουμε μια αξιοπρεπή εικόνα του αγώνα? Για τη δεξιά πλευρά με Κάμπος και Ματός που μιλάνε όλοι ουσιαστικά βλέπαμε μονο το αποτέλεσμα της συνεργασίας όταν και ένας από τους δυο έβγαινε σε θέση για σέντρα η για κάποιο σουτ. Το πως συνεργάζονταν δύσκολα το διέκρινες. Πάντως σε γενικές γραμμές φάνηκαν για μένα αυτά που λέμε σχεδόν όλοι. Η ομάδα θέλει έναν αθλητικό ψηλό αμυντικό και ένα εξάρι γρήγορο με καλή πασα. Χθες νομίζω όταν μπήκε ο Χαρίσης που δεν είναι εξάρι στη θέση του Τζιώλη η ομάδα κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα ακόμα και όταν διπλα του είχε τον Κοροβέση. Ο Τζιώλης δίνει ύψος και δύναμη στο κέντρο αλλα όταν πάρει τη μπάλα δυο πράγματα έχει στο μυαλό του, η να γυρίσει τη μπάλα πίσω με ασφάλεια η να κάνει τριαντάρα μπαλιά. Αυτό για ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής είναι ότι χειρότερο.

Περιμένω πως και πως να μπει ο Biseswar και να δω τριάδα Gkari Biseswar Campos.

Ο Κουλούρης φέτος θα προσφέρει πολλά. Για μένα είναι καλύτερος από ότι ήταν ο Klaus στην ηλικία του και ήταν έγκλημα που πέρυσι τον δώσαμε δανικό στη Κύπρο.

Και γενικά πιστευω ένα από τα κλειδιά της φετινής χρονιας είναι και οι θεωρητικά παγκίτες. Γιαννούλης, Κουλούρης, Κίτσιου, Χαρίσης, Μυστακίδης, Χατζηισαιας, Sakhov, Πέλκας που για την Ελλάδα είναι πάγκος πολυτελειας. Το αν η ομάδα μπορέσει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο σε όλη τη διάρκεια της χρονιας θα εξαρτηθεί από τη δικη τους απόδοση.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Οι αγώνες αυτοί δε γίνονται για να δει ο κόσμος την ομάδα, αλλά για να τη δει ο προπονητής. Θα έλεγα κιόλας οτι μόνο κακό μπορεί να κάνει η ζωντανή μετάδοση των φιλικών παιχνιδιών...
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Aν οι επαγγελματιες παικτες του ΠΑΟΚ δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο και συμφωνα με την εικονα της ομαδας που φτιαχνεται ουτε αρνητικες ενεργειες ουτε αρδ ουτε κουκλακια βουντου μπορει να επηρεασουν την ομαδα. Η ομαδα εχει στοχο το πρωταθλημα (το ελληνικο δηλαδη ενα αντιπαλο) το κυπελλο και οτι καλυτερο στην Ευρωπη. Ολα τα αλλα ειναι για να περναει η ωρα (σε ολες τις χωρες του κοσμου και για ολους τους παικτες (ροναλντο μεσι κτλ) ολοι γκρινιαζουν αλλα βλεπεις οποιος ειναι προορισμενος να ξεχωρισει ξεχωριζει)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”