Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το κάνουμε για να μπερδέψουμε τους αντιπάλους
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεκάρι κ στόπερ θυμάμαι , αν δεν κάνω λάθος.

Αλλά ξαφνικά βρεθήκαμε να καιγόμαστε για τέρμα. Γλύκος τραυματίας κ Ολσεν αλλού γι αλλού.

Τέσπα , θα δούμε κ φέτος πως θα πάει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ναι απλα για μενα όπως ειδικα με αγγελο που θελαμε εξτρεμ κ πήραμε Μπακ κ μέσο παλι

Να δουμε μακαρι απλα δυστυχως φαινεται μια λούπα κ παλι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Δεν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ Βιερινια,μπελφοντιλ και Λαμπιαντ με τον Κουτσιανικουλη.Μιλαμε για παικτες που περασαν και αξιολογηθηκαν ως ταλεντα απο υπερομαδες οχι τον εργοτελη ασε που τα 8 μυρια που εφεραν πχ οι Μακ,Βιερινια υπερκαλυψαν χασουρες αν και δεν υπαρχουν αντιστοιχα παραδειγματα αποτυχιων για να κανουμε συμψηφισμο.Τα περισσοερα παλτα εκαναν μπαμ απο την στιγμη που αποκτηθηκαν.
μπορεί ο Κουτσιανικούλης να ήταν λάθος ως παράδειγμα αλλά ο γκολασα όχι..
Ακόμα ακόμα και ο νιμανι αλλά αυτός είναι ακραίο παράδειγμα

Επίσης και η επιλογή μπισεβαρ είναι κάπου εκεί κοντά σ αυτά που λες.
Πρώην μεγάλο ταλέντο που ποτέ δεν εβγαλε αυτά που μπορούσε και πίστευαν γι αυτόν Και κατάλαβα ναι όλοι πλέον το γιατι

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο σημερινός ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δώσει κίνητρα σε έναν νέο Γκαρσία.
Είμαι σίγουρος ότι αν ερχόταν σήμερα ο Γκαρσία θα έφευγε σε ένα 6 μηνο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δυστυχως μαλλον εχεις πολυ δικιο σε αυτο despe
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι αντιστοιχα παραδειγμτα ο γκολασα,ο τσιμιροτ η ο ζαιρο καθως απλα ξεχωρισαν σε μικρα πρωταθληματα αλλα δεν ηταν και λαθος κινησεις,απλα δεν στηριχθηκαν με αντιστοιχους γκαρσια και φυσικα υπαρχει και η αποτυχια στο παιχνιδι.Ο μπισεσβαρ εχει αφησει εδω και πολλα χρονια πισω του τον χαρακτηρισμο ταλεντο δεν ειναι 23 χρονων οπως οι αλλοι.Γκαρσια βρισκεις αλλα οχι στα λεφτα του αλλα αυτο με Σαββιδη δεν θα επρεπε να ειναι προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Για τον Βιερινια η πορτο ειχε αρνηθει ρητρα και ο μονος λογος που αποκτηθηκε φτηνα ηταν ο τραυματισμος.Να θυμισω πως ηταν αρχηγος εθνικης νεων που κατεκτησε τιτλο.Ο δε Μακ ειχε επιλεχθει απο τις ακαδημιες της Σιτυ.Τι σχεση εχουν αυτα με τον Κουτσιανικουλη.
Είναι κοντοί. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως πέραν απο τη συζητηση για την ποιοτητα αυτών που έρχονται πριν έρθουν για μενα πρεπει να εστιάσουμε στο γιατι κ το πως καταλήγουν ...
Ποδοσφαιρικό νεκροταφείο

Κατι λαθος γινεται στην ομαδα , δε μπορει κάποτε να εκανες τον Αναστασάκο να φαινεται τανκς μπροστα κ τωρα τετοιο πράγμα ..αποπνέει χαλαρότητα η ομαδα κ δημόσιο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το χρήμα φταίει,τίποτα άλλο.
Και γενικότερα αν το δεις, αυτό το πάρτυ εκατομμυρίων κατέστρεψε το ποδόσφαιρο.
Όλοι σκέφτονται το χρήμα, να περνάει ο μήνας να γεμίζει ο λογαριασμός.
Ελάχιστες ομάδες βάζουν ψυχή και καρδιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο,οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές διαλέγουν παιχνίδια για να τα δώσουν όλα,ας μη μιλήσουμε για το ποδοσφαιρικό ταλέντο που είναι προς εξαφάνιση παγκοσμίως.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ισως δεν ειναι προς εξαφανιση το ποδοσφαιρικο ταλεντο αλλα το βαζουν σε δευτερη μοιρα στο ονομα των αθλητικων προσοντων και το εξαφανιζουν οι προπονηταραδες στο βωμο του αποτελεσματος και των στατιστικων τους. Το εχω ξαναπει, αλλα δεν θα ξεχασω φαση που ο Σαντος μπινελικωνει Βιερινια επειδη εκανε φανταιζι τριπλα, ενω η τριπλα ηταν επιτυχημενη. Εκει για μενα ο Σαντος τελειωσε στα ματια μου. Οι προπονητες του μισο-μηδεν εχουν καταστρεψει το ποδοσφαιρο για χαρη της δικης τους φημης. Εχω δηλωσει πως δεν με ενδιαφερει τοσο το να παιρνει ο ΠΑΟΚ πρωταθληματα, οσο το να παιζει ομορφο, θεαματικο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω ειμαι φαν του Σαντος παρολο που ειμαι της ακριβως αντιθετης κι εγω ποδοσφαιρικης φιλοσοφιας.

Η διαφωνια μου ειναι στο οτι ο Σαντος για μενα ειναι προπονητης της αμυνας και οχι του αντιποδοσφαιρου. Εχει διαφορα. Μπορω να εκτιμήσω την καλη αμυνα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ναι ειναι προπονητης που ξερει να κανει αμυνα. Ομως το να κανεις μονο αμυνα, για μενα ειναι αντιποδοσφαιρο. Φυσικα και εκτιμαω την καλη αμυνα αλλα οταν ολη η φιλοσοφια σου ειναι μονο η αμυνα τοτε καταστρεφεις το ποδοσφαιρο, δεν δημιουργεις τιποτα. Αυτο ειναι αντιποδοσφαιρο.

Ποδοσφαιρο για μενα ειναι το να βαλω περισσοτερα γκολ απο οσα θα φαω. Να νικησω. Οχι να μη φαω γκολ και βλεπουμε. Αυτο ειναι ηττοπαθεια. Φλωρια. Χεσμεντεν. Στον ΠΑΟΚ εγω δεν το θελω αυτο. Δεν θελω να το προσωποποιησω στον Σαντος αλλα δυστυχως ο κυριοτερος εκφραστης αυτης της νοοτροπιας στον ΠΑΟΚ ηταν αυτος. Τον εκτιμω σαν προσωπικοτητα, σοβαρος, εξυπνος ανθρωπος, αλλα αυτην τη νοοτροπια δεν την αντεχω.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Συμφωνώ, δεν είναι μπάλα το μισό - μηδέν
ούτε πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ έτσι στυλ δε γουστάρω
οι παλιοί θυμούνται το ιταλικό "κατενάτσιο", που δεν σου έκανε όρεξη να δεις ποδόσφαιρο, αρκεί να έπαιρναν το αποτέλεσμα
ο ΠΑΟΚ είναι λεβέντης, ποτέ δεν μπόρεσα να συμβιβαστώ ότι είναι είναι η ομάδα που κλέβει αποτελέσματα (μόνο στα μεγάλα ευρωππαικά παιχνίδια το δικαιολογώ αυτό)
ξεκίνησα να πηγαίνω ως οργανωμένος στη θύρα 7 (η 4 είχε θέματα λόγω του σεισμού) και γούσταρα να βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου ναι μεν να τερματίζει 3η-4η, αλλά να ρίχνει 4άρες σε κάτι Καβάλες, Πανιώνιους, Γιάννενα, με Κωστίκο, Δημόπουλο κλπ, ενώ σήμερα ψάχνουμε με κυάλι το γκολ και το πρωτάθλημα ταυτόχρονα, χωρίς να έρχεται ούτε τονα, ούτε τ' άλλο
νομίζω ότι χάθηκε η πραγματική εισροή "ανιχνευμένων" παιχταράδων στην Τούμπα, καθώς εγκλοβιστήκαμε από τα ταλέντα των ακαδημιών μας και την προσμονή των ακριβοπληρωμένων ξένων
ίσως είναι έτσι και το ποδόσφαιρο σήμερα, δεν ξέρω ....
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Και η αντι-μιχελικη προπαγανδα που εχουν αρχισει οι 24 συνεχίζεται.

Μια χαρα λεει ηταν το ροστερ στο τελος της προηγουμενης σεζον δεν χρειαζοντουσαν τοσοι παικτες. Δεν γινεται να αλλάζουν 10 παικτες.

Ε βεβαια ρε παιδια, δεν γινεται να κανει ο κολκας τοσο κοπο να δημιουργησει σχεση με τον Βιτορ και να τον αλλαζουμε ετσι ευκολα. Καθε χρονο την ιδια δουλεια θα κανει? Δυσκολο πραγμα η διατηρηση σχέσεων.

ΥΓ. Και βεβαια ο αρχηυποκρητης ειπε παλι οτι λεει ο λαος του ΠΑΟΚ καιει και τρωει τους παικτες. Ποιος, ο αρχηκραχτης του Ολσεν και υποσκαπτης του Κρεσπο απο την πρωτη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και αυτος ο έρωτας με βιτορ του πολκα συνεχίζεται

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”