Lubos Michel
- Mr.Charlie
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Lubos Michel
του αφραγκούζου,ακριβώς!
τι ψάχνουμε τότε;;
πόλεμο σ'οτιδήποτε τους πληγώνει κάνει το λαμόγιο!
πριν 2 μήνες έφευγε ο Ίβιτς,τώρα τελειώνει ο Μίχελ!
επικοινωνιακά ως ΠΑΕ είμαστε ΓΤΠ!!
Βολιώτη,θα ξυπνήσεις ή να το αναλάβουμε εμείς;;
τι ψάχνουμε τότε;;
πόλεμο σ'οτιδήποτε τους πληγώνει κάνει το λαμόγιο!
πριν 2 μήνες έφευγε ο Ίβιτς,τώρα τελειώνει ο Μίχελ!
επικοινωνιακά ως ΠΑΕ είμαστε ΓΤΠ!!
Βολιώτη,θα ξυπνήσεις ή να το αναλάβουμε εμείς;;
Αμα θες να κανουμε ενα τοπικ αναλυσης να το δουμε αναλυτικα το θεμα. Αυτο ακριβως ειναι το swot analysis. Ενα πινακακι που μετα μπορεθς να αναλυσεις το ξαθε στοιχειο. Θα θελα πολυ να ηταν μπαρτσα ο ΠΑΟΚ. Ασε που το που χρωσταει η μπαρτσα ουδεμια σχεση εχει με το swot analysis. Τωρα για το τι ειναι κ τι οχι σιγουρα δεν ειμαι προπονητης ειτε στυλ αλεφαντου ειτε αλλο. Το συγκεκριμενο swot analysis ειναι απο mba ποδοσφαιρικου μανατζμεντ πιθανως. Κ δεν ηταν μομφη για σενα. Απλα το swot analysis δεν ειναι κατι στο οποιο θα στηρικτει μια εταιρια με κυκλο 20 και βαλε εκ το χρονο. Διαπιστωσεις ειναι για να δεις που υπερτερεις που εισαι πισω. Το προβλημα ειναι στο μετα. Πχ ο ΠΑΟΚ εχει 60% απο την λαρισσα κ πανω. Αυτο ειναι ενα πολυ δυνατο υπερ στο swot , το πως θα εκμεταλευτει η ΠΑΕ την πολυ δυνατη συγκτροποιημενη πελατειακη βαση σε τοσο μεγαλη γεωγραφικη περιοχη αποκομιζοντας κ δημιουργωντας κερδη απο αυτο δεν μπορει να το δειξει η swot, ουτε να καθορισει αν εσυ ως ΠΑΕ το εκμεταλευτηκες αποκομιζοντας κερδη απο χορηγους κ βαση οπαδων σου.πολυ δε περισσοτερο αν θα μπεις μεσα υποθηκευοντας την περουσια σου. αυτο εννοουσα. Καλημεραgoran 64 έγραψε:Τι φάση αδερφέ??? Οικονομολόγος ή προπονητής στυλ ελέφαντου μήπως??? Αυτό το "κλάιν μάιν" που λες είναι οικονομικός ή προπονητικός όρος, στυλ "καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0"??? Μου εξηγείς λίγο σε παρακαλώ???Taseos έγραψε:Το swot analysis δεν προσφερει τιποτα ουσιωδες ενα πινακακι ειναι τα συν κ τα πλην. Στη μπαλα δε που αλλο το χορταρι κ αλλη η θεωρεια κλαιν μαιν αναλυση
Αν αυτή που παραθέτεις είναι τυχόν η κανονική S.W.O.T. analysis της Μπάρτσα, παίζει να καταλαβαίνω πανεύκολα πλέον γιατί χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις Τράπεζες και είναι υποθηκευμένα τα πάντα της, απ το Καμπ Νου μέχρι και τρεις γενιές των απογόνων των παιχτών και των διοικητικών τους...Taseos έγραψε:http://www.mbaskool.com/brandguide/sports-teams-and-events/644-barcelona-football-club.html αυτο ειναι ενα πολυ απλο περιεκτικο swot analysis. Στο μαρκετινγκ υπαρχουν ποκυ πιο δυνατες αναλυσεις. Η παε στο marketing κ τηννοργανωση ειναι πολυ μπροστα&
Υ.Γ. Λιούμπος τι έγινε ρε συ παλίκαρε??? Ακόμα να βρεις δεξί μπακ...Τηλεφώνα στον Γκαλίτσιο, θα ρθει...
Μαγος δεν είμαι αλλα δεν βλεπω να φευγει ο Μιχελ με τιποτα.Ουτε με σφαιρες.Αν βαλουμε κ Μπρικιτς εχει 100%
επιτυχια μεχρι τωρα,και 3,5 χαρτια +20% από Γκαρη, κ Λαμπρου.Για μενα πολύ καλος όπως κ ο Φρανκ.
επιτυχια μεχρι τωρα,και 3,5 χαρτια +20% από Γκαρη, κ Λαμπρου.Για μενα πολύ καλος όπως κ ο Φρανκ.
Όσο τα λαμόγια γκαριζουν να φύγει με αστείες προφάσεις και δικαιολογίες τόσο θέλω να μείνει και ας φέρει λιμά από Γ Καζακστάν.
Όταν δώσουν μία σωστά δομημένη δικαιολογημένη και αιτιολογημένη αιτία, το συζητάμε.
Το ότι ήταν κορακι, το ότι δεν ήταν ξανά ΤΔ, το ότι ξέρει μόνο την αγορά της Ρωσίας τα ακούω βερεσε. Αυτός κι ο Ίβιτς κάνανε ότι καλύτερο επί εποχής Σαββίδη όταν οι κολλητοί τους τον παίζανε με ημίμετρα, ημιπαλτα και πανακριβους αμπαλους.
Όταν δώσουν μία σωστά δομημένη δικαιολογημένη και αιτιολογημένη αιτία, το συζητάμε.
Το ότι ήταν κορακι, το ότι δεν ήταν ξανά ΤΔ, το ότι ξέρει μόνο την αγορά της Ρωσίας τα ακούω βερεσε. Αυτός κι ο Ίβιτς κάνανε ότι καλύτερο επί εποχής Σαββίδη όταν οι κολλητοί τους τον παίζανε με ημίμετρα, ημιπαλτα και πανακριβους αμπαλους.
Ας τον βοηθήσει όμως κι ο Ιβάν, όχι μόνο δηλώσεις που τις γράφει και τις σβήνει στο instagram ο μικρός.
Δυστυχώς νομίζω ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα πρωτοσέλιδα... Έτσι ξεκίνησε και με αρνεσεν η φάση. Τότε είχε μιλήσει πρώτος ο "στρατηγός" των 100 κιλών (και λίγα λέω...)
SM-G935F
Δυστυχώς νομίζω ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα πρωτοσέλιδα... Έτσι ξεκίνησε και με αρνεσεν η φάση. Τότε είχε μιλήσει πρώτος ο "στρατηγός" των 100 κιλών (και λίγα λέω...)
SM-G935F
- kataramenos5
-Ελα Λουμπος
_Ελα ρε Τζακ..Τι γινεσαι χαθηκαμε ρε μλκ.
-Ναι μωρε γι αυτο πηρα να δω τι κανεις.
-Καλα ,καλα να εχω μπλεξει με τους τρελους.Ξερεις...
-Ναι ,ναι τα περασα κι εγω..Δε παιρνας καμια βολτα απο δω αμα βρεις ευκαιρια να τα πουμε?Εχω κι ενα χαλουμι παλαιωμενο που σ αρεσει.
-Μεχρι να ξαναρθει ο Βανιας για τη συσκεψη εχω λιγο χρονο .Ερχομαι Τζακ
Μετα ανελαβαν οι αρδ.
_Ελα ρε Τζακ..Τι γινεσαι χαθηκαμε ρε μλκ.
-Ναι μωρε γι αυτο πηρα να δω τι κανεις.
-Καλα ,καλα να εχω μπλεξει με τους τρελους.Ξερεις...
-Ναι ,ναι τα περασα κι εγω..Δε παιρνας καμια βολτα απο δω αμα βρεις ευκαιρια να τα πουμε?Εχω κι ενα χαλουμι παλαιωμενο που σ αρεσει.
-Μεχρι να ξαναρθει ο Βανιας για τη συσκεψη εχω λιγο χρονο .Ερχομαι Τζακ
Μετα ανελαβαν οι αρδ.
- Sick Bastard
Αυτό ακριβώς.Asimos έγραψε:Όσο τα λαμόγια γκαριζουν να φύγει με αστείες προφάσεις και δικαιολογίες τόσο θέλω να μείνει και ας φέρει λιμά από Γ Καζακστάν.
Όμως.
Όσο η ΠΑΕ δεν αναλαμβάνει να κάνει την παραμικρή, έστω κι επικοινωνιακή στήριξη, σε ένα στέλεχός της
τότε το θέμα είναι της ΠΑΕ κι όχι του κάθε ΑΡΔόπουλου.
Καλή χρονια σε όλους σας.
Εάν ήμουν μανατζερ σε ποδοσφαιρική εταιρία που είχε 3-4 ανενεργά συμβόλαια τα οποία κάθονταν και δεν έφευγαν και μου δημιουργούσαν όχι μόνο οικονομικό κόστος αλλά και κόστος στο κύρος μου, θα έκανα το εξής....θα προσλάμβανα ένα πωλητή (δεν θα το έκανα εγώ, μανατζερ είναι αλλη δουλειά και πωλητής άλλη δουλειά) και θα του δινα την αποκλειστική αρμοδιότητα να διαπραγματευτεί αυτά τα συμβόλαια στην αγορά στο 60% της αξίας τους (ωστε να πέσει στο 50%). Θα του έδινα 10% ποσοστό σε κάθε πώληση με αυστηρό deadline (εάν είναι πωλητής δικτυωμένος φυσικά θα του δινα και παραπάνω καθώς είναι σημαντικό να απαλλαχθώ από τα συμβόλαια και ό,τι πάρει ο πωλητής καλώς το παίρνει). Τα συμβόλαια αυτά μπορεί να προστατεύονται πλέον από την αγορά (βγάζει μάτι αυτό, FFP regulation ένεκα της μπίζνας να κινείται το χρήμα με δομημένο τρόπο) αλλά μου ανήκουν, είναι περιουσία της εταιρίας. Εάν δεν χρησιμοποιώ δεδηλωμένα τα προϊόντα ενός προμηθευτή έχω το δικαίωμα να κάνω καταγγελία σύμβασης και περιοριστικά μέτρα. Εδω ίσως υπάρχει νομικό κομμάτι που δεν το γνωρίζω οπότε θα πήγαινα με το κοινό εμπορικό δίκαιο. Η ουσία είναι ο πωλητής.
Εάν ήμουν μανατζερ σε ποδοσφαιρική εταιρία που είχε 3-4 ανενεργά συμβόλαια τα οποία κάθονταν και δεν έφευγαν και μου δημιουργούσαν όχι μόνο οικονομικό κόστος αλλά και κόστος στο κύρος μου, θα έκανα το εξής....θα προσλάμβανα ένα πωλητή (δεν θα το έκανα εγώ, μανατζερ είναι αλλη δουλειά και πωλητής άλλη δουλειά) και θα του δινα την αποκλειστική αρμοδιότητα να διαπραγματευτεί αυτά τα συμβόλαια στην αγορά στο 60% της αξίας τους (ωστε να πέσει στο 50%). Θα του έδινα 10% ποσοστό σε κάθε πώληση με αυστηρό deadline (εάν είναι πωλητής δικτυωμένος φυσικά θα του δινα και παραπάνω καθώς είναι σημαντικό να απαλλαχθώ από τα συμβόλαια και ό,τι πάρει ο πωλητής καλώς το παίρνει). Τα συμβόλαια αυτά μπορεί να προστατεύονται πλέον από την αγορά (βγάζει μάτι αυτό, FFP regulation ένεκα της μπίζνας να κινείται το χρήμα με δομημένο τρόπο) αλλά μου ανήκουν, είναι περιουσία της εταιρίας. Εάν δεν χρησιμοποιώ δεδηλωμένα τα προϊόντα ενός προμηθευτή έχω το δικαίωμα να κάνω καταγγελία σύμβασης και περιοριστικά μέτρα. Εδω ίσως υπάρχει νομικό κομμάτι που δεν το γνωρίζω οπότε θα πήγαινα με το κοινό εμπορικό δίκαιο. Η ουσία είναι ο πωλητής.
Σωστά λεει ο Taseos για το SWOT, τίποτα παραπάνω από ένα εργαλείο εκτίμησης ενός δεδομένου σημείου και σίγουρα όχι αποτύπωση της συνολικής μπίζνας (και ειδικά μεγάλων εταιριών και brands...πάλι σωστός ο φίλος). Το business model canvas είναι μακράν καλύτερο εργαλείο χαρτογράφησης και μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, και zoom in και zoom out (δλδ και την μεγάλη εικόνα και τα επιμέρους). Το SWOT που πόσταρες όμως φίλε είναι άθλιο απλά υποθέτω πως είναι εργασία κάποιου και όχι η επίσημη εκδοχή των marketer της Μπαρτσα.Αμα θες να κανουμε ενα τοπικ αναλυσης να το δουμε αναλυτικα το θεμα. Αυτο ακριβως ειναι το swot analysis. Ενα πινακακι που μετα μπορεθς να αναλυσεις το ξαθε στοιχειο. Θα θελα πολυ να ηταν μπαρτσα ο ΠΑΟΚ. Ασε που το που χρωσταει η μπαρτσα ουδεμια σχεση εχει με το swot analysis. Τωρα για το τι ειναι κ τι οχι σιγουρα δεν ειμαι προπονητης ειτε στυλ αλεφαντου ειτε αλλο. Το συγκεκριμενο swot analysis ειναι απο mba ποδοσφαιρικου μανατζμεντ πιθανως. Κ δεν ηταν μομφη για σενα. Απλα το swot analysis δεν ειναι κατι στο οποιο θα στηρικτει μια εταιρια με κυκλο 20 και βαλε εκ το χρονο. Διαπιστωσεις ειναι για να δεις που υπερτερεις που εισαι πισω. Το προβλημα ειναι στο μετα. Πχ ο ΠΑΟΚ εχει 60% απο την λαρισσα κ πανω. Αυτο ειναι ενα πολυ δυνατο υπερ στο swot , το πως θα εκμεταλευτει η ΠΑΕ την πολυ δυνατη συγκτροποιημενη πελατειακη βαση σε τοσο μεγαλη γεωγραφικη περιοχη αποκομιζοντας κ δημιουργωντας κερδη απο αυτο δεν μπορει να το δειξει η swot, ουτε να καθορισει αν εσυ ως ΠΑΕ το εκμεταλευτηκες αποκομιζοντας κερδη απο χορηγους κ βαση οπαδων σου.πολυ δε περισσοτερο αν θα μπεις μεσα υποθηκευοντας την περουσια σου. αυτο εννοουσα. Καλημερα
Τα ποσοστά του ΠΑΟΚ μας (και η εμπορική δυνατότητα) στη Β. Ελλαδα και εκτός Ελλάδος εναι τεράστια επίσης το θέμα δεν είναι ότι δεν είμαστε Μπαρτσα στο μάρκετινγκ (δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η Μπαρτσα εμπορικά, δεδομένου του μεγέθους της λίγα πράγματα κάνει)...μαρκετινγκ μπορούμε να κάνουμε δικό μας που να το ζηλεύουν εμπορικά μεγαθήρια και δεν υπερβάλω καθόλου. Όλα εξαρτώνται από το reach που έχει ένα brand και σε ποιους απευθύνεται. Εκεί πάσχει ο εμπορικός κόσμος, στο ότι οι μεγάλοι είναι πολύ μεγάλοι για να ασχοληθούν με market segments (θεωρούν ότι είναι τα πάντα για όλους) και οι μικροί πολύ φοβισμένοι για να τολμήσουν και έτσι επαναλαμβάνουν μικρά βήματα με μικρό ρίσκο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνεις παπάδες βασιζόμενος μόνο στο κοινό του χωρίς καμμια Μπαρτσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φαντασμα την Τετ 11 Ιαν 2017, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
goran 64 έγραψε:Αν τυχόν δεν γίνουν και φέτος τον χειμώνα οι απαραίτητες 2-3 προσθήκες ή αν γίνουν λάθος και καθυστερημένες επιλογές σ αυτές όταν γίνουν, τότε ποιος θα φταίει βρε φίλε μου για τον Ιβάν?Ksenitemenos4 έγραψε:το εγραψα και σε καποιο αλλο τοπικ νομιζω και το ξαναγραφω, το καλοκαιρι καναμε αρκετες προσεγμενες μεταγραφες χωρις ιδιαιτερες καθυστερησεις εκτος απο το φορ. γιατι μιλαμε για μπλεξιμο του ιβαν και καπελωματα η ακομα και για διωξιμο μιχελ...επειδη του επιτιθενται οι αρδ? αν υπαρχει σωστη προεργασια δεν νομιζω οτι χρειαζεται τιποτα παραπανω απο ενα οκ του ιβαν ακομα και πριν ξεκινησει η μεταγραφικη περιοδος...σιγουρα θα μπορουσε να δωσει ενα μπατζετ και να αφησει τον μιχελ να κανει τα κουμαντα του, αλλα νομιζω εχει αρχισει να σταθεροποιειται μια υπερβολικη αποψη για το ποσο μπλεκεται ο ιβαν, για τα σκαιπ και τις συναντησεις...η ομαδα και η παε αργα αλλα σταθερα κανει βηματα μπροστα και ισχυροποιειται, αν αρχισει να ρολαρει και το αγωνιστικο και τα αποτελεσματα θα ειμαι ακομα πιο αισιοδοξος προσωπικα
Ο Άρνεσεν πάλι, που δεν μας έφερε πέρυσι 10άρι και δεξί μπακ και γι αυτό πήρε τον λομπού κάνα μήνα μετά, κατηγορούμενος μάλιστα απ τους κολλητούς του κυρ Νίκου ΑΡΔ σαν κλέφτης των ευρώ στο βαρέλι δίχως πάτο???
Γιατί άμα (ξανα)φταίει ο Μίχελ, μην περιμένεις φεύγοντας διωγμένος σαν κύριος υπαίτιος των αποτυχιών της ομάδας, σαν επαγγελματίας καριερίστας του ποδοσφαίρου ετών μάλιστα 50κάτι, να βγει σε συνέντευξη τύπου να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας...Το μέλλον του θα κοιτάξει φυσιολογικότατα και όχι αυτό του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τροφή για σκέψη...
Υ.Γ. Skype, μάιπ και συναντήσεις τύπου ανωτάτων σοβιέτ δεν έχουν λείψει στιγμή απ τον Π.Α.Ο.Κ. επί Ιβάν...
Υ.Γ. 2...Ελπίζω με τόση παγωνιά στην Θεσσαλονίκη να μην πάγωσαν και τα φανάρια...Κόκκινα ή πράσινα...
goran 64 έγραψε:Το χω δηλώσει ότι πρώτη φορά εδώ μέσα ξεκίνησα να γράφω σε forum ρε Μπάνε...Άπειρος είμαι απ αυτά...![]()
Υ.Γ. Λες κι ο Λιούμπος λόγω "απειρίας" να την πάτησε με τον Piero??? Χαχαχα...Σαν την παλιά disco...![]()
- back in black