Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Libra
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Libra »

Gospi έγραψε:Ο Μακ εχει μεγαλη ρητρα και ειναι σε ηλικια που τον παιρνει να περιμενει ακομη ενα χρονο και να φυγει ελευθερος μετα σε οποια ομαδα θελει. Δεν το βλεπω πιθανο να βρεθει ομαδα να δωσει 3-4 εκατομμυρια για τον Μακ στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του...
ο κατσε παιζει να μην εχει καν προταση...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
*
Μακαρι να φυγει με 3 χαρτια τουλαχιστον αν κ βλεπω θα καθυστερησει.. κ θα φυγει με λιγοτερα...
Ο κατσε την ιδια αποψη εχω κκ γω λιγο δυσκολα να βρεθει ομαδα να δωσει 2χαρτια το λιγοτερο με 1 χαρτι κ αν..
αλλα καλυτεα αν ειναι να φυγει στο 1 χαρτι ας αναναιωσει.. με τα λεφτα που ζηταει λογικο ειναι απο τα 90χιλ που παιρνει να ζηταει 350 οταν βλεπει ο Σαμπο παιρνει 400 κ ο Γκολασα 375 κτλπ..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σαν να σας παιρνουν τα παιχνιδια απο τα χερια κανετε ρε σεις τωρα...ουτε εμεις που διαβαζουμε πληρωνουμε καμια υπηρεσια για να παραπονιομαστε ουτε αυτοι που γραφουν εχουν καποιο οφελος για να αποδωσουμε δολο...οποιος θελει πιστευει οποιος δε πιστευει προσπερναει απλα τα πραγματα...

και λαλακιες να γραφονται εδω μεσα ενταξει τουλαχιστον περναει λιγο πιο ευχαριστα η ωρα αλατοπιπερο στη ζωη που λεμε...δηλαδη για 5-10 μεταγραφες που γεμιζουμε καμια 1000+ σελιδες καθε καλοκαιρι τι γραφουμε σοβαρα πραγματα ή ειδησεις??το τοπικ αυτο ειναι καθαρα τοπικ ξεχαρμανιασματος 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 24 Ιουν 2016, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ακριβώς χαλλλαρα

Ο μιχελ πηγε να φέρει μετεγγραφη
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου...
αν καταφερουμε να χασουμε και τον Μακ οπως και τον Λουκας κοψοχρονια ειμαστε απαραδεκτοι σε επιπεδο στρατηγικης ανανεωσεων και πωλησεων...
ο Μακ φιλε Μανιακε επρεπε να ειχε ανανεωσει απο περσι και τωρα να ειμαστε ανετοι και να κανουμε παιχνιδι με στοχο το μεγιστο κερδος!
Οταν καταφερουμε να το πετυχουμε αυτο τοτε θα ειμαστε ετοιμοι για τα σαλονια του τσου λου...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

εκτιμηση μου ειναι πως η Μαρια μπορει να ειναι ιδανικη για τις λοιπες επιχειρησεις του Ιβαν, αλλα η ελλειψη γνωσεων ποδοσφαιρικων την εχει καταστησει επικινδυνη για την ΠΑΕ...

Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Ο Κατσε ΔΕΝ πρεπει να ανανεωσει αλλα να πωληθει ακομα και αν οι προτασεις που ερχονται δεν ειναι τοσο ικανοποιητιτκες,(εκτος και αν δεν εχουμε καμια),ειδικα αν αποκτηθει αμυντικο χαφ αλλα ακομα και χωρις με Χαριση,Τσιμιροτ,Σαχοφ και Τζιολη μεταξυ παγκου και εξεδρας θα ειναι και στο τελος θα φυγει ελευθερος.
αυτο ακριβως οπως εχω ξαναγραψει η αξια του κατσε απο εδω και περα θα πεφτει μονο...

υγ ναι αλλα τον βαρελα με 1 χρονο συμβοαλαιο 500 χιλιαρικα τον θελετε ετσι??να τα λεμε ολα δηλαδη :twisted:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

μα αυτος ακριβως ειναι ο συλλογισμος Σερα...
οταν εχω την απαιτηση να τσιμπησω αμυντικο σε χαμηλη τιμη λογω τελευταιου χρονου συμβολαιου, πως ακριβως αξιωνω τεραστια ποσα για δικο μου παιχτη (που δεν εκανε και τρομερη χρονια εδω που τα λεμε) με τα ιδια δεδομενα?

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ελπίζω σε πλειστηριασμό για μακ
Ενώ για Βαρέλα πέραν οτι ειναι Μπακ παίζουμε μόνοι λογικα....

Θα δουμε παντως
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ρωτάει ένας σήμερα στην Τούμπα, " Ρε Γιώργο καμιά μετεγγραφή θα κάνουμε; - 6 , απαντά , οι 3 από το euro."

Μέγας είσαι Γιώργο μου και θαυμαστές οι πληροφορίες σου.

Υ.γ και εγώ με τον Libra είμαι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Sera4 έγραψε:
joshua έγραψε:Ο Κατσε ΔΕΝ πρεπει να ανανεωσει αλλα να πωληθει ακομα και αν οι προτασεις που ερχονται δεν ειναι τοσο ικανοποιητιτκες,(εκτος και αν δεν εχουμε καμια),ειδικα αν αποκτηθει αμυντικο χαφ αλλα ακομα και χωρις με Χαριση,Τσιμιροτ,Σαχοφ και Τζιολη μεταξυ παγκου και εξεδρας θα ειναι και στο τελος θα φυγει ελευθερος.
αυτο ακριβως οπως εχω ξαναγραψει η αξια του κατσε απο εδω και περα θα πεφτει μονο...

υγ ναι αλλα τον βαρελα με 1 χρονο συμβοαλαιο 500 χιλιαρικα τον θελετε ετσι??να τα λεμε ολα δηλαδη :twisted:
Καλά το ότι η αξία του πέφτει δε σημαίνει ότι πρέπει να πωληθεί και με οποιοδήποτε ποσό. Υπάρχουν ομάδες που δε δίνουν χωρίς να πάρουν αυτό που θέλουν, ακόμη και παίκτες που δεν έχουν παίξει μισό παιχνίδι.
Και φέτος αριθμητικά υπήρχε πολύς κόσμος στο κέντρο, αλλά χρειάστηκε αρκετές φορές ο Κάτσε.
Αν έρθει κάτι πραγματικά καλύτερο ή αν όντως ο Σάχοφ είναι ποιοτικά ανώτερος οκ, αλλά να πουληθεί με ένα σεβαστό ποσό.
Το νέο είναι πάντα πιο ελκυστικό, αλλά είδαμε τι προσέφεραν Γκολάσα, Σάμπο, Αντώνης κλπ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αποχωρουν ποζο σαββιδης λεει ελεύθεροι λιγικα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

τεραστιο λαθος αν ισχυει...

sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Δεν εδειξαν και τιποτα ιδιιατερο τα παιδια.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

δεν διαφωνω, αλλα μην ξεχνας πως κι ο Πελκας πριν παει δανεικος σε μια αξιοπρεπη ομαδα του εξωτερικου δεν ειχε δειξει κατι ιδιαιτερο...
ειναι σε μια ηλικια που θεωρω πως πρεπει να πανε δανεικοι και να παρακολουθουνται και οχι να τους αφησουμε ετσι απλα ελευθερους...

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Το ιδανικό θα ταν δανεισμος για να δουμε εξελιξη ....

Αλλα κπς πχ Πόποβιτς κλπ ιςως να αποδεσμευτούν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”