Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από sic-4 »

panta έγραψε:Το swot τι είναι; οχι οτι τα αλλα τα ξέρω ...
στα εξηγουν οι αρχοντες... μαθε μπαλλιτσα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ksenitemenos4 έγραψε:το εγραψα και σε καποιο αλλο τοπικ νομιζω και το ξαναγραφω, το καλοκαιρι καναμε αρκετες προσεγμενες μεταγραφες χωρις ιδιαιτερες καθυστερησεις εκτος απο το φορ. γιατι μιλαμε για μπλεξιμο του ιβαν και καπελωματα η ακομα και για διωξιμο μιχελ...επειδη του επιτιθενται οι αρδ? αν υπαρχει σωστη προεργασια δεν νομιζω οτι χρειαζεται τιποτα παραπανω απο ενα οκ του ιβαν ακομα και πριν ξεκινησει η μεταγραφικη περιοδος...σιγουρα θα μπορουσε να δωσει ενα μπατζετ και να αφησει τον μιχελ να κανει τα κουμαντα του, αλλα νομιζω εχει αρχισει να σταθεροποιειται μια υπερβολικη αποψη για το ποσο μπλεκεται ο ιβαν, για τα σκαιπ και τις συναντησεις...η ομαδα και η παε αργα αλλα σταθερα κανει βηματα μπροστα και ισχυροποιειται, αν αρχισει να ρολαρει και το αγωνιστικο και τα αποτελεσματα θα ειμαι ακομα πιο αισιοδοξος προσωπικα
Αν τυχόν δεν γίνουν και φέτος τον χειμώνα οι απαραίτητες 2-3 προσθήκες ή αν γίνουν λάθος και καθυστερημένες επιλογές σ αυτές όταν γίνουν, τότε ποιος θα φταίει βρε φίλε μου για τον Ιβάν?

Ο Άρνεσεν πάλι, που δεν μας έφερε πέρυσι 10άρι και δεξί μπακ και γι αυτό πήρε τον λομπού κάνα μήνα μετά, κατηγορούμενος μάλιστα απ τους κολλητούς του κυρ Νίκου ΑΡΔ σαν κλέφτης των ευρώ στο βαρέλι δίχως πάτο???

Γιατί άμα (ξανα)φταίει ο Μίχελ, μην περιμένεις φεύγοντας διωγμένος σαν κύριος υπαίτιος των αποτυχιών της ομάδας, σαν επαγγελματίας καριερίστας του ποδοσφαίρου ετών μάλιστα 50κάτι, να βγει σε συνέντευξη τύπου να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας...Το μέλλον του θα κοιτάξει φυσιολογικότατα και όχι αυτό του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Τροφή για σκέψη...

Υ.Γ. Skype, μάιπ και συναντήσεις τύπου ανωτάτων σοβιέτ δεν έχουν λείψει στιγμή απ τον Π.Α.Ο.Κ. επί Ιβάν... :oops:

Υ.Γ. 2...Ελπίζω με τόση παγωνιά στην Θεσσαλονίκη να μην πάγωσαν και τα φανάρια...Κόκκινα ή πράσινα... :o
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να υποθεσω και αυτα που δεν εχουν εκλειψει, οπως και το οτι ειπε πως "δεν παταω τουμπα" τα έχεις δει/ακουσει με τα ματάκια/αυτάκια σου; :roll:

γκοραν, αυτο σου λεω, αν μπορεις να καταλαβεις οκ, μεγαλος ανθρωπος εισαι και δεν εχω καμια διαθεση να σε νουθετω. το εχεις ξεσκισει το θεμα και το υπονοουμενο για τον Ιβαν (και οχι μονο).
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το swot analysis δεν προσφερει τιποτα ουσιωδες ενα πινακακι ειναι τα συν κ τα πλην. Στη μπαλα δε που αλλο το χορταρι κ αλλη η θεωρεια κλαιν μαιν αναλυση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

http://www.mbaskool.com/brandguide/spor ... -club.html αυτο ειναι ενα πολυ απλο περιεκτικο swot analysis. Στο μαρκετινγκ υπαρχουν ποκυ πιο δυνατες αναλυσεις. Η παε στο marketing κ τηννοργανωση ειναι πολυ μπροστα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Taseos έγραψε:Το swot analysis δεν προσφερει τιποτα ουσιωδες ενα πινακακι ειναι τα συν κ τα πλην. Στη μπαλα δε που αλλο το χορταρι κ αλλη η θεωρεια κλαιν μαιν αναλυση
Δοκάρι και μέσα θεός, δοκάρι κι έξω αποτυχημένος!
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:να υποθεσω και αυτα που δεν εχουν εκλειψει, οπως και το οτι ειπε πως "δεν παταω τουμπα" τα έχεις δει/ακουσει με τα ματάκια/αυτάκια σου; :roll:

γκοραν, αυτο σου λεω, αν μπορεις να καταλαβεις οκ, μεγαλος ανθρωπος εισαι και δεν εχω καμια διαθεση να σε νουθετω. το εχεις ξεσκισει το θεμα και το υπονοουμενο για τον Ιβαν (και οχι μονο).
K_geo, πήγαινε σε παρακαλώ πολύ στο topic του Ιβάν, στην σελίδα 270, για να θυμηθείς τι ακριβώς έγραψες (σε στυλ αστεϊσμού) εσύ κι ο @pilotos και μετά ξαναρώτα με αν θέλεις τι είδα με τα ματάκια μου και τι άκουσα με τα αυτάκια μου... 8-)

Έχω δηλώσει ότι ενημερώνομαι μόνο απ το PAOKmania site & forum και το εννοώ!!!!

Κανένα υπονοούμενο για κανέναν...Όλα στο φως παντελονάτα και με αίσθημα δικαιοσύνης και λογικής πάνω απ όλα φίλε...Έχω αναπτύξει ολόκληρο σκεπτικό για το πως, τι και γιατί ακριβώς σκέφτομαι κι εσύ με λοιδορείς, έχοντας γράψει όσα διαβάζω στην σελίδα 270 του topic του Ιβάν??? Δεν θα σε έλεγα και δίκαιο ρε φίλε...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

K_geo έγραψε:να υποθεσω και αυτα που δεν εχουν εκλειψει, οπως και το οτι ειπε πως "δεν παταω τουμπα" τα έχεις δει/ακουσει με τα ματάκια/αυτάκια σου; :roll:

Το πρόβλημα έχει ξεφύγει από τα πλαίσια της διατύπωσης μιας άποψης.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Taseos έγραψε:Το swot analysis δεν προσφερει τιποτα ουσιωδες ενα πινακακι ειναι τα συν κ τα πλην. Στη μπαλα δε που αλλο το χορταρι κ αλλη η θεωρεια κλαιν μαιν αναλυση
Τι φάση αδερφέ??? Οικονομολόγος ή προπονητής στυλ ελέφαντου μήπως??? Αυτό το "κλάιν μάιν" που λες είναι οικονομικός ή προπονητικός όρος, στυλ "καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0"??? Μου εξηγείς λίγο σε παρακαλώ???
Taseos έγραψε:http://www.mbaskool.com/brandguide/sports-teams-and-events/644-barcelona-football-club.html αυτο ειναι ενα πολυ απλο περιεκτικο swot analysis. Στο μαρκετινγκ υπαρχουν ποκυ πιο δυνατες αναλυσεις. Η παε στο marketing κ τηννοργανωση ειναι πολυ μπροστα
Αν αυτή που παραθέτεις είναι τυχόν η κανονική S.W.O.T. analysis της Μπάρτσα, παίζει να καταλαβαίνω πανεύκολα πλέον γιατί χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις Τράπεζες και είναι υποθηκευμένα τα πάντα της, απ το Καμπ Νου μέχρι και τρεις γενιές των απογόνων των παιχτών και των διοικητικών τους... :oops: & :(

Υ.Γ. Λιούμπος τι έγινε ρε συ παλίκαρε??? Ακόμα να βρεις δεξί μπακ...Τηλεφώνα στον Γκαλίτσιο, θα ρθει... 8-)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Χμμ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κρατα γερα, ειμαστε μαζι σου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Τι φάση αδερφέ??? Οικονομολόγος ή προπονητής στυλ ελέφαντου μήπως??? Αυτό το "κλάιν μάιν" που λες είναι οικονομικός ή προπονητικός όρος, στυλ "καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0"??? Μου εξηγείς λίγο σε παρακαλώ???
Taseos έγραψε:http://www.mbaskool.com/brandguide/sports-teams-and-events/644-barcelona-football-club.html αυτο ειναι ενα πολυ απλο περιεκτικο swot analysis. Στο μαρκετινγκ υπαρχουν ποκυ πιο δυνατες αναλυσεις. Η παε στο marketing κ τηννοργανωση ειναι πολυ μπροστα
Αν αυτή που παραθέτεις είναι τυχόν η κανονική S.W.O.T. analysis της Μπάρτσα, παίζει να καταλαβαίνω πανεύκολα πλέον γιατί χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις Τράπεζες και είναι υποθηκευμένα τα πάντα της, απ το Καμπ Νου μέχρι και τρεις γενιές των απογόνων των παιχτών και των διοικητικών τους... :oops: & :(

Υ.Γ. Λιούμπος τι έγινε ρε συ παλίκαρε??? Ακόμα να βρεις δεξί μπακ...Τηλεφώνα στον Γκαλίτσιο, θα ρθει... 8-)
Εδω οι ειρωνειες περνιουνται? Γκοραν, εχουμε τους βρωμοαρδ με τις ειρωνειες και τις επιθεσεις, αρχισες κι εσυ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πρωτοσέλιδα εμετός

Το σκηνικό σωτηρίου στημένο κ τωρα βγαίνει ο γαβρος μπροστα
Τελειωμένος ο μιχελ εν μέσω μετεγγραφων λεει
Εν τω μεταξει κάζο μιχελ οταν μιλάμε για λεφτα δεν υφίσταται ... τα λεφτα δεν τα βαζει ο μιχελ προφανώς

Τι μα πω πόλεμος γινεται κ φαγωνόμαστε εμεις μεταξύ μας
Καλο αφανισμό κ στο αποελ ευχομαι
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Εγώ θα ξαναρωτήσω,αφεντικό στη sportday ποιός είναι;
berry

Δημοσίευση από berry »

Σπορντευ του αφραγκουζου φυλλαδα
Κλειδωμένο