Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Μα εκτος ολων των αλλων δεν ειναι δυνατον να αποκτησεις Βαρελα και Κρεσπο να τους βαλεις παρεα στον Τζαβελλα,να εχεις 3 στοπερ με υψος 1,83.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Κρεσπο ειχε γραφτει οτι μας ενδιεφερε και περυσι,συγκεκριμενα αφου ειχε κλεισει στη βιλα.
Πιστευω οτι ειναι παιχτης που υπαρχει στην ατζεντα Αρνεσεν,τροφη για σκεψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 24 Ιουν 2016, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Για Πόζογλου , Σαββίδη αλλού γράφτηκε ότι φευγουν ελευθεροι (στο 24) αλλού ότι φευγουν δανεικοί (στο voice). Είναι προφανές ότι δεν έχουν θέση στον σημερινό ΠΑΟΚ, ωστόσο νομίζω ότι αυτός ΠΑΟΚ έχει την οικονομική άνεση να τους κρατήσει και να τους δώσει μια τελευταία ευκαιρεία, παραχωρώντας τους ώς δανεικούς σε ομάδες που θα έχουν προοπτική να πάιξουν συνεχόμενα παιχνίδια και να δείξουν αν πραγματικά αξιζουν κάτι περισσότερο.
Αμφότεροι ήταν πάικτες των μικρών Εθνικών ομάδων και έχω την αίσθηση ότι δεν έχουν πάρει ευκαιρείες και ιδίως ο Πόζογλου που πέρσυ είχε σοβαρό τραυματισμό στους κοιλιακούς, .
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν δίνεις 5-6 χρόνια ευκαιρίες, φρενάρεις αυτούς που έρχονται από πίσω.

SM-G935F
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

obanebane έγραψε:Ο Κρεσπο ειχε γραφτει οτι μας ενδιεφερε και περυσι,συγκεκριμενα αφου ειχε κλεισει στη βιλα.
Πιστευω οτι ειναι παιχτης που υπαρχει στην ατζεντα Αρνεσεν,τροφη για σκεψη.
+ 1.Ασε που δεν νομιζω οτι θα παρουμε και Βαρελα και Κρεσπο..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

sporos123 έγραψε:Εγω παλι θυμαμαι τον Σαββιδακο που μπηκε με τη Ξανθη και δεν εκανε μια σωστη ενεργεια σε 70 λεπτα.Μετριος σε ολα του θεωρω. :geek: Ας πανε σε καμια ομαδα να οαιξουν τουλαχιστον,γιατι στον ΠΑΟΚ δεν....
Εμ, ετσι ειναι αυτα..

Τον 20αχρονο Σαββιδακο των 600 λεπτων στη ζωη του, που βοηθησε κομβικα με Τρναβα, τον θυμασαι κ τον απαξιωνεις στο μοναδικο παιχνιδι που επαιξε,

ενω το Σαμπο πχ των 20 μετριοτατων στην πλειοψηφια ματς (τον 24χρονο παρακαλω αρχηγο της Τρναβα με 120 συμμετοχες, 37 γκολ και 7 ασσιστ) τον στηριζες και τον πιστευεις..

Δε θ'αλλαξουμε ποτε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 24 Ιουν 2016, 21:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Gospi έγραψε:το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου...
αν καταφερουμε να χασουμε και τον Μακ οπως και τον Λουκας κοψοχρονια ειμαστε απαραδεκτοι σε επιπεδο στρατηγικης ανανεωσεων και πωλησεων...
ο Μακ φιλε Μανιακε επρεπε να ειχε ανανεωσει απο περσι και τωρα να ειμαστε ανετοι και να κανουμε παιχνιδι με στοχο το μεγιστο κερδος!
Οταν καταφερουμε να το πετυχουμε αυτο τοτε θα ειμαστε ετοιμοι για τα σαλονια του τσου λου...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ποιο λουκας εχασες κοψοχρονια 1,5 χαρτι για παιχτη που επαιζε στην προτελευταια ομαδα της ισπανιας πηρες και εκει ετρωγε και καμια σφαλιαρα απο οπαδους ...κοψοχρονια .... και εβαλες και μεταπωληση 30 τοις εκατο αφου τον εστειλες για πασαρελα στη λα λιγκα....πιστευετε αληθεια μερικοι οτι ο τιτικινιο αξιζει κατι παραπανω απ ολα αυτα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σερα, βρηκα μια βερσιον π ειχα ανεβασει για να δω αν θα μου την αποκλεισουν τα "κυκλωματα" (παρα κατι modifications π εκανα σε speed k pitch για να τη σκαπουλαρω), το κατεβασα (με watermark δυστυχως, γτ δε μαφηνε το youtubedownloader) κ βουαλα..

[dailymotion]x4i7cw6[/dailymotion]
Βάλτε κωδικο paokmania

Μανιακε αφιερωμενο ρε :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ρε παιδιά τώρα τα λετε αυτά; εμείς που τα λεγαμε αυτά πέρσι τρώγαμε το κράξιμο της αρκούδας :lol:
Ο Λούκας είχε κάκιστο δεύτερο γύρο, η LC κατρακύλησε από τις θέσεις της Ευρώπης στις θέσεις κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο άνθρωπος είχε να σκοράρει καπου 20 αγωνιστικές...αυτά δηλαδή δεν τα βλέπουν οι ομάδες που θα έδιναν 20 μύρια να τον πάρουν;
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

simba έγραψε:Σερα, βρηκα μια βερσιον π ειχα ανεβασει για να δω αν θα μου την αποκλεισουν τα "κυκλωματα" (παρα κατι modifications π εκανα σε speed k pitch για να τη σκαπουλαρω), το κατεβασα (με watermark δυστυχως, γτ δε μαφηνε το youtubedownloader) κ βουαλα..

[dailymotion]x4i7cw6[/dailymotion]
Βάλτε κωδικο paokmania

Μανιακε αφιερωμενο ρε :mrgreen: :opaokara:
Simba πρεπει να καραγουσταρεις Σκαριονε,ε?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ο Σαμπο,που κολλαει δεν ξερω.Εγω εγραψα την αποψη μου για τον Σαββιδη,κρινοντας απο αυτο που εχω δει.Οσο για το δεν θα αλλαξουμε ποτε,απλα ασχολιαστο.Αυτα να τα κρατας για τον εαυτο σου.Που θα με κρινεις κιολας βραδυατικα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Για τα πενιχρα δεδομενα μας, ΝΑΙ πολυ :mrgreen:

Δε λεω οτι ειναι η ιδανικη επιλογη, σαφως αν μπορουσαμε να δωσουμε 2.5+ μυρια για αγορα, θα μπορουσαμε να παρουμε κατι καλυτερο, αλλα με ρεαλιστικη προσεγγιση ειναι ταμαμ..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

spyretto έγραψε:Ρε παιδιά τώρα τα λετε αυτά; εμείς που τα λεγαμε αυτά πέρσι τρώγαμε το κράξιμο της αρκούδας :lol:
Ο Λούκας είχε κάκιστο δεύτερο γύρο, η LC κατρακύλησε από τις θέσεις της Ευρώπης στις θέσεις κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο άνθρωπος είχε να σκοράρει καπου 20 αγωνιστικές...αυτά δηλαδή δεν τα βλέπουν οι ομάδες που θα έδιναν 20 μύρια να τον πάρουν;
Σπυρετο το παραχεσες,οταν δεν ξερεις κατι δεν υπαρχει λογος να εκτιθεσαι γραφοντας οτι να ναι.
Που τα ειδες τα 20 παιχνιδια χωρις σκοραρισμα του Λουκας;
5 παιχνιδια ειναι το μαξιμουμ και σε καποιο απο αυτα ηταν εκτος αποστολης.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

che4 έγραψε:
Gospi έγραψε:το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου...
αν καταφερουμε να χασουμε και τον Μακ οπως και τον Λουκας κοψοχρονια ειμαστε απαραδεκτοι σε επιπεδο στρατηγικης ανανεωσεων και πωλησεων...
ο Μακ φιλε Μανιακε επρεπε να ειχε ανανεωσει απο περσι και τωρα να ειμαστε ανετοι και να κανουμε παιχνιδι με στοχο το μεγιστο κερδος!
Οταν καταφερουμε να το πετυχουμε αυτο τοτε θα ειμαστε ετοιμοι για τα σαλονια του τσου λου...

ποιο λουκας εχασες κοψοχρονια 1,5 χαρτι για παιχτη που επαιζε στην προτελευταια ομαδα της ισπανιας πηρες και εκει ετρωγε και καμια σφαλιαρα απο οπαδους ...κοψοχρονια .... και εβαλες και μεταπωληση 30 τοις εκατο αφου τον εστειλες για πασαρελα στη λα λιγκα....πιστευετε αληθεια μερικοι οτι ο τιτικινιο αξιζει κατι παραπανω απ ολα αυτα
αν τελικα δεν πουληθει φετος θα αποδεχθω πως εχεις δικιο...
αν ομως τελικα κανει καμια μεταγραφη 15 μυρια τοτε αγαπητε Τσε το 1,5 που πηραμε ειναι κοψοχρονια...
Και για να ειμαι ακριβης το κοψοχροβια περιλαμβανει και τον τροπο με τον οποιο εφυγε (εκβιαστικα και χωρις να μπορεις να εχεις εσυ σαν ΠΑΟΚ τον πρωτο λογο και τον απολυτο ελεγχο της καταστασης...

Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

sporos123 έγραψε:Ο Σαμπο,που κολλαει δεν ξερω.Εγω εγραψα την αποψη μου για τον Σαββιδη,κρινοντας απο αυτο που εχω δει.Οσο για το δεν θα αλλαξουμε ποτε,απλα ασχολιαστο.Αυτα να τα κρατας για τον εαυτο σου.Που θα με κρινεις κιολας βραδυατικα.
Οκ με συγχωρεις αν ενοχληθηκες, απλα εκανα μια πολυ ευλογη συγκριση αναμεσα στις κρισεις σου για τους 2 παικτες, βασει των αντικειμενικων διαφορων τους, θελοντας να επεσημανω τη νοοτροπια που εχουν πολλοι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”