στα εξηγουν οι αρχοντες... μαθε μπαλλιτσαpanta έγραψε:Το swot τι είναι; οχι οτι τα αλλα τα ξέρω ...

στα εξηγουν οι αρχοντες... μαθε μπαλλιτσαpanta έγραψε:Το swot τι είναι; οχι οτι τα αλλα τα ξέρω ...
Αν τυχόν δεν γίνουν και φέτος τον χειμώνα οι απαραίτητες 2-3 προσθήκες ή αν γίνουν λάθος και καθυστερημένες επιλογές σ αυτές όταν γίνουν, τότε ποιος θα φταίει βρε φίλε μου για τον Ιβάν?Ksenitemenos4 έγραψε:το εγραψα και σε καποιο αλλο τοπικ νομιζω και το ξαναγραφω, το καλοκαιρι καναμε αρκετες προσεγμενες μεταγραφες χωρις ιδιαιτερες καθυστερησεις εκτος απο το φορ. γιατι μιλαμε για μπλεξιμο του ιβαν και καπελωματα η ακομα και για διωξιμο μιχελ...επειδη του επιτιθενται οι αρδ? αν υπαρχει σωστη προεργασια δεν νομιζω οτι χρειαζεται τιποτα παραπανω απο ενα οκ του ιβαν ακομα και πριν ξεκινησει η μεταγραφικη περιοδος...σιγουρα θα μπορουσε να δωσει ενα μπατζετ και να αφησει τον μιχελ να κανει τα κουμαντα του, αλλα νομιζω εχει αρχισει να σταθεροποιειται μια υπερβολικη αποψη για το ποσο μπλεκεται ο ιβαν, για τα σκαιπ και τις συναντησεις...η ομαδα και η παε αργα αλλα σταθερα κανει βηματα μπροστα και ισχυροποιειται, αν αρχισει να ρολαρει και το αγωνιστικο και τα αποτελεσματα θα ειμαι ακομα πιο αισιοδοξος προσωπικα
Δοκάρι και μέσα θεός, δοκάρι κι έξω αποτυχημένος!Taseos έγραψε:Το swot analysis δεν προσφερει τιποτα ουσιωδες ενα πινακακι ειναι τα συν κ τα πλην. Στη μπαλα δε που αλλο το χορταρι κ αλλη η θεωρεια κλαιν μαιν αναλυση
K_geo, πήγαινε σε παρακαλώ πολύ στο topic του Ιβάν, στην σελίδα 270, για να θυμηθείς τι ακριβώς έγραψες (σε στυλ αστεϊσμού) εσύ κι ο @pilotos και μετά ξαναρώτα με αν θέλεις τι είδα με τα ματάκια μου και τι άκουσα με τα αυτάκια μου...K_geo έγραψε:να υποθεσω και αυτα που δεν εχουν εκλειψει, οπως και το οτι ειπε πως "δεν παταω τουμπα" τα έχεις δει/ακουσει με τα ματάκια/αυτάκια σου;![]()
γκοραν, αυτο σου λεω, αν μπορεις να καταλαβεις οκ, μεγαλος ανθρωπος εισαι και δεν εχω καμια διαθεση να σε νουθετω. το εχεις ξεσκισει το θεμα και το υπονοουμενο για τον Ιβαν (και οχι μονο).
Το πρόβλημα έχει ξεφύγει από τα πλαίσια της διατύπωσης μιας άποψης.K_geo έγραψε:να υποθεσω και αυτα που δεν εχουν εκλειψει, οπως και το οτι ειπε πως "δεν παταω τουμπα" τα έχεις δει/ακουσει με τα ματάκια/αυτάκια σου;![]()
γκοραν, αυτο σου λεω, αν μπορεις να καταλαβεις οκ, μεγαλος ανθρωπος εισαι και δεν εχω καμια διαθεση να σε νουθετω. το εχεις ξεσκισει το θεμα και το υπονοουμενο για τον Ιβαν (και οχι μονο).
Τι φάση αδερφέ??? Οικονομολόγος ή προπονητής στυλ ελέφαντου μήπως??? Αυτό το "κλάιν μάιν" που λες είναι οικονομικός ή προπονητικός όρος, στυλ "καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0"??? Μου εξηγείς λίγο σε παρακαλώ???Taseos έγραψε:Το swot analysis δεν προσφερει τιποτα ουσιωδες ενα πινακακι ειναι τα συν κ τα πλην. Στη μπαλα δε που αλλο το χορταρι κ αλλη η θεωρεια κλαιν μαιν αναλυση
Αν αυτή που παραθέτεις είναι τυχόν η κανονική S.W.O.T. analysis της Μπάρτσα, παίζει να καταλαβαίνω πανεύκολα πλέον γιατί χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις Τράπεζες και είναι υποθηκευμένα τα πάντα της, απ το Καμπ Νου μέχρι και τρεις γενιές των απογόνων των παιχτών και των διοικητικών τους...Taseos έγραψε:http://www.mbaskool.com/brandguide/sports-teams-and-events/644-barcelona-football-club.html αυτο ειναι ενα πολυ απλο περιεκτικο swot analysis. Στο μαρκετινγκ υπαρχουν ποκυ πιο δυνατες αναλυσεις. Η παε στο marketing κ τηννοργανωση ειναι πολυ μπροστα
Εδω οι ειρωνειες περνιουνται? Γκοραν, εχουμε τους βρωμοαρδ με τις ειρωνειες και τις επιθεσεις, αρχισες κι εσυ?goran 64 έγραψε:Τι φάση αδερφέ??? Οικονομολόγος ή προπονητής στυλ ελέφαντου μήπως??? Αυτό το "κλάιν μάιν" που λες είναι οικονομικός ή προπονητικός όρος, στυλ "καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0"??? Μου εξηγείς λίγο σε παρακαλώ???Taseos έγραψε:Το swot analysis δεν προσφερει τιποτα ουσιωδες ενα πινακακι ειναι τα συν κ τα πλην. Στη μπαλα δε που αλλο το χορταρι κ αλλη η θεωρεια κλαιν μαιν αναλυση
Αν αυτή που παραθέτεις είναι τυχόν η κανονική S.W.O.T. analysis της Μπάρτσα, παίζει να καταλαβαίνω πανεύκολα πλέον γιατί χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις Τράπεζες και είναι υποθηκευμένα τα πάντα της, απ το Καμπ Νου μέχρι και τρεις γενιές των απογόνων των παιχτών και των διοικητικών τους...Taseos έγραψε:http://www.mbaskool.com/brandguide/sports-teams-and-events/644-barcelona-football-club.html αυτο ειναι ενα πολυ απλο περιεκτικο swot analysis. Στο μαρκετινγκ υπαρχουν ποκυ πιο δυνατες αναλυσεις. Η παε στο marketing κ τηννοργανωση ειναι πολυ μπροστα&
Υ.Γ. Λιούμπος τι έγινε ρε συ παλίκαρε??? Ακόμα να βρεις δεξί μπακ...Τηλεφώνα στον Γκαλίτσιο, θα ρθει...